جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (632 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدرم57سالشه ازمایش سنو فرستادم خدمتتون تشخیص شما چیه؟ ایا نیازهست حضوری بیاییم خدمتتون لطفا مارا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      تست Psa بدهيد
  • تصویر کاربر پورجمالیان یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام به دکتر عزیز .پدر من 58 سال سن دارد و بیماری بزرگ شدن پروستات دارم و سوزش ادرار داره در هر دو کلیه سنگ و کیست داره و سونوگرافی انجام داده است و سنگ در مثانه دارد و پی. آ. اس. آ 10 میباشد. من از شهرستان گیلان هستیم . لطفا چه کار باید کند و درمانش چه طوره . ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      پی اس ا ۱۰باید نمونه برداری کنید
  • تصویر کاربر رجبي یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر روز بخير
    به پيوست سوالم برگ آزمايش همسرم رو خدمتتون ارسال ميكنم لطف بفرماييد به من بگيد آيا پروستاتش وضعيتش چگونه است ملتهبه يا خدايي نكرده بدخيم؟ ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      عالی است
  • تصویر کاربر ا.ف.و یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 25 سال دارم بدلیل تکرر ادرار رفتم متخصص ارولژی ازمایش خون و ادرار و سونو گرافی دادم
    مشکلی که داشتم این بود که حجم پروستات بزرگ تر از نرمال و 27 سی سی بود و مقدار psa خون برابر 2.46 (ng/ml) بودش دکتر خودم بهم یه دوره داکسی ساکلین داد و دوره بعد تاوانکس البته ایشون گفتن که مشکل جدی ندارم و خیالم راحت باشه من خودم خیلی میترسم که نکنه سرطان باشه میخواستم نظر شما رو بدونم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      اصلا نگران مباش
  • تصویر کاربر سیف سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام مردی ۶۵ ساله هستم...سالها پیش متوجه بزرگی پروستات شدم و هرچند وقت با آزمایش psaو سونوگرافی پیشرفت بیماری رو چک میکردم ...چند دکتر مراجعه کردم بعضی نظر به عدم نمونه برداری دادن...تا الان که peaبه ۲۰ رسیده ولی حجم پروستات در سونوگرافی خیلی نسبت به قبل تغییر نکرده ولی عدد بالای ۵۰رو نشون داده...الان به فوق تخصص رجوع کردم نظر به نمونه برداری دادن...ولی نگرانم اگر بدخیم باشه آیا نمونه برداری باعث تشدید بیماری میشود یانه ....خواستم نظر شما دکتر محترم رو بدونم...خیلی ممنون از لطف شما...در پناه خداوند سلامت باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      با توجه به عدد psa شما ، باید حتما نمونه برداری انجام شه. خطر انتشار سرطان با نمونه برداری پروستات وجود نداره. جهت دریافت نوبت نمونه برداری پروستات با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرین
  • تصویر کاربر کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام‌جناب دکتر
    این آزمایش ارسالی مربوط به آقای ۴۰ ساله هست میشه لطفا بفرمایید وضعیت پروستاتشون در چه وضعیتی هست؟ ممنون از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      کاملا طبیعی هست
  • تصویر کاربر بیمار سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلام مدتی است در مجرای الت تناسلی خود احساس سوزش وکمی درد دارم سونوگرافی رفتم مشکل خاصی در مثانه وکلیه ها نبود فقط پروستات من به ابعاد 28*29*31م م باحجم 13.5ccبا اکوی کمی هیتروژن مشاهده شد وتصویر دو کانون کلسیفیه به قطرهای 5م م و7.5م م در ابتدا ومیانه مسیر مجرای پروستاتیک مشاهده شد .ممنون میشم که راهنمایی فرماییید. باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      چند سالتونه ؟ آزمایش ادرار بدین و مایعات بیشتر مصرف کنین
    2. تصویر کاربر بیمار دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      ۴۴ساله ام ،کشت ادرار انجام دادم مشکلی نبود با تجویز ارولو ژیست ۱۰ عدد قرص تامسولوسین شبی یکی خوردم چند مرتبه سنگریزه دفع کردم اخرین بار دو عد سنگریزه که اندازه ماش بود دفع کردم سوزش هم کم شده .
    3. تصویر کاربر بیمار دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      ۴۴ساله ام با تجویز اورولوژیست محترم ۱۰ عدد قرص تامسولوسین شبی یکی خوردم چند بارشن ریزه دفع کردم دفعه اخر دو سنگریزه اندازه ماش دفع کردم سوزش هم کم شده ایا لازمه قرص رو ادامه بدم .خیلی ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      نه دیگه نیازی به قرص نیست فقط مصرف مایعاتتون خیلی زیاد باشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر خدام سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر قبلا به صورت ویزیت تلفنی برای پدرم که پیرمرد ۸۷ ساله ای هست یک دوره داروی کپسول تامسولوسین و یکروز درمیان سیپرفلوکساسین ۵۰۰ تجویز فرمودید بعد از اتمام دوره چندین بار تماس گرفتم نتیجه رو خدمتتون بگم موفق نشدم در حال حاضر هم امکان ویزیت تلفنی مجدد وجود نداشت با توجه به تداوم مشکل و اینکه امکان مراجعه حضوری به دلیل ناتوانی در حرکت وجود نداره ایا ویزیت تلفنی مجدد با پراخت حق ویزیت امکان پذیر است ؟ ضمنا پدر بنده قبلا در مطب هم ویزیت شده وپرونده دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      بله برای ویزیت تلفنی با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    جناب دکتر وقت بخیر .
    پدر بنده ۵۹ سال سن دارند که ایشون دچار عارضه مادرزادی تنگی مجرا ادرار هستند، همچنین پروستات ایشونم بزرگی به اندازه ۵۱ سی سی دارا میباشد . سوالم این است مصرف قرص ترازوسین یا پرازوسین در دوزهای ۱ میلی ، ۲میلی و بالاتر ، آن هم به مدت ۱ یا دو سال چه عوارض جدی را برای پدرم دارد؟ منظور من عوارضی مانند گیجی ، خواب الودگی و... نیست.بنده صبحتم بر روی عوارضی همچون برون ده قلبی ، مشکلات قلبی و... که در مصرف بلند مدت این قرص ایجاد میشود هست. سوال دوم اینکه گاهی در ادرار پدرم بافت های ریز و سیاه رنگی دفع میشود ، جنس این بافت ها سخت همچون سنگ است و رنگشان سیاه همچون ذغال است . اما اثری از خون و لخته خون در آن ریزه بافت های سخت دیده نمیشود. این ها چه هستند؟ سنگ مثانه یا کلیه؟ در پایان پدرم پارسال عمل رفع تنگی مجرا و سنگ مثانه باز انجام دادند که تعداد ۱۵ قلوه سنگ از مثانشون خارج گردید و تنگی مجراشون هم تا حدی رفع گردید .ایشون در حال حاضر ، مشکلاتی اعم از سوزش به هنگام ادرار، تکرر ادرار ، قطره ای امدن ادرار را نداشته و رنگ ادرارشان نیز زرد طبیعی است. نکته دیگر اینکه در آخرین سونوگرافی بعد از عمل ایشون که در اسفندماه سال جاری انجام گرفت پروستات ایشون ۵۱ سی سی به همراه مقداری رسوبات اکوژن و جدار مثانه ضخیم و نامنظم تشخیص داده شد. پرسش بنده این است ، مثانه ضخیم و نامنظم به چه معناست؟ آیا بیانگر مشکلی جدی است؟
    1. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      جواب منو ندادین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      مثانه ی ضخیم به دنبال عدم دفع مناسب ادرار ایجاد میشه. دانه های سیاه رنگ شنریزه بوده که دفع شده. به جای ترازوسین از تامسولوسین شبی ۱ عدد استفاده کنن. مصرف مایعات هم بیشتر باشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ترابی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام من چندسالی حدود ده
    سال بزرگی پروستات حدود۴۰ccدارم آزمایش total.psa11.73 درتاریخ ۱۶.۵.۹۹و۱.۵۷ ناریخ98/8/30بود وضعیت پروستات من چگونه است درضمنسال دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر عدد psa شما ۱۱.۷۳ هست حتما باید نمونه برداری از پروستات انجام شود. با تلفن زیر نوبت بگیرین ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب