اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آشنایی با جدیدترین روش های درمانی بی اختیاری ادراری

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بی اختیاری ادراری در زنان امروزه با پیشرفت در تکنولوژی و ابداع روش های مختلف درمانی اقدامات مؤثری برای درمان بی اختیاری ادراری می توان برداشت که به شرح آخرین یافته های درمانی می پردازم. مثانه از اعضاء بسیار حساس بدن ما می باشد که با کوچکترین تغییرات احساسی و هیجانی تحت تأثیر قرار می گیرد.

وقتی ما دچار استرس حاد می شویم حملات تکرر ادراری به ما دست می دهد و لذا اساس درمان در بیماری های بی اختیاری مثانه گرفتن فرمان مثانه به دست بیمار می باشد و یا به اصطلاحی ساده ما نباید تابع دستورات مثانه باشیم بلکه مثانه را به کنترل و فرمان خود دربیاوریم. درمان های بی اختیاری ادرار چند جانبه هستند که به شرح تک تک آنها می پردازیم:

تکرر ادراری

1- تغییر در سبک و روش زندگی

 یعنی هر عامل تحریک کننده ادراری و بی اختیاری را باید حذف و یا تعدیل کرد که عبارتند از:

  • حذف یا کاهش چای، قهوه، کاکائو و نوشابه های کافئین دار و انرژی زا
  • مصرف سیگار باید ترک شود چرا که با تحریک ریه ها و سرفه های شدید باعث افزایش فشار شکمی و تشدید بی اختیاری می شود.
  • محدودیت مصرف مایعات: مصرف مایعات زیاد در افراد مبتلا به بی اختیاری ادراری با انواع مختلف باعث تشدید آن خواهد شد.
  • کاهش وزن بدن: افرادی که چاق و شکم برجسته دارند به علت فشار بالای شکمی مستعد به بی اختیاری می باشند.
  • داشتن برنامه منظم ورزشی و تقویت عضلات کف لگن: امروزه توصیه می شود که همه خانم های جوان و میانسال ورزش لگنی را به صورت روتین انجام دهند چرا که باعث تقویت عضلات کف لگن شده و از افتادگی مثانه جلوگیری می کند و باعث آرام شدن مثانه می گردد. در این روش باید عضلات باسن و لگن را منقبض و 10 ثانیه نگاه داشته و ول کنید و این کار هر چه بیشتر، مفید تر خواهد بود.

2- انجام فیزیوتراپی

که شامل تقویت عضلات لگن توسط فیزیوتراپیست می باشد که این درمان باید حداقل سه ماه انجام شود که اساس آن تقویت عضلات کف لگن می باشد.

3- رفتار درمانی

 اساس رفتار درمانی به دست گرفتن کنترل فرمان مثانه و زمان دستشویی رفتن می باشد. بسیاری از بیماران مبتلا به بی اختیاری مخصوصا ًنوع اضطراری یا اورژانسی با کوچکترین احساس پری مثانه سریعا ًبه دستشویی می روند.

ما در روش رفتار درمانی توصیه می کنیم که در مقابل حملات تکرر ادراری مقاومت کنند و این مقاومت را از زمان کم شروع و سپس زیاد کنند. به عنوان مثال از بیمار می خواهیم که از همین امروز وقتی احساس دستشوئی رفتن دارد 5 دقیقه دیر تر برود. فردا 2 دقیقه اضافه کند و به همین روال تا زمانی که فرد بتواند 2-3 ساعت خودش را نگاه دارد.

درمان های دارویی بی اختیاری ادراری

درمان های دارویی اغلب برای درمان بی اختیاری های اضطراری به کار می روند. مکانیسم اثر این داروها مهار کردن تحریک های مثانه و آرام کردن آن می باشد که این داروها باید با تشخیص و تجویز پزشک متخصص تجویز گردد.

دومین دسته داروها شل کننده ها و منقبض کننده های قسمت خروجی ادرار می باشد که در بیماران مبتلا به بی اختیاری فشاری یا استرسی از داروهای منقبض کننده گردن مثانه و در بیماران بی اختیاری با انسداد ادرار و خروجی مجرا از داروهای شل کننده گردن مثانه استفاده می شود.

در زنان بی اختیار که یائسه هستند، کرم ها و قرص های هورمونی استروژن برای درمان بسیار کمک کننده هستد که باید به صورت واژینال استفاده شوند و خوراکی آن شانس سرطان سینه و رحم را بالا می برد و توصیه نمی گردد.

سونداژ متناوب یا CIC :

 هر بیمار مبتلا به بی اختیاری ادراری که مثانه اش کاملاً تخلیه نمی کند و ادرار در پشت مثانه باقی می ماند و باعث تشدید بی اختیاری ادراری و عفونت می شود. باید ادرار باقیمانده با سونداژ توسط خود بیمار خالی شود و بسته به شدت ادرار باقی مانده توصیه می کنیم که بیمار هر 5-4 ساعت خودش با سوند مثانه را تخلیه نماید.

قبل از شروع، روش سوند زدن به بیمار آموزش داده می شود. گذاشتن وسایل داخل واژن از قبیل pessari برای درمان بی اختیاری اصلاً توصیه نمی شود.

درمان های جراحی بی اختیاری ادراری

1- تزریق بوتاکس داخل مثانه

 در بیمارانی که دچار بی اختیاری ادراری اضطراری و بیش فعالی مقاوم به درمان دارویی هستند از روش تزریق بوتاکس داخل مثانه استفاده می شود.تزریق بوتاکس باعث شل شدن و فلج شدن عضلات مثانه شده و تحریک پذیری و تکرر ادراری را کاهش می دهد. ایراد تزریق عدم اطلاع از عوارض دیررس آن می باشد.

2- تحریک عصب خاص Sacral Nerve Stimulation

این روش اغلب برای درمان مثانه های بیش فعال مقاوم به درمان استفاده می شود که به علت جدید بودن آن و نیازمند امکانات تخصصی و هزینه بالا به عنوان روش درمانی روتین استفاده نمی شود.

3- بزرگ کردن مثانه با روده یا عمل Cysto Plasty

 این عمل برای بیماران با مثانه کوچک شده و عصبی و پرفشار که به همه راه های درمانی ذکر شده جواب نداده اند استفاده می شود. در این روش که یک عمل بزرگ و طولانی می باشد، حدود 50-60 سانت روده کوچک بیمار را بریده و به شکل مثانه در آورده و به مثانه بیمار پیوند می زنیم. به علت عدم توانایی انقباض و پمپاژ روده در بسیاری از موارد پس از عمل بیمار باید از سوند جهت تخلیه مثانه استفاده نماییم.

4- عمل جراحی بالا کشیدن گردن مثانه

که شامل TOT و TVT و Sling و برج Burch می باشد که مکانیسم جواب دهی این عمل ها بالا کشیدن گردن مثانه و اصلاح نسبی افتادگی مثانه است که باعث بهبودی در کنترل بیمار می شود. این عمل ها برای درمان بی اختیاری های استرسی و فشاری فقط استفاده می شوند.

5- تزریق مواد حجم دهنده به گردن مثانه از قبیل کلاژن

 این روش درمانی اغلب برای بیماران با بی اختیاری ادراری استرسی و فشاری به کار می رود که مواد حجم دهنده زیر دید دوربین به گردن مثانه تزریق می شود و مانع خروج ادرار از مثانه می گردد. عیب مواد تزریقی عبارتند از: 1- بعد از مدتی از بین می روند. 2- اثر بخشی آن نسبت به عمل جراحی بالا کشیدن گردن مثانه خیلی پایین تر می باشد.

6- کاشتن دریچه مصنوعی

این روش برای کسانی که به علت آسیب جراحی و یا تصادف دریچه کنترل کننده مثانه از بین رفته است استفاده می شود که با عمل جراحی اسفنکتر و دریچه مصنوعی را در گردن مثانه می کاریم و از عوارض آن ایجاد عفونت و نیاز به خارج کردن مجدد آن و همچنین قیمت بسیار بالای آن می باشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی
2.2/5 - (13 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید .
    جناب دکتر بنده به مدت یکماه هست که به مقدار جزئی سوزش در نوک آلت دارم و متاسفانه از 5 سال پیش هم عمل خودارضایی رو انجام میدم ولی نه به طور زیاد مثلا هفته ای یه بار چند بار هم تا مرز ترک کردن رفتم . بنده 2 هفته پیش به دکتر عمومی مراجعه کردم و علائم رو بهشون گفتم . و ازمایش ادرار و خون برایم نوشتم و من انجام دادم و جواب همه ی ازمایش ها خوب بود . و ایشون تشخیص پروستاتیت دادن و دو تا قرص برام نوشتن یکی افلوکساسین و یکی هم باکلوفن یک دوره 10 روره مصرف کردم بهبود یافتم ولی وقتی قط کردم یه نفدار دوباره سوزش پیدا کردم در ناحیه الت . و همچنین یه مقدار هم درد کمر دارم و بعد از تحریک جنسی این علائم برام به وجود میاد و هنگامی که ادرار کردنم تموم میشه و بلند میشم یه چند قطره ادرار ازم خارج میشود . دکتر لطفا کمکم کنید فکر و خیال داره دیوونم مبکنه .
    در ضمن 21 سالم هستش . درضمن جناب دکتر هرگاه اینطوری میشم دچار ضعف عمومی بدن هم میشم . تو رو خدا سریعتر جواب بدید . بخدا استرس خیلی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      در سن شما مرض پروستات مداريم بيخودي نگراني
  • تصویر کاربر ولی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر. پروستات پدرم 70 cc است که در رزیدو 200 با قی میماند و psa هم 4/9 میباشد . بهترین عمل جهت درمان پروستات پدرم چه عملی خواهد بود لیزر یا عمل باز؟ همچنین عوارضی خواهد داشت نسبت به این بزرگی یا نه. با تشکر و کمال احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با سيستوسكوپي مشخص ميشود
  • تصویر کاربر حبیب شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر برای پروستات در حد کم دارد کپسول پروترال روزی یک عدد مصرف میکنم در ضمن برای بزرگ شدن سینه قرص تاموکسیفن 10میلی میخوام اونم روزی یک عدد سوالم از حضورتان اینکه آیا تاری.دید میتونه از عوارض داروها باشه باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      دارو نخور
  • تصویر کاربر کاوه یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب
    42سالم است وچندسالیست که پس ازادرارکردن وبلندشدن دوباره چندقطره ای بصورت سرپاادرارمیکردم به اورولوژمراجعه کردم دستورسونگرافی دادکه جوابش:LK:113MM
    RK:114MM
    ضخامت کورتیکال:LK14MM
    RK13MMروییت شد
    سنگ وهیدرونفروز درآن مشهودنیست مثانه پرنمای نروال دارد
    پروستات باحجم تقریبی20CCرویت شد.PRVدرحدود45CCمیباشد.
    دکترم گفت تورم والتهاب پروستات دارم وکپسول تامسولوزین روزی 1عدد افلوکساسین300 هر12ساعت1عدد ودکلوفناک25روزی2عدد
    یک ماه است که مصرف میکنم وهیچ احساس بهبودی نکردم امروزکه دوباره مراجعه کردم همان داروهارا تجویزکرد وگفت دوای توهمین است آنقدربایدبخورم تابهبودپیداکنم.وگرنه بایددرآینده پروستاتم تراشیده شود.
    لطفا راهنمایی بفرمایید که همینطور به خوردن این داروهاادامه دهم
    آیاواقعا من تورم والتهاب پروستات دارم؟آیااین داروها طولانی مدت عوارضی ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر جواني قطع كنيد
    2. تصویر کاربر کاوه شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      باسلام مجدد وتشکرفراوان ازجنابعالی
      لطف میکنید بیشتر توضیح بدیدباتوجه به نتیجه سونوگرافی من مشگل خاصی ندارم؟اگرداروها راقطع کنم مشکلی پیش نمیاد؟متشکرم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      به نظر من دارو نياز نداريد تمام
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر هلنا شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام پدرم 75سالشه یکساله متوجه شدیم پروستات داره بردیم بیمارستان شهدای تجریش دکترش گفته باید هر دوماه یکبار عمل بشه ومیل انداخته بشه ما ازین وضع خسته شدیم وپدرم ازینکه بعد عمل بهش سوند وصل بشه شاکیه هیچ درمان دیگه ای بجز میل انداختن نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ببينم
  • تصویر کاربر مسعودخرمنژاد شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکتر من 31سال دارم و مشکل پروستات دارم آزمایش psaانجام دادم سطح 3/67بوده.نزدیک یک ساله هم دارم دارو میخورم.چقدر احتمال میدی سرطان باشه؟ یا علت رو در چه میدونی؟ اگه جراحی بشم دیگه بچه گیرم نمیاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      هر ٦ ماه تكرار كنيد
  • تصویر کاربر ناشناس شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    باسلام ،اقای دکترکرمی عزیز،پدربنده بدون هیچ علایمی مثل ادرار مکرر،طی یه چکاپ وبعد سونوگرافی،متوجه شدن که حجم پروستات۷۲،psa10.35وpsa free1بود،طی مصرف داروهایی که دکتر تجویز کرده بودن بعد ده روز دوباره ازمایش دادنpas 7وpsa free 3شده،لطفا بگید این خوبه یا مشکل چیه چون به شما دست رسی نداریم وبه دکترای شهرم هم اعتباری نیست لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم ممنون میشم پاسخ رو برام ایمیل کنید اجرتون باخدا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر پي اس ا بالاي ٤ باشد نمونه برداري ميخواهد مطلب سايت من www.drkarami.com را بخوانيد
  • تصویر کاربر بهزاد شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با سلام من 38 سال دارم و حدود دو ساله به التهاب پروستات و افزایش نسبی حجم پروستات روبرو هستم . 30 سی سی . با توجه به اینکه مجردم . دکتر تجویز استمنا برای تخلیه مایع منی به بنده داده . اما در نظری متناقض در جایی مطالعه کرده ام که استمنا موجب افزایش تستسترون و تبدیل آن به دی تستسترون که عامل رشد پروستات است میشود سپاسگزارم اگر راهنمایی کنید .
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      پايه علمي ندارد
  • تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۱۱ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر وقت بخير
    من 23 سالمه و بعضي وقت ها كه ادرار ميكنم احساس ميكنم كامل تخليه نشده و شبها هي احساس ميكنم كه ادرار دارم ، به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه ؟
    در ضمن من خود ارضايي هم ميكنم تقريبا روزي يك بار :(
    ٢ سال و نيم پيش هم در طي يك رابطه سوزاك گرفتم كه با دكتر عمومي صحبت كردم نميدونم چي داد زدن داخل سرم اما بعد از ٢-٣ ماه خوب شدم و از اون موقع مشكلي نداشتم ، فقط الان مشكلم همون چيزي هست كه بالا بهتون گفتم
    اگر ممكنه يه جوابي به من بديد خيلي خيلي ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      از نظر من مهم نيست
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۱ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 761 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    پدر بنده 10روز پیش عمل بسته پروستات انجام دادند بعد از عمل تا چند روز همه چیز خوب بود درد خیلی کم بود سوزش نداشت جریان ادرار هم خوب بود.اما 2روز هست که ادرار به صورت قطره قطره همراه با سوزش میاد و مثانه هم کاملا تخلیه نمیشود هرچند ساعاتی بهتر میشود ولی بازهم سوزش و قطره قطره امدن ادرار را دارد.ایا این موارد بعد از عمل طبیعی است ؟و اگر طبیعی تا کی شاهد این عوارض خواهیم بود؟
    در ضمن اقای دکتر در پی بروز این عوارض پدرم از نظر عصبی کاملا بهم ریخته .چون فکر میکرد با عمل از شر این بیماری خلاص میشود اما حالا که دقیقا همان علایم قبل از عمل به سراقش امده نگران این است که عمل هم کار ساز نبوده باشد یا پرستاد بدخیم نبوده باشد.هرچند درتماس با دکتر جراحشان دکتر فهیمی ایشان خاطر نشان کردن که حجم قابل ملاحظه ای از پرستاد را برداشته اند و دیگر شاهد قطره قطره امدن سوزش و بند امدن ادرار نخاهند بود ولی پدرم همچنان اظطراب زیادی دارند.
    ایا این اظطراب باعث ایجاد اخطلال در فراین بهبودیابی خواهد شد.واگر این گونه است تاچه اندازه تاثیر گذار است؟
    در ضمن اقای دکتر قبل از عمل مقدار PSA عدد7.5رانشان میداد و درنتیجه سنوگرافی اندازه پروستات 54در52در65میلی متر و حجم98سیسی وهمچنین ضخامت دیواره مثانه 10میلیمتر افزایش را نشان میداد ایا عمل بسته برای این اندازه پرستات کارساز خواهد شد.
    با سپاس فراوان از زحمات شما و تمام همکارانتان. در پناه حق پیروز و سر بلند باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      از دكتر معالجتان بپرسيد بهتر است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهابادی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.حدود 3هفته است که تکرر ادرار دارم هم آزمایش ادرارم سالم بود وهم سونوگرافی مجاری ادراری و مثانه ام خوب بود وچیزی دیده نشده بود.دکتری گفت که برای اعصاب است وقرصی دادند که بهتر شدم ولی بازم گاهی اوقات همان حالت را دارم دلیل آن چیست؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر مرادی دوشنبه ۱۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید.خانمی هستم29ساله وفرزند8ساله ای دارم.که ازاواخربارداری گرفتاربی اختیاری ادرارشدم که گفتن به علت بارداری طبیعی است ولی باگذشت 8سال هنوزخوب نشدم هیچ بدترهم شدم.همه جورآزمایش وچکاب حتی سیستوسکوپی هم انجام دادم ولی فایده ای نداشته.هرپزشکی یه نظری داده یکی میگه ازاعصاب واسترس هست یکی میگه شایدعصب مثانه آسیب دیده یکی میگه هیچی نیست توهم هست خلاصه چندساله که عذاب میکشم وبه همین دلیل دچارناراحتی اعصاب شدم سه چهارسالی میشه که حتی پنج شش ماه یه بارشب ادراری هم پیداکردم دیگه ازشوهرم وبچه ام خجالت میکشم .دائم ازنواربهداشتی استفاده میکنم .بعضی اوقات باعطسه یاسرفه اگه ادرارم زیادباشه ازم خارج میشه یاتومسیردستشویی مقداری ازادرارم میریزه.بعضی اوقات هم خوبم ولی اکثروقتهااحساسش که میخوادادرارم خارج بشه باهام هست ولی فقط احساسه خلاصه دیگه اززندگی خسته ام 1سالی هست که دیگه بی خیال درمان شدم تااینکه یکی ازبستگان شمارومعرفی کردوگفت ازدکترکرمی بدون شک نتیجه میبینی اول خدابعدشماشماروبه خداکمکم کنید....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب جدید سایت من را بخوانید باید بررسی شوید02122642744
  • تصویر کاربر الف شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 23 ساله.چند سالی هست بی اختیاری ادرار دارم در هنگام عطسه و سرفه...
    بیشتر هم بعد از ادرار کردن بی اختیاری ادرار دارم
    آزمایش هم دادم فقط پلاکتم یه مقدار پایین بود
    مقدار خیلی کمی هم افونت ادار داشتم .
    خیلی ممنون میشم اینجا راهنماییم کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر نیوشا جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1079 مشاهده پرسش
    با سلام ،آقای دکتر من چند ماه است که ازدواج کردم چند شب پیش متوجه شدم که شوهرم دچار شب ادراری شده بود و جای خود را خیس کرده بود ،و دلیلشم این بود که احساس شدید برا دستشویی رفتن داشته ولی خواب میبینه که تو خواب رفته دستشویی ولی در واقع تو واقعیت خودشو خیس کرده یکبار هم قبلا این طور شده اقای دکتر دارم دییونه میشم شب و روز ندارم به نظرتون مشکل شوهرم چیه؟خواهش می کنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 بار مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر نازنین یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 934 مشاهده پرسش
    salam.man 24 salam hast.hodoode 3 sal hast k takarore edrar daram.dar ebteba shabha 1 barwc miraftam b dr k moraje kardam goftan ofoonate jozee daram.darooha k tamoom shod baz takarore edrar gereftam va baz goftan ofoonate anibiotice ghavitar estefade kardam akharin ghorsio k khordam dobare takaroram shoroo shod va in bar azmayesh dadam goftan ofoonate shaidde az bade inbar azmayeshe kamle va sono kamel ddam k hich alaeme badi nabud vali baz takaror dashtam.navare masane dadam dr goft hajme masanat kame ghorse tolterodin estefade mikardam k baese takarore bishtar va habse edrar mishod pezeshkamo avaz kardam fahmidan k elat yoboosat bude bad az oon yoboosatamo kontrol kardam va alan kheili kam yoboosat migiram ama gahi dochare kararore toolani modat misham gahiam oke ok hastam hata gahi ba vojoode yoboosat takaror ham nadaram.mamnoon misham mano rahnamai konin chon bade 3 sal vaghan zendegi sakht shode mochakeram
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر من یه ساله خودارضایی را ترک کردم میخاستم بدونم اگه دکتر ارتش منو معاینه کنه میفهمه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر سارا دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    باسلام. من خانم مجرد 27 ساله ام. حدود 3 سال است که به تکرر ادرار مبتلا شده ام. دلیلش هم استرس درسها و یه کم وسواس و آب ریزی زیاد بود. کم کم بیشتر شد و با عرض معذرت الان اگر 2 ساعت دستشویی ام رانگه دارم و بعد بروم به جای اینکه ادرار صاف خارج شود به صورت خیلی تند وتیز به اطراف می پاشد. همین باعث شده در هر بار دستشویی پاهایم را مجبور شوم به خاطر نجس شدن بشویم .الان از نوار بهداشتی برای مهمانی رفتن و ... استفاده میکنم تا ارامش بگیرم.با کمی سرما خیلی بدتر میشوم.تازگی به فکر درمان افتاده ام. آزمایش ادرار فقط 5000 باکتری نتیجه بود که دکتر گفت مشکلی نیست اما سونوگرافی باقیمانده ادرارم در حدود 60-70 سی سی بود. از داروی تولترودین که دکتر تجویز کرد استفاده کردم و خیلی خوب شدم .تا دوهفته مصرف میکردم به صورت صبح و شب. بعد از ان قطع کردم و تا یک هفته بعد از قطع خوب بودم تااینکه دوباره به همان حالت اول برگشتم . حالا دکتر میگه نوار مثانه نیاز نیست. بیا تا یک بار در اتاق عمل بببینم . واقعا اعتماد به نفسم رو از دستم دادم.
    به نظر شما چه کار باید بکنم ؟
    در یک شرکت دولتی مشغول بودم ولی به خاطر این مشکل بعد از 4 ماه کار استعفا دادم.
    من فوق لیسانس میخونم ولی احساس بدبختی دارم .
    لطفا راهنمایی کنید.
    اگر دکتر خبره ای در این زمینه میشناسید در اصفهان به من معرفی کنید.
    باتشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر مشکل شما وسواس است باید اول نوار بگیرید
  • تصویر کاربر kamran یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شماوتشکر بابت جواب دادن به سوالات.
    بیضه های بنده کوچکند .چند سال پیش به دکتر هم مراجعه کردم که گفتند وارکوسل نیست .می خواستم ببینم چه بیماری دیگری می تونه باعث کوچک شدن بیضه شود؟
    و همچنین آلتم داری انحراف رو به پائین می باشد.آیا با دستگاه وکیوم و... قابل اصلاح می باشد یا خیر؟
    ممنون از لطف شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب