اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزديكي بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر یوسف پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    با سلام من همون پسر جوونی هستم که سه شنبه خدمت رسیدم و گفتم که واسه واریکوسل ویزیت گرفتم و از جهت سایز آلت هم مشکل داشتم و بعد معاینه بیان فرمودید که بحمدالله مشکلی ندارم.و بعد آزمایش اسپرموگرام نوشتید واسم.خواستم بدونم آیا لازم هست آزمایش تستسترون و پرولاکتین و کشت ادرار هم انجام بدم؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر امیرحسین پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    عکس رو براتون فرستادم جسارتا
    باسلام وقتتون بخیر خدا قوت اقای دکتر مزاحم شدم.ادرس و نام جنابعالی رو دکتر ابوالفضلی که از دوستان ما هستند دادند و بسیار تعریف شمارو کردن.یه سئوال داشتم خدمتتون که یه خورده فکر من رو مشغول کرده به خودش:
    باعرض پوزش بنده در روی التم در زیر کلاهک چندتا لکه ی سیاه دیده میشود.خیلی وقت هست که این لکه ها دیده میشوند. ولی احساس میکنم که یه کم بیشتر شدن میخواستم دلیلش رو بدونم بیماری خاص یا عوارض خاصی هست.باعرض پوزش عکس رو هم براتون فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باز نشد فایل ضمیمه بفرستید
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید . من جوانی 19 ساله هستم و از اواخر تابستان یعنی اواخر شهریور احساس درد در بیضه چپ کردم اما پس از مراجعه به دکتر گفت مشکلی ندارم و حدود 3 ماه گذشت و دیگر احساس درد نداشتم تا اینکه تا 10 اذر دوباره احساس درناحیه ی سمت چپ شکم و قسمت چپ کمر درد داشتم و با مراجه به دکتر و سونوگرافی گفت واریکوسل و هیدروسل ندارم و آزمایش ادرار برام نوشت که جواب این بود .
    color: yellow Qual yellow
    apppearance: clear Qual clear
    Ph: 7 Qual 4.8-7.8
    sp.Gravity : 1010 Qual 1003-1030
    protein: Negative Qual
    Glucose in Urine: Negative Qual Negative
    Ketone: Negative Qual Negative
    Blood/Hb: Negative Qual Negative
    Bilirubin: Negative Qual Negative
    Urobilinogen: Negative Qual Negative
    Nitrite: Negative /HPF
    Leukocyte: 1-2 /HPF
    R.B.C: 3-4 /HPF
    Epithelial cell: 1-2 /HPF
    Casts: were not seen /lpf
    Crystals: were not seen /HPF
    Bacteria: rare /HPF Rare
    Yeasts: Negative /HPF Negative
    Mucus: Few /HPF Rare
    دکتر گفت چیزیت نیس و آزمایش اسپرم نوشت برام ولی من امسال کنکور دارم میخواستم مطمئن شم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نرمال هستید
  • تصویر کاربر داود جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    من تا کنون چند بار ازمایش اسپرم انجام دادم ولی هر دفعه جوابش متفاوت است و حدود۶ماه است که اقدام به بچه دارشدن کردیم ولی نتیجه نگرفتیم ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایشگاه رویان ازمایش بدهید
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی و با تشکر از راهنمایی های خوبتون

    من 24 ساله هستم و در حال حاضر نامزد دارم، دو سوال خدمتتون داشتم :

    1- بنده یکبار در (حدود 10 سالگی) بعلت تکرر ادرار و احساس عدم تخلیه به اورولوژیست مراجعه کردم که اونجا بعد معاینه تشخیص تنگی مجرا دادن و به پدرم توصیه کردن که با یک "عمل سرپایی" می تونند مشکل رو حل کنند تا "بعدا دچار مشکل نشوم" ! این کار انجام نشد اما این موضوع تو ذهن من مونده و کمی نگرانم می کنه ... می خواستم بپرسم آیا این موضوع می تونه در مسائل زناشویی یا سلامت من مشکل ایجاد کنه ؟ گاهی اوقات احساس عدم تخلیه کامل و قطره قطره آمدن ادرار و مشکل در شروع ادرار کردن رو حالا هم دارم اما همیشگی نیست ، آیا ممکنه مشکل از پروستاتم باشه ؟

    2-آیا امکانش هست جهت چک آپ میزان باروری آزمایش بررسی منی انجام بدهم؟

    از توجه شما سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش منی و نوار مثانه بدهید 02122642744
  • تصویر کاربر گوهرنژاد پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    نتیجه ی ازمایش همسرم به شرح زیر میباشد
    Volume 2
    ph 8
    viscosity- normal
    liquifactin time 30
    color - cramy
    sperm count 0.7
    active motility 25
    moderate motility 20
    non motility 45
    motility in second h 55
    normal morphology 65
    abnormal morphology 35
    pin foram 7
    giant head 9
    amorphous from 14
    double head 2
    double tail1
    w.b.c/hpf 2-3
    RBC 2-3
    Epithelial Cells o-1
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تعدادو حرکت کم هستند
  • تصویر کاربر پژمان پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 8321 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام ، مدتی است که پس از سونو گرافی و تشخیص پزشک دچار هرنی اینگوئینال شده با ذیفکت 16 میلی متر .یکی از پزشکان به من گفتند نیاز به جراحی اورژانسی نیست .سوال بنده این است که ایا برای بهبود این مشکل میتوانم از ورزش دراز نشست استفاده کنم یا مضرمیباشد؟ و کلا برای عود نکردن باید از چه چیزهایی پرهیز کنم؟
    با تشکر
    دیلمی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تا بیرون نزده عمل نمی خواهد
  • تصویر کاربر صادقی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر روی الت من جوش های سر سفیدی است که درد نداره و شنیده ام که مربوط به چربیه زیر پوسته،ایا میتونید کرمی برام معرفی کنید تا از دست انها خلاصی یابم و ضرری هم نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر hamid دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیرخدمت جناب دکتر. بنده یک سوال داشتم و اینکه : در حال حاضر بهترین نوع کاندوم موجود در بازار برای استفاده چه نوعی میباشد . نام آن را ذکر فرمایید . با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی فرقی ندارند
  • تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    عکس رو براتون فرستادم جسارتا
    باسلام وقتتون بخیر خدا قوت اقای دکتر مزاحم شدم.ادرس و نام جنابعالی رو دکتر ابوالفضلی که از دوستان ما هستند دادند و بسیار تعریف شمارو کردن.یه سئوال داشتم خدمتتون که یه خورده فکر من رو مشغول کرده به خودش:
    باعرض پوزش بنده در روی التم در زیر کلاهک چندتا لکه ی سیاه دیده میشود.خیلی وقت هست که این لکه ها دیده میشوند. ولی احساس میکنم که یه کم بیشتر شدن میخواستم دلیلش رو بدونم بیماری خاص یا عوارض خاصی هست.باعرض پوزش عکس رو هم براتون فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باز نشد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ،
    بنده حدودا یک الی دو سال پیش واریکوسل گرید 1 یا 2 داشتم و در مشهد عمل شدم ، بعد از درد طبیعی عمل ، درد خفیفی در ناحیه بیضه داشتم که دکتر گفت طبیعی است . تقریبا 10 روز بعد از عمل جای بخیه عمل چرک کرد و با تجویز دارو توسط دکتر دیگر در تهران و شست شو و مراقبت خوب شد ، (در ضمن بنده تقریبا 1 ماه بعد از عمل سکس سالم داشتم ) بعد از چندین ماه درد خفیف بیشتر شد و به دکتر دیگری در تهران ( محل زندگیم ) مراجعه کردم و با چندین عکس رنگی و خاص از بیضه و تست اسپرم گفتن که مشکلی نیست . در حال حاضر با گذشت تقریبا دو سال هنوز درد در بیضه دارم و شدیدتر شده ، سوال من این است که به نظر شما این درد جدی است یا رفع میشود ؟ ( در نظر داشته باشید که همه دکترها و پرستارهایی که در تهران مراجعه کردم جای بخیه این عمل را دیدند گفتند که این عمل را چه کسی انجام داده و اصلا به نظر برش و بخیه خوبی انجام نشده ، به نظر خودم هم نسبتا عملی بد انجام شده چون همه میگفتند چند روز اول درد داری و بعد خوب میشی ولی من تا نزدیکه یک ماه درد تقریبا شدید داشتم ) لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد با عمل درست نمیشود
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چه راه حلی را پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 763 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب