جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۴ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشی . Psa totall0.55
    وpsafree 0.096 هستش ‌ . مشکل تو ادرار ندارن .ولی چون قبلا لیزر پروستات انجام دادن و چندبار نمونه برداری شده و مشکلی نداشته تو ادرار الان . دکتر گفته این عمل روpsa تکرار کنید هر 6ماه یک بار. الان یک سال نیم گذشته ..میزان باقی مانده پروستات تو سونوگرافی هم 12ccمیباشد .آزمایش psa ام پیوست کردم لطفا مشاهده کنید خیلی مچکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      اگر علائم ادراری ندارن به صورت آزمایشگاهی مشکلی ندارن و خطری ایشون رو تهدید نمیکنه
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      متشکرم دکتر .دکتر قرص فیناید ۵رو پدرم داره مصرف می‌کنه خیلی وقته . با توجه به این صحبت ها . باز مصرف کنه ؟ ۱۲سی سی حجم پروستات باقی مانده و ...
      و اینکه دکتر پی اس ا بعدی رو چه زمانی انجام بدن به نظر شما . متشکرم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      ۶ ماه بعد بله مصرف کنه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 140 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشی ۲۴ سال سن دارم تکرر ادرار دارم و درد در ناحیه مسانه و بیضه دارم و الت به نظر شما مشکلم چیه؟ و درمان میشم رفتم پیش درکتر این چندتا قرص رو دادن ولی هیچ تاثیری نداشتن اولیش (سیپروفکت و فنازوپیریدین و مترونیدازول ۲۵۰) بودن اگه نیاز به ازمایش دارم برام ثبت کنین ممنوتون میشم🙏 ۱۷۴۱۶۹۰۴۲۰
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
    2. تصویر کاربر احسان یکشنبه ۱ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      دکتر جان این کد ملیم هست بزرگی کنین برام سونو و ازمایش ادراری بنویسین ۱۷۵۱۶۹۰۴۲۰ ممنونتون میشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      متاسفانه تجویز نسخه از طریق ویزیت آنلاین امکان پذیر نیست بر خلاف قوانین کشوری نظام پزشکی میباشد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حبیب یکشنبه ۱ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 111 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام. وقتتون بخیر. یه مدتیه که دچار دیابت، تکرر ادرار و به خصوص عدم دفع کامل ادرار، زودانزالی و بی میلی جنسی شده ام. آیا این موارد به هم مرتبطه؟ در سونوگرافی اندازه پروستات ۳۰ سی سی تشخیص داده شد. چطور و از کجا باید روند درمان عدم دفع کامل ادرار و بقیه مشکلاتم رو شروع کنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      بله همشون مرتبط با دیابت شما میتونن باشن بهتره نوار مثانه برای شما انجام بشه
  • تصویر کاربر سید شنبه ۳۰ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 138 مشاهده پرسش
    روش با اب جوش برای کوچکتر شدن پروستات چگونه وچه تضمیمی دارد؟متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      روشی نوین است که فعلا آمار و اطلاعات دقیقی از میزان اثربخشی و عوارض آن در دسترس نیسن
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۳۰ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 144 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.اقای دکتر بنده حدود یکسال هست از سوزش آلت تناسلی درد بیضه سوزش مقعد به صورت خفیف وکم رنج میبرم چندباری هم به دکتر مراجعه کردم که تشخیص التهاب پروستات بوده وداروهایی هم تجویز شده بود که تاثیر گزار نبود بعد از مدتی قطع شد.زمانی که بنده آب زیاد مصرف میکنم فشار زیادی به شکم وکلیه ها میاد اگر دیر تخلیه بشه وتا چند روز باعث تکرر ادرار هر دوسه ساعت یک بار میشه و بعد بهبود پیدا می‌کنه و اینکه چه اقدامی باید انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۳۰ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    این جانب درد بیضه زیادی داشتم و تکرر ادرار که تمام آزمایش های هورمونی و psa,... انجام دادم نرمال بود به تشخیص دکتر حسین خانی التهاب پروستات تشخیص دادن و داروهای که ایشون تجویز نمودن و با مشاوره شما قرص افلوکساسین و ملوکسیکام و پروستاتان و .... مصرف کردم که درد بیضه خیلی کم شده و تکرر ادرار هم نسبت به قبل کم شده ولی باز سوزش وسط آلت و تکرر ادرار دارم آقای دکتر این داروها که گفتین ادامه بدم یا نه موجب مقاومت آنتی بیوتکی نشه ؟حدود 40 روز میشه مصرف میکنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
    دوما من بعضی مواقع نعوظ صبحگاهی دارم ولی کلا میل جنسی کم شده و نعوظ مشکل پیدا میکنم چون میخام ازدواج کنم خیلی میترسم .ممنون راهنمایی بفرمایید
    بنده 38 ساله مجرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      دارو لازم نیست تو تشت آب گرم بشینید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      اگر مجددا علائمتون زیاد شد باید تکرار بشع
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Elmira جمعه ۲۹ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    پدرم حدود ۱۵ روز پیش انگشت شصت پاشون ملتهب و قرمز شد.و ب دنبال آن ورم پاشون از زانو ب پایین و پلک چشمشون پیش اومد.ضمنا چند سالی هست ک مشکل کراتین بالا و بزرگی پروستات دارن.سنشون ۷۴ سال هست.داخل سونو چنتا کیست در هر دو کلیه داشتن ک اندازه یکیشون ۱۳ mmو کیست دیگر ۲۷ mm بود.پروستات ۷۱cc.میزان اوره ۵۱ .و کراتین و اسید اوریک در حد ۲_۴ دهم بالا رفته(کراتین و اسید اوریک در آزمایشات قبلی بالاتراز آزمایش فعلی بوده).و فشارشون هم نسبت ب دو هفته پیش خیلی بالا رفته و ب سختی کنترل میشه.لطف میکنید اگر نظرتون رو بگید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۲( 1 سال پیش)
      آزمایش psa و سونوگرافی نشان دهنده حجم پروستات و باقیمانده ادراری انجام شود
  • تصویر کاربر همایون جمعه ۲۹ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 149 مشاهده پرسش
    درود ،خسته نباشین دکتر جان من یه برنامه تو تلویزیون از جنابعالی دیدم که فرمودین برای یه سر مریض های که بین۵۰ تا ۶۰ هستن وخیلی مشکل حاد نداره و راضی نیستن از نحوه ادرار دارو هایی بنام آلفا بلاخره براشون تجویز میکنید
    خواستم ببینم این اسم دارو هست یا دارو با اسم دیگری هستش .ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۲( 1 سال پیش)
      سونوگرافی پروستات و آزمایش psa انجام بدین
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    بنابرنظر شما با psa 7 نمونه برداری انجام شد ، نظر شما در مورد این ریپورت نمونه برداری چیست آقای دکتر کرمی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۲( 1 سال پیش)
      خدا رو شکر که خوش خیم هست حجم پروستات چقدر بود؟ و اینکه علائم ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ دی ۲( 1 سال پیش)
      حجم پروستات بین 29 سی سی و 37 متغیر بوده و هیچ گونه علایم و مشکل ادراری ندارم
      برای درمان بزرگی پروستاتم باید چه کار کرد ؟
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ دی ۲( 1 سال پیش)
      جوابم براتون اومد آقای دکتر کرمی ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۲( 1 سال پیش)
      پروستات شما چندان بزرگ نیست که نیاز به عمل داشته باشد با توجه به نبود علائم ادراری داروی خاصی هم لازم نیست هر ۶ ماه یکبار psa چک کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    تکرر ادرار و در ناحیه مسانه و بزه ها و الت و یه مقداری سوزش ۲۴ سال سن دارم از اویل این بیماری که اول درد بعد تکرر ادار شروع شد ۲ یا ۳ سال میگزه ایا با دارو درمان میشم یا باید به طب سنی روی بیام ممنونتون میشم راهنمای کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب