حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (105 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    سلام من بالای بیضم احساس درد داشتم دکتر برام تاوانکس ۵۰۰ و آزیترومایسین ۵۰۰ نوشتن به نظرتون داروی مناسبی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام بله
  • تصویر کاربر Ka یکشنبه ۲۸ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    با سلام عرض ادب بنده 33سال سن دارم 3ساله ازدواج کردم دوساله قصد بچه دار شدن داریم اما نمیده رفتم دکتر قرص اسپیروژن واسم تجویز کرد و آزمایش تعداد اسپرم 15میلیون بود انجام دادم که نتیجه شو فرستادم خدمتتان بار دوم رفتم شد 12.7میلیون تعداد اسپرم حالا قرص افلوساکسین و سلن پلاس یوروویتال برام تجویز کرد نظر شما چیه لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام قطعا باید عمل واریکوسل شوید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 180 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر بنده سه سال پیش درد منو گرفت رفتم دکتر گفتن واریکوسل داری متوسط توی سونگرافی مشخص شد که کلسیم بیضه سمت چپ دارم بعدش چند تا آزمایش با سی تی اسکن گرفتم گفتن سالم هستی فقط هر چند سال چکاپ کن بعدش آزمایش اسپرم دادم گفتن ۳۰میلیون اسپرم دارم سالم هستن دکترا گفتن نیاز به عمل نیست حدود یک سال ازدواج کردم سه چهار ماهی میشه اقدام میکنیم واسه باردار خانومم بچه دار نشد بعدش الان آزمایش گرفتم نوشته ۲۰میلیون اسپرم که تصویرش رو براتون ارسال میکنم حالا آقای دکتر بنظرتون نیاز به عمل دارم یا نه خانومم هم سونگرافی گرفت گفتن ایشون سالم هستش البته خانومم الان ۱۶سالشه اقای دکتر راهنمایی کنید اگه نیاز به عمل دارم راهنمایی کنید خواهشا ضمنا بنده جانباز نیروی های مسلح هستم شما قرارداد دارین اگه نیاز به عمل داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام سونوگرافی از جهت واریکوسل را بفرستید . همچنین به صورت مداوم رابطه داشته باشید در حد ۳ ماه ناباروری قابل قضاوت نیست
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر. من واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم. اما چیزی ک ذهنمو مشغول کرده اینه ک پایین بیضمم رگ های متورمی میبینم ک درد انچنانی نداره اما حس سنگینی و ناخوشایندی دست میده ک حتی فکر میکنم ی وقت پیچ نخوره نگرانم کرده. خواستم بدونم مربوط ب همین واریکوسله تورمش یا چیز دیگس. تورشن یا پیچ خوردگی نباشه . دردش گهگاهی تیز و تی میکشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام مربوط به واریکوسل هست چند سالتونه ؟ ازدواج کردین ؟
    2. تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      24 سالمه و مجردم. آزمایش اسپرم هم دادم گفتن خوب هست و میتونی فعلن عمل نکنی. اما بیشتر نگران این رگ های دور بیضه هستم چون از کیسه بیضه معلومه نگرانم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      باید معاینه شوید ببینیم
    4. تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      بله ممنونم. بعد اقای دکتر مشکلی پیش نمیاد واس این رگ های زیر بیضه بخام ورزش های سبک و فعالیت روزانه انحام بدم؟ چون گاهی سنگینی میکنه و حسش میکنم اما درد زیادی ندارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      خیر کار روزمره مشکل نداره
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضامیرزائی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 189 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من 19 سالم هست چند ماه پیش بیضه ابتدا راست و بعد چپ ام درد گرفت و ورم کردن و درد شدیدی داشتن به دکتر مراجعه کردم یکسری قرص که یکی برای مسکن درد و دیگری به نام prostaleave بود دادن البته موقع مراجعه به پزشک درد ام کم شده بود و ورم هم از بین رفته بود اما پس از کامل کردن دوره های دارو ها پس از دو ماه که دیگه مشکلی نداشتم مجددا درد ریزی احساس کردم در بیضه راست و رفته رفته درد بیشتر و در هردو بیضه اوفتاد (چیزی که احساس میکنم گویا در بیشتر مواقع بیضه ها در کیسه ی بیضه حالت شل رو دارند و با بالا اوردنشون درد کمتر میشود )
    مجددا به پزشک مراجعه کردم یه مسکن و قرص گیاهی از شرکت گل دارو قرص پروستاتان رو تجویز کردن و الان بعد از مصرف سه روزه ی ان اون درد مضمن رو دیگه در بیضه ها همیشه بود رو احساس نمیکنم . و بهتره بگم خیلی کمتر شده . و الان با مصرف این قرص ها بعد از سه روز یکزره سوزش ادرار دارم که قبل از مصرف که پزشک هم ازم پرسیدن گفتم که نداشتم
    در هنگام راه رفتن مشکلی ندارم مگر مواقعی که یکهو درد بپیچد و بعد از چند ثانیه دوباره از بین میرود و هر ده دقیقه این اتفاق قبل از مصرف قرص ها اتفاق میوفتاد و هنگام نشستن یا ایستادن درد مکررا حس میشد . (قبل از مصرف دارو ها)

    سوالاتی که داشتم این است که ربط قرص هایی که برای بهبود پروستات است و کاهش درد بیضه ها در چیست ؟

    سوال دیگر مشکلی که پیش امده از چیست و تا چه مدت گریبان گیر است !؟

    پرسش دیگر اینکه خطرات و پیشرفت این بیماری نیز ممکن است ادامه دار باشد و ان چیست !؟

    ممنون که وقت گذاشتید🪷 یک مورد دیگر که نیز باید به ان اشاره کنم اعتیاد به خودارضایی است که ایا ممکن است در ایجاد این بیماری نقشی داشته باشد
    حتی (انجام ان حداقل دوبار در روز در یک بازه ی طولانی)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام به خود ارضایی ربطی ندارد داروهای پروستات هم ربطی ندارد یک سونو بیضه ها کنید و یک ازمایش ادرار بدهید
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دکتر گرانقدر، جسارتا بنده ۴۱ سال دارم و تقریبا نزدیک به ۱۲ سالی میشه که ابتدا چند لک سیاه یا تقریبا قهوه آیی تیره ابتدا بر روی بیضه و سپس کمر آلت تناسلی بنده ایجاد شده که فاقد هرگونه خارش و علايم آزار دهنده می‌باشد و فقط از لحاظ روانی و ظاهری آزار دهنده میباشد، آیا نیاز به درمان می‌باشد یا خطری وجود ندارد؟؟ با تشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام به زگیل شباهت ندارد و تغییر پیگمان پوستی هست . به متخصص پوست جهت درمان مراجعه کنید .
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ، من دو سال قبل متوجه تورم داخل بیضه راستم شدم وقتی به دکتر مراجعه کردم و بعد از انجام سونو بهم گفتن کیست هست و عمل نکنم .
    الان کمی سایز کیست احساس می کنم بزرگ تر شده اما درد و مشکلی ندارم آیا نیاز به پزشک مراجعه کنم ؟و آیا دارویی هست تا از بزرگ شدن کیست جلوگیری کنه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام چند سالتون هست ؟ عکس سونو را بفرستید خیر دارویی وجود ندارد اگر کیست اذیت میکنه باید عمل کنید
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۶ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    سلام روی کلاهکم یه زخم ایجاد شده بود قبلا ولی یکم از قبل بهتر شده چیکار کنم تا زخم کلا از بین بره قبلا هم زیر کلاهکم زخم شده بود ولی از بین رفت این یکی یه ماهه که اذیتم می‌کنه ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام با کالامین دی چرب کنید به تدریج بهبود می یابد
  • تصویر کاربر قدرت پنجشنبه ۲۵ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    ببخشید من هروقت یکم می‌دوم یا اینکه فوتبال بازی میکنم بیضه سمت چپم درد شدیدی میگیره طوری که راه رفتن برام سخت میشه ( البته یه شش ماه پیش کلیه سمت چپم رو بخاطر اینکه سنگ کلیه داشتم عمل کردم و بعد ازاینکه فنر دابل جی را کشیدند یه همچین دردی را حس میکردم ممنون میشم راهنمایی کنید آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام یه بررسی از نظر سنگ مجدد شوید . چون درد کلیه به بیضه ارجاعی میشه اگر در لمس بیضه هم درد دارید یک سونوگرافی شوید
  • تصویر کاربر A.m پنجشنبه ۲۵ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بالای دو سال هست که پوست بیضه راستم می خاره جوری که می کنم و خون می ندارم شغل بنده هم رانندگی هست تقریبا روزی ده ساعت و شما راست بیضه خیلی عرق می کنه به نسبت چپ و بوی بدی هم داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام باید از نظر قارچ زیر لامپ مخصوص توسط متخصص پوست بررسی شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب