جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۶ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر آقای دکتر، پدرم یکسال و نیم پیش عمل جراحی لیزر برای پروستات انجام دادند بعد از عمل از ناحیه سمت راست پهلو درد شون شروع شد به همراه يبوست الان در ناحیه کمر و دندها هم درد دارند آزمایش PSA و اسکن استخوان هم انجام دادند دکتر گفته پروستات نمیشه عمل کرد و باید با دارو متوقف بشه، آیا میشود پروستات ایشون عمل کرد لطفاً راهنمایی بفرمائید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      پاتولوژی رو بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      G_20241225_185432.jpg
    3. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      پاتولوژی و آزمایش داخل تلگرام فرستادم بنام موسوی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ دی ۳( 5 ماه پیش)
      به نظر مشکل ارسال عکس دارید به واتس اپ 09101142080 ارسال کنیو
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۶ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 131 مشاهده پرسش
    سلام استاد وقت بخیر خدا قوت
    به دنبال تشخیص کنسر پروستات در ۱۴ آذر امسال رادیکال پروستاتکتومی شدم.
    بعد از عمل متاسفانه ی مقدار ادرار از محل بخیه های مثانه و مجرا نشت می‌کند فلذا هنوز بعد از بیست روز که از عمل گذشته و سوند فولی خارج نشده، درن جکسون کار میکند.
    دکتر توصیه کرد در وضعیت درازکش ترکشن ملایم داشته باشم.
    نمیدونم این وضعیت تا کی ادامه داره.
    آیا امکان جوش خوردن هست و بالاخره درست میشه؟ عدم کشیدن درن جکسون مشکل عفونت و غیره ایجاد نمیکنه؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      عکس برداری از مجراو مثانه انجام شده؟
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      خیر انجام نشده
      البته چند روز پیش به مدت یکروز درن کار نکرد اما پس از استحمام مجددا شروع به کار نمود. نسبت به روزای اول حجم کار درن کمتر شده؛ زیر ۵۰ سی سی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      اگر زیر ۵۰ شده صبر کنید تحت نظر جراح معالجتون باشید
    4. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      در هر صورت، مخصوصا در اینجور مواقع باید روند درمان رو برای بیمار توضیح داد تا نگرانی مضاعف برا بیمار و خانواده ش پیش نیاد.
      اگر سه شنبه یازدهم به دکترم مر احعه کردم و رزیدنت های عزیز و پرتلاش درن و سوند فولی رو کشیدند(استاد معمولا درمانگاه نمیاد) و مجددا ادرار نشت کرد تکلیف چیه؟
      بهتر نیست بهشون پیشنهاد کنم از مثانه و مجرا عکسبرداری بشه؟ با تشکر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بله بهتره قبل از اینکه سوند خارج بشه عکس RUG/VCUG از کنار سوند انجام بدین
    6. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      متشکرم آقای دکتر از صبر و متانت و بزرگواری شما
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ دی ۳( 5 ماه پیش)
      🌺
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهادی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    ۵۷ ساله و ساکن شیرازم ،بر اساس نتایج سبتی اسکن،نمونه برداری و اسکن هسته ای لطفا راهنمایی بفرمایید که چه کار کنم؟آیا متاستاز داده؟در چه وضعی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      لطفا نام و نام خانوادگی و شماره تماس و کد ملی در یک پیام ارسال کنید. همکاران مطب به شما زمان نوبت را پیامک خواهند کرد (از تماس واتس اپ خودداری فرمایید)
  • تصویر کاربر بهمن چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 89 مشاهده پرسش
    ایا با توجه به پیوست مدارک پزشکی، آیا جراحی لازم است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      اگر علایم ادراری اذیت کننده دارید میشه عملش کرد
  • تصویر کاربر بهمن چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 90 مشاهده پرسش
    با توجه به پیوست ارسالی، آیا جراحی لازم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      اگر علائم ادراری اذیت کننده دارید میشه عمل کرد
  • تصویر کاربر مالک چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 79 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر عزیز
    داماد مون دو سال پیش ت بیمارستان نیکان پروستات عمل شده مرداد ماه psa شون 9 دهم بود که آمپول ژن ریک تزریق کرده الان psa شون 1.41 شده خیلی نگران هستن خانواده شون هم مضطرب دخترش بخاطر این موضوع تشنج کردن به مطب زنگ زدن منشی تون به اردیبهشت وقت دادن بیمارستان نیکان هم بی وقت هست اگه لطف کنید نوبت در مطب قلهگ در زمان نزدیکتر بسیا ممنون میشیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بنده عملشون کردم؟
    2. تصویر کاربر مالک سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بله استاد بیمارستان نیکان دو سال پیش
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      حتما مطب مراجعه کنید ببینمتون هفته ی بعد دوشنبه بیاید
    4. تصویر کاربر مالک سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      سلام دکتر جان بی زحمت اول وقت باشه بتونند برسن خانه چون روستا های دور قزوین هستن
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بیاید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    باسلام. در آزمایش سونوگرافی متوجه شدم که پروستات من مشکل دارد. سپس آزمایش psa گرفته شد . و در نهایت یک متخصص اورولوژی نظر بر احتمال کانسر پروستات داشتند و نمونه برداری تجویز کردند.
    اینجانب ۳۷ سال دارم و هیچ علائم بیماری ندارم همچنین در خانواده نیز سابقه بیماری پروستات وجود ندارد. باتوجه به اظهار نظر پزشک معالج در حال حاضر زندگی پر استرسی را میگذرانم. لذا بدینوسیله هردو آزمایش را خدمت شما ارسال میکنم و چشم به راه دیدن نظر حکیمانه شما هستم.
    در پناه خدا از گزند دنیا محفوظ بمانید . بااحترام سجاد یلوه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      برای شما سرطان پروستات اصلا مطرح نیست فقط شش ماه بعد آزمایش رو تکرار کنید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    باسلام.علی هستم ازاهواز41سال دارم.حدود2سال است که مشکل پروستات دارم چندین دکتر ارولوژی مراجعه کردم که همشون عفونت التهاب پروستات را تشخیص دادند...داروهای زیادی مصرف کردم ولی هیچ بهبودی حاصل نکردم.همشون توصیه کردن که در تشت آب گرم بنشینم اماخوب نشدم.درد وخارشی سوزش مرا کلافه کرده.ازاینور هم20دقیقه یانیم ساعت یکبار حتما باید به دستشویی مراجعه کنم.تمام آزمایشها وکشت ادراروآزمایش خون راهم انجام دادم اما گفتن هیچ مشکلی نداری و هیچ عفونتی هم نداری..اما من واقعا مشکل بزرگی دارم و هیچگاه هم ادرارم به طورکامل دفع نمیشه وبقول شما مشکل احتباس ادراری دارم.در رژیم خود هم هرگز ازقهوه یا الکل یا غذاهای تندوادویه ای استفاده نکردم و نمیکنم اما همیشه مشکل دارم وتکرر ادرار امونمو بریده.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      خیر.انجام ندادم..فقط پارسال عکس رنگی گرفتم وهمون آزمایشهای کشت ادرار وغیره که دوباره به تازگی چند روزپیش انجام دادم برای دکترمتخصص..ولی اگه لازمه بگیدتا انجام بدم
    3. تصویر کاربر علی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      خیر انجام ندادم ولی پارسال عکس رنگی گرفتم و چند روزپیش هم که دوباره آزمایش کشت ادراروخون انجام داد برای دکترمتخصص عفونی
    4. تصویر کاربر علی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      منظوتونو از نوار مثانه نمی‌دونم چیه ولی سونوگرافی بامثانه پروخالی مرتبا تاچندماه پیش انجام میدادم و حجم پروستات من18تا20بوده.عکسهاشونم موجوده همینطور عکس رنگی که از پروستات ومثانه گرفتم و مشخص شدکه ناحیه ای شبیه تنگی دارم وگزارشش هم موجوده. البته این موضوع به پارسال برج11 ربط داره وامسال جدیدا عکس رنگی نداشتم..
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      نوار مثانه سوند بهتون وصل میشه مثانه پر میشه و بعد خالی میکنید شبیه سازی پر و خالی شدن مثانه جهت تعیین علت تکرر ادرار هست
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      با سلام و احترام جهت انجام نوار مثانه به مطب مراجعه کنید شماره ی شما به همکاران مطب ارجاع شد با شما تماس خواهند گرفت
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 83 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید. بنده مشکل پروستات دارم. سه تا پزشک متخصص در اردبیل رفتم گفتند باید نمونه برداری بشم. لطفا نظرتان را بفرمایید. مدارک را ارسال میکنم.ممنون تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      آزمایش psa هارو بفرستید
  • تصویر کاربر یاسر سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 74 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشی،از خوزستان مزاحم میشم ،من ۴۳سال سن دارم حدود هفت هشت ساله درگیر التهاب پروستات هستم،دکترای زیادی رفتم جواب نگرفتم خواستم ببینم چه دستوری میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    2. تصویر کاربر یاسر سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      دکتر سونو و آزمایش هم دارم،چطور بفرستمشون خدمتتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      همینجا بفرستید اگه نشد واتس اپ 09101142080 ارسال کنید
    4. تصویر کاربر یاسر سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      دکتر از طریق واتساپ سونو و آزمایش فرستادم
    5. تصویر کاربر یاسر سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      دکتر از طریق واتساپ سونو و آزمایش رو‌فرستادم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      الان میبینم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب