جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (638 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1857 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز و گرامی

    ایا مصرف مداوم کپسول پروستافیت در سنین جوانی در جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات مناسب است و ایا میتوان ان را به عنوان یه مکمل مصرف نمود ؟
    سوال بعد ایا میزان بالارفتن پی اس ا به میزان فعالیت زیاد جنسی بستگی دارد یعنی هر چه بیشتر فعالیت جنسی داشته باشیم میزان پی اس ا بیشتر میشود ؟؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      جواب همه سوالات منفي است خير
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام

    پدر بنده ۶۷ ساله و دارای کانسر پروستات می باشند.۱۰ جلسه شیمی درمانی با تاکسوتر انجام دادن و الان تحت رادیوتراپی مهره T7 کمر هستن (۱۰ جلسه) و قرص Xtandi 40 mg استفاده می کنند.و درد کمر به کلی خوب شده است؛ چون این قرص بسیار گران است؛ خواستم از حضرتعالی بپرسم که باید تا کی این قرص رو مصرف کنند.فعلا ماه اول هست که دارن استفاده میکنند.ممنون میشم راهنمایی بفرماید.

    با احترام و سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      براي هميشهبايد مصرف كنند
  • تصویر کاربر بابک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    عرض سلام و خسته نباشيد خدمت آقای دکتر کرمی.

    آقای دکتر پدر من 65 سال سن دارند و هيچگونه درد و يا سوزشی در هنگام ادرار ندارند. در گزارش سونوگرافی ايشان "پروستات به ابعاد 35*36*51 ميليمتر و حجم تقريبی 35 سی سی دارای سايز بزرگتر و اکوی پارانشيمال هتروژن و PVR=20CC" درج شده است. همينطور در آزمايش خون نيز PSA TOTAL = 3.37 و PSA = 0.65 ثبت شده است. برای ايشان روزی 1 عدد کپسول Protral 0.4 به مدت يکماه تجويز شده است. خواستم نظر شما را بدونم و آيا لازم است جهت انجام معاينات دقيقترو آزمايشات تکميلی تر حضوری خدمت شما مراجعه شود؟
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      همين دارو كافي است
  • تصویر کاربر Mahdieh شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر من 65 سال دارد 2 سال است متوجه پروستات شده تا حالا کنترل شده بود اما الان آزمایشpsa ایشان 80 است چندروزی به دلیل تخلیه نشدن ادرار کراتین خون بالا رفت و بستری بود در پهلوی راست نفرستومی دارند دکترشان میگوید ماه آینده میخواهد عمل جراحی باز انجام دهد و لوله کلیه را از راهی دیگر به مثانه وصل کند و بیضه ها را بردارد و بعدهم پرتو درمانی را شروع کند سرطان ایشان از نوع آدکارسینوم است و جواب اسکن استخوان منفی است آقای دکتر ما خیلی نگرانیم امیدی به زنده ماندن پدرم هست؟ شمارا به فاطمه زهرا قسم راهنمایی بفرمایید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد با مدارك بياييد ببينم
  • تصویر کاربر نقدی جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    جناب دکتر پروستات من دمدمی است یک هفته خوب و یک روز به مقعد م فشار می آید بیوبسی سال گذشته خوش خیم بود با حجم 57 که الان 36 می باشد و psa 3 با سن 55 سال در حال امنیک مصرف می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      هنوز برای عمل زود است موارد تحریک کننده را کم کنید
  • تصویر کاربر amirali جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتور من اقای ۲۸ ساله ای هستم که ۹ ماه قبل یک سکس مراقبت نشده داشتم و چند وقتی میشه که مشکل چکه چکه شدن ادار بعداز خروج از دستشویی دارم و کم شدن حجم ادرا هم دارم در ضمن کمردرد هم دارم که با اکس ری مشخص شد که مشکلی نداره و فیزیوترابی هم انجام دادم فایده ای نکرده . در ضمن مقدار منی هم در من کمتر از قبل شده. ازمایش ادرار دادم عفونت نشون نداده و نورمال بوده ایا مشکل از بروستاته؟؟؟ و اینکه چیکار کنم ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی شوید
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام و درود به جناب دکتر
    من نزدیک به چهار سال است دچار سوزش ادرار شدید و گاهی اوقات خونی شدن ان شدم،البته نوع زندگی من با توجه به شرایط عملیاتی سخت اینکه دو هفته کار و یک هفته استراحت تومنطقه گرم جنوب است من البته تو هوای خنک سوزش ادرارم برطرف میشه البته خون و سوزش ادرارم تمومی نداره پروستاتم هم سایزش طبیعیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۱۹ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    [جناب آقاي دكتر كرمي .
    با سلام
    پدر بنده كه متولد 1322 مي باشند در شهر قم در بيمارستان كامكار به خاطر ناراحتي پروستات بستري هستند كه بعد از نمونه برداري و آزمايش پزشك مربوطه تشخيص دادند كه سرطان مي باشد و بايد جراحي گردد.
    لطفا در اين خصوص مارا راهنمايي كنيد و در صورت امكان و نياز اجازه بفرمائيد تا حضوري پدرم را براي
    تحت درمان زير نظر حضرتعالي به مطب شما بياورم .
    با تقديم احترام / رسول قرباني
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      02122642744
  • تصویر کاربر رضاسلمانی چهارشنبه ۱۸ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکترمن در خصوص مشکل پرستات خودم سه ایمیل برای جنابعالی باتوضیحات لازم ارسال نمودم اما جنابعالی دریک جمله بمن این پاسخ را دادید که(((( فرمودید بیشترمشکل شما عصبی است وجای نگرانی نیست)))))ومن فکر میکنم که شما دقیقا جواب کامل وصحیح رابمن ارسال فرمودید----جناب آقای دکتر من که توان وقدرت جبران الطاف شمارا ندارم-اماخدا را بحق حضرت فاطمه معصومه قسمش میدهم.که در دو دنیا عاقبت شما بخیرشود وهمیشه وهمیشه سایه تان بر سرخانواده محترمتان وکانون خانواده تان باعزت یرقرار باشد. وروزبروز خداوند از عزت خودش بشما عطا نماید...من دست پرتوان شمارا میبوسم.آقای دکتر ضمنا بنده کارم وشغلم با گوسفند داری مرتبط هست شمارا بخدا اگر هرزمان گوسفندزنده یاگوشت گوسفند ویاکشتن گوسفند اعلا نیاز داشتید من حقیر همه جور درخدمتتان میباشم.-ارادتمندودست بوس شما رضا سلمانی از قم----------09121515396--
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام مطمئن باشيد مشكلي نيست
  • تصویر کاربر رضاسلمانی سه شنبه ۱۷ فروردین ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    اسلام جناب آقادکتر.من 52ساله هستم از4ماه قبل بدستورپزشک معالج سونوگرافی دارم که حجم پرستات53بوده و4ماهه که دارو-قرس فیناستراید-5- وکپسول-tamsulosin- و کپسول تاوانکس-500-ازهرکدام -1- عدد میخورم وهرروزدرآب گرم نیم ساعت مینشینم وتکرروسوزش وگیر اداربسیار آزارم میدهد ومجدد 15/01/95سونووآزمایشات لازم رابعمل آوردم حجم پرستات اتز53به31کاهش یافته اماازوقتیکه فیلمهای معجزه آسای شمارادیدم تصمیم گرفتم اگرشماصلاح بدانیدخدمت برسم ومدارکهارابیاورم اگرلازرم باشد توسط شماتحت عمل تراش پرستات یابصلاح شما قراربگیرم واگرجنابعالی صلاح بدانیدبرایم وقت قبلی رزرو.فرمایید.؟و من تهران آشنایی ندارم وازقم بایدخدمت برسم آقای دکتر بخدامن از درد پا وکمر وهمه عضلات بی قرارم بخصوص اگر نیم ساعت بشینم دیگرنمیتوانم ازجایم بلتدشوم وشبهاهرشب بی خوابی دارم وظرف-4-ماه درست-5-کیلو لاغرشدم جناب آقای دکتر شمارابخدا مرا دریابید من اصلا نمیدونستم دردکمرودرد\\ایعنی چی..بالاخص صبح که بیدارمیشوم باناله وزاری از جایم بلند میشوم...لطفاصلاحدیدخودرادرمورد من بفرمایید ان شاءالله دردونیاعاقبت بخیرشویدارادتمند شما رضا...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ فروردین ۹۵( 9 سال پیش)
      بيشتر مشكلات شما عصبي است جاي نگراني نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    حجم پروستات اینجانب 37 می باشد تکرر ادرار زیاد دارم داروی اسپاسم عضله هم اسفاده کردم ولی باز تکرر ادرار دارم وفتی باد سرد به وسط کمرم می خورد اساس سردی وتکرر ادار شروع می شود لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر کرمی من سمت چپم درد خفیفی داشتم رفتم سونو گرافی کردم برای کلیه سمت چپم نوشتهfullnessخفیف ایا مشگلی بعدا برام ایجاد نمیشه در ضمن چه دارویی باید بخورم******برا پرستات هم نوشته ابعاد طبیعی دارد و اکوی هموژن به حجم27ccرویت شد ایا مشگلی نیست واگه هست دارو چه بخورم برام مفیده متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیریدivp
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب