حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (105 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میثم پنجشنبه ۹ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    برادرم قبلاً عمل واریکوسل انجام داده ولی همیشه از ناحیه بیضه احساس درد می‌کرده و دوباره سونوگرافی رنگی گرفته که نوشته بیضه سمت چپ واریکوسل داره و کیست سر اپیدمی داره که اگر اجازه بدید آزمایش رو براتون بفرستم که آیا نیاز به جراحی هست و درد طبیعی است؟ ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آذر ۲( 1 سال پیش)
      بفرستید
  • تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۹ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینجانب ۵۱ ساله، متاهل و دارای ۲ فرزند هستم متاسفانه مدتی هست که گهگاه در مایع منی اندکی خون مشاهده میکنم.
    آزمایش و سونوگرافی انجام دادم و هیچ مشکل خاصی مشاهده نشد تشخیص پزشک متخصص عفونت بود داروهای اکتولوکاست و پروتورال اپاس ۰.۴ و پروسیال ۵ تجویز کردند که بصورت موقت قطع شد اما مجددا پس از اتمام دوره مشکل برگشت از طرفی گاهی درد خفیف در ناحیه بیضه چپ دارم در این خصوص لطفا راهنمایی بفرمائید ضمنا سالها پیش به من گفتند که واریکوسل دارم اما عمل نکردم. متشکرم . هرچقدر تلاش کردم تصویر نتایج آزمایش و سونوگرافی آپلود نمی شوند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آذر ۲( 1 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۹ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 125 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر
    دکتر بنده هنگام ایستادن و گاهی اوقات نشستن احساس درد در بیضه نه صرفا بیضه بلکه گاهی اوقات بالای بیضه و گاهی اوقات کشاله ران سمت چپ دارم و سونوگرافی انجام داداه ام که قطر ورید در زمان ایستادن و با مانور والساوط ۲.۸میشود . نکته قابل ذکر این است که بنده زمانی که ورزش میکنم و فشار می آوردم درد اصلا ندارم . خیلی کم ولی گاهی اوقات همین حالات درد سمت راست نیز هست .ممنون میشم کمکم کنید
    فتق و چیز خاصی هم تو سونوگرافی نبوده. دکتر هم نظر این است که چیزی نیست به کار و زندگیت ادامه بده ولی خب بشدت فکرم رو درگیر کرده
    دکتر خواهش میکنم . جواب بده و کمکم کن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آذر ۲( 1 سال پیش)
      نیاز به اقدام خاصی نداره اهمیت ندین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آذر ۲( 1 سال پیش)
      حتی اگر واریکوسل عمل شود هم ممکنه باز درد با شما باشه
    3. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۹ آذر ۲( 1 سال پیش)
      دکتر ینی مشکل از جای دیگه کا نمیتونه باشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آذر ۲( 1 سال پیش)
      بررسی ها انجام شده خیر
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر یونس چهارشنبه ۸ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 138 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یکی سونوگرافی گرفتم میخواستم نگاه کنید عکس توی چیزی براتون بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۲( 1 سال پیش)
      با سلام عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر یونس چهارشنبه ۸ آذر ۲( 1 سال پیش)
      سلام من 45 روز پیش عمل جراحی کجی آلت کردم قبل از اینکه عمل کنم مشکلی نداشتم حالا زیر بیضه که کمی فشار میدم درد میگیره و تیر میکشه تا سر آلت حالا سونوگرافی کردم میخوام لطفا کنید ببینید متوجه نشدم چطور بفرستم
    3. تصویر کاربر یونس چهارشنبه ۸ آذر ۲( 1 سال پیش)
      سلام شرمنده من 45 روز پیش عمل جراحی کجی آلت کردم قبل از اینکه عمل کنم مشکلی نداشتم حالا زیر بیضه که کمی فشار میدم درد میگیره و تیر میکشه تا سر آلت حالا سونوگرافی کردم میخوام لطفا کنید ببینید متوجه نشدم چطور بفرستم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۲( 1 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۸ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    درود بر دکتر عزیز
    من احساس ضعف و خالی شدن در هر دو بیضه در حالت نشستن و ایستادن پیدا کردم و گاها درد در کشاله ران چپ .
    در معاینه و سونو گفتن فتق در دو طرف هست.
    میخواستم بپرسم در فتق دو طرفه ترجیح به عمل باز هست یا لاپراسکوپی؟ و اینکه کدام روش نتیجه بهتر ، عوارض و بازگشت کمتری داره؟ نظر شما چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      هر دو روش معایب و مزایای خودشونو دارن
    3. تصویر کاربر رضا سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      جسارتا من شیراز هستم.
      در معاینه ایستاده فتق در هنگام سرفه مشخص هست ولی بیرون زدگی رخ نداده.دو نفر از پزشکان نظر بر جراحی باز دارند.
      شغلم عکاس خبریست و نگرانم عوارض بعدی مانع فعالیتم شود.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۲( 1 سال پیش)
      عوارض چندانی ندارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر داریوش سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر
    من دو سه روز هست ما بین بیضه و مقعد رگ یکم کلفت شده و کنار مقعد یه ورم بزرگ ایجاد شد که با لمس دست احساس میشه و خیلی دردش شدید هست تنها با مسکن و آب گرم خودمو اروم میکنم چند روزه خواب و کارم رو ازم گرفته ممنون میشم راهنمایی کنید بنده بخاطر درد زیاد هنوز موفق نشدم به پزشک مراجعه کنم همه زندگیمو مختل کرده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
    2. تصویر کاربر داریوش سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      مسکن قوی معرفی کنید دردش آروم بشه من بتونم بیام
      دردم زیاده
    3. تصویر کاربر داریوش سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      یه مسکن قوی معرفی کنید من بتونم بیام آخه دردم شدیده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      دوست عزیز باید به جراح عمومی مراجعه کنید و حتما معاینه بشید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 117 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید جناب دکتر من از سن ۱۴ سالگی از یه تیغ برای اصلاح موهای زائد استفاده کردم بعد اون لکه های سفیده برجسته درو پوست بیضه و مثانه کمتر بیشتر تجمع بین ناحیه بیضه و مثانه ایجاد شده و خارش داره خواستم ببینم این چه بیماری یا مشکلی چون واقعا آزار دهنده و راه حل درمان میخواستم گاهی خارش آنقدر زیاده ک باعث زخم شدن میشه زخمهایی هم و الان حدود ۴ ساله که ادامه داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      پماد کالامین استفاده کنید از تیغ استفاده نکنید
    2. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      برای درمان همین کرم کافیه؟
    3. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      برامدگی ها چطور درمان میشه کرد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      بله
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 150 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    دکتر من واریکوسل ۳ داشتم عمل کردم بعد بیضه همون جور مثل قبل آویزون
    چند روز بعد از عمل میتونم موتور سوار شم یا وسایل سنگین میتونم بلند کنم یا باشگاه برم ؟
    بعد از عمل ب من هیچ قرصی نداده
    فقط گفته بعد از ۲ ماه ی آزمایش بده بیار نگاه کنم راهنمایی میکنی دکتر ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      اویزون بودنش موردی نداره ۲ هفته بعد عمل میتونید ورزش کنید
  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نیاشید
    مدتی است درد بیضه دارم و دردش تا کمرم هم میاد
    یکی دو روز درد میکنه جوری که فقط باید بخوابم تا دردش ارام شه
    علتش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید سونوگرافی بیضه ها انجام شود
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    بیضه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      هیدورسل باید عمل شود
    2. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۶ آذر ۲( 1 سال پیش)
      برای ضخیم شدن اسکروتوم و مشاهده اسپرماتوس در بیضه سمت راست درمانی وجود دارد ..آیا درمان دارویی دارد.ممنون میشم جواب بدین
    3. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۶ آذر ۲( 1 سال پیش)
      برای ضخیم شدن اسکروتوم و مشاهده اسپرماتوس در سمت راست چه راه درمانی وجود دارد ایا درمان دارویی دارد ممنون میشم جواب بدین
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 1 سال پیش)
      خیر درمان دارویی وجود ندارد باید عمل جراحی شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب