اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (640 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    با سلام وضمن تبریک ولادت حضرت علی علیه السلام
    آقای دکتر من سال قبل در زیر شکمم درد وتکرار ادرا داشتم سونوگرافی دادم وگفتند التهاب پروستات دارید واندازه پروستات درسال قبل (vol:31cc 47*36*34) ومقدار psa
    PSA(Elisa) : 1.1
    FreePSA(Elisa): 0.2
    بود که با دارو بهتر شدم الان دقیقا بعد از یک سال مجددا مثل سال قبل دچار همون مشکل شدم ومجددا سونوگرافی وآزمایش دادم که مقادیر آن
    (vol:30cc  47*36*33 )
    PVR is significant (32cc)
    Prostatic specific Ag :(PSA)ELFA 1.53
    FreePSA(ELIFA): 0.72
    شده است اگر لطف کنید. وبررسی کنید وبفرماید مقدار بالا رفتن PSAدلیل آن چی میتونه باشه وآیا مقدار پروستات بزرگ هست یا خیر
    لازم به ذکر است سنم هم 41 سال میباشد وسابقه هیچگونه سرطان پروستات در فامیل نداریم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام Psa در بازه نرمال است احتمال پروستاتیت مطرح است حتما اول یک ازمایش ادرار و کشت ادرار بدید سپس سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت و تامسولوسین شبی یک عدد و ملوکسیکام ۷/۵ میلی گرم هر ۱۲ ساعت به مدت ۳ هفته بخورید
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۱۵ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام در حال صحبت بودیم از من خواستید مشخصات بفرستم تا برای عمل هماهنگ بشه که eror محدویت ثبت پاسخ میداد.
    احمد احمدی متولد 1341 شماره ملی 5709678635 ازمایشات هم قبلا براتون ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      مشکل در دفع ادرار داشتید ؟ پروستات ۳۸ سی سی ؟ سونوگرافی را مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر احمد جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام بله
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      شماره تماس بزارید منشی زنگ بزنه
    4. تصویر کاربر احمد جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      شماره تماس 09121553663
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      ممنون
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر خلیل جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام و احترام، پدرم با سن ۷۶ سال بعد از تشخیص متخصص ارولوژی نیاز به عمل جراحی پروستات پیدا کرده و در حال حاضر تخلیه مثانه بکمک سوند انجام میگیره در چک آپ و آمادگی قبل از عمل، متخصص قلب بعد از اکو و نوار قلب متوجه شد که مدتی قبل سکته داشته و الان وضعیت قلب مساعد نیست از طرفی دکتر کلیه و مجاری عمل جراحی پروستات را لازم و ضروری دانسته، ظاهرا پروستات ۸۱ بوده مستندها و گزارشها و اکو را پیوست میکنم خدمتتون، سوال من اینه آیا عمل جراحی پروستات با این شرایط high risk و احتمالا خطرناک، منطقی و صحیح هست یا باید دست نگه داشت؟ ایا بجز عمل جراحی که نیاز به بیهوشی داره درمان دیگری نیست؟:ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام زمانی که جهت تخلیه ادرار به سوند احتیاج هست نیاز به عمل دارید . با توجه به وضعیت قلب پزشک بیهوشی تصمیم میگیره که عمل انجام بشه یا نه و در اتاق عمل مشخص میشه
  • تصویر کاربر احمدی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من شصت ساله هستم جند سال که با مشکل بزرگی پروستات درگیرم هر ساله یا هر شش ماه ازمایش میدم و دایم برای شما میفرستم داروی امنیک جهاردهم مصرف میکنم
    میخواستم بدونم امکان درمان با لیزر وجود داره بستری لازم یا سرپایی اگر با لزر تراش داده شود امکان برگشت وجود داره یا نه؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام ایا با خوردن دارو از ادرار کردنتون راضی نیستین ؟ علیرغم مصرف دارو ادرار باریک میاد ؟ شب ها جه ادرار از خواب بیدار میشین ؟
    2. تصویر کاربر احمدی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام نه راضی نیستم دو بار بیدار میشم خیلی نازک و دوشاخه میاد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      چند وقت هست دارو میخورید ؟
    4. تصویر کاربر احمدی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      چهار سال
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      مشخصات و شماره تماس بزارید منشی جهت عمل تماس میگیره
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز بنده سونوگرافی انجام دادم در کلیه هام4.3,4.5,3م م اندازه شونه عکسشو می فرستم چند ماهه درد در بیضه وآلت دارم موقع نزدیک درد دارم ادرارم با فشار کمی خارج میشه انزالم احساس میکنم مثل سابق نیست پرتاب نمیشه و حجمش هم کمتر شده ربطی به کلسیفیکاسیون داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام چند سالتون هست ؟ ادرار خوب خارج میشه ؟ ازدواج کردین ؟
    2. تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      39سالمه ادرارم خوب خارج نمیشه بله 17 ساله ازدواج کردم
    3. تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      بله ازدواج کردم 39سالمه ادرارم خوب خارج نمیشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      بررسی از نظر تنگی مجرا لازم هست یک عکس مجرا rug بگیرید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدگرزدین پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام پدرم 70سالشه و شش سال پیش عمل پروستات لیزری انجام داده ، و به علت عمل دیسک کمر نمیتواند راه برود . پروستاتش بزرگ شده اما مشکل ادرار ندارد . یعنی ادارش ن سوزش دارد ن درد . بعضی مواقع بعد مدت ها ادرار خونی میشود . رفتم پزشک شهرستانمون میگه مشکوک به سرطان پرستاته . سونو گرفتم ،همه چیز از کلیه و ضخامت مثانه نرمال بود اما پروستاتش بزرگ و نوشته بافت باقی مانده هتروژن به حجم 120cc که به درون مثانه برجسته شده میشه راهنماییم کنین از نگرانی در بیایم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام یک ازمایش psa انجام بدین عددش رو ببینیم اگر بالا باشه میشه بررسی کرد از نظر سرطان الان هیچ نظری نمیشه داد
  • تصویر کاربر پژمان پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام .ببخشید توده کلسیفیه پروستات در سونوگرافی ممکنه به علت پروستاتیت و یا bphایجاد بشه؟ یعنی ممکنه دلیل توده کلسیفیه پروستات پروستاتیت یاbph باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر پژمان پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      ممنونم.پس منظور تجمعات و رسوبات کلسیم هست و به معنی دیدن تومور مثل بقیه جاهای بدن نیست..آخه کلمه توده گول زننده و ترسانندس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      خواهش میکنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پیام چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    با سلام.من ۴۴ سال دارم.در سونوگرافی نوشته پروستات هموژن ۲۴سی سی حجم و حاوی کلسیفیکاسیون... آیا این کلسیفیکاسیون اهمیتی داره و دلیلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام اگر مشکل ادراری ندارید مهم نیست فقط یک ازمایش psa چک کنید حتما
    2. تصویر کاربر پیام چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      ببخشید ممکنه دلیل این کلسیفیکاسیون یه عفونت قبلی یا التهاب پروستات باشه؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پژمان چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    با سلام..در برخی سونوگرافیها مینویسن توده کلسیفیه در پروستات رویت شد..منظور از توده کلسیفیه چیه و آیا اهمیت داره؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام در سنین بالا بله حتما باید psa چک بشه
    2. تصویر کاربر پژمان چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      ممنون
    3. تصویر کاربر پژمان چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      خواهش میکنم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر منوچهر چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    پروستات من بزرگ است 60 سی سی مدتی است که درد شدید در سمت راست کشاله ران و بیضه سمت راست دارم که این درد به لگن هم سرایت کرده و روی شکم هم اثر گذاشته به چندین دکتر مراجعه کردم از جمله دکتر لهراسبی سیپروفلوکساسین .سفکسیم مصرف کردم اما دزباره این درد برمیگردد.نه سوزش ادرار دارم فقط گاهی تکرر ادرار میگیرم بیشتر این درد است که امانم را بریده.مطلبی مطالعه کردم با عنوان سندرم بیضه سمت راست نظر شما را خواهانم با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      سلام فتق ندارید ؟ سونوگرافی انجام شده ؟
    2. تصویر کاربر منوچهر چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      با سلام نه دکتر جان سونگرافی شکم دادم نه سنگ کلیه . مثانه هیچی ندارم چند سال قبل تصادف کردم به من سند زدند از انجا تمام شکم من عفونی شد و تحت درمان دکتر لهراسبی بودم
    3. تصویر کاربر منوچهر چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      نه دکتر ندارم بله سونگرافی شکم دادم هیچ سنگی هم ندارم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      فتق ندارید ؟ سونوگرافی فتق انجام شده ؟ باید بیایید مطب با مدارک ویزیت کنم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب خدمت جناب دکتر کرمی ؛
    احتراما به استحضار عالی میرساند که پدر اینجانب دارای 72سال سن است که با تزریق انسولین بیماری قندخون خود راتحت کنترل دارد ، درضمن ایشان در سال 70 تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته است والبته ازاین بابت هم علیرغم کنترلها ودرمانهایی که انجام میدهد متاسفانه طی سالهای پس از عمل بای پاس دچار گرفتگیهای مجدد عروق کرونر شده است ؛ علیهذا نتایج آزمایشهای ایشان ارقام زیر را نشان میدهد: برای psa عدد 13/2 و برای free psa نیز رقم 0/8 سوال اینجاست که با توجه به شرایط اخیرالذکر واینکه ایشان تحت درمان یکماهه آقای دکتر کبیری در اصفهان قرار دارد ، آیا صلاح است که ایشان با در نظر گرفتن نسبت free psa به psa که حدود 0/06 میباشد بمنظور تشخیص سرطان تحت بیوپسی قرار گیرند * ضمن تشکر از حضرتعالی عاجزانه تقاضای دریافت تجویز و نظر جنابعالی را دارم * )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      با توجه به سن و بیماری قلبی نیاز به اقدام خاصی نیست چون در هر صودت قابل عمل نیستند اگر پی اس ابالا رفت هر 3 ماه امپول کافی است با مطب هماهنگ نمایید02122642744
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 13 ساله هستم . بعد از ارضا شدن و خروج منی ؛ تقریبا 10 الی 20 دقیقه در قسمت بین مقعد و بیضه دچار درد می شوم که تقریبا دردش شبیه تیر کشیدن است . و بعد از مدتی درد تمام می شود و فقط بعد از انزال دچار درد می شوم . زیاد تحریک می شوم . ولی سعی میکنم خود ارضایی نکنم . آقای دکتر می ترسم دچار التهاب پروستات شده باشم . اگر التهاب است راه درمانی وجود دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن خود ارضایی نکنید
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    حجم پروستات اینجانب 37 می باشد تکرر ادرار زیاد دارم داروی اسپاسم عضله هم اسفاده کردم ولی باز تکرر ادرار دارم وفتی باد سرد به وسط کمرم می خورد اساس سردی وتکرر ادار شروع می شود لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر کرمی من سمت چپم درد خفیفی داشتم رفتم سونو گرافی کردم برای کلیه سمت چپم نوشتهfullnessخفیف ایا مشگلی بعدا برام ایجاد نمیشه در ضمن چه دارویی باید بخورم******برا پرستات هم نوشته ابعاد طبیعی دارد و اکوی هموژن به حجم27ccرویت شد ایا مشگلی نیست واگه هست دارو چه بخورم برام مفیده متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیریدivp
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب