حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (105 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میوه سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام
    چند روزی بود که با سوزش در هنگام ادرار و تکرر ادرار مواجه شده ام .
    با احتمال اینکه دچار عفونت شده ام داروی سفکسیم ۴۰۰ به مدت ۶ روز استفاده کردم، بهتر شدم و مشکل برطرف گردید.
    سن بنده ۵۱ سال هست . از سه روز پیش دچار نب خفیفی شده ام . از دو روز پیش درد در ناحیه بالای آلت تناسلی و اخیرا در بیضه چپ حادث شده است . شب گذشته با پیش فرضرعفونت مجرای تناسلی درمان مجدد با سفکسیم ۴۰۰ را شروع کردم ، امروز درد نایب بیضه چپ کمتر شده ولیکن دچار دفع خون پس از ادرار در دو مرحله اخیر شده ام.
    لازم به ذکر است که به نظرم بیضه چپ دچار تورم و بزرگی نسبت به بیضه راست شده است.
    لطفا راهنمایی فرمایید اقدام بنده در خوردن سفکسیم مناسب بوده و یا تشخیص شما له مصرف چه دارویی می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر امین پنجشنبه ۱۹ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    دکتر سلام . خواستم خواهش کنم که در متن شرح سونوگرافی که براتون فرستادم من دارای توده سرطانی د ربیضه سمت راستم هستم و یا بقیه اعضای بدنم کلیه و مثانیه و ریه درگیر سرطان شده ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    2. تصویر کاربر امین سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      دکتر جان سلام مجدد. لطف کردین پاسخ سوالم دادین گفتین باید معاینه بشم . هرجور که میخواهم ازتون نوبت بگیرم ظرفیت خالی ندارین تا بعد عید .امکانش هست به من تا قبل عید نوبت بدین؟
    3. تصویر کاربر امین سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      نه تلفن سایتون کسی جواب میده و نه نوبت دهی اینترنتون وصله دکتر جان . خواهشا به مرحمتی کنین .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام درود فراون.
    دکتر بنده به علت درد بیضه راست تا الان به سه متخصص ارولوژیست مراجعه کردم و نظر ایشان عفونت بوده. قرص تاوانکس ۵۰۰ _ناپروکسن هم تجویز شده و مصرف کردم.
    ۲ بار سونوگرافی انجام شد و همه چیز نرمال است.لوله بیضه سمت راست قابل مشاهده است و درد میکند.اکثر اوقات جلوی زمان رسیدن به انزال از این کار دست میکشدم.عکس سونو را پیوست کردم.
    سپاس فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر محیار سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان چند روزی هست بیضه چپم درد می‌کنه خفیف و بعد ادرار سوزش دارم درد به پشتم هم میزنه وشکم گفتم راهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من چهار روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم و دکتر هم بهم گفت عملت خیلی خوب انجام شده ولی الان رگ های داخل بیضه هنوز موندن و از بین نرفتن
    آیا این رگ ها از بین میرن و آیا عمل درست انجام شده؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    درود اقای دکتر من چند روزی میشه که بعد از ادرار مایع پیش اب ازم خارج میشه و هیچ درد و سوزشی هم ندارم و از روزی این اتفاق افتاده که ی کار سنگین 12 ساعته انجام دادم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادرار بدهید
  • تصویر کاربر شهرام دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    سلام ۳هفته از غروب درد بیضه سمت راست و پهلو شروع میشع تا موقع ک ارضا بشم تو این ۳هفته چند روزش خوب بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقتتون بخیر

    من 21 سال سن دارم و چندین ماه پیش همراه با درد در ناحیه پشت بیضه سمت چپ و کشاله ران به دکتر مراجعه کردم که از طریق سونوگرافی و معاینه واریکوسل بیضه سمت راست تشخیص داده شد و طبق نتیجه آزمایش اسپرماتوگرام یک دوره سلنیوم و زینک تجویز کردن و بعد از چند ماه دوباره سونوگرافی انجام دادم و واریکوسل سمت راست و چپ (بسیار خفیف) تشخیص داده شد و طبق آزمایش مجدد اسپرماتوگرام دوباره دارو تجویز شد .
    آقای دکتر علاوه بر علائم ذکر شده من گاهی اوقات درد خیلی خفیفی زیر هردو بیضه و گاها یک مقدار شدید تر پشت یکی از بیضه ها دارم که گاهی اوقات این درد از کمر شروع میشه و تا پایین پا هم کشیده میشه . چند ماه پیش هم بعد از انزال از طریق خود ارضایی درد در ناحیه بین مقعد و بیضه برام اتفاق افتاد که البته دیگه تکرار نشد این درد همون یک دفعه بود حتی در انزال های بعدی هم تکرار نشد . آقای دکتر امکانش هست که علت این درد های خفیف التهاب پروستات باشه !؟ و اینکه آیا من نیاز به جراحی واریکوسل دارم یا خیر ؟!

    ممنون میشم نظرتون رو بدونم 🙏❤️
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشیدچند ماهی هست که روی کیسه بیضه من رگ های پوستی ریز قرمز رنگ هست سونوگرافی هم دوبار انجام دادم همه چی طبیعی و نرمال بوده
    حتی ازمایش ادرار و غیره هم دادم
    واینکه اقای دکتر من هر داروی عفونت خوردم ولی باز هم سوزش ادرار و بد رنگ شدن دارم
    و20سالمه
    ممنون میشم کمک کنید
    1. تصویر کاربر ابوالفضل جمعه ۱۳ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      بعد اقای دکتر بعضی اوقات کمی درد دارن فقط این مویرگ های پوستی منو نگران کرده حتی ازمایش ادرار و اسپرم و سونوگرافی انجام دادم واریکوسل و...هیچی نبود ایا مویرگ های پوستی طبیعی هست؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      احتمال باروری طبیعی با این آزمایش وجود داره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    4. تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      یعنی آقای دکتر ازمایش اسپرم چجوریه؟
    5. تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      اگر عکس بدم میتونین تشخیص بدین
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۱ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    نزدیک یک میلیارد بدهکارم میخوام بیضم رو بفروشم
    شما رو به خدا قسم نفرمایید که نمیشه و امکانش نیست
    بعضیا گفتن فروختن یا مشتری دارن ولی موفق نشدم باهاشون تماس بگیرم
    برای اینکه علاوه بر فروش بدنم به اجبار بیشتر ضرر نکنم خواهش میکنم راهنماییم کنید
    توی ایران انجام میشه؟ از کجا باید شروع کنم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      امکان چنین عملی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب