درباره عمل وازووازستومی بعد از پشیمانی از وازکتومی چه میدانید؟

بعد از عمل وازکتومی یا قطع لوله نطفه بر و از بین 6-10 درصد این افراد از کار خود پشیمان و یا به علت های مختلف از قبیل طلاق و ازدواج جدید و یا خدای نکرده از دست دادن بچه ها و یا اقدام به بچه داری، خواهان وصل لوله های قطع شده و یا عمل وازووازستومی هستند.

جدا از تبلیغات کاذب که جهت آسان نشان دادن عوارض وازکتومی یا قطع لوله ها و یا گزارش درصد بالای موفقیت عمل وصل مجدد لوله های نطفه بر یا وازووازستومی در عمل و حتی در مراکز پیشرفته دنیا درصد موفقیت این عمل خیلی پایین و بین 20 الی 35 درصد می باشد. که هر چه از زمان عمل بیشتر گذشته باشد درصد موفقیت خیلی پایین تر خواهد بود.عوارض وازکتومی

لذا این عمل بر خلاف بستن لوله ها که روش سریع و آسان و کم هزینه و سرپایی است ولی وصل آن مستلزم نیازمند وسایل پیچیده و میکروسکوپ و بستری و بیهوشی و هزینه بالا و درصد موفقیت پایین همراه می باشد و لذا تأکید می کنم که قبل از بستن لوله ها و یا وازکتومی باید اطلاعات کامل و مشورت لازم را داشته باشد.

وازووازستومی چیست؟

عمل وازووازستومی یعنی دو قمست لوله های اسپرم یا نطفه بر را که قبلاً قطع شده اند، پیدا کرده و پس از باز کرده گره ها و حذف قسمت های خراب شده لوله ها، محل جدید دو لوله را با استفاده از نخ های پروفین بسیار باریک 7 صفر و زیر میکروسکوپ به همدیگر پیوند بزنیم.

وازووازستومی

درصد موفقیت این پیوند مجدد لوله ها یا وازووازستومی چقدر است؟

در صد موفقیت به عوامل زیر بستگی دارد:

1- زمان قطع کردن لوله ها : هر چه زمان بیشتر گذشته باشد درصد موفقیت پایین خواهد آمد.

2- تبحر جراح

3- وجود میکروسکوپی های پیشرفته در اتاق عمل

4- وجود بیماری زمینه ای خراب کننده اسپرم: از قبیل واریکوسل، کوچکی بیضه و عملکرد ضعیف سلول های نطفه ساز بیضه قبل از عمل، اپیدیدیمت و ورم مزمن …..

5- سن زوجین

6- محل قطع لوله ی نطفه بر: هر چه به طرف اپیدیدیم باشد بدتر است.

جدا از تبلیغات غیر واقعی درصد موفقیت پیوند مجدد لوله ها یا وازووازستومی در پیشرفته ترین مراکز علمی دنیا بین 20-40 درصد است که عوامل فوق الذکر در درصد موفقیت تأثیر گذار هستند و لذا اگر وازکتومی را انجام بدهید به امید وصل مجدد لوله ها، هرگز با امید روی آن حساب نکنید.

علائم موفقیت عمل عبارتست از ظهور اسپرم در مایع منی فرد است که نشان از باز بودن مسیر پیوند است.
در حالت نرمال در هر 22 اسپرم یک مرد جوان 20 میلیون اسپرم وجود دارد باید عرض کنم که به علت باریک بودن مجرای لوله های نطفه بر بعد از عمل پیوند مجدد نباید انتظار حالت طبیعی را داشته باشید و بعد از ظهور نطفه و اسپرم بعد از عمل وازووازستومی باید بلافاصله اقدام به باروری را شروع کرد که ممکن است به روش های کمکی از جمله IUT و یا IVF نیاز داشته باشد.

 برگشت وازکتومی

درصد موفقیت بعد از عمل کی مشخص می شود؟

درصد موفقیت عمل سه ماه بعد مشخص می شود که نشان آن وجود اسپرم در آزمایش اسپرم می باشد که به علت قطع به لوله های اسپرم بر در نزدیکی اپیدیدیم باشد و عمل اپیدیدیمووازوستومی یا وصل لوله واز به اپیدیدیم انجام شود ممکن است ظهور اسپرم تا 6 ماه نیز طول بکشد.

# توصیه های بعد از عمل :

چون عمل به صورت میکروسکوپی انجام می شود جهت نتیجه گیری بهتر:

1- مدت 2 روز استراحت مطلق باشد.
2- عدم نزدیکی تا یک ماه
3- عدم انجام فعالیت سنگین
4- انجام آزمایش هر 1-3-6 ماه

# عوارض عمل وازووزاستومی

1- درد محل عمل
2- جمع شدن خون یا هماتوم
3- عفونت
4- انسداد مجدد بعد از عمل که در 10 درصد مواقع ایجاد می شود.
در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

 


ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 87 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشی من یه 5 روز پیش ازتون یه سوال پرسیدم هنوز جواب ندادید من یه چند ماهی میشه فشار آب منیم کم شده یعنی اصلا فشار نداره و همچنین صبح ها که از خواب پا میشم خیلی خیلی دوست دارم خالی شم به همین خاطر خودم رو خالی میکنم این موضوع شده کار هر روز من قرصی چیزی هست که شهوت من رو کم کنه و همچنین فشار اب منی رو زیاد کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 5 سال پیش)
      قرصی نیست
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    باسلام....با توجه به اینکه سیستم جنسی و تناسلی مرد و محل ذخیره منی....چرا اگر منی زیاد از بدن خارج شود افراد جامعه به این اعتقاد دارند که باعث شلی و انحنای کمر میشود؟؟ ستون فقرات که محل جمع شدن مایع منی نیست که خروج ان باعت کاهش سفتی کمر شود؟؟؟من خود کسانی دیده ام که خودارضایی میکندد وقتی خم میشوند ستون فقرات انها کاملا معلوم میشود برعکس کسانی که خروج مایع منی کمی دارند ماهیچه های کمر ستون فقرات را احاطه کرده؟//علت را توضیح دهید
    1. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴( 5 سال پیش)
      اصلا این طوری نیست فکر علطی است
  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 29 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمیضمن تشکرآمیز زحمات جناب عالی جهت بولیواری مادر عزیزمان بدینوسیله مراتب تشکر و قدر دانی را بعرض می‌رسانیم خانواده مداحیان _همدان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 5 سال پیش)
      تشکر
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    همسر بنده از طریف مقاربت از پشت خیلی لذت برده و کاملا به ارگاسم می رسد اما از مریض شدن یا عواقب آن هراس دارد ، می خواستم بدانم که آیا این نحوه مقاربت خطر دارد و یا اگر در فواصل زمانی خاصی باشد خطرش کم می شود و یا نحوه آن اگر همراه با ملاحضاتی باشد بی خطر است ، ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 5 سال پیش)
      به عنوان سپس دایم به علت عوارض آن توصیه نمی گردد بدون کندم شدیدا عفونت زا است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 5 سال پیش)
      سکس دایم درست نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نت جمعه ۱۹ تیر ۹۴( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 61 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخاستم بدونم ویتامین ها وقرص های موثر بر تحریک اسپرم چه چیزهایی می باشد وایا کپسول سمناکس برا تحرک اسپرم مفید می باشد یا خیر ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ تیر ۹۴( 5 سال پیش)
      مؤثر نيستند
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 20 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکترکرمی محترم مدت 2روزه در راستای ناف سمت راست بدنم از داخل درد خفیف دارم این ممکن درد کلیه باشه یا چیزه دیگه ممنون میشم راهنمائی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 5 سال پیش)
      سونو کنید
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جون:
    اگر هيچ جاي نگراني نيست پس چرا پهلو درد میکنه امتحان آخر ترم را ندادم هنوز ، چون خیلی خیلی خسته و بی قدرت هسنم باز شما مگین جاي نگراني نيست و بدنم درد میکنه و بعد ادرار میسوزد؟چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 6 سال پیش)
      مال عضله است نه كليه
  • تصویر کاربر ashkan شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 44 مشاهده پرسش
    سلام.وقت به خیر.
    من وقتی 20 ساله بودم چندین بار آزمایش اسپرم دادم در طول یک سال حرکت تقریبا در همه ی آزمایش ها نرمال بوده اما تعداد اسپرم 5 ملیون 10 ملیون و 16 ملیون بوده(3 تا آزمایش دادم).سونوگرافی بیضه انجام داد سایز بیضه ها نرمال بوده.اپدیدیم نرمال بوده.تمام هورمون های باوری و آزمایش های تیروئد رو هم انجام دادم نرمال بوده.واریکسل هم نبوده.در سونو رنگی نشون نداده دکتر هم در معاینه ی بالینی چیزی پیدا نکرده.به نظر شما علت این کمبود اسپرم چیه؟و راه بارور شدن چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 6 سال پیش)
      نا مشخص است اوي اف
  • تصویر کاربر ریحانه چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۴( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 23 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    همسرم حئود دو سال پیش عمل واریکوسل انجام داده و نتایج آزمایشی که الان داده به این صورته:
    voliume 1
    viscosity low
    ph 8.5
    count 25
    progressive 30
    non progressive 20
    motile1hr 50
    آیا مشکلی وجود داره و اینکه آیا تحرک یا غلظت مایع منی در جنسیت فرزند تاثیری داره؟
    پیشاپیش از توجهتون متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۴( 6 سال پیش)
      خوبه نه ارتباطی ندارد
  • تصویر کاربر سهیل. دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 53 مشاهده پرسش
    با سلام
    حضور دکتر. بسیار. محترم
    شروع فتق اینگوینال یعنی چه ایا خوب میشود نرمش بخصوص برای سفت کردن ان ناحیه هست یا لاجرم به فتق تبدیل میشود
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 6 سال پیش)
      اگر برجسته شد باید عمل شود
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر