اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزديكي بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر شریعتی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 991 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. خسته نباشید پدر من چند وقت قبل برای چکاب برای فشارشون ازمایش دادن و بعدش هم گفتن حالا که نگرانی یک سنو از کلیه و مثانه و پروستاتت هم بگیر.(ایشون51 سالشون) تو رو خدا من نگران ئومورد از وضعیت ایشون هستم. یکی پروستات ایشون (چون پدر بزرگ من به واسطه این بیماری فوت شدن ) و یکی میکرولیتیازیس که در کلیه ایشون دیده شده.خواهشمندم مدارک ایشون رو بررسی بفرمایید و اگر نیازمند مدارک بیشتری هست بفرمایید تا خدمتتون ارسال کنم.اقای دکتر لطف کنید این دو مورد و هر موردی که در مدارک ایشون دیده شده رو بررسی کنید هر چه زودتر خواهش میکنم تاکید میکنم زودتر لطف کنید پاسخ سوال من رو بفرمایید که این موارد ذکر شده یعنی پروستات و میکرولیتیازیس کلیه و کلا هرچیزی که در مدارک ایشون دیده شده رو بفرماید که جای نگرانی و بررسی بیشتر هست ؟؟؟ یا کلا جای نگرانی وجود ندارد کلا برام توضیح بدید که وضعیت پدر به چه صورت. تشکر ویژه از لطف شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام باید هر ۳ماه ازمایش در جای معتبر تکرار شوpSA
  • تصویر کاربر دكتراعظم چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    درود
    عزيزي پيوندكليه انجام داده روز پنجمشه روند نزولي كراتينين داشته امروز 5 بود دكترش گفته تادوروز ديگه به 1 نرسه بيوپسي بايد بشي
    راهي هسن سريع بيارمش پايين مثلا خوردن هندوانه امشب و فردا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      با نظر دکتر موافقم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      نه باید نمونه برداری کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدیه چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید خانمی 31ساله هستم حدود یک سال پیش ورزش سنگین برای لاغری انجام می دادم و خیلی حلقه لاغری می زدم بعد از چند ماه خون در ادرارم دیدم و ورزش را رها کردم ولی هنوز 9ماه است که خون در ادرارم است و موقع سرما خوردگی بیشتر میشه و آزمایشات کامل خون و سیستوسکوپی از مثانه و سونو گرافی انجام دادم هیچ مشکلی نبود لطفا من را راهنمایی کنید و از پیوپسی می ترسم چه کار کنم هیچ دکتری مشکل من را تشخیص نمی دهد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      باید ازمایش ادرار ۲۴ساعت بدهید با سونو گرافی از کلیه ها ومثانه تا نظر نهایی عرض کنم
  • تصویر کاربر فرامرز چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1295 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون‌ بخیر

    حدود سه ماه پیش برای مشکل عدم نعوذ صبح ها به دکتر مراجعه کردم ، بعد از سونوگرافی مشخص شد یک واریکوسل ( اگه اسمشو اشتباه گفتم ببخشید ) کوچک در یکی از بیضه ها دارم و سنگ کلیه کوچکی در سمت چپ ، دکتر یک قطره سنکل و یه قرص که اسمشو فراموش کردم برای بیضه ها دادن و گفتن بعد از 1ماه مصرف درمان کامل میشم .
    مصرف کردم و حدود 15 ماه بعد اینبار کلیه سمت راستم شروع به درد شدید کرد که چند روزی اذیتم کرد ( درد به این صورت بود که نواحی اطراف کلیه مثل لگن و کمرم هم درد داشت ) و البته از اینجا شروع شد که یک شب بنا به دلیلی مجبور شدم ادرار و مدفوعم را برای 2 ساعت نگه دارم و به تعویق افتاد .
    یک روز صبح از خواب بیدار شدم که شب قبلش ورزش سنگین انجام داده بودم از شدت درد طاقت نیاوردم وبه بیمارستان شهرمون رفتم که سونوگرافی و ازمایش ادرار انجام داد .
    همه چیز نرمال بود جز همون سنگ کلیه سمت چپم که سونوگرافی قبلی هم نشون داده بود و لی دکتر پیشنهاد داد برای سمت راست سیتی اسکن انجام بدم .
    در نهایت در درمانگاه لبافی نژاد سیتی اسکن انجام دادم ( که عکسشو میفرستم ) جواب این بود که یک سنگ ،35 میل در کلیه چپ و یک سنگ 9 میل در کلیه راست وجود داره ، اما دکتر درمانگاه هیچ دارویی تجویز نکرد و گفت مشکل خاصی نیست و فقط باید مایعات فراوان بخورم .
    طبق دستورشون عمل کردم ولی حدود2 هفته پیش که برای سرما خوردگی پیش دکتر خانوادگیومون رفتم جواب بهشون نشون دادم ایشون گفتن یک قرص میدم استفاده کن سنگ کلیه رو کامل حل میکنه و قرص رواتینکس برام نوشتن که الان 15 روزه استفاده میکنم صبح و شب .
    میخواستم نظر شما رو بدونم
    ایا سنگ من حل میشه ؟
    ایا میاد میوفته ؟
    اگر حل بشه چه مدتی زمان میبره و اگه قراره بیوفته چه مدتی ؟


    شاید این توضیحاتم بدردتون بخوره
    من همواره درد بسیار خفیفی تو کلیه هام دارم که دیگه مثل قبل اذیتم نمیکنه .

    و دومم اینکه تو این مدت هرکسی تجربه دارو و دمنوش های گیاهی داشت هم بهم پیشنهاد دادن که معمولا استفاده میکنم
    مثل : عسل و سیاه دونه
    دمنوش و جوشانده کاکل ذرت و دم گیلاس
    جوشانده هندوانه با پوست و تخم
    و ماءالشعیر


    ممنون از وقتی که میزارید و معذرت بابت طولانی شدن توضیحات
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام تنها درمان اين سنگ انجام سنگ شكني در لبافي نژاد است درمانهاي ديگر فايده ندارد
    2. تصویر کاربر فرامرز چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر اون سنگ‌ چپ سه ونیم هست ، اشتباه 35 تایپ شده .
      ممنون میشم دوباره پاسخ بدین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      خود بخود دفع ميشود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید؛
    برای پسرم تو سونوی دوره جنینی تشخیص اتساع لگنچه برای هر 2کلیه دادن ، الان 40روز است و تو سونوی که الان انجام دادیم گفته شده فولنس سیستم پلوکالیسیل چپ مشهود است )قطر لگنچه 7 م م) و سنگی مشاهده نشد و در کلیه راست ضایع ای مشهود نیست ، آیا امکان داره خودش برطرف بشه؟؟و اینکه اگه دکتر آنتی بیوتیک تجویز کنه مصرفش برای نوزاد ضرر نداره؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سع ماه ديگر سونو تكرار شود
  • تصویر کاربر ايلين یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1086 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    از اینکه وقتتان را میگیرم عذرخواهم.ممنون ميشم سوالم را پاسخ دهيد
    در تاريخ ده ابان متوجه شدیم که پدرم توده در قسمت فوقانی کلیشون دارند. در 6 آذر ماه در یمارستان آریا توسط آقای دکتر کامیار توکلی طبسی مورد عمل جراحی قرار گرفتند و عمل پارشیال نفرکتومی انجام شد. نتیجه آزمایش پاتولوژی توده متاسفانه بیانگر نوع توده رنال سل کارسیونم گرید دو بود. اما خوشبختانه تهاجمی نبوده و نفوذ به غدد لنفاوی نداشته.

    مجدد لام هارا ب ازمايشكاه ديگري داديم.
    من هردو را برايتان ارسال ميكنم.

    اقاي دكتر بعد از اين ازمايشات ما براي اطمينان از عدم وجود متاستاز mri كل بدن و اسكن هسته اي استخوان انجام داديم. جواب mtiخوب بود اما
    اسكن استخوان مواردي ديده شده.ممنونتون ميشم اگر لطف كنيد نظرتون را در مورد اسكن بفرماييد.

    اقاي دكتر پدرم قبل عمل كليه در همان تاريخ ١٠ابان ماه تصادف كردند و كتفشون عمل جراحي شد و پلاتين گذاشتند.
    سوال ما اينه جواب اسكن استخوان كه موارد در ان خوب نيست ايا بخاطر كليه بوده يا بخاطر تصادف هست.

    يكدنيا ممنونتان ميشوم پاسخم را بدهيد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام باید از انجا بیوپسی شود
  • تصویر کاربر یوسف یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    یعقوب دمساز:
    سلام در آلت تناسلی همیشه احساس چند قطره ادرار دارم و یجوری قلقلکم میده .حالت بی قراری دارم.احساس می کنم میخام ارضا شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      بیشتر عصبی است ازمایش وکشت ادرار دهید
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام خواهر من سونوگرافی انجام داده که در کلیه سمت راست توده هایپر اکو به قطر 4م م درپارانشیم پل تحتانی کلیه راست با احتمال آنژیومیولیپیم دیده شده آیا خطرناکه ونیاز به درمان هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      چکاپ ۶ماه بعد با سونو
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام به دکتر بشر دوست و با وجدان و تشکر ،
    در پاسخ سونوگرافی جمله " اسکارپرانشیمال در قسمت میانی کلیه سمت چپ مشهود است" ذکر گردیده است .در شهرستان به متخصص مراجعه گردیده و معالجات در حال انجام است .سوال از دکتر محترم اینکه ریسک این زخم چه میزان و آیا خطرناک است .بیمار خانم 36 ساله . گاهی گدار احساس درد در معده ( شدت و ضعف ) دارد و سابقه سنگ و دفع هم نداشته است .علت این زخم چه چیزهاییست . با تشکر فراوان . در صورت امکان رژیم غذایی و مراعاتی که مریض میبایست بنماید خیلی خلاصه ذکر گردد .
    " بنی آدم اعضای یکدیگرند " سعدی علیه الرحمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اسکار بعنی زخم مرمن است درست نمیشود
  • تصویر کاربر مهدوی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر گرامی
    وقت بخیر.
    جناب دکتر مادر بنده دچار مشکل دفع پروتین توسط کلیه هستند.و اینکه سن ایشان 57 سال هست.
    دکتر هم بهشون گفته که کلیه ایشان 60 درصد کار می کند.
    جناب دکتر شما چه چیزی می فرمایید؟
    عکس هاو آزمایشات رو ضممیه کردم براتون.
    باسپاس..منتظر جوابتون هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام کراتینین بالا است دکتر نفرولوگ بروید
    2. تصویر کاربر مهدوی یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.
      جناب دکتر بره پیش اون دکتر چی بگه؟؟!!!
    3. تصویر کاربر مهدوی سه شنبه ۱۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام جناب دکتر
      جناب درکتر عرض نکردید بره پیش اون دکتر چی بگه؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      دكتر نفرولوگ از افرايش كراتينين جلوگيري ميكند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ،
    بنده حدودا یک الی دو سال پیش واریکوسل گرید 1 یا 2 داشتم و در مشهد عمل شدم ، بعد از درد طبیعی عمل ، درد خفیفی در ناحیه بیضه داشتم که دکتر گفت طبیعی است . تقریبا 10 روز بعد از عمل جای بخیه عمل چرک کرد و با تجویز دارو توسط دکتر دیگر در تهران و شست شو و مراقبت خوب شد ، (در ضمن بنده تقریبا 1 ماه بعد از عمل سکس سالم داشتم ) بعد از چندین ماه درد خفیف بیشتر شد و به دکتر دیگری در تهران ( محل زندگیم ) مراجعه کردم و با چندین عکس رنگی و خاص از بیضه و تست اسپرم گفتن که مشکلی نیست . در حال حاضر با گذشت تقریبا دو سال هنوز درد در بیضه دارم و شدیدتر شده ، سوال من این است که به نظر شما این درد جدی است یا رفع میشود ؟ ( در نظر داشته باشید که همه دکترها و پرستارهایی که در تهران مراجعه کردم جای بخیه این عمل را دیدند گفتند که این عمل را چه کسی انجام داده و اصلا به نظر برش و بخیه خوبی انجام نشده ، به نظر خودم هم نسبتا عملی بد انجام شده چون همه میگفتند چند روز اول درد داری و بعد خوب میشی ولی من تا نزدیکه یک ماه درد تقریبا شدید داشتم ) لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد با عمل درست نمیشود
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چه راه حلی را پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 764 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب