جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (632 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من چند سالی هست سوزش نوک الت تناسلی دارم کلیه سمت راستم سنگ ۶ میلی بود با اوترسکوپی شکستن دکتر جراحی بهم گفت ورم پروستات دارم قبل از سنگ کلیه این سوزش رو داشتم انواع آنتی بیوتیک هارو مصرف کردم ولی بازم سوزش نوک الت تناسلی رودارم داکسی ساکلین تاوانکس سفکسیم فنازوپریدین سلک سیب سیپروفلوکساسین جنتا مایسین همه اینارو مصرف کردم بازم سوزش الت تناسلی دارم بیضه هام ومثانه ام درد دارم جراح لوله توکلیه هام گذاشته تارسوب نگیره خسته شدم آقای دکتر چه دارویی مصرف کنم خوب بشمدکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش)
      ترشح از نوک مجرا دارید؟
    2. تصویر کاربر محسن شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش)
      بله آقای دکتر زیاد نشستنی برای مدفوع بعد ادرار ترشح داشتم بعداز اوتر سکوتی ترشح بعصی وقتا میاد
    3. تصویر کاربر محسن شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش)
      بله قبل از عمل بعد ادرار ترشح زیاد داشتم بعد ازعمل کم شده زیر سوراخ پایین الت تناسلی وقتی بادست فشار میدم میسوزه دقیقا زیر کلاهک سمت چپ
    4. تصویر کاربر محسن شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش)
      قبل عمل ترشح بعد ادرار زیاد بود بعد ازعمل کم شده وقتی بادست الت تناسلی رو فشار میدم دقیقا زیرکلاهک زیر سوراخ خیلی میسوزه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 3 سال پیش)
      قرص آزیترومایسین ۵۰۰ روز اول ۲ عدد
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 3 سال پیش)
      قرص داکسی سایکلین ۱۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 3 سال پیش)
      تا یک هفته مصرف کنید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر میرزایی شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 706 مشاهده پرسش
    با سلام
    حدود دو سال پیش عمل سرطان پروستات داشتم
    و بعد از عمل همیشه آزمایشات PSA خوب بوده
    كشت ادرار هم دادم و منفي است
    اما چند وقت است که در ناحیه پروستات و لگن درد دارم البته در سونو گرافی سنگریزه هم در کلیه مشاهده شده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر سرو شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    با توجه به مدارک پزشکی لطف بفرمایید نظرتون رو در مورد سیر درمان بفرمایید ایا جراحی پیشنهاد میکنید؟ و نیاز به شیمی درمانی و برق هم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش)
      باید بیوپسی از پروستات انجام بدید
  • تصویر کاربر بهنام پنجشنبه ۲۵ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر مجرد هستم 36 ساله الان چند روزی که احساس سوزش خفیفی نوک آلت تناسلی میکنم البته کمی هم درد در بیضه هام دارم و احساس دل‌پیچه نه مشکل تکرر ادرار دارم و نه کم شدن یا قطره قطره شدن ادرار هیچ تغییر هم در رنگ و بوی ادرار ندارم و خون هم در ادرارم وجود نداره بعضی وقت ها هم احساس میکنم مهره های پایین کمرم درد میکنه البته این کمر درد رو پیشتر هم داشتم چون مشکل کمر دارم فکر میکردم به دلیل اون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
    2. تصویر کاربر بهنام دوشنبه ۲۲ آذر ۰( 3 سال پیش)
      سلام روزتون بخیر پیرو توصیه شما سونوگرافی انجام دادم و خدمتتون ارسال میکنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 3 سال پیش)
      نوار مثانه بگیرید،مثانه خوب تخلیه نمیشه
    4. تصویر کاربر بهنام چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 3 سال پیش)
      جناب دکتر آیا دلیل خوب تخلیه نشدن مثانه میتونه فشار باشه در سونوگرافی به مثانه من وارد شد چون مدت بسیار طولانی مجبور به نگه داشتن ادرار شدم به دلیل به تعویق افتادن نوبت سونوگرافی در مطب و چند دقیقه‌‌ی بعد که به منزل رسیدم باز به دستشویی برای ادرار مراجعه کردم یکی دو روز هم هست احساس میکنم درد بسیار کمتر شده
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ آذر ۰( 3 سال پیش)
      باید نوار گرفته بشه تا دلیلش مشخص بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Farid شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پسری 22 هستم
    متاسفانه از 17 سالگی تا به امروز خود ارضایی میکردم که چند وقت هست مشکلی دارم اونم اینه که موقع دفع ادرار کامل تخلیه نمیشه ینی اولش خارج میشه اما باقی مانده دیگه کلن نمیاد به شکلی حس میکنم میخاد خارج بشه اما نمیشه هم آلت سفت میشه و هم اینکه درد و سوزش داره
    چند تا دکتر هم رفتم یه سری دارو دادن فایده نداشت سونوگرافی هم رفتم گفتن مشکل خاصی نی
    و یکی هم گفت التهاب پروستاته به نظرم شما همش به خاطر خود ارضایی نیست ؟ و راه درمانش چیه ؟ خواهش میکنم کمکم کنید زندگیم شده جهنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش)
      با ترک خودارضایی علایمتون رفع میشه
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر.مک ۵۷ سالمه.ساکن اصفهان.
    طبق آزمایش خون PSA برابر با ۳.۰۱۳ است
    طبق جواب سونوگرافی سایز پروستات ۳۶×۳۸×۴۳ با ۳۲ سی سی ولوم است.تکررو یا سوزش ادرار ندارم ولی صبحها ادرارم کمی منقطع است و وقت بیشتری در توالت هستم و حس میکنم ادرارم کامل تخلیه نمیشه مگر اینگه آب گرم‌ روی عورت بریزم تا باقیمانده ادرار خارج بشه.پدرم سابقه بزرگی پروستات داشتند.لذا خواهشمند است راهنمایی فرمایید.حضورا اگر لازمه خدمت برسم.بیتهایت سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش)
      علایم التهاب پروستات دارید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش)
      قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد کپسول تامسولوسین هر شب بک عدد قرص ماوکسیکام ۷.۵ هر ۱۲ ساعت یک عدد تا یک ماه مصرف کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ولی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۳۲ ساله هستم متاهل یک سالی هست درگیره بیماری شدم پارسال درد در قسمت آلات و بیضه و سوزش ادرار و پای چپم کلا و چندتا دکتر رفتم و پیش بینی اونا مبنی بر جواب آزمایشاتم بر عفونت پروستات و التهاب بود و تجویزشان بر مصرف قرص آمونیاک و قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ بوده و نشستن در آب گرم و یک شیاف اسمش رو به خاطر ندارم اما بهتر نشدم یکی دو روز خوبم ولی بعد باز درد دارم الان فقط درد در قسمت آلات و پای چپ هست دیگه بیضه هام درد نمیکنه چند آزمایشی که گرفتم رو هم میفرستم آقای دکتر استرس هم زیاد دارم میشه از استرس هم بتر بشم آقای دکتر چ عمولی باعث عفونت پروستات میشه آقای دکتر موقعه ادرار ادرار قطره قطره و دو شاخه میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش)
      ترشح از نوک مجرا دارید؟
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام من 34 سالمه 2 فرزند دختر دارم و قصددیگر قصد بچه دار شدن ندارم پروستاتم در حدود 50 سی سی است که به شدت داره رشد میکنه اگه بتونم عکس سونوگرافی رو میفرستم بدجور مشکل تکرر ادرار دارم درخواست عمل و خارج کردن کامل پروستات دارم تا هم از تکرر ادرار و سرطان احتمالی جلوگیری شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر هادی جمعه ۱۹ آذر ۰( 3 سال پیش)
      بفرمایید
    3. تصویر کاربر هادی جمعه ۱۹ آذر ۰( 3 سال پیش)
      عکس سونوگرافی پروستاتم است اندازه پروستاتم در سن ۳۴ سالگی ۵۵ سی سی است
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۰( 3 سال پیش)
      اندازه پروستات در حدی نیست که نیاز به جراحی باشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بابای من 59 سالشه و مشکل ادرار شبانه و سوزش و تکرار ادرار و کاهش نیروی ادرار داره و همچنین پاهاش درد میکنن ازمایش و سونوگرافی رو خدمتتون ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش)
      باید نمونه برداری از پروستات انجام بدن
  • تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با سلام
    اخیرا آزمایش خون انجام دادم PSA(Total) 5.95 بود و PSA(Free) 0.46 بود سن 52 و سوزش و تکرر ادرار ندارم چی میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 3 سال پیش)
      یک ماه قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت مصرف کنید و‌مجدد تست PSA بعد یک‌ماه تکرار کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب