جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مظفری چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 67 مشاهده پرسش
    جناب دکتر کرمی عزیز بنده جواب آزمایشها و سونوگرافی را در واتساپ فرستاده ام لطفا و بیزحمت پاسخ دهید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      با چه شماره ای ارسال کردین
    2. تصویر کاربر مظفری چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      09191557565
    3. تصویر کاربر مظفری چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      09191557565
    4. تصویر کاربر مظفری چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      ۰۹۱۹۱۵۵۷۵۶۵
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      جواب دادم بهتون
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مسلم پنجشنبه ۱۵ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 124 مشاهده پرسش
    سلام عمل لیزر پروستات انجام دادم .سوزش ادرار.حالت تهوع..خون در ادرار راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      پیش بنده انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر مسلم چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      خیر دکتر رجبی کرمان
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      اگر حالت تهوع دارید ممکنه کراتینین خونتون بالا رفته باشه به جراح معالج خودتون اطلاع بدین تغییر رنگ ادرار عادیه
    4. تصویر کاربر مسلم چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      خواهشا دارو معرفی کنید ادرار کامل تخلیه نمی شود
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر میرزاآقائی پنجشنبه ۱۵ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام، عطف به درخواست سوال قبلی به کدرهگیری 2eYYk728332 (در رابطه با اینکه در شهریور1403 در آزمایش ادرار مقدار کمی خون بود و بعد از مصرف آنتی بیوتیک در آبانماه1403 مجدد آزمایش ادرار دادم که جواب را خدمت شما فرستادم) که شما فرمودید آزمایش PSA و سیتولوژی ادرار بدهم، که هر دو را انجام و جواب آزمایشهای قدیم و جدید را به پیوست ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      خب خدارو شکر مشکلی نیست شش ماه بعد مجددا باید آزمایش و سونوگرافی انجام شود
    2. تصویر کاربر میرزاآقائی چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      سلام
      وقت بخیر
      آقای دکتر جسارتا من دو عدد قرص فشار خون ۵/۸۰ و یک عدد قرص چربی credtor 20 و دو عدد قرص قند janumet50/1000 و یک عدد قرص b1 300 و یک عدد بتاسرک ۸ و نصف قرص هیدروکلروتیازید ۵۰ میلی گرم در روز استفاده میکنم، با توجه به اینکه سرطان پروستات داشتم و حدود هفت سال پیش جراحی کردم، احتمال اینکه داروهای مصرفی در نتیجه جواب آزمایش اثر داشته است، میباشد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      خیر داروهای مرتبط نیستند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    دیدن شدن خون در ادرار از علائم پروستات میباشد؟
    بنده در ادرار خود ۱/۲پلاس خون دارم
    و اینکه ۳۸ سال سن دارم در سونو پروستات رو از حد نرمال بزرگتر نوشته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      سیگار مصرف میکنید؟ آزمایش رو بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      خیر ،قلیان هرزگاهی مصرف میکنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن با کنتراست تزریقی انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حاجی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 96 مشاهده پرسش
    باتوجه به فایل های پیوست ، psa ,حجم 47 سانت غده آیا نیاز به دارو هست . سوزش ادرار ماهی یکبار اتفاق میفته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      یک ماه بعد مجددا psa چک کنید
  • تصویر کاربر فرخ سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    اقای دکتر پدر من ۵۹ ساله هستن و دیابت ، فشار خون دارن ، کلیه هاشون کم کارن و دیالیز میشن و ۷ ماهه قلبشون عمل باز شده و پروستات هم دارن
    قبل از عمل باز و دیالیز ،راجع پروستات به شما مراجعه کردند و شما فرمودین که بهتره دست نخوره
    الان هم پدرم اصرار بر این دارن که پیوند کلیه بشن
    به نظرتون این امکان پذیره؟
    برای ویزیت حضوری چه آزمایش و سونویی لازمه تهیه کنیم حضثری خدمتتون برسیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      بنده کار پیوند انجام نمیدم باید به نفرولوژیست و همکاران فلوشیپ پیوند کلیه مراجعه کنه و از نظر شرایط ارزیابی بشه
  • تصویر کاربر سپهر چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 71 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من دچار عفونت زیاد ادراری درد ناحیه پرینه مقعد و بعضی اوقات درد زیاد پایین کمر
    دکتر بهم دو ماهه لووفلوکساسین پانصد دادن خوردم بعد گفتن قطع کن الان ده روزه قطع کردم اما امروز دوباره مایع سفید بعد ادرار دوباره اومد دکتر موندم چیکار کنم از وقتی مایع سفید دوباره اومده درد و سوزش هم کمی احساس میکنم نظر شما چیست دکتر چون میترسم دوباره تب کنم؟
    این سوال رو ازتون پرسیدم گفتین کشت ترشحات بدم امروز جواب کشت ترشحات اومد منفی بود اما دکتر من همچنان درد پایین کمر ناحیه پرینه مقعد ترشحات مجرا دارم و قبل ترشحات احساس تیر کشیدن آلت دارم و احساس سوزش آیا احتمال داره عفونت داره برمیگرده ؟
    یا احتمال سندروم روده تحریک پذیر نیس؟
    من موندم دکتر چیکار کنم الان هر دوازده ساعت سلکسیب صد و گاباپنتین صد برا درد میخورم درد کم میکنه ولی نه زیاد و برای مقعد هم رکتول پماد مقعدی میرتول پنج درصد میزنم شبا . درد رو بهتر میکنه ولی در کل دکتر گیر کردم نظر شما چیه من چیکار کنم بفهمم چه مشکلی دارم واقعا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      چن روز از قطع آنتی بیوتیک گذشته بود که کشت انجام شد؟ علائم گوارشی دارید؟
    2. تصویر کاربر سپهر سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      تقریبا 12 روز گذشته
      بعضی اوقات پایین دلم درد میکنه و بیشتر اوقاتم یبوست داشتم تو این چند ماه و سی لاکس برا یبوست میخورم جدیدا ولی همچنان دردا هستن یا بعضی روزا وقتی ناهار میخورم ضربان ضعیف شکم حس میکنم . چیکار کنم به نظر شما دکتر جان ؟
      امکان برگشت عفونت و تب هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      به متخصص گوارش مراجعه کنید و بررسی بشید روده تحریک پذیر میتونه منجر به همچین علایمی بشه اگر رد شد باید با تشخیص التهاب پروستات طولانی مدت درمان بشید
    4. تصویر کاربر سپهر سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      دکتر جان با تشخیص التهاب پروستات طولانی مدت شما چه داروهایی میگین مصرف کنم آنتی بیوتیک برای درد و چه کار هایی انجام بدم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    6. تصویر کاربر سپهر سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      دوره چند ماهه باشه دکتر جان؟
      سلکسیب و ملوکسیام فرق دارن یا اشکالی نداره عوضش اونو بخوریم؟
      تامسولوسین برای چی هست آقای دکتر و فرقش با ترازوسین چی هست ؟
      ممنون از لطف شما که جوابگو هستین
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      شما داروهایی که من گفتم رو استفاده کنید این مجموعه پاسخ بهتری داشته
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 68 مشاهده پرسش
    سلام چها سال پیش عمل پروستات کتومی شدم وهر سه ما psa خدمت دکتر آوردم و دستور گرفتم یا با آمپول سه ماهه یا بدون آمپول آخرین با بعد از 12 ماه پت اسکن خواستن که نرمال بود ولی آمپولیت ماهه دستور دادن که تصاویر تقدیم می‌شود. قبل از تزریق و سه ماه بعد از تزریق. سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      عکس ارسالی اصلا واضح نبست
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر
    50 سالمه آزمایش چکاپ دادم psa 0.30 و f.psa/psa 0.23 T و free psa 0.07 هستش
    مشکل ادراری ندارم پرستاتم طبیعی هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      بله طبیعی هست
  • تصویر کاربر لیدا سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 73 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر
    پدم ۸۳ ساله هستند و بزرگی خوش خیم پروستات دارند و تا یکماه پیش علامتی نداشتند در حال حاضر تکرر ادرار شبانه دارند و قرص امنیک و وزی سولین مصرف میکنند ولی هنوز مشکل برطرف نشده چکار میتونیم بکنیم
    ممنون میسوم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۳( 6 ماه پیش)
      باید دارو ادامه پیدا کنه سنشون بالاست اگر اذیت کننده بود و منجر به احتباس شد باید سونداژ بشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب