اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزديكي بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جاسم دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشيد خدمت اقاي دكتر من 4٢ساله هستم وكجي الت دارم حدودا ده ساله هست واوايل خيلي كم بود حدودا ٣٠درجه به سمت رأست بود الان كاملا موقع شلي الت كاملا بر مي گرده وموقع سفت شدن خيلي هم سفت باقي نمي ماند چكار بايد بكنم ايا با دارو يا روشي ديگر حل مي شود بعد مشكل زود انزالي هم دارم وبد از شايد بيست ثانيه تماس جنسي انزال ميشوم ومشكل شلي هم دارم خواهشن اسم وفاميل را ذكر ننماييد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمدرۻا دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام حدود ۱۰ روز پیش جناب دکتر کرمی عمل اصلاح کجی آلت را برام انجام دادن. امروز رفتم برای باز کردن بخیه ولی بهم گفتن لازم نیست و بخیه ها خودشون جذب میشن.آیا تشخیص شون درست بوده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشید.اقای دکتر من 20 سالمه و شهرستانی هستم.کجی آلت تناسلی بنده ب صورت مادرزادی هست و با توجه ب عکسایی ک دیدم حدود 25 درجست ک اگر خواستید من عکسشو میفرستم.دوتا سوال دارم خدمتتون.اینکه قیمت عمل چقدر هست؟و من‌چون شهرستانی هستم امکانش هست بعد از معاینه بنده عمل رو انجام بدید؟ممنون منتظر جوابتون هستم اقای دکتر ی مسله دیگه ای هم هست ک من چندتا برآمدگی ب صورت خارش روی بیضه هام دارم و تا حالا هم رابطه جنسی نداشتم و احتمالا زگیل تناسلی باشن.واسه درمان اونا هم باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر حسین جمعه ۶ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام‌ آقای دکتر من ۳ روزه ک‌سوالمو پرسیدم ولی هنوز جواب ندادید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام زياد كج است بياييد درست كنم
    3. تصویر کاربر حسین شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر این مسله خیلی برام مهمه اگه میتونید جواب بدید ک با دفترجه بیمه خدمات درمانی هزینه کلیش چقدر میشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سید شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    من متولد 1336 میباشم و در سن 19 سالگی ازدواج کردم و حاصل ازدواج دو بچه میباشد ولی حدود دو سال است که آلت تناسلی من در حالت نقوض مایل بست چپ میشود و در ضمن قلبم را عمل کرده و از داروی وارفارین و داروی ضد فشار و ضد تپش و آسپرین کودک استفاده میکنم و دو دریچه میترال و آئورت فلزی است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام احتمالا پيروني گرفتيد بايد دارو استفاده كنيد
  • تصویر کاربر حامدغلامی شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام تقریبا دارم دیونه میشم از بس سایتتون زیر رو کردم من التم عجیبه کجه به طرف پایین نعوظ میشه و اقای دکتر وقتی دیگه میخوام انزال بشم یا اگر دیر زور خودم بزنم عضلات لگن منقبض کنم قدری راست بشه بینید عمل میخواد ؟یکی میگه میخواد یکی میگه ن
    دکتر محمد هاتف خرمی و دکتر اردستانی دراصفهانم رفتم گفتن ن ولی شما نظر بدید دیوانه شدم
    1. تصویر کاربر حامدغلامی پنجشنبه ۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اقای دکترکرمی ببینید این الت انحرافش چند درجه است وایا عمل میخواهد چون دوسال است درگیر این موضوع هستم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اگر ميخواهيد راست شود فيلم من در يوتيوب انحنا الت را ببينيد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس جهت ويزيت خارج ازنوبت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Peter دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر من انحنا آلت تناسلی دارم نمیدونم چرا قسمت زیرین سمت راست آلت فرورفتگی داره و آلت رو به سمت راست کج میکنه علاوه بر این که به سمت راست مایل هست از وسط هم انحنا داره و سر آلت کاملا به سمت راست هست و به سمت راست ادرار میکنم. و توی تصاویر ارسالی مشخص هست اما اونایی که این عمل رو کردند از جای بخیه ها ناراضی اند. میشه از نخ جذبی استفاده کرد به نظر شما در این عمل میشه از بخیه جذبی استفاده کرد یا نه؟ آیا عملی هست که کمترین عوارض رو داشته باشه یعنی تو کل دنیا حتی آلمان و آمریکا هم برای این موارد به این شکل عمل میکنند یا نه عمل جدیدتر و پیشرفته تری هم هست اگر راه درمان خوبی که تو خارج هم باشه میشه بفرمایید راهنمایی کنید؛ چون هیچ کسی اگر این مشکل رو بدونه حاضر نیست با من ازدواج کنه و زندگی خودش رو خراب کنه و من مجبور به گفتن حقیقت هستم. پاسخ قاطع شما برای عمل پلیکیشن مثبت هست یا منفی؟ با این که سنم پایین هست اما به فکر ازدواج در آینده نزدیک بودم. که این مشکل هست که میخواستم بدونم با این عمل کاملا رفع میشه چون ی نفر مدت ها بعد از عمل گفت هنوز درد دارم و اذیت میشم. ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنم. متشکرم. (من تمامی فیلم های عمل شما رو دیدم الان فقط دوتا سوال دارم سایز آلت 14 سانتیمتر هست من گزینه مناسبی برای عمل پلیکیشن هستم؟ اگر پاسخ شما مثبت هست چرا نمیشود از بخیه جذبی استفاده کرد؟ نخ جذبی که جذب میشه و دیگه اذیت نمیکنه ممنون میشم توضیح بدید.
    1. تصویر کاربر Peter سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      جناب دکتر فقط انحنا وسط رفع میشه یا کمی انحنا راست هم رفع میشه؟ سر آلت هم کج هست نمیشه درست کرد؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      انحنا زياد است فيلم عمل من در يوتيوب وا ببينيد بياييد حضوري. ر باره عمل صحبت كنيم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. تصویر کاربر Peter چهارشنبه ۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر جان من تمامی فیلم های عمل شما را دیدم. حضوری هم دو بار مطب شما آمدم. یک بار هم توسط شما عمل شدم. الان برای عمل انحنا تصمیم جدی تری دارم. فقط تنها سوال من این هست آیا میشود از بخیه جذبی استفاده کرد؟ یا نه درصد موفقیت بخیه جذبی کمتر هست ؛ و برای ازداواج مشکلی پیش نمیاد. همین ممنون میشم پاسخ بدید.
    4. تصویر کاربر Peter چهارشنبه ۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با توجه به اینکه فک کنم چرخش به راست هم داره.
    5. تصویر کاربر Peter چهارشنبه ۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با توجه به این که قبلا توسط شما عمل شدم به تکنیک شما برای جراحی اعتماد دارم. به نظرتون ترسم به عمل بیخودی هست. اگر فرصت کردید به سوالم پاسخ بدید که دیگه فقط بیام تهران برای عمل. با توجه به اینکه به دلیل مشغله کاری زیاد قادر به پاسخگویی تماس و پیام نیستید براب همین اینجا سوال پرسیدم.
    6. تصویر کاربر Peter چهارشنبه ۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      یعنی بخیه جذبی چون بعد از مدتی جذب میشه باعث میشه که دوباره به شکل قبل بر گرده؟؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر زحمتي نيست بياييد حضوري صحبت كنيم ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس جهت خارج از نوبت ويزيت
    8. تصویر کاربر Peter شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      Okay میام.
    9. تصویر کاربر Peter شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دراسرع وقت میام. بازم مرسی
    10. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      در خدمتم
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
  • تصویر کاربر امير سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخير ٢٢ ساله هستم و نزديكي نداشتم آلتم وقتي به صورت راست در مياد تقريبا از نصفه به بالا(از نصف الت تا كلاهك) به سمت چپ كج ميشه البته زياد هم نيست. ولي تو رابطه جنسي ميترسم ك مشكل باشه و شريك جنسيم ناراضي باشه و بدش بياد ايا درماني هست؟ مشكلي هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      عكس در حالت نعوظ وا بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر سید سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسر 4.5ساله دارم که آلتش به سمت چپ از وسط حدود 30 در جه انحنا دارد که این باعث میشود ادرار به آن سمت ترشح کند.چند دکتر رفتیم که نظر آنها این بود که اشکالی ندارد .البته در حالت نعوذ معاینه نشد،ضمنا تنگی مجرا ندارد.میخوستم نظر شما رابدانم و آیا شما جراحی کودکان هم انجام میدهید.
    باتشکر از مشاوره غیر حضوری شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بياييد حضوري ببينم ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ايا هيپوسپاديازيس دارد؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سلام اقای کتر من کجی مادر زادی الت تناسلی دارم عکسش رو فرستادم شما گفتی احتیاج به جراحی داره میخوام جراحی کنم سه تا سوال داشتم 1 بعد از عمل امکانش هست دچار پیرونی یا این نشت وریدی که تو سایتتون نوشتید بشم یا کلا ناتوانی جنسی 2 اگه بعد از جراحی درد داشته باشه حد اکثر تا چه مدت درد می مونه 3 امکانش هست عود کنه و اگه عود کنه باز میشه جراحی کرد اقای دکتر من قبلا هم از شما سوال پرسیدم خیلی کوتاه جواب دادید میخوام از شهرستان بیام میشه یه توضیح کوچک بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد حضوري صحبت كنيم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    اعتماد بنفسم رو از دست دادم بخاطر این موضوع خصوصا چند وقتی که رفتم خواستگاری, چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      تشريف بياوريد ببينم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ،
    بنده حدودا یک الی دو سال پیش واریکوسل گرید 1 یا 2 داشتم و در مشهد عمل شدم ، بعد از درد طبیعی عمل ، درد خفیفی در ناحیه بیضه داشتم که دکتر گفت طبیعی است . تقریبا 10 روز بعد از عمل جای بخیه عمل چرک کرد و با تجویز دارو توسط دکتر دیگر در تهران و شست شو و مراقبت خوب شد ، (در ضمن بنده تقریبا 1 ماه بعد از عمل سکس سالم داشتم ) بعد از چندین ماه درد خفیف بیشتر شد و به دکتر دیگری در تهران ( محل زندگیم ) مراجعه کردم و با چندین عکس رنگی و خاص از بیضه و تست اسپرم گفتن که مشکلی نیست . در حال حاضر با گذشت تقریبا دو سال هنوز درد در بیضه دارم و شدیدتر شده ، سوال من این است که به نظر شما این درد جدی است یا رفع میشود ؟ ( در نظر داشته باشید که همه دکترها و پرستارهایی که در تهران مراجعه کردم جای بخیه این عمل را دیدند گفتند که این عمل را چه کسی انجام داده و اصلا به نظر برش و بخیه خوبی انجام نشده ، به نظر خودم هم نسبتا عملی بد انجام شده چون همه میگفتند چند روز اول درد داری و بعد خوب میشی ولی من تا نزدیکه یک ماه درد تقریبا شدید داشتم ) لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد با عمل درست نمیشود
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چه راه حلی را پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 763 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب