اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (110 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر هاشمی شنبه ۱۳ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    سلام بنده ۴۶ساله هستم در کودکی به گفته مادرم به بیضه سمت چپ من ظربه وارد شده بود که علت بالا رفتن بیضه و درد بسیار اونرو برداشتن و حالا همون نقطه یک تومور درآمده که درد هم داره که دکتر احتمالا سرطانی شده و باید جراحی بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      بهتره تومور مارکرها چک شود After Bhcg LDH
  • تصویر کاربر Masoud جمعه ۱۲ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 1999 مشاهده پرسش
    سلام.چند وقتی میشه موهای زرد رنگی روی بیضه هام در اومده.ایا مشکلی خاص یا جدی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      روزانه دوبار استحمام کنید و با شامپو بچه آلت و کیسه بیضه روکامل بشورید
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۲ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر جناب دکتر
    من در هنگام چک کردن بیضه هام متوجه یک عدد دانه یا غده اندازه عدس نزدیک عروق ولوله های داخل کیسه بیضه ام شدم کبخواستم بپرسم چی هستن ایا خطرناک هستن و باعث ناباروری میشن؟
    و اینکه بالای التم وقتی خیلی صا ف می ایستم و زور میزنم یکم ورم داره به نظرم میخواستم بپرسم این مورد برای چی هست ؟
    ممنونم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها انجام شود
  • تصویر کاربر رامین چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بعد از رابطه جنسی بیضه راستم درد میکنه وفکر میکنم مربوط به ماندن منی در بیضه باشه چه کار کنم تا منی باقی مونده رو از بیضه خارج کنم ۲۶ سالمه ومتاهلم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      حین رابطه کامل ارضا نمیشوید؟
  • تصویر کاربر علیرضا62 چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    اقای دکتر جمعه گذشته بعد از مدت ها صبح ورزش کردم و از اون روز گرفتگی لگن و ماهیچه های پا دارم و قرص سلکوکسیب و متاکاربامول خوردم و دیشب و امشب انزال داشتم که کاملا منی ام به صورت ژله ای و تیکه تیکه و شفاف و سفید بودکه تاکنون اینطوری نبود البته اینم بگم خیلی وقت بود نزدیک دو هفته انزالی نداشتم
    میخاستم بگم دلیلش چیه
    ایا باعث ناباروری میشه
    ایا مشکلی خاصی هست
    تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      موردی نداره نگران نباشید سعی کنید رابطه ی منظم داشته باشید
  • تصویر کاربر رسول شنبه ۶ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    باور کنید نمیتوانم مراجه به خاطر استرس وترس ندارم .چه کا میتونم بکنم ..چند روزی هم هست شبها کف پایم داع میشود و ۲ آلی ۳ بار آب میزنم. .ممنون میشم راهنماییم کنید..با آرامش ممنونم.و متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      مشکلتون چیه؟
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت شما بخیر من 24سالمه پارسال برای دردی که داشتم سونوگرافی بیضه انجام دادم که تو سونوگرافی ذکر شده بود هیدروسل خفیف یک طرفه و بردم به دکتر نشون دادم گفتن چیزی نیست خود به خود برطرف میشه و تو اینترنت هم خوندم طی 6 ماه تا 1 سال جذب میشه و برطرف میشه و من به حال خودش رهاش کردم تا امسال دوباره یه سونوگرافی دیگه انجام دادم نوشته بود هیدروسل خفیف دوطرفه و در طول روز بیضه هام درد میگیره و تیر میکشه بیشتر در حین فعالیت فیزیکی و در حین ارضا شدن و حساس به لمسه و موقع لمس درد میگیره عکس سونوگرافی جدید هم براتون ارسال کردم باید چیکار کنم آقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      چون فعلا خفیفه نیاز به اقدامی نداره هر وقت بیشتر شد باید عمل بشه
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۶ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      دکتر ممکنه عفونت باشه که باعث هیدروسل شده؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهار پنجشنبه ۴ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    سلام همسر من برای انزال باید خیلی خیلی تند بزنه تا ارضا بشه و طبیعتا خیلی اذیت میشه واز همه مهمتر بعد انزال درد شدید زیر شکم داره ودکتر هم نمیاد متاسفانه میخام خواهش کنم راخنمایی مون کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      مدت زمان رابطتون چقدر
  • تصویر کاربر علی جمعه ۵ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید ی سوال داشتم اگر خود ارضایی داشته باشیم و حالا مایع ممکنه با دستمون برخورد کنه بعدش دستمون رو بشوریم و دست کامل کامل خشک شه و حالا ممکنه روز بعد یا ساعات بعد دست برخورد سطحی با واژن داشته باشه در حد چندین ثانیه و اینکه هیچ رابطه ای هم نبوده فقط برخورد بوده ممکنه دستم ک خشک بوده. از اسپرم خودارضایی قبلی طنده باشه رو دستم و باعث حاملگی بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر موردی که گفتید احتمالش صفره
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۵ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      دکتر شرمنده من خیلی سر این قضیه وسواس گرفتم ببخشید ی سوال میکنم زمانی ک بعد از تماس منی به دست حالا شسته شه و خشک خشک شه دست .تماسی با واژن داشته باشه هم احتمال بارداری هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مظاهر شنبه ۶ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بنده 23 ساله هستم و 3 سال پیش با احساس درد به دکتر مراجعه کردم و دکتر آزمایش اسپرم ، تستوسترون و سونوگرافی بیضه نوشت. طی سونوگرافی بیضه مشخص شد در بیضه چپ واریکوسل گرید 2 دارم ، اندازه بیضه ها در ابعاد حداقل نرمال بود و در آزمایش اسپرم هم مشخص شد که اسپرم هام کمتر از تعداد نرمال هست (طبق معیار آزمایشگاه باید 20 میبود و برای من 4.6 بود) ،‌ میزان تستوسترون خون هم کمتر از محدوده نرمال بود.
    در هفته اخیر چند جلسه باشگاه بدنسازی رفتم و درد بیضه چپ مجددا شروع شد
    آیا بدنسازی بر واریکوسل و درد بیضه تاثیرگذار است؟ آیا می توان با واریکوسل گرید 2 بدنسازی کرد؟
    برای واریکوسل گرید 2 چه درمانی پیشنهاد می شود؟

    هزینه عمل واریکوسل چقدر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های آزمایشات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر مظاهر پنجشنبه ۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام
      ممنونم از پاسخگویی شما
      نتیجه آزمایشات آپلود گردید
      آیا نیاز به عمل وجود دارد؟
      وزن بنده ۱۳۴ کیلوگرم و قد بنده ۱۷۱ سانت است
      لطفا کل نام و سوال بنده رو مخفی کنید و در سایت قرار ندهید و به صورت خصوصی پاسخ دهید
      از لطف و توجه شما بسیار سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر مظاهر پنجشنبه ۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      سلام
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      شرایط اسپرم های شما اصلا خوب نیست و ممکنه نیاز به عمل داشته باشید ورزش با واریکوسل مرتبط نیست هزینه عمل بستگی به نوع عمل و بیمه و ... دارد
    5. تصویر کاربر مظاهر جمعه ۵ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      ممنونم از توضیحاتتون
      علاوه بر برای بهود شرایط اسپرم علاوه بر عمل چه کاری باید کرد؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      قدم اصلی عمل هست مصرف داروهای مکمل هم به بهبود شرایط کمک خواهند کرد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سميرا شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دكتر،

    من ٦ ماه پيش دچار مشكل سوزش و تكرر ادرار شدم ولى چون در خارج از ايران بودم و بيمه درمان مناسبي نداشتم، به مدت سه ماه درمان مقطعى داشتم و به نظر خودم خوب دومان نشدم، وقتى به ايران آمدم، پس از يك ماه نوبت گرفتم از مطب شما، مشكلم از بين رفت ولى باز هم به صورت مقطعى و الان پس از ٢ ماه دوباره مشكل شديد دارم. من بسيار از گسترش اين بيمارى و عواقبش مى ترسم و مى خواستم خواهش كنم منو واهنمايي كنيد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      در خدمتم
  • تصویر کاربر آیدین یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من خیلی نگران این مسئله هستم لطفا کمکم کنید،من برای رابطه ی جنسی کاندوم استفاده کردم و یک کمی روغن زیتون هم ریختم و درحین سکس ناگهان فهمیدم کاندوم پاره شده و سریع در آوردم،اقای دکتر لطفاب من بگید امکان داره ایدز منتقل داده بشه ب من؟؟و درضمن همجنس خودم بوبود(_نر) من چیکار کنم آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      تکرار نکن خطرناک است
  • تصویر کاربر فتحی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام من ازمایش ادرار دادم و خون در ادرار نشان داده شدبه همین دلیل سونوگرافی کلیه انجام دادم و مشخص شد کلیه راست به اندازه120واندازه کلیه کوچک 80بیان شد و نوشته بود آتروفی کلیه چپ وجبرانی کلیه راست با مراجعه به فوق تخصص کلیه اسکن ایزوتوپ باTPAانجام دادم نوشته شده بود کلیه راست نرمال ولی کلیه چپ به طور خفیف کوچک ولی عملکردش مناسب است.نسبت به اندازه.متخصص گفته نیاز به دارو نیست احتمالا مادرزادی هست .ولی هرماه برام آزمایش خون وادراروسونوگرافی نوشته.به نظرتون لازمه هر ما آزمایش بدم .در ضمن می خواستم بدونم دکتر محمد احمد زاده دکنر خوبی هست یا باید برم پیش فوق تخصث دیگر .ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      هر 3ماه
  • تصویر کاربر شهاب سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشی
    من 3 سالگی مشکل تنگی مجرا داشتم دکترم عمل کرد یه مجرا دیگه جای مجرای قبلی باز کرد زیرش مشکلی نداشتم تا 16 سالگی من الان 22 سالمه رفتم بی دکترم گفت عفونت بخاطر تنگی مجراست سیستسکوبی کرد آنتی بیوتیک داد مشکلی نداشتم تا 4 سال بعد دوباره رفتم بیشش اینبار مشکل بی اختیاری ادرار هم واسم بیش اومد یعنی 2.3 دقیقه بیشتر نیمتونم خودمو نگه دارم باید برم دستشویی وگرنه میریزه و یا تو خواب بدونه اینکه بدونم جام خیس میشه دوباره همونو گفت بعد من 15 سالگی بامو بخاطر بولیو یا همون فلج اطفال عمل کردم بام رو کامل بایین نمیزاشتم 15 سالگی خودشو نشون داد اینو بهش گفتم و اینکه من 1.2 سالگی یه تیکه چربی رو وسط کمرم بود عمل کردن ورداشتن دکترم گفت که مشکل مثانه عصبی هستش خلاصه بعد اون هر 1 سال یه بار واسم مشکل بی میاد 1 ماه قبل درد بهلو داشتم رفتم بیشش بردم بیمارستان گفت کلیه هات گشاد شدن چون کامل تخلیه نمیکنی عمل کرد سوند گذاشت بعد 1 هفته ورداشت آنتی بیوتیک داد و باکلوفن گفت دو هفته دیگه بیا حالا آنتی بیوتیکم تموم شده دوباره احساس ادرار دارم درد دارم و سوزش موقع دفع ادرار فکر کنم بازم عفونت ادرار گرفتم دوشنبه باید برم بیشش در ضمن قبلا بهم بتانیکال کلراید داده بود روزی 3 تا مشکلم حل شده بود اما بعد چند ماه که نخوردم دوباره مشکل واسم بیش اومد بعد که رفتم بیشش سیستسکوبی کرد دوباره بتانیکال داد روزی 2 تا اما ایندفعه تاثیر نداشت و این ماجرا بیش اومد که برم بیمارستان من مشکل بی اختیاریمو بهش گفتم تو اتاق عمل گفت بهم چرا نگفتی باید میگفتی من گفته بودم بارها بعد تو مطب بهش گفتم دوباره گفت عیب نداره تخلیه شه بهتره تا اونجا بمونه تو بیمارستان گفت باید بری دکتر اعصاب بعد تو مطب گفت نمیخواد ربطی نداره! اصلا مطمئن نیست از تشخیصش به نظرم
    به نظرم بعد سیستسکوبی واسم مشکل بی اختیاری بیش اومد آیا تاثیر داره سیستسکوبی تو بی اختیاری ؟
    بعد اینکه آیا اگر مثانه عصبی باشه درمان داره اصلا ؟
    خسته شدم از این همه درد و مکافات . به نظر شما درست تشخیص میده ؟ دکترم رو عوض کنم یا نه ؟ آخه تا الان که نتونسته خوبم کنه هی دارم بدتر میشم
    آقای دکتر اگر بیش شما بیام به نظرتون میشه که خوب شم هی هر 6 ماه یه بار یا 1 سال یه بار این مشکل واسم بیش نیاد ؟ بخدا دیگه خسته شدم از این همه درد
    میشه بگید نظر شما چیه ؟
    ببخشید سوالم طولانی شد
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مراجعه فقط به دکتر خودتان
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    چند وقت پیش احساس دردی در کلیه سمت راستم کردم وبه پزشک مراجعه نمودم پس از سونوگرافی مشخص شد سنگ کلیه دارم که متن سونو را براتون میذارم
    هیدرونفروز خفیف در کلیه راست دیده میشود.تصویر سنگی به قطر حدودا 4میلیمتر به فاصله 50میلیمتر ازUPGقابل رویت است:
    مقداری دارو برام نوشتند که خوردم وتا اروز خوب بودم ولی امروزمتوجه رنگ قرمز ادرارم شدم ودرد بسیار خفیفی در کلیه راستم شدم خواستم بپرسم آیا سنگ هنوز دفع نشده .اگه نشده توروخدا یک درمان درست بهم بگید چون هرکس چیزی رو تجویز نمیکنه ومن حسابی گیج شدم.آیا سنگ شکن برم یا نه باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیرید
  • تصویر کاربر ساقی پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    درود بر شما
    بعد از ازدواج متاسفانه دچار اضافه وزن شدم و مشکل یبوستم حادتر شده حتی قرص سیلاکس ، آلو و ... مدتی جواب میداد و بعد متاسفانه به حالت قبل بر میگشتم . این را هم میدانم که سوخت و ساز بدن هر شخص فرق دارد .
    رژیم غذایی و ورزش هم داشتم و الان باردار هستم و با مصرف ویتامین و قرص آهن میدانم که یبوستم بیشتر هم میشه .
    از طرفی هم به دلیل معاینه از سوی پزشک روی این را ندارم که به مشکلم رسیدگی کنم .
    لطفا راهنمایی کنید .
    سوال من این است آیا ممکن است من دچار سرطان باشم ؟ علائم و نشانه ها چیست ؟
    در روز باید چند بار به دستشویی رفت تا بگوییم دچار یبوست نیستیم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر گوارش بپرسید
  • تصویر کاربر بسم سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکترکرمی:من قبلا سابقه سنگ نداشتم همین ماه رمضان سال جاری بعدازشام یک درد شدیدکلیه سمت چپم راگرفت رفتم دکترسنو وآزمایش دادانجام دادم هردو کلیه ام سنگ جواب دادب ق 4.5mmدارو دادبهترشدم ولی بازهم سمت چپم قولنج میگیره خیلی شدید راستی دکترگفت سمت چپ ورم داره ازنظرجنابعالی من بایدچیکار کنم ؟لطفا مرا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      تکرار سونو
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    من جوانی هستم پانزده ساله بعضی اوقات در سال دچار تکرر ادرار می شم و ادرارم بی رنگ و حجم زیادی ادرار دفع می کنم و بعد از یک روز خوب می شه میشه یکم توضیح بدید که من آیا مشکلی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر حمیدهزارجریبی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکترکرمی
    روی نوک آلتم یک خال که ازقدیم (مادرزادی)داشتم مراوهمسرمرانگران کرده بگونه ای شدکه حتی تهران نزد دکتری درهمین راستا رفتیم که ایشان ضمن معاینه دقیق باذره بین واگاهی یافتن ازاینکه این خال مادرزادی بوده همسرم را ازنگرانی خارج کرده ولی ازانجاییکه همسرم بعداز یک ازمایش کلی فهمیدکه خودش ((تکسو))داردمدام عیب گذشته مرا مطرح می کندوحاضرنیست بااین قضیه بی ضرربودن آلتم جهت نزدیکی وباردارشدنمان کناربیاید.اقای دکترچکارکنم؟ازطرفی به گفته دکترقبلی هرگونه عمل جراحی برروی التم می توانم به وخیم ترشدن وتازگی عفونت کمک کندکه اصلابه صلاح نیست. باتشکر خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. عکس به پیوست می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      متخصص پوست
  • تصویر کاربر سید جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 845 مشاهده پرسش
    با عرض سلام . من مردی 40 ساله هستم . یکسال پیش دچهر عفونت ادراری شدم . پروستاتیت تشخیص داده شد و درمان شدم . ولی حالا بعد از گذشت یکسال مجددا دچار سوزش ادرار و سوزش آلت تناسلی شدم که دائما ادامه دارد . آزمایش ادرار و کشت آن هیچ عفونتی را نشان نداده است . فقط مقدار خیلی کمی خون دیده شده .لطفا بنده را راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیخیالی بهترین درمان است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب