جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (632 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما اقای دکتر بنده 19سالمه واز روی نادانی به مدت یکسالی دچار خودارضای هستم حدود 5ماهی میشود وقتی که ادرار را تخلیه می کنم در ابتدا فشار ان خیلی زیاد است بدون هیچ ناراحتی ادرار را تخلیه میکنم امادر اخر چند قطره باقی می ماند که با فشار خارج نمیشود که باید ان رابا دست خارج کنم وگرنه موقع بلندشدن وراه رفتن خارج میشود وبعد از ان احساس تخلیه کامل وراحتی مثل گذشته را ندارم که در بعضی مواقع با گذشت چند دقیقه خوب میشوم ودر مواقعی چنین احساسی ندارم ولی ناگهان بعد از نیم ساعتی به وجود می اید وتا این مدت دچار کمردرد هستم نه زیاد به طوری که در خوابیدن ان را احساس میکنم ایا دچار التهاب پروستات شدم یک هفته ای است وقتی که فهمیدم این مشکلات ریشه در ان دارد برای همیشه ان را ترک کردم با توجه به اینکه ساکن شهرستان هستم وتوانایی مراجعه به خدمت شما را ندارم باور کنید که هرروز حسرت ان روزایی نادانی را میخورم لطفا در این باره کمکم کنید با تشکر فراوان از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، اون عادت رو حتما ترک کنید، استبرا انجام بشه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابرا جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    پدرم در ايام عيد دو بار دچار حبس ادرار شدند كه سون وصل كردند دكتر اورولوژيست اسكن اسپيرال ريه و مدياستن و اسكن اسپيرال شكم و لگن بدون تزريق و ازمايش خون و ادرار تجويز كردند ازمايشات سالم بودند ( psa=0.7 ) اما طبق اسكن لگن و شكم فرمودند كه پروستات ايشان بزرگ شده و حتما بايد به طور اورژانسي تراش بخورد و داروهايى هم تجويز كردند .
    به نظر شما هم با توجه به شرايط كرونا اين عمل ضرورى است يا ميشه فعلا با دارو كنترل كرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، لطفا سونو گرافی و ریپورت سی تی را بفرستید
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دکتر ، وقتتون بخير

    درد در نيمه انتهايي الت دارم ي چيزي شبيه مور مور شدن، تير کشيدن و سوزش، موقع ادرار اين درد از بين ميره و هيچ سوزشي ندارم، فشار ادرار شديد کم و زياد ميشه از فاصله 5 سانت تا 40 سانت در طول يه ادرار کم و زياد ميشه، با سايز پروستات 29، سن 36 سال، ادرار باقیمانده 30 سی سی، طبق سونوگرافی مثانه و کليه نرمال و بعد از سيستوسکوپي تشخيص بر عفونت مجرا و پروستات بود و سه ماه و نيم افلوکساسين 200 روزي يه عدد، تامسولوسين روزي يه عدد و کنفرون تجويز شد ولي مشکل کماکان برقرار هست، لطفا تشخيص و توصيه تان را بفرماييد جناب دکتر گرامي و مهربان. ( لطفا يک صفحه فايل پيوست که شرح مفصل مشکل هست را نيز ملاحظه فرماييد). سپاسگزارم از توجه و وقتي که اختصاص ميديد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، احتمالا پروستاتیت مزمن دارید، در این بیماری درمان طولانی مدت نیاز هست، مجدد به پزشکتون مراجعه کنید
  • تصویر کاربر مسعود جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر عزیز
    پدرم 56 ساله س بخاطر بزرگی پروستات ده ساله تحت درمانه و دوره ای ازمایش و سونوگرافی انجام میده از نظر هورمونPSA و اندازه پروستات تحت کنترله و داروی فینوپرست5مصرف میکنه
    الان دچار برجستگی در پستان شده که سونوگرافی پستان انجام داده که ژنیکوماستی تشخیص دادن حالا چکار باید کنیم کرد دکترجان دارو قطع بشه؟ امکان بدخیمی سینه وجود داره؟خیلی نگران پدرم هستم لطفا راهنمایی کنید عکس سونو هم میفرستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، کانسر پروستات دارن؟
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    با عرض سلام آقای دکتر بنده 34 سالم هست حدود پنج ماه است دچار تکرر ادرار شده ام ادرار ام نازک میشه زمانی که کم آب مصرف میکنم البته زمانی که آب زیاد بخورم فقط اول ادرارم ضخیم میشه بقیش نازکه. شبا موقع خواب هم یکبار میرم دستشویی برای تخلیه ادرار البته کم پیش امده دو بار بشه
    خیلی کم پیش آمده ادرارم دو شاخه بشه و زیر دلم درد بگیره گاهی اوقات کم پیش آمده درد در دو طرف پهلو هام داشته باشم .
    تو این پنج ما با تجویز متخصص اولوروژی دارو های تاموسین وتولترودین دو و روغن کدو دو ماه مصرف کرده ام که خوب نشدم و تنها چیزی که از بین رفت سوزش ادرار ام بود دوباره به دکتر مراجعه کرده ام فقط برام تولترودین یک به مدت یک ماه و روغن کدو دو ماه برام تجویز کرد
    تو تجویز اخر هم دکتر بهم گفت غذا های تند مصرف نکنم و بعد سکس اسپرممو قشنگ تخلیه کنم با این حال بعد از اتمام دو دوره مصرف دارو هنوز خوب نشدم
    اینم بگم تو مطب دکتر اولوروژی که رفته بوده ام با دستگاهی مثانه و پروستاتمو چک کرد یه ژلی هم قبل اسکن زد گفت که خوبی چیزت نیست
    راه حل چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، لطفا آزمایش ادرار و کشت ادرار بدهید، PSA چک کنید، سونو پروستات و کلیه ها انجام دهید
  • تصویر کاربر عارف شنبه ۲۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر خسته نباشید ، من پسری ۲۳ ساله هستم ، میخواستم بدونم آیا استرویید های بدنسازی که مصرف میکنم اثری بر پروستات داره ؟ آیا در دوران سالمندی میتونه مشکل ایجاد کنه ؟ آیا بعد از قطع استرویید ها عوارضش برطرف میشه ؟ خیلی لطف میکنید یه توضیح کلی درباره استرویید بدهید ، ممنون
    1. تصویر کاربر عارف جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر متشکر میشم جواب سوالم رو بفرمایید ، با سپاس و تشکر از جنابعالی .
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، حتما تاثیر گذار هست، استفاده نکنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    پدرم در ایام عید دو بار دچار حبس ادرار شدند که سون وصل کردند دکتر اورولوژیست اسکن اسپیرال ریه و مدیاستن و اسکن اسپیرال شکم و لگن بدون تزریق و آزمایش خون وادرار را تجویز کردند آزمایشات ایشان خوشبختانه سالم بود ( psa=0.7 ) اما طبق اسکن لگن و شکم فرمودند که پروستات ایشان بزرگ و حتما باید سریعا تراش بخورد و داروهایی هم تجویز نمودند . به نظر شما با توجه به شرایط کرونا این تراش پروستات ضروری است یا میشه فعلا با دارو کنترل کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر Danial شنبه ۲۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام استاد. من ۳۰ سالمه متاسفانه خودارضایی زیاد میکنم. دیشب بعد از خود ارضایی درد شدید سر الت و بین مقعد و بیضه داشتم. استاد راهنمایی کنید. ممنون
    1. تصویر کاربر Danial جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر جان لطفا راهنمایی کنید ۲ روز درد شدید دارم در ناحیه بین مقعد و بیضه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    3. تصویر کاربر Danial سه شنبه ۲۶ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر جان پس نیاز به قرص و انتی بیوتیک ندارم؟ ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام خیر
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اراد دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    درد در کلیه ها
    1. تصویر کاربر اراد پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      با سلام جناب دکتر من40سالمه بعداز انزال ادرار کردن بهصورتی که جلوش بسته باشه نمیاد ودرد شدیدی داره یا قطره قطره میریزه مگر اینکه از حالت نعوظ نباشه بعد دوطرف کمرم کلیه هام دد شدیدی داردودر ضمن پوست دست وپاهام وبغل ناخن خشک وزبر بدجور ی میباشد وادرار زرد رنگی دارم که پرتاب وفشار قبل رانیز ندارد ممنون راهنمایی کنید در شهر کم امکاناتی زندگی میکنم ممنونمیشم کمکم کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقت بخیر
    من35 سال دارم.ده پانزده ساله که ادرارم یکجا و کامل دفع نمیشه...آخرهای ادرارم قطره قطره دفع میشه...درد ندارم...ادرارم دو شاخه دفع نمیشه...4 سال پیش نزد دکتر رفتم معاینه نکرد وبا شنیدن شرح حالم گفتند مشکلی نیست.بین جوانان شایع هست...ولی من نگرانم. آزمایش هم یک ماه قبل دادم psa =0.16 لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب