حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (106 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سراوانى سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    دو روز است كه بيضه سمت راست درد دارد. به هنگام لمس يا برخورد با ران پا درد حس ميشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۱۹ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من حدود 9 ماه پیش به اپیدیمیت مبتلا شدم ودرد کمی داشتم ولی به بیمارستان که رفتم وتشخیص دادند که من اپیدیمیت دارم و دارو دادند ودرد خوب شد ولی بیضه به حالت اول بر نگشت و من حدود سه ماه که گذشت به دکتر متخصص ارولوژی رفتم به من بعداز سونو کرافی به من کفتن تو اپیدیدیمواکیت دارم و به من دارو دادند ولی 6 ماه کذشته بیضه به حالت اولیه بر نگشته اقای دکتر من وقتی بیضه ام حالت منی خارج مشود دور بیضه نرم وکمی کیسه بیضه که در اطراف ان قرار دارد کوچک می شود و وقتی منی چند روز خارج نمشود سفت می شود لطفا منو راهنمایی کنید چه کار کنم بیضه ام خوب شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اهمیت ندهید
    2. تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۱۹ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام اقای دکتر با تشکر از این که جواب دادین من مخواستم بدونم که به خود بیضه اهمیت ندادم ولی ابی که در کنار بیضه وجود دارد واز همون اول که در اطراف بیضه بوده چرا این اب دیگر از اطراف بیضه بعداز درمان دارویی که انجام دادم دیگر از بین نمی رود تا بیضه ام به حالت اول برگردد در ضمن این اب باعث از بین رفتن بیضه راستم نشود چون میدونیین که بیضه راست خیلی حیاطیه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. چندتا سوال داشتم از حضورتون. اول اینکه من مطلبی رو توی سایتی خوندم که گفته بود بیضه چپ باید بزرگتر از بیضه راست باشه و اگه بیضه چپ کوچک تر باشه نشانه بیماری واریکوسل هست. چون واریکوسل باعث کوچکی بیضه میشه. می خواستم ببینم که این موضوع صحت داره یا خیر. البته من به خاطر احساس سنگینی در بیضه چپ و کوچکی آن به متخصص ارولوژی مراجعه کردم که گفت هیچ مشکلی نداره. موضوع دیگه اینکه نوشته بود برای تشخیص واریکوسل باید سونوگرافی کالر داپلر انجام داد. یعنی امکانش هست واریکوسل در معاینه تشخیص داده نشه؟
    آقای دکتر باتوجه به اینکه در آستانه ازدواج هستم چه جوری بفهمم امکان باروری دارم یا نه؟ این رو هم اضافه کنم که نمی خوام به خاطر آزمایش اسپرم خودارضایی کنم. آیا راه دیگری غیر از این وجود داره؟ ممنون از توجهتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      تشخیص با معاینه است
  • تصویر کاربر سید سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    سال نو مبارک
    علائم افتادگی بیضه چی هست؟
    7 سالی هست خود ارضایی میکنم-بیضه هام کمی شکلش عوض شده
    دو بارم تو سال 93 سونوگرافی شدم .دکتر مجاری ادراری گفت چیزی نیست
    درد جلو شکم دارم
    و بیضه هام با کیسه اویزان هست-ایا مشکلی نداره؟
    در ضمن رماتیسم دارم و روزانه قرص های پردنیزلون . سولفاسالازین.ebetrex 2.5
    استفاده میکنم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر فرهنگ سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 637 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من مرد ۵۳ساله هستم که پس از مقاربت بیضه هایم درد می گیرد نه آن اندازه که شدید باشد ولی احساس درد می کنم مخصوصا در بیضه چپ وقتی دست می زنم دردش بیشتر می شود
    خواهشمندم علت و چگونگی خلاصی از این وضعیت را توضیح دهید البته مدت یک ماه است که پیدا شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اهمیت نده
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بعد از خروج منی، سه تا عارضه در بدنم ایجاد میشه:
    1- هر دو بیضه م خیلی درد میکنه تا چند ده دقیقه
    2- باد معده تولید میشه
    3- سمت راست شکمم هم درد میگیره ولی نه به شدت درد بیضه ها
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      طبیعی نیست
  • تصویر کاربر ارمان سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    بیضه هام بعد سکس و ارضا شدن شروع به درد کشیدن می کنه خواستم ببینم علتش چیست ممنون.میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر نصیر سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    تلفن: 09132295093
    جنسيت: مرد
    سن: 23
    وضعيت تاهل: مجرد
    دارای فرزند هستید؟: خیر
    سلام،من به طور معمول 5 یا 6 روز یک بار خود ارضایی می کنم،رنگ مایع حاوی اسپرم قبلا به صورت سفید شیری بوده ولی طی یکی دو ماه اخیر رگه هایی از رنگ متمایل به زرد یا قهوه ای در این مایع مشاهده می کنم،مطلب دیگه اینه که بسیاری از مواقع قرار گیری بیضه ها به صورت متقارن نیست،در بیشتر مواقع بیضه ی سمت راست پایین تر و مقداری عقب تر از بیضه ی سمت چپ قرار می گیرد،ولی گاهی مواقع هم(در موارد خیلی کمتری)بیضه ی سمت راست پایین تر قرار می گیره،البته گاهی مواقع هم هر دو بیضه بالاتر از حالت معمول و به صورت متقارن تر در کنار هم قرار می
    گیرند،حالا می خواستم بدونم که آیا این ها موضوع های نگران کننده ای برای توانایی انجام عمل جنسی و یا تولید مثل در آینده هست؟و آیا خودارضایی اثرات نامطلوبی در این موارد دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      جواب کلا نه
  • تصویر کاربر امیرحسن سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    با سلام آیا هر برآمدگی در بیضه بدون سفت شدن بیضه و احساس سنگینی سرطان است لطفا راهنمایی کنید سن 17 سال ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر کامورا سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام
    حدود پنج سال پیش این اتفاق که توضیح میدم رخ داد:
    در خواب بروی شکم دراز شده بودم که احساس کدم اسپرم ازم داره خارج میشه یدفه بیدار شدم و با فشار شکم و فشار بروی آلت قصد مانع شدن از خروج اسپرم را داشتم که شلوارم آلوده نشود.
    بعد که بلند شدم احساس خوبی نداشتم فکر میکردم که ادرار دارم و برای ادرا کردن که به دستشویی میرفتم بزور ادرارم خارج میشد.
    هر روز بدتر میشدم طوری که هر دقیقه باید دستشویی میرفتم ولی احساس خالی شدن کامل مثانه بهم دست نمیداد.
    بمرور کلیه هام درد گرفتند و احساس باد کردن زیاد در شکمم داشتم بطوریکه غذا کم میخوردم که فشار روی شکمم کم بشه.
    بعلت نداشتن پول نتونستم دکتر برم چون علاوه بر ویزیت باید خرج آزمایشگاه هم میدادم.
    بعد از چند سال علایم باد کردن و ادرار و غیره رفع شد و ناراحتی ندارم فقط اینکه احساس میکنم که در قسمت راست چایی که بصورت هفتی شکل در میاید موقع کشش درد میگیره و بیضه سمت راستم بصورت یکنواخت کمی بزرگتر از بیضه سمت چپم است.
    مشکلی دیگه هم که دارم اینه که ازون موقع تا الان صدای صوتی تو گوشم میشنوم که خیلی آزار دهنده هست . مدام هست و هنوز قطع نشده.
    مشکل بعدی که بمرور از چند سال پیش تا بخال ایجاد شده برام ریزش موهام هست در کل بدن و سرم .البته آرام اآرام این اتفاق می افته بطوریکه قبلن موهای سرم بسیار پر پشت بود ولی الان خیلی کم پشت شده و مدام ریزش دارم.
    میخواستم بدونم آیا ممکنه علت ریزش موهام از بیضه من باشه ؟ در ضمن موهای سر و صورتم هم خیلیاش سفید شدن.بیشتر نگران ریزش موهام و سقید شدنشونم.
    من الان 39 سالمه و هنوز خوب نشدم.نمیدونم چه مرگمه و پول کافی برای مداوا هم ندارم.
    آقای دکتر لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید واقعا امکاناتم کمه.بفکرم رسید از این وبسایت و از شما درخواست راهنمایی کنم.
    با بی صبری منتظر جواب هستم.متشکرم
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دمتر روانکاو
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

بسیاری از مردان در مقطعی از زندگی خود، با یک درد مبهم یا احساس سنگینی در ناحیه…
اگر به دنبال عکس بیضه ی سالم و ناسالم هستید، در ابتدا باید بدانید چه بیماری هایی…
پروتز آلت تناسلی چه کمکی به درمان اختلال نعوط می کند؟ آیا پروتز می تواند مشکل نعوظ…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب