جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (632 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر منصور یکشنبه ۲۶ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 175 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتردوهفته پیش عمل جراحی بازرادیکال پروستاتکتومی انجام دادم عمل رضایت بخش است اما ازنظرتغذیه هرچی میخورم حالت بق بهم دست میده وسرگیجه میگیرم میل به خوردن ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      عوارض بیهوشی عمل است به مرور بهتر خواهید شد غذاهای محرک و: دارای ادویه تند استفاده نشود
  • تصویر کاربر کوهی یکشنبه ۲۶ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام مردی ۳۴ ساله هستم اعتیاد به خود ارضایی داشتم به مدت سه ماه است دور ختنه گاه سوزش خفیف و دائمی همراه با کبودی و ورم کمی دارم و دور ختنه گاه متخصص پوست رفتم و ارولوژی و کلی داروهای آنتی بیوتیک خوردم حتی سنسوتوگرافی هم انجام دادم چیزی در مثانه و پروستاتم دیده نشد خود ارضایی بصورت سخت انجام دادم و بعد از آن اینطوری شد باید چه آزمایشاتی و تشخیص جناب عالی چی میتونه باشه
    بعد از هر انزال ناحیه ختنه گاه و اطرافشم بشدت قرمز میشه و اوایلش یه جوشهای قرمز رنگ دور ختته گاه بود الان تبدیل شده به یه ورم و یه کبودی کمرنگ داروهاییم که مصرف کردم تاوانکس ۵۰۰داکلی ساکلین ۱۰۰ ویراتکرکس آی اچ۵۰۰ بتامتازون لوسیونی ویتامین دور چشمی و کرمهای موضعی زیاد
    شیش ماه متاهلم گاهی از کاندوم استفاده میکنم و دو سه باری سکس معقدی انجام دادم .....با شخص دیگرم هم سالها قبل بوده و سال پیش آزمایش اچ آی وی هپاتیت دادم ومنفی بود
    بعد از هر خود ارضایی تورم بیشتر وسوزش بیشتر میشود و اینکه یه درد خفیف در کف لگن و کشاله ران دارم اینکه سه ماه هست زندگی کردن رو ازم گرفته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      منظورتون از خودارضایی سخت چیه؟ در حالت عادی سوزش ادرار ندارید؟
    2. تصویر کاربر کوهی شنبه ۲۵ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      ینی روان کننده استفاده نکردم و مدتش یکساعت شد نه سوزش ادرار ندارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      سعی کنید مدتی خود ارضایی و سکس انجام ندهید و به بدن خود فرصت ترمیم دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۴ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    من 52سالمه الان 18ساله پروستات دارم قرص امینک 4درصدخارجی استفاده میکنم مشکل پروستات کم شده مگر موقعی که عفونت میکنه اشک منو در میاره قرص فیناید5هم طبق دستور پزشک استفاده میکنم الان مشکل جنسی شدید دارم چکار باید کرد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      با سلام آیا در نعوظ مشکل دارید؟
  • تصویر کاربر ندا چهارشنبه ۲۲ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    در جواب آزمایش خون پدرم که 6٣ سال سن دارن total PSA: 8.17 و free SPA: 2.56 و F.PSAT.PSA:31.3 میخاستم بدونم ایشون مشکلی ندارن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      سلام با توجه به psa بالا پدر شما کاندید نمونه برداری از پروستات و یا MRI پروستات هستند
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      خطر بدخیمی بالاست برای ایشون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر کاربر چهارشنبه ۲۲ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    با سلام مدت ۵ سال است که پدرم عمل TURP پروستات انجام داده و به مدت چند ماهی خوب بود بعد به انسداد مجاری ادرار دچار شد که چندین بار در بیمارستان بستری و با سُند ترخیص میشد که مدت یک سال است با سُند تخلیه ادار انجام میدهد که خود سند هم مسدود میشود و مدام در بیمارستان سند عوض میکنیم و باز هم انسداد دارد خواهشمندم برای رهایی از سند راهنمایی بفرمایید و آیا میشود پروستات بیمار را در آورد و نتیجه بخش خواهد بود؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      با سلام آسیب مجرای وارده بعد از عمل TURP مربوط به مجرا بوده و با عمل پروستات بهبود پذیر نیست. جهت بررسی آسیب مجرا و تنگی ابتدا باید گرافی (VCUG+RUG) انجام شود
  • تصویر کاربر mahmood پنجشنبه ۲۳ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    با درود
    آقای دکتر من 43 سالم هست و از 38سالگی دچار BPH و تحت نظر دکتر روزی یک قرص ترازوسین 2 استفاده می کنم . چند وقتی است که در حد فاصل بین آلت و ناف احساس درد مبهمی دارم که وقتی کمر بند می بندم و یا کمربند ماشین را می بندم بیشتر احساس می کنم تا زمانیکه لباس راحت پوشیدم یا دراز کشیدم. پدر بنده سرطان بدخیم پروستات داشتن که عمل کردن و 45 روز بعد از عمل PSA ایشان 0.15 است . از طرفی قبل از ابتلا به BPH سندروم روده تحریک پذیر هم داشته و دارم طوریکه با وجود آب خوردن زیاد و روزی یک قرص کلیدینیوم سی همراه ترازوسین باز هم یبوست و زخم مقعد دارم. الان با یک دکتر آنلاین مشاوره گرفتم و ایشان گفتن با شرح حالی که دادی شاید فتق باشه به هر ترتیب من سونو لگن و آزمایش PSA دادم که براتون پیوست می کنم . PSA:1.7 بود که در رنج بود یعنی زیر 2 بود و سونو یک فتق کوچک را دید آنهم به زور که میگفتن زیاد مهم نیست . و حجم پروستات حدود 60 بود و تقریبا تو این چند سال همین سایز مانده . حالا زحمت می کشید راهنمایی کنید که این درد از چه می تونه باشه و از نظر شما چکار باید بکنم ؟ عکسی , دارویی ، ویزیتی ؟ در ضمن کار من طوری هست که ساعت طولانی نشستم این را گفتم چراکه سمت چپ کمردرد هم دارم . آب بعد از هربار تخلیه می خورم و کمی تاخیر در شروع ادرار دارم و شبی یکبار برای دستشویی بیدار میشم . در طول روز تقریبا هر دو ساعت چون آب میخورم نیاز به دفع دارم ولی اگر آب نخورم این فاصله بیشتر میشه اما دچار سفتی مدفوع میشم با اینکه روزی یکبار دفع مدفوع دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام در حال حاضر نیاز به اقدام جراحی برای پروستات نیست، درمان دارویی را ادامه دهید دردهای شما منشا پروستات ندارند جهت بررسی های سیستم گوارشی به متخصص داخلی و یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر mahmood چهارشنبه ۲۲ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      سپاس فراوان
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      🌺
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    با سلام
    آیا مصرف قرصهای مهارکننده‌های ۵α-ردوکتاز برای جلوگیری از سرطان پروستات مورد تایید است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر فرهاد دوشنبه ۲۰ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر جواب آزمایش PSA و سونوگرافی پدرم 70 سالشون هست ارسال میکنم خدمتتون ممنون میشم نظرتون رو بگید؟؟
    قرص امنیک و به تازگی 1 هفته قرص پروستاتان مصرف میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      سلام ازمایش خوبه . پروستات بزرگ است اگر با دارو از وضعیت ادرار راضی نیستن عمل بشن
    2. تصویر کاربر فرهاد یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      ممنون از پاسخگویی جنابعالی. اقای دکتر فعلا از زمانی که قرص پروستاتان رو شروع کرده به مدت 1 هفته در موقع شروع ادرار یه مقدار کم سوزش داره ولی قبلا نداشت ممکنه از عوارض قرص باشه؟؟؟
      آقای دکتر میتونیم بجای قرص پروستاتان قرصی به نام تجاری یوروسل( تصویر پیوست) که خارجی هست استفاده کنیم؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      بله موردی نداره . اون سوزش هم ربطی به قرص نداره
    4. تصویر کاربر فرهاد یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      آقای دکتر بی زحمت بابت درمان سوزش چه کاری باید انجام بدیم؟؟ ممنون و سپاس از راهنماییتون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      به تدریج با مصرف قرص بهتر میشه جواب نداد عمل کنن
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر میثم یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر.تقریبا 6 ماه پیش احساس التهاب و سوزش و قرمزی در الت تناسلی و تکرر ادرار داشتم که رفتم دکتر که با معاینه و سونوگرافی و آزمایش فرمودن التهاب پروستات.که تاوانکس 500 و دیکنوفلاک و امنیک و نشستن در آب گرم دادن که پس از مصرف علایم بهتر شدم ولی کامل خوب نشدم.بعد یک ماه مصرف دارو رو کمتر کردن و به صورت یک روز در میان.ولی علایم تا حدودی برگشت.تقریبا حدود 5 ماه انتی بیوتیک دیکنوفلاک و امنیک مصرف کردم ولی خوب نشدم.چند روز خوب میشم ولی دوباره برمیگرده.احساس ادرار پس از تخلیه ولی لزومی به تخلیه نیست.احساس سنگینی و درد در مثانه زیر شکم.دو بار هم قبلا از شما مشاوره گرفتم ولی شما فرمودین التهاب مزمن و باید زمان بگذره.الان بالای 6 ماه هستش ولی خوب نشدم.دقیقا چند روز در ماه بهترم و چند روز این احساس تخلیه و درد در کمر و لگن رو دارم.دیشب قبل خواب درد در مثانه داشتم.علایم نسبت به اول تغییر کرده.الان بیشتر احساس ادرار داشتن نه فوریت در تخلیه.درد در لگن و مثانه و کمر.مخصوصا ایستادن زیاد.چهل سال سن و متاهل و بدور از روابط پر خطر.قبلا آزمایش و سونو رو فرستادم الان فقط داروی تولترودین 1 میخورم و گاهی شبها امنیک
    احساس میکنم با تولترودین علایم بهتر میشود
    شبانه روز حدود 7یا 8 بار ادرار میکنم.اگه تند تند برم که ادرار با مکس و فشار کم ولی اگه با فاصله برم با فشار تخلیه میشود
    1. تصویر کاربر میثم یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      لطفا راهنمایی کنید.چندین ماه هست که فکرم درگیر شده.تو زندگیم و تو رابطه من تاثیر گذاشته
    2. تصویر کاربر میثم یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      لطفا راهنمایی کنید.واقعا تو زندگیم تاثیر گذاشته و کلافه کننده شده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      سلام سیستوسکوپی شوید و نوار مثانه انجام بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عدنان یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    باسلام ، بنده ۲۶ سال سن دارم و یک کیست پروستات دارم ، اندازه کیست در سنوگرافی برج ۷سال ۱۴۰۰،،،، ۱۷*۱۲*۱۱ و اندازه پروستات۱۸ سی سی ، و در تاریخ امروز انداره کیست در سنو گرافی ۱۷.۵*۱۳.۳*۱۲.۸ و اندازه پروستات ۲۳ سی سی ، هیچ گونه درد و سوزش ندارم ، و در دفع هم مشکلی ندارم فقط بعضی اوقات در هنگام دفع ادرار در اخر ادرار چن قطره رو با لمس پشت بیضه ها خارج میکنم البته خیلی هم وسواس شدم
    ایا اقدام خاصی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      سلام خیر اهمیتی ندارد
    2. تصویر کاربر عدنان یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      ممنونم دکتر جان ،، فقط اون مقدار افزایش حجم پروستات مربوط به کیسته؟ مشکلی ندارد ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 1 سال پیش)
      مشکلی نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب