جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (628 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ح دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر من دخترم براش تنبلی مثانه تشخیص داده شده است .وقرص بتانکول می خورند از شب گدشته تکرر ادرار گرفتند ادرارقطره ای ودرد زیر شکم دارند چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      چند سالشونه؟ نوار مثانه انجام شده؟
    2. تصویر کاربر ح دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      18 ساله هستند قبلا نوار مثانه برای شما ارسال کردم فرمودین سه ماه بتانکول بخوره بعد سونو بشه تقریبا خوب بود از دیشب تکرر گرفت وادرار کم بدون سوزش
    3. تصویر کاربر ح دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      آقای دکتر پزشک گرگان گفتند عیر بتانکول ترازوسین شب بخوره والان برای کیست تخمدان الداکتون می خوره ایراد داره؟
    4. تصویر کاربر ح دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      آقای دکتر ۱۸ ساله هستند.قبلا نوار مثانه ارسال شد.فرمودین بتانکول روزی دو عدد سه ماه بخوره وبعد سونو انجام بشه این مدت خوب بود دیشب مجدد تکرر ادرار شروع شد دکتر گرگان میگن ترازوسین شبی یکی اضافه بشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      احتمالاً عفونت ادراری گرفته آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۹ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی
    با سلام و عرض ادب و احترام
    با مشکل بسیار بزرگی روبرو هستم و تقاضا دارم مرا راهنمایی بفرمائید:
    مادری دارم 84 ساله که از بیماریهای دیابت نوع 2 ، فشارخون ، تنبلی کلیه و ناراحتی قلبی رنج میبرند که البته بحمدلله با مصرف دارو بیماریها تحت کنترل هستند اما از چندسال پیش بطور مرتب دچار عفونت ادراری میشوند و طی یکی دو سال گذشته 7 بار برای همین مشکل بستری شده‌اند.
    البته در رعایت بهداشت بسیار سهل انگاری میشود ضمن اینکه نمیدانم آیا مصرف قرص های گلورنتا که مدتی مصرف میکردند و پس از مدتی به ملیجنت تغییر یافت در بروز مشکل تاثیر داشته و دارد یا خیر!
    بهرحال سال گذشته متخصص عفونی ، مصرف روزانه نصف قرص نیتروفورانتئین را تجویز کردند و حدود 7 ماه هم عفونت عود نکرد اما برای انجام آزمایش‌های دوره‌ایی ، نیتروفورانتئین را قطع کردم و بلافاصله عفونت بازگشت و دوباره بستری شدند و پس از درمان دوباره مصرف نیتروفورانتئین را شروع کردیم اما مجددا عفونت ادراری بازگشت و دوباره بستری شدند تا اینکه در نهایت به پزشک متخصص اورولوژی مراجعه کردم و ایشان مصرف نیتروفورانتئین را بطور کلی ممنوع کرده و سوند دائمی را برای راحت شدن از تکرر ادرار تجویز کردند.
    حالا پس از 6 ماه دوباره عفونت بازگشته و دوباره در بیمارستان بستری شده‌اند!
    بهرحال بین متخصصین عفونی و اورولوژی که رفته‌ام اختلاف نظر وجود دارد اما همگی فعلا" با سونداژ چندان مخالف نیستند اما حالا ضمن حفظ سوند یکی از متخصصین عفونی ، مصرف نصف قرص نیتروفورانتئین را تجویز میکنند و دیگری مصرف قرص فارینات 250 را توصیه میکنند و برخی هم مصرف کو-تریماکسازول و برخی مصرف مانیتول (متنامین هیپورات) را توصیه کرده‌اند درحالیکه متخصص اورولوژی تنها شستشوی مثانه با آمپول جنتامایسین و مصرف قرص اورامکس (کارن‌بری) را تجویز میکنند.
    بهرحال تقاضا دارم شما راهنمایی بفرمائید چه کنم ؟ و برای پیشگیری از عود مجدد عفونت با حفظ سوند حضرتعالی چه تجویزی میفرمائید ؟
    در ضمن لیست داروهای دریافتی بشرح زیر است و کراتینین خون نیز معمولا" بین 1/1 تا 1/5 در نوسان است و البته گاهی به هنگام عفونت های شدید به 1/7 تا 2 هم رسیده است و معمولا" مابقی تست‌ها هم در محدوده نرمال یا قابل قبول قرار دارد.
    برنامه دارویی روزانه :
    قرص رپاگلیناید نیم میلی گرم (یک عدد)
    قرص ملیجنت 5 (یک عدد)
    قرص بتالکو 2/5 (یک عدد)
    قرص والسارتان 80 (یک عدد)
    کپسول مونونیترال 50 (یک عدد)
    قرص آسپیرین 80 (یک عدد)
    قرص زروواستاتین 5 (یک عدد)
    قرص نفروویت یا رنال فکت (یک عدد)
    کپسول گاباپنتن 100 (یک عدد)
    قرص ممانتین (دو عدد)
    قرص سرترالین (نصف)
    قرص ترانکوپین (یک عدد)
    قرص لورازپام 2 (یک عدد)
    قرص ویتامین دی 50000 (هر دو هفته یک عدد)
    پیشاپیش از بذل عنایت و بذل توجه حضرتعالی بی اندازه سپاسگزارم.


    ...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سوندفولی باید به صورت منظم حداکثر هر دو هفته یک بار تعویض بشه هر دو هفته یک بارم کشت ادراری باید انجام بشه و بر اساس جواب کشت آنتی بیوتیک دریافت کنند شست و شوی مثانه با آنتی بیوتیک درمانی نیست
    2. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      ممنون از پاسخ فوری شما - آیا شما برای پیشگیری از عفونت هیچ دارویی از جمله نیتروفورانتئین یا ارومکس و یا قرص بهتری را تجویز نمیفرمائید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      باید حداقل دو کشت منفی داشته باشید اگر عفونت همچنان باقی بود برای درمان پیشگیرانه تصمیم گیری خواهد شد
    4. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      جناب آقای دکتر کرمی - با سلام و احترام مجدد و ضمن سپاس بی اندازه از متانت و صبوری حضرتعالی در پاسخ به سئولاتِ حقیر ، بعنوان آخرین سئوال خواهشمندم عنایت بفرمائید که مراحلی که شما فرمودید قبلا" طی کرده‌ام. درحقیقت 6 ماه پیش که پس از آنتی بیوتیک درمانی و ترخیص از بیمارستان ، سونداژ دائمی برای مادرم تجویز شد هرماه سوند فولی را تعویض کرده و تست ادرار دادم که در دو سه ماه اول نتیجه منفی شد و در ماه چهارم عفونت مشاهده شد و دوهفته قبل ، پس از شش ماه دوباره با علائم تب و لرز در بیمارستان بستری شدند و حالا 14 روز است که آنتی بیوتیک تزریقی و خوراکی دریافت کرده اند و من نمیخواهم دوباره ایشان بستری شوند چراکه در بیمارستان دچار دلیریوم شدند و خیلی خیلی اوضاع روحی بحرانی شد!
      چنانچه عرض کردم پزشک متخصص عفونی ضمن موافقت با حفظ سوند اصرار بر مصرف روزانه نصف قرص نیتروفورانتئین 100 برای پیشگیری از عود عفونت ادراری دارند درحالیکه یکی دیگر از پزشکان متخصص عفونی بجای نیتروفورانتئین مصرف روزانه یک قرص سفوروکسیم 250 را تجویز کرده‌اند و البته در جستجوهای اینترنتی هم دیده‌ام که قرص کو-تریماکسازول و خصوصا" مانیتول (متنامین هیپورات) برای کسانیکه سوند دائم دارند پیشنهاد شده است و صدالبته پزشک اورولوژیستی که سونداژ دائم را تجویز فرمودند با مصرف قرص نیتروفورانتوئین بشدت مخالف هستند و مصرف آنرا منتج به دیالیزی شدن بیمار میدانند و تنها یک عدد قرص اورامکس و شستشوی مثانه با جنتامایسین به هنگام نیاز کافی میدانند درحالیکه کافی نبود!
      علی‌ایحال علت اصلی از تماس و تصدیع اوقات حضرتعالی و سئوال اصلی حقیر آن است که با توجه به استفاده از سوند دائم شما برای پیشگیری و جلوگیری از عودت عفونت ادراری چه دارویی را پیشنهاد میفرمائید.
      همانگونه که عرض کردم مادرم 84 ساله و حدود 77 کیلو وزن دارند و کراتینین خون بطور متوسط 1/3 بوده و سایر تست های خون و ادرار در محدوده نرمال و یا قابل قبول قرار دارد و سونوگرافیها هم بغیر از کمی کوچکتر شدن کلیه مشکل حاد دیگری را نشان نداده است.
      با احترام مجدد
      سید امیر از اصفهان
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      می‌تونید روزانه یک قرص نیتروفورانتوئین یا نصفشو به صورت ۱۲ ساعت استفاده کنید قرص کرنبری برای بیمار شما می‌تونه مفید باشه که باید استفاده کنه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرکریمی یکشنبه ۲۶ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 42 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    برادر من4ساله مریضه
    هردکتری هم می‌بریم میگن چیزیش نیست
    واقعا نمیدونم دیگه باید چیکارکنم بیچاره هرشب درد داره تاصبح نمیخوابه
    قسمت آلت تناسلیش درد و سوزش داره تیرمیکشه ادرارش سخت میاد بیرون کم و زیاد میشه
    رنگش عوض میشه بو میده
    شب تاصبح تو خواب عرق میکنه
    آزمایش و سونوگرافی هم انجام داده گفتن هیچیش نیست 4ساله داره دارو میخوره ولی هیچ تاثیری ندارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      اذیت کننده ترین مشکلی که داره چیه؟
  • تصویر کاربر میترا چهارشنبه ۲۹ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 40 مشاهده پرسش
    باسلام
    بنده ۴۰ روز گذشته جراحی دیسک کمر داشتم
    بعد از جدا کردن سوند احتباس ادرار اتفاق افتاد آزمایش کشت و سونوگرافی انجام دادم
    و قرص افلولاکسین و سیپروفلاکسسین و الان هم وزیکر می خورم
    اما هنوز درد و سوزش دارم علت چی می تونه باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      الان هم سوند دارید؟
    2. تصویر کاربر میترا یکشنبه ۲۶ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      باسلام
      خیر دو سه روز اول سوند داشتم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      مصرف مایعات رو بیشتر کنید آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    4. تصویر کاربر میترا سه شنبه ۲۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سونوگرافی و کشت ادرار انجام دادم در فایل پیوست هست
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر خانم‌ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 54 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر حدود یکسال که دوبار عفونت اداری گرفتم و تخلیه ادار ناقص صورت نمیگیره و سوزش و در د رد د مثانه و زیر شکم دارم دکتری گفتن مثانه عصبی هست و یکبار حدود نزدیک به یکسال اخیر هیستوسکوپی شدم مجاری ادار که دکتر گفته تنگه کمی بازکرده و در دیوار مثانه برجستگی و چروکهایی دیده مبشه و حالاها دکتر گفته دوباره باید هیستو سکپی انجام بدم مجاری اداری را باز کنم و اگه لازمه لیزر مثانه را انجام بدم تشخیص شما چیست لطفا راهنمایی کنید خانمی ۵۴ ساله و یائسه هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      باید مجددا سیستوسکوپی انجام شود
  • تصویر کاربر نیک چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    درود،جوابیه پاتولوژی ارسال و لطفا درباره ی تزریق یا عدم ان اطلاعاتی لطف فرموده و از عوارض ان هم بفرمایید.
    ۶هفته ۶امپول (ب.ث.ژ)طبق نظر پزشک معالج.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      بله یک دوره bcg تزریق شود سیستوسکوپی های فالو آپ انجام شود
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 36 مشاهده پرسش
    سلام
    طی چندین فقره آزمایش ونمونه برداری و سو نو گرافی و ..... پزشک معالج تشخیص سرطان مثانه بدخیم رو دادن که کلیه سمت راست و بخش کوچکی از روده رو هم درگیر کرده که خدمت شما ارسال میکنم . لطفا بررسی بفرمایید و اگه امکانش هست میخوام زیر نظر شما باشه و از لحاظ مالی هم هرچی باشه هزینه میکنم فقط پدرم خوب بشه. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      باید به همکاران اروانکولوژیست مراجعه کنید بنده این عمل رو انجام نمیدهم باید عمل رادیکال سیستکتومی و احتمالا کمورادیوتراپی نیاز خواهند داشت
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 39 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت جناب دکتر
    طبق سیستوسکوپی که به دلیل تکرر ادرار قبلا در مطب شما انجام دادم تشخیص دادید که مثانه کوچک میباشد ، مدت دو ماهه که طبق دستور شما قرص ویزیکر مصرف میکنم و الان بهتر شده ام . مصرف ویزیکر را ادامه بدهم یا قطع کنم ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      بله تا ۴ ماه دیگه استفاده کنید
  • تصویر کاربر پريماه دوشنبه ۲۰ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 47 مشاهده پرسش
    24 ساله هستم به مدت چهار ماه هست که در طول روز و شب درد و سوز شدیدی در مجرای ادراری و زیر شکم احساس میکنم و برای دفع ادرار باید مدت زیادی صبر کنم و زور بزنم تا بتوانم اردار کنم ،و بعد از ادرار كردن باز هم احسال ميكنم كه نياز به دستشويي رفتن دارم ، تکرر ادرار هم دارم . مقدار زیادی دارو ، انتی بیوتیک مصرف کرده ام ولی هیچ کدام جواب نداده است هیچ دکتری تشخیص نداده است . همینطور به بیماری پستوریازیس مبتلا هستم و امپول سینورا تزریق میکنم، نوار مثانه هم انجام دادم كه براتون ارسال كردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      نوار مثانه رو بفرستید ببینم اگر مشکل در آپلود دارید به واتس اپ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ ارسال کنید
  • تصویر کاربر Samilan دوشنبه ۲۰ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 31 مشاهده پرسش
    با سلام.همسرم آقای ۴۵ ساله هستند که ۸ ماه پیش تخیله توده مثانه داشتند که خدارو شکر low level بوده و طی دو بار چکاپ مشکلی نداشتند .الان میتونن روزه بگیرن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      بله منعیدجهت روزه گرفتن ندارند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سپیدار چهارشنبه ۲ آذر ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام دکترجان،من ۴۲سالمه آزمایش دادم حجم مثانه ۱۷ccو(psa 0/57)و ( 0/2 freepsa)هستش،البته چندتاسنگکلیه دارم درهردوکلیه ام ۶میل،تکررادراردارم زورمیزنم گاهابراادرار،وقطرادرارمم کمه ؟چکاربایدکنم ،کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ آذر ۱( 2 سال پیش)
      سلام از کی ادرار این مشکلات شروع شده ؟ دارویی برای پروستات مصرف کرده اید ؟
    2. تصویر کاربر سپیدار چهارشنبه ۲ آذر ۱( 2 سال پیش)
      والا ۳ ماهی هست که اینطوری شدم ،شب ها خواب ندارم دیگ ،هیچ دارویی براپروستات استفاده نکردم تابحال
    3. تصویر کاربر سپیدار چهارشنبه ۲ آذر ۱( 2 سال پیش)
      ۳ ماهی هست الان،خیردارویی استفاده نکردم تابحال
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ آذر ۱( 2 سال پیش)
      سونوگرافی حجم پروستات اعلام کرده ؟ ادرار باقیمانده پس از خالی کردن مثانه چقدر بوده ؟ ازمایش ادرار داده اید ؟ عکس یونو را بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ آذر ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    با عرض سلام دکتر جان بنده به علت تشخیص التهاب پروستات بعد از یه رابطه دوسال پیش دچار سوزش در طوله مجرا و درد زیر شکم یه حالتی شیبه نفخ حتی با صدای غار..وباد شکم شدم پس از درمانهای مختلف هنوز بهبودی کامل نشدم و از دکتر تقاضای سیستوکوپی کردم گفتن لازم نیست بنده بعد از ادرار حس تحریک و سوزش کمی نوک الت دارم خواستم ببینم چون از لحاظ تنگی مجرا بررس نشدم ممکن است علایم مربوط به ان باشد در ضمن دو سونو انجام دادم که عکسهای اخری ارسال میکنم ممنون میشم راهنمایی کننین حتی با مطب شما هم برای سیتوسکوپی تماس گرفتم بعد از شرح حال و گفتن نتایج سونو گفتن نیاز به اقدامی نیست مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ آذر ۱( 2 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ چه داروهایی مصرف کرده اید ؟ عکس ها اپلود نشده
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ آذر ۱( 2 سال پیش)
      سلام ۴۲ سالمه دکتر جان در سونو گ افی مثانه پر ۵۴۰ سی سی و باقیمانده ادرار ۲۴ سی سی و حجم پروستات ۱۷ سی سی داروهای مختلفی مانند تامسولین دایکس سایکلین و تاوانکس ترازوسین و غیره ...
    3. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ آذر ۱( 2 سال پیش)
      عکس دیپورت سونو هم ارسال کردم دکتر جان ممکن من تنگی مجرا داشته لاشم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ آذر ۱( 2 سال پیش)
      جهت سیستوسکوپی با شماره های زیر تماس بگیرید ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر کوروش شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام.دکتر جان خسته نباشید.من 7 سال پیش .کلا ادارم به زور میامد که یک روزاخرش مجبوررشدم برم دکتر تو شهردسبزوار بنام بسکابادی .ایشان همون موقه گفتم شما مجرای ادارتان تنگ است .خلاصه یک سونگورافی از مجرای ادارم گرفت.که تا اخر عمر درد اش رو فراموش نمیکنم.جواب را بهش دادم.گفت از استرس یادفشار عصبی است.دو ورق قرص داد ودیگه خوب شدم.که 4 سال پیش تو سبزوار یک دکتر امده بوددفامیل دای ام میشد به نام اقای پور بلاسی .بازم همین مورد پیش امد رفتم همون عکس مجاری ادار ر هم بردم .که گفت برو سونوگرافی بگیر .گرفتم اوردم .گفت پروستات عفونت کرد دوتا قرص داد اگه اشتباه نکنم .یکی صبح بخورم از همون هم شب ها هم بخورم .ویک دانه فقط شب ها.دیگه گفت یک دوماه دیگه بیا خوب شدم نرفتم بعدیک سال رفتنم دیدم از سبزوار رفته تهران.پارسال پیگیری کردم ادرس مطب تهرانپارس تو یک کلنیک بود ادم کارگر تو روستا با سه تا بچه دیگه نتونستم بیام تهران.الان نزدیک 4 ماه میشه خیلی اذیت میشم. حالا دیگه اداره باید نیم ساعت بشیتم اخرش با ادرارم منی میاد.بعدش کلیه هام درد میگیره.مخصوصا صبح باید 40 دقیقه بشینم .بعد سر کار مردم هم نمیشه هی بری دستشوی و نیم ساعت بشینی.بعضی موقه انقدر فشار میاد به بیضی هام .حالا از شما یک راهنمای یا یک وزیت کنید .بلکه بهتر بشم یا چند تا قرص بهم بگید .تا برم بگیرن تشکر از محبت شما


    گگ.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱( 3 سال پیش)
      3-سلام ، بايد جهت بررسي از نظر مثانه عصبي تست اروديناميك يا نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر بنده 23 سال سن دارم و خودارضایی میکنم
    پارسال دچار التهاب پروستات شده بودم که با داروهابی که برام تجویز کرده بودید خوب شد
    متاسفانه با ادامه روند خودارضایی الان حس میکنم بعد از ادرار کردن مقداری ادرار باقی میمونه و باید با فشار خالی بکنم و حس باقی موندن ادرار رو دارم
    و گاهی اوقات بعد از ادرار قطره قطره به مقدار کم مواقع ایستادن یا خم شدن خارج میشه
    سوزش و تکرر ادرار هم ندارم
    آیا داروهای شل کننده که تجویز میفرمایید اثر منفی در آینده برای من میزاره یا خیر؟
    درمانش همیشگی هست؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱( 3 سال پیش)
      آقای دکتر من منتظر پاسخ شما هستم..
    2. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱ اردیبهشت ۱( 3 سال پیش)
      آقای دکتر یک هفته شد پاسخی دریافت نکردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱( 3 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادراری انجام بدید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سام چهارشنبه ۲۷ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام،خسته نباشید.من در ادرار کردن مشکل دارم و برای ادرار باید تمرکز کنم،سوزش و تکرر ادرار دارم ، سه انگشت زیر نافم هم درد شدیدی میگرفت مخصوصا" بعد از غذا . پیش دکتر رفتم دکتر قرص افلوکساسین۲۰۰ و پروترال۴/۰داد و آزمایش نوشت بعد از یک هفته استفاده داروها رو عوض کرد و قرص پرازوسین ۱ و روغن کدو و شربت اورتیکا داد حالا بعد از یک ماه هیچ تاثیر خاصی حس نمیکنم بطوری روی زندگی زناشویی تاثیر گذاشته، در ضمن قرص پرازوسین باعث تنگی نفس و افت فشارم میشه، میخواستم بدونم درمان کامل و قاطعی براش هست یا نه_خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      باید بیایید معاینه کنم02122642744
  • تصویر کاربر خسررو چهارشنبه ۲۷ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    من یگسال پیش عمل پروستات لیزری انجام دادم دکترم کپسول تاموسیلین برایم تجویز کرد ولی باخوردن ان بعد از ادرار کردن دراخر ادارار بصورت قطره قطره خارج میشود که باقطع دارو بهتر مشوم ایا خوردن کپسول را ادامه دهم یا خیر از راهنمایی شما متشکر میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر ابوالفضل جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 7765 مشاهده پرسش
    قای دکتر من 20 سالمه و خیلی سال هستش که زیاد از حد خود ارضایی کرده ام و 3 ساله که یه مشکلی دارم و اونم اینه که اگر تقریبا 10 روز خود ارضایی نکنم و بعد از 10 روز خودارضایی کنم , درد دارم هنگام ارضا شدن یعنی مایه منی با درد میاد بیرون و یه سری تیکه های زرد رنگ ژله ای هم پیدا میشه داخلشون انگار که سفت تر از بقیه مایه های منی هستن ; اما اگر در هفته سه بار خود ارضایی کنم و بیشتر , درد ندارم و اون نوع مایه منی به اون شکل زرد رنگ بیرون نمیاد ) همچنین اگر بعد از این 10 روز که خودارضایی نکرده ام , موقع ادرار کردن در حین ادرار دردی ندارم , اما ادرار که تموم میشه بعدش حس میکنم یه چیزی میخواد بیاد بیرون که خیلی درد داره اما نمیاد حالا اگر خود ارضایی بکنم این حس رو هم دیگه بعد از ادرار ندارم فاصله بیضه تا مقعد هم گاهی اوقات حس میکنم یه چیزی هست سنوگرافی و ازمایش هم دادم پروستات هم ندارم قرص هایی واسه پروستات هم مصرف کردم از جمله سیپروفلوکساسین اما خوب نشدم دیر به دیر حس مدفوع پیدا میکنم و مدفوع میکنم گاهی اوقات هم مدفوع که انجام میدم بعدش از الت تناسلیم یه مایه چسبناک بیرون میاد. شما داخل تماس قبلی گفتید که اسپاسم دارم میخواستم بدونم ایا میشه یک فرد 3 سال اسپاسم داشه باشه ؟
    بعد اینکه اقای دکتر یک بار دیگه هم این سوالو پرسیدم و شما گفتید احتمالا عفونت دارید و تاوانکس 500 بخورید طی 10 روز و من خوردم وباز خوب نشدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      با ترک خود ارضایی تمامی علایم رفع میشه
  • تصویر کاربر برک چهارشنبه ۲۹ دی ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 55ساله هستم دوساله با مشکل پروستات درگیر هستم اندازه آن البته 29 cc است در آخرین سونوگرافی اما در متانه ادار می‌ماند دردوسونوگرافی در4ماه اخیر 25 وآخرین 60ccدرمثانه ادار مانده است نوار مثانه هم داده ام عضلات مثانه ضعیف است دچار مشکل در دفع کامل ادار هستم وعدم تخلیه کامل دارو هم مصرف میکنم ترازوسین 2 وتامسولوسین والبته قرص ویسول هم دکتراخیرا داده اما شدت بیماری بیشتر شده دچار سنگ کلیه با 4میلی درکلیه چپ در سونوگرافی اخیر شدم سالها بود مشکلی نداشتم خلاصه چه کنم شرایط برایم اذیت کننده است
    آیا با عمل لایه برداری از پروستات با لیزر مشکلم حل می‌شود یا باید کامل برداشته شود. یا ادامه وتکمیل داروها. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ دی ۰( 3 سال پیش)
      باید بیایید معاینه کنم02122642744
  • تصویر کاربر ر_م چهارشنبه ۲۹ دی ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر باتوجه به بزرگی پروستات وسنگهای مثانه وسنگ ریزه کلیه چپ باید عمل جراحی شوم ؟ یا بادارو میشه کنترل کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ دی ۰( 3 سال پیش)
      سنگ مثانه دارید و بهتره جراحی بشید
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۶ دی ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر .پدرم سرطان بدخیم معده داره .۶۸ سال .معده ش برداشتیم.متاساز نشده توده.الان اولین جلسه شیمی رو انجام دادیم .تامسولوسین مصرف میکنه شبی یک عدد .ایا قرص دیگه ای هست مفرفی کنید در این ایام شیمی هز تامسولوسین بهتر باشه .چون تکرر ادرار داره و شبی ۵ بار میره سرویس .و این بیخوابی برا شیمی ش بده.به خود پدر جریان بیماریش نگفتیم امیدوارم موهاش نریزه که نفهمه.ایا میتونیم فینستراید هم براش مصرف کنیم علاوه بر ی کپسول پروستات.از پرستار پرسیدم گفت دهروهای شیمی ش ممکنه مو نریزونه.فعلا که ی هفته بعد شیمی موش نریخته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ دی ۰( 3 سال پیش)
      این قرص ها باعث ریزش مو نمیشه ولی شیمی درمانی میشه
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب