جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (632 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان خسته نباشی بنده یه چند ماهی دچار درد زیر شکم و سوزش نوک الت بعد از ادرار شدم حس میکنم زیره دلم بادی جمع میشه و یه فشاری میاره در ضمن 42 سال هستم و بدنسازی کار میکنم در سونوگرافی حجم پروستات 34.8 بود خواستم بدونم که این یعنی پروستات من بزرگ شده یا ملتهب و ایا امکان بازگشت به سایز نرمال هست وقتی از دسشویی میام و میشینم احساس دستشویی نوک الت و فشاری از بیخ الت دارم داروهایی همچون تامسو لین تاوانکس و فینا ستراید مصرف کردم ولی بهبودی کامل نشد ممنوع میشم راهنمایی کنیم زندگیم بهم ریخته ایا من به جراحی نیاز دارم مرسی ممنون سوال کرده بودم قبلن اما کامل جواب نداد احساس سفتی و گرفتی دارم اطراف الت با تشکر دوستدار شما ازمایش کشت ادرارم هم منفی بود دکتر جان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      باید نوبت جهت سیستوسکوپی بگیرید
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      یعنی مشکل دکتر جان التهاب پروستات نیست چون اینو تشخیص دادن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      اگر بود با درمان دارویی ابید بهبود پیدا میکرد
    4. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      دکتر جان من مشکل ادرار یا سوزش هنگام ادرار ندارم فقط احساس یه گرفتگی بالای الت یا زبره شکم دارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      بله برای همین مورد نیاز هست بررسی بشید
    6. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      ببخشید سیستوکوپی چه تشخیصی میده ایا درد و عوارصی داره
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      بررسی مجرای ادراری و پروستات انجام میشه و معمولا با بیهوشی هست و دردی حس نمیکنید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر ها پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . من ۴۷ ساله هستم . بعلت بزرگی پروستات که سایز آن در سونوگرافی اوایل ۴۲ سی سی بود با تجویز پزشک به مدت حدودا ۸ ماه اقدام به مصرف فیناستراید ۵ کرده و به تناوب جهت رفع علائم مدتی از تولترودین ۴ و سپس پرازوسین ۱ و بعد از مدتی ترازوسین ۵ استفاده کردم که اندازه پروستات به ۳۰ سی سی کاهش پیدا کرد ولی چون علائم رفع نگردید حدود ۳ ماه پیش با مشاوره و توصیه شما فیناستراید ۵ رو به همراه تامسولوسین استفاده کردم که علائم یک مقدار تخفیف پیدا کرد و کم شد و نسبت به فیناستراید عوارضی نداشتم . ولی از زمان مصرف تامسولوسین هنگام فعالیت جنسی منی از من خارج نمی گردد و احتمالا وارد مثانه میگردد . آیا این مسئله خطرناک است ؟ آیا دارویی مشابه تامسولوسین وجود دارد که این عارضه را نداشته باشد ؟ ضمنا در مشاوره ۳ ماه پیش خدمتتون عرض کرده بودم که در سونوگرافی یکسال پیش من در کلیه سمت چپ من یک مقدار فولنس وجود داشت و یکسال پیش psa در زمان مصرف فیناستراید ۱/۹ بود . ممنون .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      از عوارض تامسولوسین هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      میتونید به جای تامسولوسین از قرص omnic استفاده کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر آرش شنبه ۸ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام. بنده مدت زیادی هستش علایم ادراری دارم سوزش ادرار، درد بیضه،درد مفاصل ،و درد آلت ودرد قسمت بالای آلت که مو رشد میکنه . چندبار هم دارو مصرف کردم ولی اصلا خوب نشدم.اخیرا هم باز دکتر اورولوژی مراجعه کردم گفتن التهاب‌ پروستات دارین بهم پودر فسفومایسین با ناپروکسن دادن مصرف کردم اصلا فرقی نکردم . به نظر شما چیکار کنم .همچنین مشکل ناباروری هم دارم ممکنه باعثش این مشکل باشه .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      قرص تاوانکس ۵۰۰ هر روز یک عدد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      قرص ملوکسیکام ۷.۵ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد تا یک ماه
    4. تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      سلام . این داروهارو هم استفاده کردم بمدت یکماه ولی اصلا فرقی نکردم.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آبان ۰( 3 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی بشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    با سلام، پدرم ۳روز پیش عمل باز پروستات انجام دادن، درد و سوزش شدید در هنگام دفع ادرار با سند دارند، وقتی که ادرار میخواهد از فاصله لوله سند با مجاری ادراری خارج شود باعث درد شدید می شود، ایا هنوز احتیاج به سند هست؟ مایعات نمیخورند از ترس این درد. تورم یا کبودی در زیر شکم ندارند. ولی بیضه ها متورم شده اند. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      بهتره تا یک هفته بعد عمل سوند داشته باشند،احتمالا سوند گرفته که از بغلش میزنه بیرون
  • تصویر کاربر نازنین پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام..جواب نمونه برداری از پردستات پدرم رو براتون میفرستم..آیا سرطانی هست؟ و اگر هست چه باید کرد؟ پدرم علائمی مثل تکرر ادرار، خون در ادرار یا درد ندارد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر و.خ چهارشنبه ۵ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    پدرم ازپرستات ش نمونه برداری و جواب ازمایش
    ایشان را ارسال کردم خواستم ببینم سرطان پرستات هست .. خوش خیم یا بدخبم هست ..
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ آبان ۰( 3 سال پیش)
      سرطان هست و بدخیم هم هست
  • تصویر کاربر صادق چهارشنبه ۵ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر وقت بخیر و با تشکر از وقتی که میگذارید.پدر من ۷۸ سالشه و کنسر پروستات گرید ۴ با گلیسون ۳+۴ داره تقریبا یک سال با دیفرلین ۱۱.۲۵ تحت درمان بود که سه دوره آخرpsa به ترتیب ۰.۲۴۸ و ۰.۵۶۷ و ۸.۸ و تستسترون ۲ بود که دکتر ایشان فرمودند باید ارکیکتومی انجام بشه.سوالی که دارم اینه که آیا بجز عمل راه دیگه ای هست یا این بهترین درمان در حال حاضر هست.و اثر بخشی آن چه مدت میباشد.متشکرن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ آبان ۰( 3 سال پیش)
      بهترین روش درمانی همین اقدامی که بهتون گفتت
  • تصویر کاربر منصور سه شنبه ۴ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام. حدود 2 سال پیش توسط جنابعالی معاینه شدم و بخاطر بزرگی پروستات، نیاز به جراحی تشخیص داده شده است. تا کنون با دارو درمان شده ام ولی الان تصمیم به جراحی دارم. ضمنأ فتق ناحیه چپ هم دارم. بیمه تکمیلی رازی دارم. اگر ممکن است اولین زمان ممکن برای جراحی و هزینه تقریبی آن را بفرمایید. و اقدامات لازمبا سپاس. نجفی. 59 ساله بیماری خاصی ندارم و دارویی مصرف نمی کنم. در این مدت گاهی روزانه یک تامسولوسین 0.4 مصرف کرده ام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ آبان ۰( 3 سال پیش)
      برای تعیین هزینه و وقت عمل با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر اح سه شنبه ۴ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر بنده دچار کانسر کلون شدند که در جراحی به علت چسبیده شدن توده به پروستات جراح بخشی از پروستات به گفته خودشان حدود نیم سانت را برداشت .سوال بنده این است که این امکان وجود داره که
    در کنترل ادرار یا
    تخلیه ادرار
    با مشکل مواجه بشوند؟
    البته در ام ار ای و پت درگیری پروستات درکار نبود
    فعلا سوند وصل است رنگ ادرار طبیعی است
    شیمی درمانی ۶جلسه و پرتو درمانی imrt ۲۸ جلسه قبل جراحی انجام شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ آبان ۰( 3 سال پیش)
      اگر درگیری ناحیه گردن مثانه باشه ممکنه روی کنترل ادرار تاثیر بذاره
  • تصویر کاربر قدرت سه شنبه ۴ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 793 مشاهده پرسش
    پروستات من نشون میده که در آزمایش خون و سونو گرافی بزرگ شده p s a من 6.44 و در سونو گرافی هم پروستاتم طبق گفته دکتر سه برابر شده در ضمن در قسمت چپ و راست کلیه هام سنگ وجود داره یه بار خدمتتون رسیدم و سنگ کلیه سمت چپ من 9 میل بود و فرمودی این سنگ مشکلی برا شما ایجاد نمیکنه الان سمت راست سنگ سه و نیم میلی گرم ایجاد شده در ضمن سنگ کیسه صفرا به قطر چهار و نیم میلی گرم دارم هراز گاهی بیضه هام شدیداً درد میگیره سنو گرافی بیضه انجام دادم نوشته سمت چپ واریکوسل داره می‌خوام هر چه سریعتر حضورا خدمتتون برسم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ آبان ۰( 3 سال پیش)
      باید نمونه برداری از پروستات بشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب