جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۱ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ازسال ۹۲ دچار پروستاتیت شدم درد کمر وانزال برگشت داشتم دردبیضه و کمرددرد همه جور انتی بیوتیکی استفاده کردم دیگ خسته شدم ی ماه پیش تزریق پروستات انجام دادم ازطریق سیستکوپی ولی باز درد دارم ک گفتن تامسولسین وسیپروفلکسیون استفاده میکنم ولی درد امانمو بریده چیکارباید کنم کمکم کنید خسته شدم دیگ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      همه ی راه های درمان انجام شده باید صبر کنید و درمان دارویی رو ادامه بدین
    2. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      چقدر باید دارو بخوریم چنده ماه
    3. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      چندسال چندماه ایا ب مرور زمان درس میشه التهاب پروستات
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      باید زمان بدین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۹ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 129 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    چند سوال از خدمتتون دارم.
    ۱.بنده ترشحاتم بعد از ادرار صبحگاهی به فاصله ۱۰ دقیقه بعدش میاد،چه راهی هست برای کشت دادنم؟ چون خودتون فرمودید از ترشحات اول صبح قبل از ادرار صبحگاهی.
    ۲.من مدت یکساله که درگیر این ترشحاتم،انواع آنتی بیوتیک ها رو مصرف کردم که حتی زمان مصرف آنتی بیوتیک ترشحات قطع نشده.امکان پروستاتیت مزمن هست؟ چون ترشح بعد از ادرار صبحگاهی هست.
    ۳.در طول روز بعد از ادرار کردن و استبرا چند قطره ادرار به محض بلند شدنم میاد و سوزش ایجاد میکنه.این ریزش ادرار هم بخاطر عفونته؟
    ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید و اینکه نمونه گیری از ترشحات بعد از ادرارم رو چگونه انجام بدم؟ چون شهرستانم و برای نمونه گیری باید بیام تهران.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      صبح باید آلت دوشیده بشه بعد از دفع ادرار هم باید مجدد دوشیده بشه تا اون ترشحاتی که میگید بیرون بیاد و نمونه گرفته بشه
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      آقای دکتر.با این شرایط یکساله.امکان پروستاتیت مزمن هست یا حاد هست؟
      و اینکه قبل از ادرار سوزش داخل مجرا هست.اما هیچ ترشحی نیست.ممنون میشم پاسخ بدید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      پروستاتیت حاد علائم شدیدترب همراه به تب و عفونت و ... داره
    4. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      یعنی آقای دکتر با توجه به این ترشحات و هرچه دارو خوردم،ترشحات بعد از ادرار قطع نمیشه ،پروستاتیتم مزمن شده؟ چون جایی گفته بودید چون ترشحات هست امکان التهاب پروستات کم است
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      ترسحات باید کشت انجام بشه ازشون
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر جلال سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 120 مشاهده پرسش
    در پاسخ سوال قبلی فرمودید بیوپسی انجام بشه که خدمتتون جواب پاتولوژی رو میفرستم جهت ادامه درمان چطور بهتون مراجعه کنم و جواب چی بوده؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      خب خدارو شکر بدخیم نبوده علائم ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر جلال سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      بله سوزش و تکرر
    3. تصویر کاربر جلال سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      خوش خیر باشید
    4. تصویر کاربر جلال سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      خوش خبر باشید
      بله سوزش و تکرر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      کپسول امنیک هر شب یک عدد مصرف کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علوی چهارشنبه ۹ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 115 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دقیقا دوسال پیش سونوگرافی گرفتم ۴۲سالمه گفتند شما پروستات ۳۲سی سی داری منم چون هیچ علاعمی نداشتم پیگیر نشدم امسال رفتم سونوگرافی ۳۱سی سی شده ولی درد درناحیه پرنیه دارم باید چه داروی استفاده کنم دکتر به من داروی پروتال ۴ درصد داد ولی دارم اذیت میشم تکرر ادرار یاسوزش ادرار ندارم الان یه بچه دوماه هم خانم باردار ممنون میشم راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      فقط درد دارید؟ هیچ علامت دیگه ای ندارید؟
    2. تصویر کاربر علوی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      با سلام خدمت جناب دکتر - بله بنده فقط درد دارم - یه وقت هایی در ناحیه پرنیه و کش سمت راستم هم یک بار عمل کرده ام و بعد چند سال دباره یک سانت باز شده آیا می شود که درد از آن ناحیه باشد . جواب سنوگرافی رو هم براتون فرستادم . ممنون از لطف شما که وقت می گذارید .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      روزی نیم ساعت داخل تشت آب گرم بنشینید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 121 مشاهده پرسش
    سلام اینم آزمایش پارسال آقای دکتر پیداش کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      الان آخرین psaتوتال چقدره؟
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      آزمایش پارسال 2.5 و آزمایش امسال 4.3ایناpsaهست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      بهتره ام آر آی پروستات انجام بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرشته دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 106 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر پدرم آزمایش پروستات داده اولین آزمایشtotalpsa10 بوده دومی شده ۶/۹۰ سومی شده ۸/۰۱ و چهارمی شده ۵/۲۳ در آزمایش اfreepsa دومی ۱۶/۶۷ سومی۱۲/۴۸و چهارمی ۱۰/۵۲ هستش البته قبل از آزمایش چهارمی دکتر داروی فیناسراید۵درصد همراه با آنتی بیوتیک و داروی پروستات داده بود که بعد از یک ماه و نیم آزمایش داده از نطر شما جواب خوبه یا نه ممنون می شم نظرتان را بگید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      بهتره ام آر آی پروستات انجام بشه
  • تصویر کاربر پ دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 124 مشاهده پرسش
    آیا در جراحی پروستاتکتومی رادیکال غده لنفاوی در ناحیه پارا اءورت نیز برداشته میشود .بیمار من سه ماه است تحت درمان با زولادکس و ابیراترون میباشد ( کانسر پروستات باگلایسون 4+3 و STAGE =2.5 درگیری یک غده در پاراآءورت ناحیه L2 L3و یک غده در اییلیاک , تعدادی غده لنفاوی کوچک بدون درگیری چشمگیر در همین نواحی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      بستگی. به شرایط قبل از عمل میزان psa داره اکثرا غدد لنفاوی ایلیاک برداشته میشه
  • تصویر کاربر داود چهارشنبه ۹ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    بیش از 15ساله پروستاتم بزرگه و مشکلاتی از لحاظ روحی و جنسی برام ایجاد کرده و هر 6ماه آزمایش و سونو میدم و همیشه تامسور استفاده میکنم ولی نه خوب میشه نه بدتر .لطفا بفرمایید درنهایت چه باید بکنم،خیلی فکرمو مشغول کرده با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      به جای تامسوور از امنیک استفاده کنید
    2. تصویر کاربر داود سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      سلام،جواب سئوالمو ندادین پرسیدم بالاخره باید الان پروستاتمو عمل کنم یا چند سال دیگه مجبور به عمل میشم
    3. تصویر کاربر داود سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      جناب دکتر کرمی عزیز جوابمو نگرفتم هنوز نمیدانم عمل کنم یا نکنم آیا امکان داره بدون عمل وبا امنیک کاملا بهبود حاصل بشود یا مجبور بعمل خواهم شد؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      در نهایت اگر به دارو جواب نداد باید عمل جراحی انجام بشه
    5. تصویر کاربر داود سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      آقای دکتر کرمی عزیز خسته نباشید وقتی ۱۵ الی۱۶ سال دارو جواب نداده اونم تو اوج جوونی الان در سالمندی به نظر شما میشه امیدوار بود که با دارو درمان بشم یا نه ؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      ۳ ماه امنیک مصرف کنید ببینید بهتر میشید یا خیر اگر بهبودی چشمگیر حاصل نشد باید عمل بشه
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر فردین دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 113 مشاهده پرسش
    با سلام ۳۶ سال سن دارم با مشکل قطع و وصل شدن ادرار و مشکل نعوظ و درد بیضه به دکتر مراجعه کردم اما پزشک های مختلف رفتم و هرکدام نظرهای متفاوتی دادند و یک ماه داروی لووفلوکساین و اپاس و تادالافیل ۵ میخورم مشکل ادرارم بهتره ولی گاهی اوقات درد شدید بیضه دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      احساس سوزن سوزن شدن بین مقعد و کیسه بیضه دارید؟
    2. تصویر کاربر فردین دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      قبلا حالت سوزش در زیر بیضه داشتم الان نه و اینکه الان درد در بیضه چپ دارم که با ماساژ برطرف میشه و درد در کلیه راست و گاهی اوقات بند زیر بیضه درد بسیار شدیدی دارد و بعد از نزدیکی موقع خروج‌منی لوله خروج خیلی درد میگیره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    4. تصویر کاربر فردین دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      دکتر بهم گفته بود عفونت پروستات دارم و الان بهم گفته تا یک سال روزی بک چهارم لووفلوکساسین بخورم جناب آقای دکتر. الان چکار کنم داروهای ایشون رو کامل قطع کنم و داروهای شما رو بخورم؟؟؟
      و با سنگ کلیه هام چکار کنم؟
      آیا پروستاتم بزرگ هم شده یا مشکلم فقط التهاب هست
      دلیل این التهاب چی بوده
    5. تصویر کاربر فردین دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      چندتا کپسول تامسولوسین وچندتاافلوکساسین ۳۰۰ بخورم تا چند ماه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      کامل نوشتم براتون
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر گروسی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 113 مشاهده پرسش
    تکرر ادرار داشتم رفتم دکتر ارولوژی قرص توانکس داد و هروز نیم ساعت گفتند لگن آب گرم بشین ول متاسفانه جواب نداد من احتباس ادار شدم رفتم بیمارستان سند زدند آنتی بیوتیک تزریق کردند ولی متاسفانه بعد از یکماه ترخیص یک روز در میان تکرر ادار میگیرم باعث شد از جنابعالی وقت ملاقات بگیرم 15 آبان، در صورت امکان تا زمان ویزیت راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری و آزمایش PSA انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب