اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بی اختیاری ادراری به صورت اورژانسی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

به دفع اضطراری و ناگهانی و غیرارادی ادرار بی اختیاری اورژانسی یا اضطراری می گویند. در این نوع بی اختیاری فرد به صورت ناگهانی احساس دفع ادرار می کند و چه بسا اگر دیر به دستشویی برود خودش را خیس می کند.

در قسمت قبل درباره بی اختیاری استرسی صحبت شد. در این قسمت می خواهیم به بررسی درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری بپردازیم.

تکرر ادراری

چه عللی باعث بی اختیاری اورژانسی می شوند؟

1- اختلالات دستگاه عصبی مرکزی

مثل بیماری ms سکته مغزی، پارکینسون و بیماری های مادرزادی ستون فقرات از قبیل: مننگوسل، مننگومیلوسل، تومور نخاعی، آسیب به نخاع پس از ضربه و تصادفات

2- مثانه های بیش فعال

در این بیماران بدون بیماری زمینه ای، مثانه ناگهان و خودبخود منقبض شده و باعث احساس دفع ناگهانی ادرار به فرد دست می دهد.

3- عفونت های مثانه و پیشابراه

عفونت ها به علت تحریک مخاط و حساس شدن مثانه باعث ایجاد بی اختیاری فوریتی به همراه سوزش شدید ادرار می شوند که خوشبختانه موقتی هستند و با درمان خوب می شود.

4- مثانه های عصبی انقباضی یا اسپاستیک

این مثانه ها اغلب به علت بیماری های زمینه ای دستگاه عصبی مرکزی و نخاع ایجاد می شوند و از مشخصات آنها این است که حجم مثانه قدرت کش آمدن مثانه شدیداً کم می شوند و از طرفی قدرت و زمان انقباض مثانه از دست بیمار خارج می شود و لذا این افراد در روز ممکن است بیش از 20 بار به دستشویی بروند و شبها تا صبح به علت تکرر ادراری خواب نداشته باشند.

درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری به چه صورت است؟

اولین قدم درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری، تشخیص درست نوع بی اختیاری ادرار با نوار مثانه یا تست اورودینامیک می باشد. طبق یک قانون: همه بیماران با بی اختیاری ادراری مخصوصاً نوع فورتی آن باید قبل از هر اقدام درمانی تست کامل ارودینامیک انجام دهند.

تست ارودینامیک به صورت سرپایی و یک ربع طول می کشد و با قرار دادن یک سوند باریک در مثانه توسط دستگاه ارودینامیک همه اطلاعات مثانه از قبیل: حس مثانه، حجم مثانه، قدرت کش آمدن مثانه، مثانه های بیش فعال، سلامتی دریچه مثانه، قدرت پمپاژ مثانه، مقدار ادرار باقیمانده اندازه گیری می شوند و لذا طبیب با تشخیص قطعی و درست بیمار به درمان آن می پردازد.

بررسی های دیگر که کمک کننده هستند عبارتند از: آزمایش ساده کشت ادرار، سونوگرافی از کلیه ها و مثانه و بررسی ادرار باقیمانده و در صورت نیاز جهت بررسی علل بیماری زمینه ای و بررسی سلامت دستگاه عصبی در بعضی بیماران CT اسکن و یا MRI نیز کمک کننده هستند.

برای اطلاعات بیشتر درمورد درمان بی اختیاری ادراری در زنان بخوانید .

درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری چگونه است؟

بسته به شدت بیماری با توجه به نتیجه تست ارودینامیک به درمان بیمار می پردازیم. امروزه داروهای بسیار خوبی که مکانیسم آن آرام کردن عصب مثانه و شل کردن گردن مثانه و پایین آوردنده فشار داخل مثانه، در دسترس می باشد که با تجویز آنها بیماران بهبودی خوب و قابل قبولی پیدا می کنند و لذا بیماران باید در اسرع وقت به پزشک ارولوژی جهت درمان مناسب مراجعه نمایند. و لذا درمان اغلب بیماران با مثانه تحریک پذیر و بیش فعال و بی اختیاری فوریتی، دارویی می باشد.

آیا راه جراحی نیز برای درمان این بیماران وجود دارد؟

بله، در مواردی که بر اساس نتیجه تست ارودینامیک این بیماران:

  • مثانه با حجم و قابلیت کشش خیلی پایین دارند.
  • فشار داخل مثانه خیلی بالا است و خطر آسیب به کلیه ها وجود دارد.
  • به درمان دارویی جواب ندهند.

از روش جراحی بزرگ کردن مثانه برای درمان بی اختیاری فوریتی استفاده می کنیم. در این روش که جراحی پیچیده ای می باشد قسمتی از روده کوچک را برداشته و جهت افزایش حجم مثانه استفاده می کنیم که به آن عمل سیستوپلاستی می گویند که این عمل باعث کاهش فشار مثانه و کاهش علایم تحریک پذیری مثانه می شود.

بی اختیاری ادراری

و اما توصیه های اینجانب

  • در حالت عادی تکرر ادرار بیش از 7 بار در روز و 1 بار در شب غیرطبیعی است، پس باید بررسی شود.
  • در صورت داشتن حملات تکرر ادراری و بی اختیاری حتماً به پزشک مراجعه نمایید.
  • حملات تکرر ادراری و بی اختیاری فوریتی می تواند ثانویه به تومورهای نخاغ، مغز و بیماری MS و غیره باشد پس حتماً با مراجعه به پزشک بررسی کامل باید انجام شود.
  • به بیماران داراری تکرر ادراری مزمن و بی اختیاری فوریتی باید از مصرف مایعات زیاد، چای پررنگ، الکل و غیره که ادرار آورند اجتناب نمایید.
  • خوشبختانه خیلی از موارد بی اختیاری اورژانسی با دارو و درمان قابل کنترل هستند
  • در صورت داشتن بی اختیاری فوریتی حتماً اولین وسیله تشخیص شما تست ارودینامیک یا نوار مثانه می باشد و با انجام تست ارودینامیک و تشخیص درست درمان قطعی تری خواهید داشت.

در صورت داشتن تکرر ادرار مزمن و بی اختیاری ادراری فوریتی ،جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.5/5 - (4 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر mohsen پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    باسلام و تشکر از زحماتتان
    من خانمم 3 ماهه بارداره که در کلیه چپش در سونو چیزهایی شبیه کیست دیده شده البته ایشون نه قبلا درد داشته نه الان و اندازه کلیه هم طبیعی دیده شده به چند تا دکتر مختلف مراجعه کردیم یکی میکه عکس بگیر یکی میگه نه آیا این نوع عکس برای نوزاد ضرر داره ضمنا مشکل ایشون ارثی هم نیست لطف کمک کنید ایشون خیلی استرس دارن ونگرانن.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بررسی بعد از زایمان می خواهد فعلا نیازی نیست
  • تصویر کاربر فریبا جمعه ۱۲ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید،من مادری هستم ۲۵ساله نزدیک ب ۷سال است که ازدواج کردم ودرد کلیه دارم اما نه بطور مداوم دوسال پیش ب دکتر ارولوژیست مراجعه کردم سنوگرافی برای من نوشتند،جواب آزمایش من یک سنگ ب قطر ۳میل یا ۳سانت دقیق یادم نمیاد در کلیه ی سمت چپ من مشاهده شد و ادرارم هم اصلا خوب تخلیه نمیشد،وبرای من قرص باکلوفن۱۰وفکر میکنم اسید سالسیلیک اگر اشتباه نکنم ب من دادند،وبسیار تاثیر خوبی داشت درضمن من مرتبا سردیم میکنه حتی از مجرد هم ک بودم زیاد سردیم میکرد و این قرص واقعا خوب بود،،چند وقت پیش ب شدت مثانم درد میکردک موقع تخلیه ادرار من جیغ میزدم ک متوجه شدم همراه ادرار خون هم هست،،،ومثانه من هم اکثر مواقع شدیدا نبض میزنه وموقع تخلیه مثانه احساس میکنم ک بادکنک داره خالی میشه واقعا احساسش میکنم،،خواهش میکنم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد رنگ ادرار شبیه اب باشد خوب میشوید
  • تصویر کاربر موسی پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    من کیست کلیه 16mm دارم. قبل از بچه دار شدن سی تی اسکن داشتم. که در آن هیچ کیستی نبود. یعنی 2 سال است که این کیست در کلیه من بوجود آمده. الان من پدر بچه 2 ساله هستم می خواستم بدونم ممکن است این بیماری در بچه من وجود داشته باشد. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا مهم نیستند
  • تصویر کاربر test جمعه ۱۲ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    test
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر کیست ارثی نباشد نه فایل باز نشد
  • تصویر کاربر ف دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام
    من برای سونگرافی کلیه ها چهار پزشک متفاوت رفتم، دو نفرشون گفتن هیدونفروز متوسط دارم البته اینم بگم که این دو نفر بیمارستان اموزشی بودن و نسبتا تازه کارن، برا همین پیش دو پزشک معتمد رفتم، این دو پزشک معتقدن کیست پاراپلویک با ابعاد 3* 5 سانتی متر در محل اتصال حالب به لگنچه در کلیه راست دارم. هیچ علایمی ندارم فقط بعضی وقتا پهلوی سمت راستم و پام حالت گرفتگی داره. این کیست نگران کننده است، درمان داره؟
    سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سیتی با تزریق بگیر
  • تصویر کاربر موسی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    دکتر من درکلیه چپم یک کیست به انداره16mm دارم سال گذشته کوچکتر از این بود می خواستم بدونم چطوری می تونم درمان کنم؟ در جواب فرمودید 6ماه بعد پی گیری.
    منظور از پی گیری چیست؟ و سوال دیگه این است که این در بچه 2 سال من تاثیری دارد؟ یا نه؟ قبل از بچه دار شدن من سی تی اسکن داشتم و کیست نداشتم. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      هر 6 ماه سونو
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    مشکل در ضمیمه است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      باز نشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر من 32 ساله هستم. حدودا از 4 ماه پیش احساس می کردم که شبها زودتر از همیشه، نیاز به دستشویی دارم. مثلا اگر 12 شب بخوابم قبلا تا 9 صبح هم از دستشویی بیدار نمی شدم اما در این چند وقت گه گدار باید حدودا ساعت 6 بیدار شوم و دستشویی بروم. دکتر عمومی رفتم آزمایشات کامل خونی و ادراری ناشتا، اعم از کراتین و اوره و فسفر و غیره را نوشت و انحام دادم. نتیجه اینکه همه چی سالم بود به جز اینکه ویتامین d و zinc کم داشتم که قرص داد البته گه گدار هم زانو درد می گرفتم. تنها قرص زینک و ویتامین دی نوشت. اما وضعیت دستشویی من، همینطور باقی مونده و بعضی اوقات مثلا صبح زود باید برم دستشویی. در ضمن احساس می کنم که تمومه ادرارم خارج نمی شه چون وقتی دست می کشم باز قطراتی از ادرار ازم خارج می شه.
    از هفت روز پیش، سینوزیتم اوت کرد و رفتم دکتر سرم با سفتریکس و دگزا زد بعد حالم بهتر شد و آزیترو 250 هم داد دوباره پس فرداش حالم بد شد و دوباره سرم سفتریکس زد و اون روز حالم خوب شد . اما باز فرداش حامل خوب نبود رفتم دکتر متخصص داخلی، آزیترو 500 داد و چون عفونت سینوزیتم زده بود به سینم، و ریم چرک کرده بود بعد از دو روز که خوب نشده بودم و معده درد هم گرفته بودم رفتم یه دکتر داخلی دیگه. اون علاوه بر دیدن عکس سینه، یه داکسی سایکلین اضافه کرد. و گفت داروهات کم بوده که خوب نشدی. به دکتر گفتم که همش احساس تشنگی می کنم و سردرد دارم پهلوم هم درد می کرد، فشارم نیز 15 به 10 بود البته همیشه 12 رو 8 هستم. دکتر یه قرص زیر زبونی داد که فشارم پایین بیاد دکتر گفت سردردت به خاطر فشارته، که حالم بدتر شد. همون شب دل درد شدید گرفتم که بعد از اجابت مزاج بوی بدی نیز میداد.که بعد از اجابت مزاج دل دردم خوب شد. فرداش همنیجوری رفتم دکتر تا ببینم فشارم چطوره چون هنوز سردرد داشتم که یه آزمایش نوشت گفت که کراتینت دو و نیمهو اوره 65و sgot 50 , spgpt 46 ااست. باید بری بیمارستان هاشم نژاد و دیگه هیچ چرک خشکنی نخور. اونجا هم ازمن آزمایش گرفتن باز cr 2.5, bun 26, phospho 5.1, blood 1 بود گفتن فردا بیا که فزدا کراتین شد2.3. بعد پس فردا د 1.9 شد یعنی کاهش داشت فکر کنم از عوارض چرک خشک کن ها بود. اما دکتر که دید گفت باید نمونه برداری از کلیه صورت بگیره. حالا نمی دونم اصلا این کار رو بکنم یا نه. چون به نظر داره بدنم داره پاک می شه. البته سی تی اسکن کلیه انجام شده همه چی طبیعی بوده. سونوگرافی انجام شده گفته ابعاد کلیه طبیعی و ضخامت 17 میلی متر است سنگ و هیدرونفروز دیده نشده. مثانه ضخامت جداری طبیعی داره و تصویز سنگ و توده فضاگیر دیده نشده . پروستات به حجم 16 سیسی است و پس از تخلیه مثانه 10 سیسی باقیمانده ادراری دارد.
    من خودم هم یه احساسی دارم که فکر می کنم بیضه سمت راستم انگاری که تحت فشاره، انگاری که مثلا یه ضربه خورده باشه. یه درد خفیفی در اون منطقه داردم . نمی دونم بیضم عفونت کرده. اصلا مشکلم چیه. یعنی ممکنه عفونت از سینوس زده به سینه بعد بعد روده بعد کلیه و حالا به بیضه. البته من یه چند وقتی هست که احساس درد خیلی خفیف در بیضه راست دارم مثل اینکه شرت کوچک پوشیده باشم که همش تحت فشار باشه. تو رو خدا راهنمایی کنین که چرا گه گدار صبح زود باید برم دستشویی. چرا یه درد خفیف در سمت راست بیضه دارم. الانم فعلا از گوشت و تخم مرغ پرهیز کردم تا کراتینم پایین بیاد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر من 32 ساله هستم. حدودا از 4 ماه پیش احساس می کردم که شبها زودتر از همیشه، نیاز به دستشویی دارم. مثلا اگر 12 شب بخوابم قبلا تا 9 صبح هم از دستشویی بیدار نمی شدم اما در این چند وقت گه گدار باید حدودا ساعت 6 بیدار شوم و دستشویی بروم. دکتر عمومی رفتم آزمایشات کامل خونی و ادراری ناشتا، اعم از کراتین و اوره و فسفر و غیره را نوشت و انحام دادم. نتیجه اینکه همه چی سالم بود به جز اینکه ویتامین d و zinc کم داشتم که قرص داد البته گه گدار هم زانو درد می گرفتم. تنها قرص زینک و ویتامین دی نوشت. اما وضعیت دستشویی من، همینطور باقی مونده و بعضی اوقات مثلا صبح زود باید برم دستشویی. در ضمن احساس می کنم که تمومه ادرارم خارج نمی شه چون وقتی دست می کشم باز قطراتی از ادرار ازم خارج می شه.
    از هفت روز پیش، سینوزیتم اوت کرد و رفتم دکتر سرم با سفتریکس و دگزا زد بعد حالم بهتر شد و آزیترو 250 هم داد دوباره پس فرداش حالم بد شد و دوباره سرم سفتریکس زد و اون روز حالم خوب شد . اما باز فرداش حامل خوب نبود رفتم دکتر متخصص داخلی، آزیترو 500 داد و چون عفونت سینوزیتم زده بود به سینم، و ریم چرک کرده بود بعد از دو روز که خوب نشده بودم و معده درد هم گرفته بودم رفتم یه دکتر داخلی دیگه. اون علاوه بر دیدن عکس سینه، یه داکسی سایکلین اضافه کرد. و گفت داروهات کم بوده که خوب نشدی. به دکتر گفتم که همش احساس تشنگی می کنم و سردرد دارم پهلوم هم درد می کرد، فشارم نیز 15 به 10 بود البته همیشه 12 رو 8 هستم. دکتر یه قرص زیر زبونی داد که فشارم پایین بیاد دکتر گفت سردردت به خاطر فشارته، که حالم بدتر شد. همون شب دل درد شدید گرفتم که بعد از اجابت مزاج بوی بدی نیز میداد.که بعد از اجابت مزاج دل دردم خوب شد. فرداش همنیجوری رفتم دکتر تا ببینم فشارم چطوره چون هنوز سردرد داشتم که یه آزمایش نوشت گفت که کراتینت دو و نیمهو اوره 65و sgot 50 , spgpt 46 ااست. باید بری بیمارستان هاشم نژاد و دیگه هیچ چرک خشکنی نخور. اونجا هم ازمن آزمایش گرفتن باز cr 2.5, bun 26, phospho 5.1, blood 1 بود گفتن فردا بیا که فزدا کراتین شد2.3. بعد پس فردا د 1.9 شد یعنی کاهش داشت فکر کنم از عوارض چرک خشک کن ها بود. اما دکتر که دید گفت باید نمونه برداری از کلیه صورت بگیره. حالا نمی دونم اصلا این کار رو بکنم یا نه. چون به نظر داره بدنم داره پاک می شه. البته سی تی اسکن کلیه انجام شده همه چی طبیعی بوده. سونوگرافی انجام شده گفته ابعاد کلیه طبیعی و ضخامت 17 میلی متر است سنگ و هیدرونفروز دیده نشده. مثانه ضخامت جداری طبیعی داره و تصویز سنگ و توده فضاگیر دیده نشده . پروستات به حجم 16 سیسی است و پس از تخلیه مثانه 10 سیسی باقیمانده ادراری دارد.
    من خودم هم یه احساسی دارم که فکر می کنم بیضه سمت راستم انگاری که تحت فشاره، انگاری که مثلا یه ضربه خورده باشه. یه درد خفیفی در اون منطقه داردم . نمی دونم بیضم عفونت کرده. اصلا مشکلم چیه. یعنی ممکنه عفونت از سینوس زده به سینه بعد بعد روده بعد کلیه و حالا به بیضه. البته من یه چند وقتی هست که احساس درد خیلی خفیف در بیضه راست دارم مثل اینکه شرت کوچک پوشیده باشم که همش تحت فشار باشه. تو رو خدا راهنمایی کنین که چرا گه گدار صبح زود باید برم دستشویی. چرا یه درد خفیف در سمت راست بیضه دارم. الانم فعلا از گوشت و تخم مرغ پرهیز کردم تا کراتینم پایین بیاد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر حمیدرضا دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده روز پنج شنبه93/9/27 دچار درد در پهلوی چپ شدم که دچار حالت تهوع شده و در بیمارستان فیاض بخش با زدن مرفین باعث کاهش درد شدم ولی با سونو گرافی مجدد همچنان در حالب گیر کرده بود و در روز پنج شنبه هفته آتی در بیمارستان سوم شعبان سنگ شکن شدم ولی باز هم ظاهرا اتقاقی نیفتاده است و فردا طبق نظر تکنسین دستگاه التراسونیک بایستی سونوگرافی بدم تا وضعیتم مشخص شود.حال سوال بنده این است اگر دوباره سنگ در حالب باشد بایستی چکار کنم آیا بایستی TUL شوم ؟ و اگر این روش برای من اجرا شود بایستی لوله گذاری شود؟ من شرایط کاری به گونه ای نیست که بتوانم چهار هفته با سوند باشم. آقای دکتر لطفا مرا راهنمایی کنید. سپاسگزار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مراجعه حضوری 09351142080
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    نوار مثانه گرفتم گفتن عصب های مثانم بیش فعالی دارن چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام دارو با نظر پزشگتان
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی .
    من چند سال پیش به خاطر اینکه فکر میکردم آلت تناسلیم کوچیکه با دستم به زور اونو میکشیدم که شاید آلتم بلند تر بشه و لی افسوس اینکه بعد از یه مدت وقتی میخواستم ادرار کنم چند قطره از ادرارم توی آلتم میمونه و بعد از خم و راست شدن میاد بیرون و لباسم کثیف میشه . موندم چکار کنم آقای دکتر شمارو به قرآن کمکم کنید نمیدونم مشکلمو باید چطور حل کنم اخه هر وقت میرم ادرار کنم باید بعد ادرار رو آلتم دستمال کاغذی بزارم که ادرارم به لباسم نخوره و کثیف نشه . شمارو به خدا قسم میدم کمکم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      حساسیت بیخود است
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من از شما راه علاج میخوام لطفآ راهنمایی کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      راه علاج ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    پسری 13 ساله هستم بعد از تخلیه ادرار وقتی بلند میشم چند قطره ادرار خارج میشه.
    راه درمانش چیه؟
    با تشکر از سایت خوبتون:)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      در سن شما مهم نیست
  • تصویر کاربر صبا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    لام خسته نباشید
    خانمی هستم 23 ساله و متاهل . من همیشه ،بهخصوص موقع نشستن احساس خارج شدن ادرار می کنم ولی دقیقا نمیدونم ادراره یا عرق و یا چیز دیگه و اکثر اوقات احساس گرمی در ناحیه خروج ادرار می کنم .هر بار پس از تخلیه ی ادرار احساس میکنم ادرارم کامل خارج نشده وبا فاصله های زمانی چند دقیقه مقداری از آن قطره قطره خارج شده و بقیه اش باقی میماند و با هر تغییر حالت یاعطسه و ... احساس خروج مایعی داغ از بدنم میکنم که نمیدانم ادرار است یا نه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 644 مشاهده پرسش
    سلام . من جوانی هستم که برای مدت طولانی خود ارضایی می کنم ، چندی پیش متوجه شدم که برای آزمون افسری بیضه ها مورد وارسی قرار گرفته و در صورت مشکوک بودن به خود ارضایی شخص مردود می شود . به تحقیق در این موضوع پرداختم ولی با جواب های ضد و نقیضی رو به رو شدم . عده ای می گفتند این کار نا ممکن است و عده ای می گفتند شدنی . خواستم نظر شما را بدانم و اگر جواب مثبت بود ، اگر من برای مدتی ، مثلا دو ماه ، از این عمل دست بکشم آیا شواهد و قرائن کماکان پا بر جا خواهد ماند و قابل تشخیص خواهد بود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      واری کوسل ارتباطی به خود ارضایی ندارد
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام من خانمی 23ساله هستم که چند ساله بی اختیاری ادرار دارم دکترم گفت چون سوزش وعلایم دیگری ندارم 15درصد دخترخانما اینجوری میشن ودرمان من فقط ورزش لگنه توروخدا راهنماییم کنید آقای دکتردرضپن این ورزشو انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم خواهش میکنن من منتظرجوابتون می مونم خیلی لطف میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد نوار عصب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر عرفان سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، خسته نباشید ، من 18 ساله هستم و الان 2 سال دچار تکرر ادراری هستم ، به طوری که در شبانه روز حدود 15 بار برای ادراد به دستشویی میرم ، سال پیش در ادرام خون مشاهده کردم و به متخصص مراجعه کردم و با انجام آزمایش معلوم شد که عفونت ادراری دارم و دکتر برام دارو تجویز کرد و بعد از اینکه دوره درمان تموم شد دوباره آرمایش خون و ادرار دادم که اینبار آزمایشم کاملا طبیعی بود و هیچ اثری از عفونت ادراری نبود ، اما هنوز تکرر ادراری داشتم و این موضوع بر طرف نشد !!! بعد از چند ماه دوباره به متخصص مراجعه کردم و بازهم آزمایش دادم (هم خون و هم ادرار) و اینبار هم هیچونه اثری از عفونت ادراری نبود و دکتر گفت هیچ موردی که مربوط به تکرر ادراری باشه در آزمایش نیست و همه چیز طبیعیه ، سنوگرافی هم رفتم و اون هم کاملا طبیعی بود ! دکتر بهم گفت تکرر ادرار من بخاطر استرس هست و یه آرامبخش داد و یه دارو دیگه و گفت که "سیر" ، "فلفل" و .. نخورم ، اما بازم تکرر ادرار دارم و شرایطم تغیری نکرده ، خواهش میکنم راهنماییم کنید ، چکار کنم ؟؟ یه سوال خیلی مهم دارم : اینکه آیا تکرر ادرار به طور کامل قابل درمان هست یا نه ؟؟ یعنی میشه یه روز من دوباره مثل قدیم سالم بشم و تکرر ادرارم از بین بره ؟؟؟؟؟؟ تورو خدا جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر بهروز سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام
    مردی هستم متاهل و 32 ساله
    مدتی است بعد از تخلیه کامل مثانه
    چند قطره ادرار هم می آید(حدوداً چند دقیقه پس از تخلیه کامل(
    چکار کنم؟مشکل چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      استبرا بکنید مشکلی نیست
  • تصویر کاربر اسیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 656 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من پسرمو نزدیک به ۴۰ روزگی ختنه به روش سنتی کردم ۷ ماهگی دکتر بردمش گفت که چسبندگی داره همونجا پوستشو کشیدن درست شد بعد از اون من یه مدت پستشو میکشیدم که چسبندگی نداشته باشه ولی الان که ۱ سال و ۱ ماهش هست متوجه شدم چسبندگی داره به نظر شما باید چکار کنم ببرمش پیش دکتر؟و تا چه سنی باید مرتب در حمام پوستشو کشید تا چسبندگی نداشته باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    با سلام

    5 روز میشه پسرمو ختنه کردیم....به روش سنتی(بخیه).از پریروز با کف صابون میشوریمش و بعدش پماد تتراسایکلین که دکتر داد رو میزنیم....انگار پانسمانش چسبیده به گوشت....کی کنده میشه؟؟؟

    روی محل ختنش لزجه و یه قسمتش یه مقدار سفیده....یعنی عفونته؟

    شربت آنتی بیوتیک رو فقط باید همون 3 روز اول استفاده میکردیم؟از 2 روز پیش مصرفش رو قطع کردیم.....مقدار مصرف چقدره؟

    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر معالجتان بپرسید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب