حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (105 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ضیا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    دارای 60 سال سن می باشم و در سال 76 وازکتومی کردم و حال می خواهم بدلیل داشتن همسر جوان وازکتومی را بر گردان کنم ، لطفا راهنمایی بفرمایید قابل برگشت می باشد و هزینه عمل چقدر می باشد و آیا تضمینی خواهد داشت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      در صد موفقیت ۱۵ الی ۲۰ در صد است ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۵۰
  • تصویر کاربر هامی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    جناب دکتر من ۲ ماه پیش واریکوسل ۲طرفه عمل کردم.اما الان گاهی اوقات بیضه سمت راست که گرید ۲ بود درد میکنه و جلوء آلتم تیر میکشه. آیا واریکوسل عود کرده؟ و علت تیر کشیدن آلتم چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      بیایید ببینم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر هامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      جناب دکتر شهرستان هستم بخاطر شرایط کاری نمیتونم مرخصی بگیرم. علت تیر کشیدن آلت چیست؟ و آیا بعد از گذشت ۲ ماه از عمل واریکوسل می توانم ورزش دو میدانی انجام دهم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ورزش را شروع کنید نیاز به عمل مجدد نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر mohamad سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام خواهش ميكنم سوالمو جواب بديد
    من ١٩ سالمه و چند وقته نگران بيضه هام هستم وقتي كه بيضه هام مي افتن بيضه چپم گاهي اوقات رگ هاش مثل رگاي بازو ميزنه بيرون ولي راستم طبيعيه
    هيچ درد مشكلي هم نداره ميخوام بدونم طبيعيه يا واريكوسله؟
    1. تصویر کاربر mohamad یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      وقتي كه به سرويس بهداشتي ميرم معمولا رگا بيرون ميزنه
      يكي از اقوام كه واريكوسل داشت پرسيدم گفت من براي واريكوسل بيضه هام به شدت درد ميگرفت ولي مال من اصلا درد نميكنه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      سونو بیضه کنید بفرستید ببینم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدوی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر کرمی عزیز ، اقای یه سوال خدمتتون داشتم ، من دیشب تو خواب جنب شدم و‌اسپرمم خیلی کم‌بود ، کاهش اسپرم داشتم می خواستم‌ بدونم‌مشکلی هست یا نه ، خیلی نگرانم ممنون میشم توضیح بدین ، سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      اگر شک دارید ازمایش اسپرم دهید
  • تصویر کاربر کیوان دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید،اقای دکتر من چندروزی درد خفیفی در بیضه سمت چپم داشتم متوجه شدم یکم ورم داره قسمت پایین بیضه ی حالت رگه رگه مشاهده میشه ک برامدست شبیه چربیه تقریبا ،یروز قبل درد ورزش سنگین کردم ممنون میشم کمک کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر عرفان شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 6451 مشاهده پرسش
    سلام جناب پروفسور کرمی عزیز خسته نباشید
    بنده 27 سالمه بخاطر درد بیضه چپ و سوزش ادرار و تکرر ادرار به دکتر مراجعه کردم که بعد از انجام سونوگرافی مشخص شد که علاوه بر کیست ساده بدون اینترنال اکو و سپتا داخلی به دیامتر 2 میلیمتر در سر اپیدیدیم چپ و اسکرولیت به دیامتر 2.4 میلیمتر در همی اسکروتوم چپ و اسکرولیت به دیامتر 2 میلیمتر در همی اسکروتوم راست و مشاهده دبری های اکوژن مواج در مثانه که می تواند مطرح کننده سیستیت باشد و سنگ دو میلیمتری در قسمت تحتانی کلیه چپ متوجه وجود میکرودیاز های متعدد به دیامتر کمتر از 1 میلیمتر به صورت پراکنده در پارانشیم هر دو بیضه شده که میگن این شن ریزه ها قابل درمان نیستن و از بین نمیرن و به مرور زمان تبدیل به سرطان بیضه میشن
    پرفسور بزرگوار ایا واقعا راه درمانی برای این شن ریزه ها وجود نداره؟
    ایا نمیشه از تبدیل شدنش به سرطان بیضه جلوگیری کرد و باید منتظر باشیم و ببینیم کی سرطان میگیریم؟
    و ایا اگه با چشم پوشی از عقیم شدن و به اختیار خود فرد در همین مرحله که هنوز بیضه ها سرطانی نشدن بیضه ها برداشته بشن بیماری به طور کامل درمان میشه و خطر ابتلا به سرطان کاملا رفع میشه ؟ و برداشتن بیضه ها خطر دیگه ای جز عقیم شدن ایجاد نمیکنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . انشالله همیشه موفق و سلامت باشید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      شما سالمید چرا به سطان فکر میکنید
    2. تصویر کاربر عرفان دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      آخه توی سایت ها و بعضی دکترا گفتن این شن ریزه ها درمان ندارن و به مرور زمان باعث سرطان میشن برای همین خیلی نگران شده بودم . ممنونم دکتر بزرگوار انشالله همیشه سلامت و موفق باشین🙏🙏🌹
    3. تصویر کاربر عرفان دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      آخه تو سایت ها و بعضی دکترا گفتن که این شن ریزه ها به مرور زمان تبدیل به سرطان میشن برای همین خیلی نگران شدم و نمیدونستم باید چکار کنم. ممنونم دکتر بزرگوار انشالله همیشه سلامت و موفق باشین
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
    5. تصویر کاربر عرفان سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ممنونم دکتر عزیز و مهربان 🌹🌹
    6. تصویر کاربر عرفان سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ممنونم دکتر عزیز و مهربان 🌹🌹
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ارادتندم
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ارادتمندم
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام دکتر علی هستم از لرستان 19 سال سن دارم افتادگی بیضه دارم مثل وقتی که عادی میشینم با زمین برخورد میکنم توروخدا کمک کنید منتظر جوابتون هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      سونو از بیضه کنید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ببخشید دکتر وقتی که اون محل گرم میشه پوست شل میشه
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      بب
    4. تصویر کاربر علی جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      نظرتون چیه حالا وقتی که اون محل گرم میشه پوست شل میشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      مرضی نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر ارجمند:
    ۱.در رابطه با بیضه سمت چپم که یه ۱ سانتی از بیضه سمت راستم بزرگتر است آیا مشکلی دارد.۲.واینکه یه چیزی در کیسه بحالت پهن در درون کیسه بیضه قرار دارند چی میباشد نمیدونم چطور بگم نه بزرگه نه کوچک متوسط است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      خطری هم داره حالا آقای دکتر
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      بیضه بزرگ بودنش یکیدونه مشکل خاصی داره
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      سونو کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    اخیرا متوجه ظهور تعداد نسبتا زیاد لکه تیره روی بیضه و چند تا روی آلت شدم. تقریبا همه انها به صورت ناگهانی ظاهر شدن و این قضیه منو نگران کرده.

    چند نکته جانبی
    دوماهی میشه که میل جنسیم به شکل عجیبی کم شده.
    مشکل زیادی در حفظ نعوذ پیدا کردم.
    اخیرا رابطه جنسی داشتم.

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      اینها ترتباطی به میل جنسی مدارد بیایید با کرایو درست میکنم02122642744
    2. تصویر کاربر حمید جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ممنون از پاسختون. من فعلا شهرستان هستم و امکان مراجعه برام وجود نداره.
      میخوام مطمین بشم که آیا لکه ها سرطانی میتونن باشن و یا اینکه نوعی از زگیل تناسلی هستن یا خیر؟
      ممنون میشم نظرتون رو بگید.
    3. تصویر کاربر حمید جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ممنون از پاسختون. من فعلا شهرستان هستم و امکان مراجعه برام وجود نداره.
      میخوام مطمین بشم که آیا لکه ها سرطانی میتونن باشن و یا اینکه نوعی از زگیل تناسلی هستن یا خیر؟
      ممنون میشم نظرتون رو بگید.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      اگر زیاد شود ازمایش اچ پی وی دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر پدرام دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی

    جراحی لاپاروسکوپی فتق دارم و میخواستم با بیمه ایران توسط شما جراحی نمایم. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. بیمه تکمیلی ایران دارم و از همکاران در دانشگاه تربیت مدرس هستم.

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      اول باید معاینه کنم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۵۰
    2. تصویر کاربر پدرام شنبه ۸ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      تشکر آقای دکتر. با بیمه ایران کار میکنید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      اول معاینه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب