جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (632 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجرد پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 834 مشاهده پرسش
    سلام

    من 29 ساله و مجرد هستم. من حدود یک ماه پیش دو بار موقع جنب شدن دردی رو در الت احساس کردم. و بعدا دیگر این درد موقع جنب شدن تکرار نشد. همچنین بعد از حمام و استفاده از صابون دچار سوزش ادرار در حد یک بار ادار کردن میشدم. برای این دو مورد به دکتر مراجعه کردم و بدون آزمایش خاصی به من قرص سیروفکت 500 برای ده روز و هر روز دو قرص تجویز کردند. بعد از مدتی قرص ها را خریداری کردم و ده روز استفاده کردم. در طول این ده روز درد در ران و پای راست، درد در عضلات دست و تیر کشیدن دست رو تجربه کردم و همچنین بعضی وقت ها درد در پشت بیضه رو هم تجربه کردم. وقتی دست میزدم به بیضه دردی ندشاتم مثل اینکه درد در پشت اون ناحیه بود و همچنین زیر ناف هم درد داشتم بعضی وقت ها. در طول مصرف قرص من متوجه شدم که سوزش ادرار فقط بخاطر صابون بوده و با حذف صابون کلا حل شد. با این حال دارو ها رو تا ده روز استفاده کردم. الان که دارو ها تموم شده درد در پا به صورت کمتر رو احساس می کنم که شامل ران و زانو بیشتر در پای راست میشه. همچنین در اطراف الت رو هم بیشتر در سمت راست احساس می کنم ولی جایی مشخصی نیست که با فشار دادن اون درد بیشتر بشه. این علایم نسبت به قبلا کمتر شده اما من نگرانش هستم چون میخوام ازدواج کنم ایا مشکلی هست احساس می کنم با گفتن این موضوع به نامزدم ممکنه بخاطر یه موضوع کوچک و یر مهم ناراحتش کنم و با این حال نمیخوام کسی رو هم بدبخت کنم.

    ممنون
    میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر مجرد پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      آقای دکتر من یاد رفت خدمت شما بگم که الان حدود چهار روز از زمانی که دیگه قرص سیروفکت استفاده میکنم گذشته. علایم کمتر شد ولی هنوز کم و بیش هست.
      و قبلا هم در طول مصرف معمولا یک ساعت قبل از زمان قرص بعدی این درد در ناحیه پا و اطراف بیضه سمت راست مشهود میشد. همچنین بیضه سمت راستم هم کمی بالاتر از بیضه سمت چپ هست و جلوتر هست. ولی دردی در ناحیه بیضه ندارم.

      اگه فکر می کنیم این علایم خطرناک هست با توجه به اینکه قصد ازدواج دارم بفرمایید.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      ازمایش ادرار و سونوگرافی انجام شود
    3. تصویر کاربر مجرد پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      آقای دکتر آیا این التهاب پروستات است؟ و آیا در مورد ازدواج باید نگران باشم؟
    4. تصویر کاربر مجرد پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      آقای دکتر امکانش هست یه نسخه برام بفرستین از آزمایش هایی که باید انجام بدم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      نگران ازدواج نباشین ، اقدامات گفته شده انجام شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بیمار به مدت ۲۰ سال به علت سکته مغزیدر خانه بستری شده ودر طول این مدت پروستات به دلیل بزرگی زیاد عمل شده در طول این مدت قرص ویزیکر استفاده میکنه به مدت۳ سال علام کمتر شده ولی این اواخر به علت یبوست زیاد وتورم در صورت و نایاب شدن ویزیکر در بازار مجبور به تعویض قرص هستیم چه داروی جایگزینی پیشنهاد میکنید که عوارض کمتری داشته ودر بازار موجود باشد ممنون از توجه شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      یوریناسین ۱۰ میلیگرم
  • تصویر کاربر امیرحسین چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.پدر بنده حدود 3 ماه دچار مشکل در ادرار کردن وبزرگی پروستات شده و درانتهای کمر هم دچار حساسیت به لمس و دچار ورم مقعدی شده اما دردی احساس نمی کند سابقه پروستات هم داشته واخرین بار یکسال پیش به پزشک مراجعه و ازمایشات از جمله psa را انجام داده و نشانه ای از سرطان یافت نشد ایا این علائم جدید ممکنه نشانه سرطان بدخیم باشه؟ سن پدرم 50 سال در این مدت کاهش وزن هم نداشته به طور زیاد که به چشم بیاد.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف شود. Psa سالانه چک شود
  • تصویر کاربر فرشاد چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    با سلام
    مرد مجرد 32 ساله ای هستم. پارسال مدتی در ناحیه مثانه، بیضه، کشاله ران احساس درد مبهمی داشتم. سوزش و تکرر ادرار هم نداشتم. فقط گاهی احساس میکردم فشار حین ادرارم کمتر شده. آزمایش ادرار و سونوگرافی هم دادم که چیزی مشخص نبود و دکتر اون درد رو به مشکل نداشتن سکس مرتب و به کیست خوش خیم 4 میلی متری در بیضه هام مربوط دونستن و گفتن فقط از مسکن معمولی استفاده کنم.
    یکسال گذشت و درد برطرف شد. اما به تازگی دوباره چند هفته ست دچار این مشکل شدم. این بار من با مشکل خودارضاعی، نشستن زیاد، مصرف کافين، استرس و بالا و پایین شدن های مداوم میل جنسی هم درگیرم. بتازگی آزمایش ادرار دادم و مشکلی در جواب آزمایش مشاهده نکردم. با سرچ مجددی که کردم احتمال التهاب پروستات یا عفونت مجاری اداری دادم.
    میخواستم بپرسم تشخیص شما چیه؟ احتیاج به تجویز داروی جدید دارم؟ میخوام برای درمان استرس به روان پزشک مراجعه کنم. داروهای تجویزی احتمالی مشکل جدیدی برام ایجاد نمیکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      آزمایش ادرار و سونوگرافی جدید انجام شود اگر طبیعی بود ، تحت نظر روانپزشک باشید ، منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر تقی چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 820 مشاهده پرسش
    سلام
    تقی زاده هستم . 51 سال سن دارم . حدود ده ساله که پروستاتیت لگنی مزمن دارم و با رعایت و استفاده دارو کنترل کرده ام . مهرماه امسال سونوگرافی رفتم . یک ندول هایپر اکو در مثانه تشخیص داده شد و همان زمان ، عمل سیستوسکوپی انجام گرفت ولی ردی از ندول تو مثانه دیده نشد و نرمال بود. مشکلات مثانه ای هم ندارم . قرار شد تو بهمن ماه 99 دو باره سونو کنم که انجام دادم و مجددا ندول دیده می شه . دکترم نتونست تشخیص بده این ندول تو مثانه هست یا پروستات ؟ خودم حدس می زنم مربوط به پروستاتته. مدارک پزشکی را به پیوست خدمتتان تقدیم می کنم . محبت بفرمایید راهنمایی کنید . ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      Psa چک شود
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    دو هفته قبل چنین سوالی ازتون پرسیدم که 
بنده بعد از یک‌ رابطه دچار سوزش و خارش خیلی جزئی شدم ولی توجه نکردم چون علائمی نداشت بعد از دو ماه رفتم دکتر با یه علائم خفیف ، دکتر مربوطه به من انتی بیوتیک داد و مصرف کردم و بعد اتمام اوضاع بدتر شد یعنی سوزش بیشتری داشتم دوباره انتی بیوتیک داد و موقع مصرف خوب بودم ولی بعد از اتمام دوباره بدتر از قبل شدم و بهم گفت تو مشکل روحی روانی داری ، یک سال درگیر بودم انتی بیوتیک های مثل تاوانکس و داکسی .... مصرف کردم بعد از یک سال تا طب سنتی خوب شدم ولی الان یک ماهه بدلیل خوردن انتی بیوتیک دوباره دردم شروع شده 
سوزش خاصی ندارم ولی درد پروستات دارم هنگام دفع مدفوع و انرزال هم دو روزه درد دارم 
الان هم پزشکم تاوانکس داده چند روز اول احساس خوبی داشتم ولی بعد چند روز درد دارم مجددا
    و شما در جواب فرمودین
    از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین ولی الان با مصرف این داروهای درد آزاردهنده که شبیه زخم قسمت چپ پروستاتم بود خوب شده ولی بعضی اوقات ترشح دارم مخصوصا بعد مدفوع و باید انگار هر روز منی خارج بشه وگرنه درد پشت باسن چپ پیدا میکنم شبیه سوختگی پوست ، و بعد انزال هم شبیه خارش در سمت چپ پروستات دارم
    یسری درد های خفیف هم ایجاد شده و اینکه کلا من قسمت چپ پروستاتم اذیت میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      دوره ی درمان را کامل مصرف کنین بهتر میشه
  • تصویر کاربر میلاد چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام و عرض ادب
    بنده ۲۲ سالمه و مجرد هستم و مدتی هست که خودارضایی دارم
    سه هفته پیش به خاطر دردی که در قسمت بین ناحیه کیسه بیضه و مقعد داشتم و همچنین کمر درد خدمتتون مراجعه کردم و شما فرمودید که این درد طبیعی هست و اسپاسم است
    ولی من الان نزدیک یک ماه هستش که همچنان این درد رو دارم و مجبور شدم به خاطر دردی که داشتم به سونوگرافی پروستات برم
    عکس سونوگرافی براتون ارسال کردم
    ممنون میشم من رو از این نگرانی دربیاورید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      هخوبه مشکلی نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهایی که میگم یک ماه استفاده کنین شاید التهاب پروستات باشه که با اینها بهتر میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    4. تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۱۳ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام مجدد آقای دکتر خیلی ممنونم داروهارو برام ننوشتین فقط

      جهت اطلاعتون این موارد رو هم بگم خدمتون که :
      اوایل درد زیادی داشتم اما رفته رفته تا به الان دردم خیلی کم شده
      سوزش ادرار هم خیلی کم پیش میاد
      تکرر ادرار هم ندارم
      بیشتر صبح ها درد دارم با کمر درد


      عکس سونوگرافی‌ براتون ارسال شد آیا ؟
    5. تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۱۳ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      خیلی ممنون اقای دکتر
      داروها اومد
    6. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      آقای دکتر خیلی معذرت میخوام یک سوال بابت این داروها دارم

      الان دردم خیلی خیلی کمتر شده ...واجب هست که داروهارو مصرف کنم؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      مصرف شه بهتره
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما ، اقای ۴۴ هستم ، مدت دوماهه بعد از خروج ادرار (نه در حین خروج ) درالتم احساس سوزش شدید دارم با توجه به سوابق دوسال قبل (تشخیص پروستاتیت و تجویز انتی بیوتیک و داروهای دیگر ) وطبق تجویز جنابعالی در فضای مجازی بمدت ۱۵ روز افلوکساسین ۳۰۰ ملوکسیکام ۷/۵ و تامسولوسین استفاده کردم علایم تا حدودی کاهش یافت ولی با قطع دارو بعد از ۱۵ روز ظرف یک هفته علایم باشدت بیشتری و اینبار با بروز تب و لرز شدید برگشت که به متخصص ارولوژی مراجعه کردم ایشان درخواست ازمایش کشت ادرار کرد ولی منتظر جواب نماند و تعداد ۱۰ عدد امپول جنتامایسین هر ۱۲ ساعت ، ۲۰ کپسول سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت و قرص فنازومکس هر۸ ساعت تجویز نمودن که با تزریق امپولها درروز دوم تب و لرزم قطع شد ولی مشکل سوزش ادرارم همچنان باقی است ، از کپسولها تعداد ۱۲ عدد باقی مانده ، ایا روند درمان صحیح است یا اقدام دیگری لازم است ؟ درضمن جواب ازمایش کشت هم منفی و هیچ گونه مشکلی درازمایش مشهود نبود .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      بله روند صحیح است
  • تصویر کاربر راستگار یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام ، آقای دکتر بنده 65 سال دارم چهار سال است تامسولوسین مصرف می کنم ، برای جلوگیری از عوارض هر 48 ساعت یکبار البته مشکلی نداشتم اما حدودا شش ماه است وزنم حدود 6 کیلو کم شده است ، نمی دانم چکار باید بکنم وزنم از 63 کیلو به 57 رسیده برام فقط از این نظر مهم است که شنیده ام گویا بهتر است این کم شدن وزن را با یک دکتر مشورت کنم سرچ کردم و مزاحم شما شدم ممکن است محبت فرموده پیشنهاد لازمی برام داشته باشید از محبت و لطف شما سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      باید توسط دکتر داخلی بررسی شوید
  • تصویر کاربر یاشار یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام من 23سال دارم مشکل شب بارداری پروستات 21ccوpsafree(سه دهم)وpsa total(یک ودو دهم)می باشد مشکل چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      پروستاتتون خوبه ، غروب ها یک عدد قرص تولترودین ۴ میلیگرم ER مصرف کنید. ازمایش ادرار و قند خون هم بدین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب