اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزديكي بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اصغری شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام مجدد باتوجه به سوالی که قبلا پرسیده بودم شما در پاسخ فرمودید از نظر تومور برسی شود کافیست من متوجه منظورتون نشدم یعنی از نظر تومور مارکر؟چون اگه توموری وجود داشت در سونو گرافی مشخص میشد دیگه ولی سونوگرافی چیزی گزارش نکرده.ولی اگر منظورتون آزمایش تومور مارکر هست اونو انجام دادن همه چی خوب بود و نتیجه آزمایش را براتون ارسال میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حميد پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر
    من يك سنگ ٧.5 ميليمتر دارم كه از ٢٠ روز پيش تو حالبه . ده روز پيش ليتوتريپسي كردم و جواب نداد. دكتري كه اينجا تو ونكور منو معاينه ميكنه گفت بايد يوتراسكوپي بشه ولي ممكنه تو يوتراسكوپي لوله اي كه وارد ميكنيم به سنگ نرسه و سنگ رو نبينيم چون سنگ تو قسمت بالاي حالب هست. اونوقت يك استنت ميزاريم و
    چند وقت بعد كه سنگ اومد پايينتر انجام ميديم. خواستم ببينم به نظر شما اين حرفشون درسته؟ چون توي بعضي كليپا ديدم حتي با دستگاه وارد كليه هم ميشن و ترسم ازينه كه اينا به خاطر بيشتر بردن و آوردن اين حرف رو ميزنن.
    خيلي ممنونم از پاسختون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام دقیقا درست است انجام دهید من در خدمتتم
    2. تصویر کاربر حميد پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      پس با وجود استنت نبايد نگران آسيب ديدن كليه باشم تا زماني كه يوتراسكوپي مجدد ميشه؟
      آقاي دكتر بي نهايت ممنونم كه علم و تخصصتون رو در دسترس قرار ميدين و اين يه نعمته كه تو ايران هست و براي امثال من كه خارج ايران گرفتار زندگي شديم اين كارتون فقط ارزش بي اندازه اي داره كه نميدونم چطور تشكر كنم
      بازم ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      هر دستوری داشتید من در خدمتم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من پسر هستم ۲۳ ساله الان چند وقتی میشه که من وقتی ادرار میکنم هم فشارش کم شده هم سوزش دارم مشکل از چی میتونه باشه قبل از اینکه فشار ادرارم کم بشه زیاد ادرار میکردم و کلافم کرده بود بعد از چند مدت قطع شد و الان که فشار ادرام کم شده وسوزش دارم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید هیلی ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر از بین رود باید از نظر تنگی مجرا بررسی شوید
  • تصویر کاربر sattari پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر من تو ماه رمضان كه روزه بودم يه دردي تو ناحيه زيرشكم بيضه ها وكمر شروع كرد به دكتر متخصص مراجعه كردم ايشان سونوو ازمايش نوشتن psaوسونوخوب بود ولي هر دو كليه سنگ ريزه داره با نشستن دردم بيشتر ميشه عكس سونو رو براتون ميفرستم راهنمايي كنيد ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید
    2. تصویر کاربر sattari پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام بس اين درد كه تو بيضه ها دارم از چي ميتونه باشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اهمیت مدهید
    4. تصویر کاربر sattari پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      دكتر متخصص كه رفتم ايشان هم همين نظر شمارا داشتن كه زياد به اين موضوع فكر ميكنم دكتر من شغلم رئيس بانك هستش يه مقداري هم استرس دارم ميتونه از همين هم باشه ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ساامت باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر اصغری پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    Αrezou:
    باسلام خدمت شما آقای دکتر مادر بنده سال97دچار کنسر کولورکتال شدند جراحی انجام شد و 12 جلسه شیمی درمانی شدند والان خداروشکر خوب هستند.طی چکاپهای 6ماهه امروز در سونگرافی کاهش ضخامت کورتکس و افزایش اکوژنیسته کلیه چپ و همچنین هیدرونفروز کلیه چپ مشاهده شد مابقی همه چی خوب بود.لازم به ذکر است که مادرم دیشب از ساعت3نصفه شب دشتشویی نرفتند که صبح برای سونوگرافی میروند مثانه پرباشد که معطل نشوند حدود ساعت 10صبح سونو انجام شد که با وجودیکه ایشون از 6ساعت قبل ادرار نکرده بودند دکتر یونوگرافی گفتند که مثانه به اندازه ی کافی پر نشده باز دوباره مادر بنده کلی آب نوشیدند تا سونو انجام شد.در ضمن مادر بنده هیچ مشکلی در دفع ادرار ندارند و همه چی نرمال است ولی چرا کلیه در سونو اینطور دیده شده. فقط گاهی اوقات پهلوی ایشون درد میگیره که وقتی گرم نگه میدارند خوب میشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اگر مسکلی ندارن فقط از نظر تومور بررسی شود کافی است
  • تصویر کاربر مسلم پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    من آزمایش انجام دادم و گفتند کمی هموگلوبین در خون دیده شده و به شدت نگرانم الان باید چیکار کنم خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من مشکلی نیست
  • تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز ، بنده ۴ شب پیش درد متوسط کلیه داشتم و سپس مثانه و فردا صبحش به راحتی و بدون درد دفع شد سونو کردم و چیزی نمانده بود هنوز پس از ۴ روز درد متناوب همان کلیه را دارم اعلام نظر میفرمایید ؟ تصویر سونو بعد از دفع و ازمایش ادرار قبل از دفع و ازمایش پس از دفع ارسال گردید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      احتمالا سنگ بوده دفع شده
  • تصویر کاربر Hasan پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    پدر من 6١ سالشه
    پس از مراجعه به اورژانس بیمارستان متوجه شدیم
    کیست های متعددی در کلیه دارند
    و پروستات بزرگ شده (١٠٠) گرم اگر اشتباه نکنم
    دکتر گفت که کیست کلیه درمان ندارد
    تا با سایت شما روبرو شدم و متوجه شدم درمان دارد
    من نوبت اینترنتی گرفتم
    تا تاریخ نوبت ما برسه
    داروی خاص یا مراقبت خاصی باید انجام بده؟
    آزمایش خاصی هست که انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      دارویی نیست بیایید صحبت کنیم
    2. تصویر کاربر Hasan پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      به این دلیل سوال پرسیدم که الان بابت فشار دارویی مصرف نمیکنه، و نوبتی که از شما گرفتم برای آذر ماهه
      فشارش ١۵ روی ١١ بود دوساعت بعد ١٣ روی ٨
      برای تنظیم فشار باید دارویی مصرف کنه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      فشار را باید دکتر قلب تنظیم کند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر، من یک هفته پیش بدلیل علائمی از قبیل درد زیرشکم، تهوع، استفراغ و تب و لرز نزد یکی از پزشکان متخصص و جراح کلیه شهر بندرعباس مراجعه و پزشک محترم نیز پس از تجویز سی تی اسکن و سونوگرافی در عکس سی تی اسکن عنوان داشت من دارای سنگ کلیه سمت راست به اندازه 9میل (رنال کولیک راست)می باشم لذا پس از تشدید حالم و تداوم علائم ذکر شده هفته گذشته توسط پزشک مربوطه موردجراحی قرار گرفتم لذا پزشک عنوان داشت بدلیل عفونت بسیار قادر به تخلیه سنگ کلیه نگردیده است و نسبت به نصب استنت (سوند) بین کلیه و مثانه اقدام نموده تا به زعم دکتر مربوطه نسبت به تخلیه ادار اقدام گردد لذا پس از مطالعه دقیق گزارش سی تی اسکن قبل از عمل مشاهده کردم دچار هیدرونفروز خفیف کلیه سمت راست بوده ام که به تعبیر علم پزشکی ورم کلیه بوده است .سئوال بنده این است که به نظر شما آیا برابر گزارش سی تی اسکن که بشرح پیوست برای حضرتعالی ارسال شده ؛ پزشک دچار اشتباه در تشخیص سنگ کلیه نگردیده ؟و آیا با دارو درمانی مشکل بنده مرتفع نمی گردید و آیا قصور پزشک در این قضیه مسجل نمی باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      کارتان درست انجام شده
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر یک سنگ ب اندازه ی 28از خم کلیه رد شده و اول لوله ی حالب است طبق نتایجی که از سیتی اسکن بدست امده
    می خواستم بدونم که ایا سنگ شکن میشود و تا شنبه مشکلی برای کلیه ب وجود نمی اید که خود را ب تهران برسانم خدمت شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      شنبه با عکس بیایید ببینم02171062350
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ،
    بنده حدودا یک الی دو سال پیش واریکوسل گرید 1 یا 2 داشتم و در مشهد عمل شدم ، بعد از درد طبیعی عمل ، درد خفیفی در ناحیه بیضه داشتم که دکتر گفت طبیعی است . تقریبا 10 روز بعد از عمل جای بخیه عمل چرک کرد و با تجویز دارو توسط دکتر دیگر در تهران و شست شو و مراقبت خوب شد ، (در ضمن بنده تقریبا 1 ماه بعد از عمل سکس سالم داشتم ) بعد از چندین ماه درد خفیف بیشتر شد و به دکتر دیگری در تهران ( محل زندگیم ) مراجعه کردم و با چندین عکس رنگی و خاص از بیضه و تست اسپرم گفتن که مشکلی نیست . در حال حاضر با گذشت تقریبا دو سال هنوز درد در بیضه دارم و شدیدتر شده ، سوال من این است که به نظر شما این درد جدی است یا رفع میشود ؟ ( در نظر داشته باشید که همه دکترها و پرستارهایی که در تهران مراجعه کردم جای بخیه این عمل را دیدند گفتند که این عمل را چه کسی انجام داده و اصلا به نظر برش و بخیه خوبی انجام نشده ، به نظر خودم هم نسبتا عملی بد انجام شده چون همه میگفتند چند روز اول درد داری و بعد خوب میشی ولی من تا نزدیکه یک ماه درد تقریبا شدید داشتم ) لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد با عمل درست نمیشود
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چه راه حلی را پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 777 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب