اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزديكي بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر زینب سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دکتر
    من حدود 3ماه که هر موقع به دسشویی میرم بعد از دفع ادرار دوباره احساس دفع ادرار پیدا میکنم دکتر رفتم انتی بیوتیک هم مصرف کردم ولی تاثیری نداشت ضمنا من دختر 20 ساله هستم. و مجرد
    ممکنه من درد ناعلاجی داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار بدهید
    2. تصویر کاربر زینب سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام من ازمایش ادرار دادم
      lymph% 44.4
      gran% 46.7
      ایا مشکل خاصی دارم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من ی جوون 21 ساله هستم و ی ی هفته ای هست ک دسشوای رفتنم واس ادرار خیلی زیاد شده یعنی الان ک میرم دسشوای تو فاصله 2دقیقه باز احساس میکنم دسشوای خیلی شدیدی دارم ولی وقتی میرم در حد چند قطره ادرار است خیلی دارم از این وظعیت عذاب میشکم شبا تا نصفه شب خوابم نمیبره نمیتونم مسافرتیم برم خیلی اذیت میشم بزودیم قراره برم سربازی چیکار کنم ؟راه حلتون چیه.
    من 6ساله بدنسازی کار میکنم بار ها از مکمل های بدن سازی استفاده کردم همین ی هفته پیشم دوباره رفتم تو دوره ایا میتونه ربطی ب اون داشته باشه؟
    از لحاظ سنگ کلیه اینام مشگلی ندارم 2ماه پیش ازمایش دارم وضعیتم داره بد تر میشه چیکار کنم اقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است نوار عصب مثانه 02122642744 بگیرید
    2. تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سپاس اقای دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مرادحسین سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    جناب آقای دکتر کرمی :
    احتراما با عرض پوزش مدتی است اینجانب زمانی سن 55 سال می باشم که خون در ادرار دارم حتی چند شب پیش بی اختیار متوجه خونریزی مستقیم در لباس خود شدم قبلا هم آزمایشاتی را انجام دادم و خونریزی ثبت شد مدتی هم تحت درمان دارویی قرار گرفتم حتی کشت ادرار هم انجام دادم هیچ علایمی مبنی بر سرطان تایید نشد اخیرا هم سونوگرافی نشان از بزرگ شدن پرستات گزارش شد با توجه به اینکه در شهرستان زندگی می کنم با تماس به شماره 09187066323 جهت پیگیری و درمان تماس حاصل فرمائید با تشکر زمانی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید 02122642744
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 844 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و ارزوی سلامتی و طول عمر برای حضرت عالی
    ابتدا پوزش میطلبم اگر کمی توضیحاتم طولانی میشود.
    بنده دچار مشکل نشت ادرار میباشم ؛ این مشکل به خصوص پس ادرا ر کردن شدت بیشتری دارد.(شدت بیشتر به منزله نهایتا یک قطره)
    البته استبراء و بعضا نشت و بر خاست و صبر کردن چند دقیقه ای هم انجام میدم ولی باز اتفاق می افتد.
    همچنین از مطلب بالا که بگذریم مشکل دیگر این است که به طور شایع و همیشگی تقریبا به هنگام غلتیدن در خواب ..یا بلند شدن یا بعضا خروج باد و تحمل مدفوع و غیره به میزان عموما خفیف در حدی که فقط کمی رطوبت خارج شود اتفاق می افتد ..بعضا هنگام که میخواستم بررسی نمایم تا به مشکلم بیشتر اگاه شوم میدیدم با دست زدن هم بعضا مقدار خفیف که سبب تر شدن سر الت میشود خارج میشود .

    حتی جناب دکتر بعضا در حالت نشته و استراحت که هیچ حرکت خاصی هم ندارم احساس میکنم که نشت میکند و فکر میکنم احساسم درست است هرچند تا کنون بررسی خاص نکرده ام .

    یک مورد دیگر هم کا وجود دارد هنگامی که مثانه دارار ادرار هست همین نشت خفیف اتفاق می افتد البته حتی در ادرار کم مثلا حدود
    شاید ۱۵۰ cc و کمتر و بیشتر ...
    این مشکل ظاهرا از گذشته وجود داشته ولی من توجه نمیکردم و اصطلاحا پس از استبرا و تحرک و غیره این رطوبت هار ا ادرار نمیدانستم و مبنا را بر سایر ترشحات پروستات میگذاشتمولی با مصرف فینازو پیریدین متوجه شدم این ترشحات ادرار است .
    متاسفانه این مساله مشکلات عدیده برایم بوجود اورده و دچار وسواس فکری و عملی شده ام .خواهشمندم در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمایید .
    البته ورزش های kegel را نیز کما بیش شروع کرده ام به میزانی که فرصت شود و بتوانم .

    مجدد از پرگویی پوزش میطلبم و پیشاپیش از شما سپاسگزاری مینمایم . با ارزوی توفیق روز افزون و سلامتی برای شما و خانوده محترمتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید روانکاوی شوید تماس با دکتر ستوده02188209216
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر 19 سال سن دارم حدود دوسال است مشکل غیرارادی ادرار راپیدا کردم واین مشکلم باعث شده که هیچگونه مایعات (میوه ابمیوه چایو....)رانخورم وبااین وجود درطول روز حدود 7 یاهشت بار ودرطول شب حدود 5.6بار ب دست شویی برم وشب درهربار رفتن تااینکه ب دستشویی برسم دچارنشت ادرار غیرارادی میشم واگه حس کردم ادرار دارم باید فورا برم اگه نرم بطور غیرارادی درشب وروز نشت میشه لطفا جواب سوالمو بدین ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر منصوره جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 912 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید. اقای دکتر مدتی است بعد از تخلیه ادرار و پا شدن چند قطره ادرار بی اختیار نشت میکنه این مشکل کلافه ام کرده قبلا برای تخلیه نشدن مثانه داروی اکسی بیوتینین مصرف کردم فقط تعداد دسشویی رفتن و احساس تخلیه فوری را کاهش داد اما احساس تخلیه نشدن و ذره ذره نشت کردن بهتر نشد چشمم هم اذیت شد .لطفا راهنمایی کنید برای نشت ادرار بعد از تخلیه ادرار چه کنم ایا راهی برای اطمینان از خیال و واقعیت وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر لیلا جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    من دختری بیست ساله هستم که دارای تکررادراری هستم مخصوصا در مواقعی که استرس میگیرم باید چندین بار به صورت متوالی به دستشویی مراجعه کنم یادر مواقعی که کلاس دارم یا امتحان دارم ممنون میشم اگه دراین باره به من کمک کنید با تشکر از سایت خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بگر مزمن است نوار بگیرید09351142080
  • تصویر کاربر فرشته دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید،
    آقای دکترمن ازبیمارانتون هستم که چندماه پیش بخاطرمشکلم مزاحمتون شدم وبعدازانجام نوارمثانه برای من ۶۰ عددقرص یوریناسین تجویزکردیدکه بعدازمصرفشون شماگفتیدکه یه دوره دیگه مصرف کنم ولی چون نتونستم دارو روبه موقع تهیه کنم ویک ماه فاصله افتاد، این بار۲ سری یعنی ۱۲۰ عددمصرف کردم.الان وبعدازاتمام دارو حالم بهترشده اما بهبود کامل حاصل نشده، حالا بایدچیکارکنم؟ باتشکر…
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ادامه دهید
    2. تصویر کاربر فرشته شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام و وقت بخیر
      آقای دکتر در مراجعه به داروخانه به جای قرص یوریناسین، بهم قرص سولیفکس دادن. آیا میشه به جای یوریناسین این قرص را مصرف کرد؟
      ممنون از راهنماییهاتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله یکی است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر صبا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    لام خسته نباشید
    خانمی هستم 23 ساله و متاهل . من همیشه ،بهخصوص موقع نشستن احساس خارج شدن ادرار می کنم ولی دقیقا نمیدونم ادراره یا عرق و یا چیز دیگه و اکثر اوقات احساس گرمی در ناحیه خروج ادرار می کنم .هر بار پس از تخلیه ی ادرار احساس میکنم ادرارم کامل خارج نشده وبا فاصله های زمانی چند دقیقه مقداری از آن قطره قطره خارج شده و بقیه اش باقی میماند و با هر تغییر حالت یاعطسه و ... احساس خروج مایعی داغ از بدنم میکنم که نمیدانم ادرار است یا نه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    دختری سه ونیم ساله دارم مبتلا به ریفلاکس کلیه درجه سه.ادرارش ذره ذره میکنه.بعداز معاینه زیر بیهوشی دکتر گفت :دریچه پیشابراه مقداری بزرگ وحالب ها به مثانه راه نداره باید حالب عمل بشه.سوالم از شما اینه ایا باعمل خوب می شود؟ ودریچه پیشابراه درمانی نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم 02122642744
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ،
    بنده حدودا یک الی دو سال پیش واریکوسل گرید 1 یا 2 داشتم و در مشهد عمل شدم ، بعد از درد طبیعی عمل ، درد خفیفی در ناحیه بیضه داشتم که دکتر گفت طبیعی است . تقریبا 10 روز بعد از عمل جای بخیه عمل چرک کرد و با تجویز دارو توسط دکتر دیگر در تهران و شست شو و مراقبت خوب شد ، (در ضمن بنده تقریبا 1 ماه بعد از عمل سکس سالم داشتم ) بعد از چندین ماه درد خفیف بیشتر شد و به دکتر دیگری در تهران ( محل زندگیم ) مراجعه کردم و با چندین عکس رنگی و خاص از بیضه و تست اسپرم گفتن که مشکلی نیست . در حال حاضر با گذشت تقریبا دو سال هنوز درد در بیضه دارم و شدیدتر شده ، سوال من این است که به نظر شما این درد جدی است یا رفع میشود ؟ ( در نظر داشته باشید که همه دکترها و پرستارهایی که در تهران مراجعه کردم جای بخیه این عمل را دیدند گفتند که این عمل را چه کسی انجام داده و اصلا به نظر برش و بخیه خوبی انجام نشده ، به نظر خودم هم نسبتا عملی بد انجام شده چون همه میگفتند چند روز اول درد داری و بعد خوب میشی ولی من تا نزدیکه یک ماه درد تقریبا شدید داشتم ) لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد با عمل درست نمیشود
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چه راه حلی را پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 764 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب