جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر کامران جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 75 مشاهده پرسش
    موضوع سوال 733558 من مشکل خاصی در خصوص احتباس ادرار یا هرنوع درد وخونریزی ندارم .فقط همین تکرر است.ایا جراحی ضرورت دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      تکرر اگر منجر به کاهش کیفیت زندگی و کیفیت خواب شده نیاز به عمل داره
  • تصویر کاربر شکیبایی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 84 مشاهده پرسش
    دچار درد بیضه وبالای مثانه هستم واینکه این دردمثانه درهنگام ایستادن ایجاد میشود ودرد دربیضه ها وجود دارد سابقه الهتاب پروستات ده سال قبل داشتم درمان شده بودم واینکه دچار بیماری دیابت هم هستم آزمایش psaدادم در دفع ادار مشکل ندارم آیامن از بابت پرستات دچار عفونت شده ام یا التهاب مجدد عود کرده در دوره قبل التهاب در منی وادرار خون داشتم ولی الان ندارم درد ببضه وبالای مثانه دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری و آزمایش psa انجام بدین
    2. تصویر کاربر شکیبایی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      من عکس همه آزمایش وسونوهارو خدمتتون ارسال کردم
    3. تصویر کاربر شکیبایی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      من عکس سونوها وآزمایشهارو خدمتتون ارسال کردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      خدارو شکر مشکلی ندارید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      سوزش ادراری هم دارید یا فقط درده؟
    6. تصویر کاربر شکیبایی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      علت درد کمرچی میتونه باشه سوزش ادار نخیرندارم فقط درد درناحیه کمر مخصوصا دهنگام ایستادن یانشستن بیشتر ودرد دربیضه هنگام برخورد با آب سرد وبعد از انزال خیلی درد خفیف دارم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      باید کمرتون از نظر دیسک کمر بررسی بشه
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر احمدی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    سلام دکتر از استان اردبیل مزاحمتون هستم پدرم ۷۴ سالشه بزرگی پروستات داره وسنگ مثانه متعد داره سونوگرافی مقعدی انجام دادیم گفتن خوش خیمه بنظرتون زودتر عمل بشه یا نیاز به روند درمان دیگری داره در ضمن تک کلیه هستن لطفا راهنمایی کنید کراتین خونشان هم یه کمی بالاس متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بله هم پروستات هم سنگ مثانه باید عمل بشه
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 74 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده 42 سالم هست بعلت تاخیر در ادرار به دکتر مراجعه کردم که آزمایش و سونوگرافی شدم اندازه پروستات 53 ارزیابی کردن آزمایش psa مشکلی نداشت به تجویز دکتر
    21 روز سیپرو روزی 2 بار و بعد از آن
    یک ماه تاوانکس 750 و
    60 روز تامسلوسین شبی یک عدد خوردم
    که در سونوگرافی مجدد اندازه پروستات به 33 سی‌سی و بعد از تخلیه ادرار به 40 سی سی کاهش یافت که مجددا دکتر گفتن باید سیپرو 500 و تامسو تا 3 ماه تکرار کنم.
    حال آقای دکتر من بعلت کاهش تستسترون خون در مرکز رویان تحت نظر می باشم که طبق نظر پزشک ماهی یک عدد آمپول تستسترون انانتات 250 تقریبا به مدت 5 سال هست استفاده میکنم که گفتن اگر استفاده نکنی دچار پوکی استخوان و عوارض قلبی خواهی شد از طرفی هم و دکتر اخیر گفتن بعلت بزرگی پروستات حق استفاده از این آمپول را نداری ، تکلیفم چیست
    1. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      آمپول تستسترون با توجه به دلایلی که گفتم استفاده کنم یا خ؟
      برای درمان بزرگی پروستات داروها تکرار شود یا خ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      استفاده کنید پروستات بزرگ شد عمل میشید نهایتا
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      آیا بزرگ بشه تبدیل به سرطان میشه یا فرق داره ؟ داروهای پروستات دادن را چی استفاده کنم یا خیر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      خیر به سرطان پروستات ربطی نداره
    5. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      داروهای که مجددا تجویز کردن تامسلوسین و ساپرو مصرف کنم ؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      چون دارید درمان میشید جهت ناباروری سیپروفلوکساسین و تامسولوسین و مصرف نکنید بعد از گرفتن نتیجه تامسولسوسین هر شب یک عدد استفاده کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ممبینی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پدر من 67 ساله هستن و به علت خارش بدن و ایجاد مقداری دانه روی بدنشون به دکتر مراجعه کردن
    دکتر براشون آزمایش پروستات نوشتن.
    psa 20.8
    free psa 1.6
    گفتن باید نمونه برداری بشه برای سرطان
    خیلی میترسیم دکتر، تو رو خدا راهنمایی کنید. هیچ علائم دیگه ای هم ندارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بله باید نمونه برداری انجام بشه
  • تصویر کاربر کامران جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 88 مشاهده پرسش
    درود.
    پروستات من ۱۵۰ سی سی.است .آزمایش بالینیهفته گذشته.کاملا نرم وبدون اشکال بوده.
    Psa4.8
    Free1.14
    هر دوساعت باید تخلیه کنم.
    پروترال اوپاس مصرف میکنم.
    آیا اقدام خاصی لازم است انجام دهم.
    پی اس آی حدود بیش از ده سال است که در همین رنج است.
    سن ۷۳
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بهتره عمل جراحی انجام بشه براتون
  • تصویر کاربر هوشنگ یکشنبه ۱۶ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده ۴۳ سال سن دادم .. ۴۰روز پیش سونو گرفتم مثانه پر ۱۲۴ ccبعداز تخلیه باقیمانده آن ۷۰ccبود وپرستات باحجم ۷۰ccرا نشان داد.ولی بعداز مصرف
    دارو الان دوباره سونو گرفتم مثانه پر۲۴۲ccوپس از تخلیه باقیمانده آن ۱۰۶cc وپروستات باحجم ۵۳ccاکوی غیر یکنواخت دارد .لطفا راهنمایی بفرمائید مشکل پروستات بنده بعد از مصرف دارو بهتر شده یا خیر لطفا راهنمایی بفرمائید .باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      به نظر پروستات شما مانع تخلیه ادرار میشه باید نوار مثانه انجام شود
    2. تصویر کاربر هوشنگ جمعه ۱۴ دی ۳( 5 ماه پیش)
      سلام پروستات روبه بهبود هستش یا خیر .نوار مثانه چه چیزی را نشان میدهد ..آزمایش psa گرفتم ۰.۲بود برای رفع تخلیه ادار چکارکنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      نوار مثانه علت اصلی مشکل عدم تخلیه را نشان خواهد داد
    4. تصویر کاربر هوشنگ شنبه ۱۵ دی ۳( 5 ماه پیش)
      سلام جواب آزمایشم خوب بود مشکلی نداشت .؟ با نوار مثانه مشکل بزرگی پروستات رفع میشود ؟ آیا داروهای گیاهی مشکل بزرگی پروستات را حل نمی کنند؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ دی ۳( 5 ماه پیش)
      نوار مثانه تشخیصی است
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر تجلی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 75 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید پدر من دو سال هستش که پروستات دارن و دارو مصرف میکنن و ما تازه با شما آشنا شدیم سونو و آزمایش psa انجام دادن براتون ارسال میکنم که اگر دارو و یا لیزر لازم هست انجام بدیم از زحماتتون متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      دارو رو ادامه بدن نیاز به عمل نداره
  • تصویر کاربر کلانتری پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 75 مشاهده پرسش
    سلام پدرم ۶۹ سالشه و یه مقداری زیر شکمش تورم داشت رفت دکتر سونوگرافی و آزمایش نوشت که تصاویر را پیوست میکنم طبق انجام این دوکار با psa29 متوجه مشکل پروستات شدیم و بیوپسی توسط دکتر ارولوژی ( دکتر بهکام رضایی مهر در شهرستان ساری ) انجام شد جواب پاتولوژی که آن هم پیوست می‌باشد مشخص کردید سرطان پروستات دارند و الان دکتر برای ایشان اسکن هسته ای نوشت که جمعه قراره انجام بشه و شنبه تزریق آمپول میکرورلین ۱۱.۲۵ میلی انجام بشه و قرص بیکالونید ۵۰ میلی تجویز کردند میخواستم نظر شما رو در مورد بیمار و تجویز دارو بدونم ممنون از تلاش و‌زحمت شبانه روز جنابعالی و‌همکاران محترمتان ( تمامی کارهای انجام شده پیوست می باشد)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      سیر درمان و اقدامات انجام شده کاملا درست هست باید منتظر جواب اسکن هسته ای بمونید
    2. تصویر کاربر کلانتری پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      الان شرایط پدرم با این مدارک حاضر چگونه است آیا با شرایط موجود درمان میشود
    3. تصویر کاربر کلانتری پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      در حال حاضر و با شرایط موجود که دیدید وضعیتش چگونه است آیا درمان میشود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بله درمان درست است پاسخ به درمان بستگی به شرایط کلی بیمار دارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    اندازهPRV=42cc و یک سنگ به دیامتر ۳mmدرکالیس تحتانی کلیه سمت چپ مشاهده شد
    سن ۴۱ سال ..ایا نیاز به دارو یا عمل دارد؟
    راهی برا بزرگترنشدن وجوددارد؟
    ونظریه نهایی پزشک؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      اگر علائم ادراری ندارید نیاز به اقدامی نیست سنگ هم ریزه رژیم غذایی رو باید رعایت کنید ک مصرف مایعات فراوان داشته باشید
    2. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      بله در طول شب یعنی از ساعت۱۱ شب تا۶صبح یک یا دوبار سرویس دارم
    3. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      علائم در سونو که براتون ارسال کردم گفته ادرار بطور کامل تخلیه نشد و از۱۱شب تا۶صبح یک یا دوبار سرویس دارم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      علائمتون با سن شما مرتبط نیست
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه براتون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      همکاران مطب جهت توبت دهی نوار مثانه با شما تماس خواهند گرفت
    7. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      من بهبهانم جزء خوزستان..رفتم پیش دکترمجیددرگاهی مثل اینکه شاگردتون بود
      بهش سونو نشون دادم فقط یه قرص بنام تامسولوسین پیوسته رهش(پروترال اپاس) قبل از خواب بخور نوشت و گفت که برا سن شما این ۴۲cc طبیعیه..و علائم گفتم بهم گفت همین قرص مصرف کن
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 5 ماه پیش)
      اگه بهتر نشدین جهت نوار مثانه مراجعه کنید
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب