جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (633 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ذولفعلی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پیرو سوالی که دیروز عرض کردم خدمتتون در مورد پدرم که psa بالا داره که عددش 11 هست.و یبار نمونه برداری کرده اوکی بوده ..وبعد از 6 ماه که از نمونه برداری گذشت با ام آر آی یک ضایعه توی پروستاتش هست..پدرم در واقع هیچگونه تکرر ادرار، سوزش، درد، و هیچ علائم ادرای دیگری نداره و شما فرمودید باید نمونه برداری بشه .باتوجه به نداشتن علایم باز هم باید نمونه برداری بشه؟؟ اگه نمونه برداری بشه خطری نداره که بیماری تقسیم سلولیش بیشتر بشه؟ و باتوحه به نداشتن علایم و psa 11 احتمال بدخیم بودنش چقدره..؟ ممنون میشم جواب بدید چون من از خوزستانم راهم دوره میخوام با اطمینان مراجعه کنم ..سپاسگزارم بابت جوابدهیتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سلام شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام 32 سالمه
    من سه ماه هست که وقتی میشینم یه دردی از مقعد تا بالای آلت تناسلی اذیتم میکنه فقط وقتی میشینم چون توی کارم زیاد میشینم
    سونوگرافی که کلا طبیعی نشون داده
    فشار ادرارم کمی کم فشار هست سوزش ادرار هم چندان ندارم
    رنگ ادرارم سفید هست 
    رفتم دکتر ایشون دستشون رو به مقعدم بردن یه دردی تا آلت تناسلی‌ام به شدت احساس شد که ایشون تشخیص دادن التهاب پروستات هست
    برام داروی کوتریموکسازول پروترال نوشتن حدود دو ماه هست که مصرف میکنم منتها دردش اونجور که باید کمتر نشده و یه مدتی بعد از این داروها شدت هم گرفت ولی الان کمی کم شده درده

    یه دکتر دیگه تاوانکس به جای کوتریموکسازول نوشتن که دکتر قبلیم گفتن نیاز نیست همون کوتریموکسازول کافی است و نفوذش بیشتره
    دوباره رفتم دکتر کوتریموکسازول رو قطع کردن فقط آزیترومایسین250 نوشتن روزی یک عدد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر بيژن یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    احتراما طبق آزمایشهای انجام شده مشخصات پروستات به صورت ذیل می باشد
    1-
    به حجم 100 سی سی و بعد از انجام عمل بیوبسی نتیجه پروستات خوش خیم بوده و تعداد چند سنگ PSA=7.7
    کوچکتر از 12 میلی متر طبق آزمایش سونو گرافی و عکس و سی تی اسکن در مثانه دیده شده ، اگر عمل نیاز باشد هسته پروستات خارج می شود؟
    2- بعد از عمل ریسک اسیب دیدن فتق وجود دارد ، در ضمن فرق تخلیه هسته پروستات با تراش پروستات چیست و در مجموع جناب عالی چه روشی را پیشنهاد می کنید.
    با تشکر از جناب عالی
    بیژن عسکری شماره موبایل : 09123433427
    سن 66 سال ?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      بله خسته خارج میشود اگر تهرانید بیایید حضوری صحبت کنیم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰الی۵۰۰
  • تصویر کاربر وحید یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام
    ضمن عرض خیته نباشین من مدت یکی دو ماهی هست که احساس سوزش و خارش در ناحیه تناسلی و بیضه ها و کمی در کشاله های ران دارم، در عین حال چند سالی هست که ویروس اچ پی وی و اچ اس وی رو هم دارم
    به چند تا نقطه کوچیک روی آلتم یه سالی هست که اومده نمیدونم زیگیل هست با نه خیلی کوچیکه نمیدونم اینها به هم ربط دارن یا نه ولی این سوزش و خارش یکی دو ماه که اومده و مخصوصا بعد از سکس شدیدتر هست
    ممنون از وقت و توجه شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      من کشکلی نمیبینم با شامپو بچه روزی ۲بار بشورید
  • تصویر کاربر ذولفعلی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    باسلام
    پدرم 71 سال سن داره و برج 2 سال 97 بصورت اتفاقی آزمایش psa داد که عدد اون 11 بود بعد از مراجعه به متخصص و خوردن آنتی بیوتیک بمدت دوماه تست مجدد psa داد که تا 7 اومد .ولی دکتر دستور نمونه برداری داد از ده قسمت پروستات نمونه ورداشتن که همگی اوکی بود .ولی باز psa بالا بود .و دوباره یه دوره آنتی بیوتیک مصرف کرد کهpsa همون 11 موند. بعد از 6 ماه دستور ام آر آی پروستات داد که بیمارستان پیامبران تهران انجام دادیم و توی ام آر آی نشان از یه توده 11*8 میلی داره.در قسمت چپ پروستات.. الان باید چکاری بکنیم ضمنا من ام آرآی رو براتون میفرستم..ممنون میشم اگه جواب بدین ..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      باید نمونه برداری کنید من در خدمتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر لیلا یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید. پدرم عمل رادیکال پروستاتکتومی داشتن و بعد از عمل دکتر براشون رادیوتراپی نوشتن. دکتر مخصوص رادیوتراپی گفتن که باید در حین انجام رادیوتراپی آمپول هورمونی مصرف کنن به مدت دو سال. الان هفده باره که این آمپول رو زدن. دکتری که ایشون رو عمل کرده بودن گفتن که باید تا 6 ماه آمپول مصرف کرد اما گفت نظر دکتر رادیوتراپی ارجحیت داره و اگه گفتن دو سال پس همون دو سال رو باید بزنه. میخواستم بدونم شما این مسئله رو تایید میکنید یا خیر؟
    در حال حاضر میزان پی اس ای ایشون دو هزارم هستش.

    خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      بله علمی است
  • تصویر کاربر Razavi یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 2922 مشاهده پرسش
    سونوگرافي رفتم اين جواب داده


    سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و پروستات و مثانه (رزیدوی ادراری)
    : سونوگرافی پروستات ( ترانس رکتال) :
    سایز وضخامت پارانشیم و اکوی کورتیکال کلیه ها نرمال است . سنگ هیدرونفروز و ضایعه فضاگیر دیده نمی شود. حالبها فاقد دیلاتاسیون بوده سنگ در دیستال آنها مشاهده نگردید. مثانه دارای شکل وحجم طبیعی است . در بررسی PVC تصویر رزیدوی ادراری رویت نشد.
    در سونوگرافی ترانس رکتال : پروستات به ابعاد 50*52*53 میلی متر و حجم 74 سی سی دارای اکوی هتروژن مشاهده گردید. ندول هیپو اکو در قسمت پوستریور لترال میانی پریفرال لوب راست به قطر 8 میلی متر رویت شد. ندول هیپو اکو در قسمت پوستریور لترال میانی پریفرال لوب چپ به قطر 6 میلی متر رویت شد.
    سمینال وزیکول ها نرمال می باشند.
    ———————————————
    اين ازمايش 👆🏻مربوط به حدود يك ماه و نيم قبل بود دكتر رفتم قرص (ciprofloxacin 500 به مدت ١5 روز و prostatan و Protral .4 به مدت يك ماه تجويز شد و انجام دادم
    قبل از مصرف دارو psa 4.9 و Free و total هم بالاي 1 بود يك هفته بعد از اتمام دارو ازمايش خون psa 3.2 و free و total هم كمتر شده الان بايد هنوز هم دارو مصرف كنم ؟ ضمنا قبلا هم با شما مكاتبه داشتم فرموديد mrs انجام دهم الان چه توصيه اي ميفرماييد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ارادت:-)
    ایا درمان قطعی برای این نوع بیماری( پروستات مزمن) وجود دارد؟ من بیمار ۴۵ ساله هستم چند سال است که درگیر این بیماری هسنم.در افرین MRI و سونوگرافی حجم پروستات 30cc بود. الان روزی دو کپسول امنیک و سه قرص باکلوفن میخورم ولی همچنان درد و نشتی ادرار پس از هر بار اجابت مزاج دارم. ایا با جراحی امکان درمان وجود دارد؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      بهترین درمان نشستن در اب گرم ومصرف مایعات زیاد است
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1210 مشاهده پرسش
    من در تاریخ 970911 سونو انجام دادم که در آن نوشته بود پروستات دارای حجم تقریبی 36cc افزایش یافته و دارای اکوی یکنواخت و حدود ان صاف و منظم جدار مثانه ضخیم4mm فاقد سنگ یا توده فوکال است دکتر تو ماه اول برای من سفکسیم و ی کپسول که باعث شده بود آب منیم بعداز نزدیکی نیاد تجویز کرد که بعدش انو قطع کرد ماه دوم و سوم سفکسیم و آمپول آمیکسان تا 4روز صبح یک آمپول شب 2آمپول ماه چهارم انتری داکس100 و آمپول جنتامایسین کپسول تا15روز روزی 2تا بعد از 15 روز هرروز یکی آمپول جنتا رو مثل آمیکسان میزدم قرص فنازومکس هم تو این چهارماه خوردم ولی هنوزم سوزش دارم علاوه بر سوزش ادار سوزش مقعد هم دارم که 2بار پماد رکتول مصرف کردم ولی بهبودی حاصل نشده و هنوزهم سوزش ادرار و مقعد دارم خواهش میکنم کمکم کنید 35سال سن ودارای 2فرزند هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سپنتا یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    سلام
    من به دلیل cpps پروستاتکتومی کامل از طریق TURP انجام دادم، بعد از سه ماه درست در همان ناحیه سوزش مطابق قبل البته با شدت کمی کمتر دارم. آیا با TURP نمیشود به طور 100 در صد نسج پروستات را خارج کرد؟ و اگر نه آیا شما لاپراسکوپیک پروستاتکتومی انجام می دهید؟ و آیا اگر انجام می دهید احتمال عوارض بی اختیاری و مشکلات جنسی چقدر است؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر کرمی من سمت چپم درد خفیفی داشتم رفتم سونو گرافی کردم برای کلیه سمت چپم نوشتهfullnessخفیف ایا مشگلی بعدا برام ایجاد نمیشه در ضمن چه دارویی باید بخورم******برا پرستات هم نوشته ابعاد طبیعی دارد و اکوی هموژن به حجم27ccرویت شد ایا مشگلی نیست واگه هست دارو چه بخورم برام مفیده متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیریدivp
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب