جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (632 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر یاشارافشین شنبه ۶ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر ۲۳سال دارم التهاب پروستات دارم p.s.a1.2در بعضی از شب ها شب ادراری دارم قبلا فرمودید که قطره دسمو پرسین استفاده کنم الان تقریبا ۱۰تا استفاده کردم ولی هنوز شب ادراری درمان نشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادراری انجام بدید
  • تصویر کاربر مهسا شنبه ۶ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام
    پدر من 3 سال هست که پروستات دارن اما پروستاتشون کنترل شده بود و هر روز یک قرص پروترال مصرف میکردند ، اما متاسفانه ماه گذشته مبتلا به کرونا شدن و عفونت ناشی از کرونا به گفته دکترشون باعث بزرگ شدن غده پروستاتشون شده و اکنون 130 گرم شده. دکترشون گفتن که سال دیگه باید عمل بشن
    من میخواستم بدونم که با توجه به عکس سونو که براتون ارسال میکنم آیا صبر کردن تا سال دیگه براشون خطرناک نیست ؟ علاوه بر اینکه قوای جسمیشون به خاطر کرونا به شدت کاهش پیدا کرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      اگر مشکل شدید در ادرار کردن ندارن خطری نداره براشون
  • تصویر کاربر نارنجی جمعه ۵ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب
    آقایی ۳۳ ساله مجرد هستم،۱۸ ساله مشکل خودارضایی دارم.
    تنها تا ۲۰ سالگی دو سه مرتبه دکتر عمومی رفتم که خیلی خوب بود.
    تا اینکه از سه سال پیش مشکل التهاب و عفونت پرستات پیدا کردم و مجبور به تزریق سرم و کلی آمپول داخل سرم شدم .
    ولی هنوز مشکل خود ارضایی را دارم ممنون میشم که قرص یا قطره مناسب را پیشنهاد بدید.
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      قرص سرترالین ۲۵ هر روز یک عدد
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من مرداد سال ۹۸ بدلیل بدخیمی پروستات عمل رادیکال پروستات را انجام دادم
    مشکلات ادراری ام برطرف شد بطور مرتب هر سه ماه یا ۶ ماه psa را چک میکنم .نتایج دو نوبت آزمایشات قبلی بشرح زیر است:
    خرداد ۱۴۰۰ psa=۰.۰۵۵ و free psa =0.01 بوده freepsa/psa= 18.2
    مرداد ۱۴۰۰ psa=0.1 و freepsa=0.03 و freepsa/psa= 30 شده است .
    میخواستم راهنمایی بفرمائید آیا مشکلی هست و باید درمان خاصی را شروع کنم. یا نه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      خیر،سیر psaنرمال هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      هر ۳ ماه چک spa داشته باشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر یوسف سه شنبه ۲ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده 6ماه پیش آزمایش ادرار دادم در آن زمان استرس خیلی شدیدی داشتم که نوشته بودخون در ادرار وجود دارد به متخصص مراجعه کردم ایشون سونو نوشتن در سونو التهاب خفیف پروستات
    بود دکتر هیچ دارویی تجویز نکرد
    استرس بنده به افسردگی انجامید
    پیش روانپزشک رفتم والان سرترالین 100 دو نوبت وکلونازپام1 شب نصف مصرف میکنم
    مشکل من الان دیر وکم اومدن ادار هست وبعضی از وقتها انزال ایجاد نمیشه اگه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      از عوارض داروهای ضد افسردگی هست،باید در صورت امکان دوز دارو کم بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      برای دیر اومدن ادرار هم سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه و پروستات انجام بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر مردی ۳۳ساله هستم متاهل چند چقت پیش مزتحمتون شدم واریکوسل داشتم فرمودین جراحی نیاز نیست درد بیضه ام با مسکن تا حدودی رفع شد اما حدود چند هفته هست دقیقا از غروب به بعد تا اخر شب وقتی روی صندلی مینشینم به بیصه هام فشار میاد و یه دردی تو مثانه ام بوجود میاد که وقتی جلوتر میشینم و فشار از بیضه هام برداشته میشه خوب میشه دستشویی که میرم ادرارم اهسته میاد و انگار کامل مثانه ام خالی نمیشه مخصوصا وقتی برای مدتی ادرارم رو نگه میدارم وقتی میرم دستشویی خیلی کم کم میاد و خالی نمیشه یک ستعت بعد دوباره احساس ادرار دارم.البته اینم بگم من پدرم و پدربزرگم سابقه پروستات بزرگ و جراحی دارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی جهت بررسی سایز پروستات انجام بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      این داروها رو هم یک ماه مصرف کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب قرص ملوکسیکام ۷.۵ هر ۱۲ ساعت قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر من در کودکی یکبار عمل تنگی مجرا داشتم یمدت کوتاهی خوب بودم ولی دوباره سوزش ادرار داشتم ولی پیگیر نشدم نزدیک ۷و۸ سال تا اینکه سوزشم خیلی زیاد شد و آخر ادرارم یک قطره خون میامد
    رفتم دکتر سونوگرافی و آزمایش نوشتن گفتن عفونت پروستات دارم نزدیک یکمااه دارو مصرف کردم ولی خوب نشدم.بعدش عمل سیستوسکوپی انجام دادم گفتن تنگی مجرای خیلی شدید داشتم بعد عمل همون قرصارو خوردم و نزدیک ۲ ماه سوند نلاتون استفاده میکردم.الان درحالت عادی خوبم ولی وقتی ک منی ازم خارج میشه بعدش ک میخوام ادرار کنم سوزش خیلی شدیدی دارم و تا دوسه بار که بعدش ادرار میکنم یک قطره خون آخر ادرارم میاد ولی درحالت عادی خوبم خواستم ببینم مشکل چی هست ممنون؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      عکس RUG و VCUG انجام بدید و بیاید درمانگاه
  • تصویر کاربر Naser یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    من 20 سالمه و یه چند روزه قسمت راست بالای بیضه قسمت کشاله رونم درد میکنه ....دردی نیست که زیاد باشع ولی بعضی وقت ها به شدت میگیره ول میکنه....من چند سال پیش هم واریکسول سمت چپ رو پیش خودتون عمل کردم ....واینکه 2.3روز پیش هم بار سنگین حمل و نقل کردم ....و یه مشکل دیگم که هست زمانی که ادرارم تموم میشه پا میشم بازم خود به خود یکم از ادرارم میاد.....ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی بررسی بیضه ها و اسکروتوم انجام بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      خروج ادرار در حد چند قطره طبیعی هست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شمس شنبه ۳۰ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر ؛من ۴۷ ساله ام و تکرر ادرار فقط شب برام پیش میاد و در طول روز مشکلی ندارم ؛ قرص پروترال ۴/ برام تجویز کردن بهمراه قرص پروستاتان، که البته خیلی هم مفید نبوده ؛ مطلبی از شما مطالعه میکردم تو سایت که افراد زیر ۵۰ سال قرص پروترال استفاده نکنند در کل این قرص و استفاده کنم یا خیر ؟ قرص جایگزین عوارض کمتر چی پیشنهاد میدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      با مصرف قرص اگر مشکل تکرر ادرار رفع میشه استفاده کنید و مشکلی نداره
  • تصویر کاربر طیبه شنبه ۳۰ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    پدرم سرطان پروستات دارن و‌متاستاز به استخوان ایشان زده آیا راه رمانی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      اگر ‌متاستاز به استخوان زده بهتره شیمی درمانی و رادیوتراپی شروع کنند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب