اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (653 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر زینب پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    با سلام و درود
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که جواب سونوگرافی ارسالی چیه و چه کاری باید انجام بشه؟آیا نیاز به جراحی هست؟پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 10 ماه پیش)
      حتما باید سیستوسکوپی انجام شود
  • تصویر کاربر صدیقه سه شنبه ۲ بهمن ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    من حدود سه ساله که به التهاب مثانه مبتلا شدم وجدار مثانم ضخیم شده ودر دفع ادرار مشکل دارم وکامل تخلیه نمیشه وچند مرحله ای هست باید آب بگیرم به خودم تا مرحله به مرحله دفع بشه .زود به زود باید برم دستشویی. شب و روز خواب ندارم بیرون نمیتونم برم مسافرت نمیرم تو ماشین اذیتم. زود به زود عفونت ادرای میگیرم که اصلا نمیتونم ادرارم کنترل کنم میریزه وهراز پنج دقیقه باید به دستشویی برم .سیستوسکوپی انجام دادم که گفتن راه مجاری ادراریم تنگه والتهاب وضخامت داره .نوار مثانه ویورو دینامیک هم انجام دادم که وسطش نتونستم تحمل کنم چون سوزش شدید داشت وادرارم دفع نمیشد وبهم فشار میومد آنتی بیوتیک زیاد استفاده کردم .داروهای زیادی دکترهای اورولوژی بهم دادن که تاثیر نداشتندلطفا بگید چیکار کنم ؟ سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۳( 10 ماه پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام خانم هستم ده سال قطع نخاع هستم از سوند نلاتون وپوشینه استفاده می کنم عفونت ادراری ودرد ‌پهلو خیلی اذیتم می کنه سوزش ادرار شدید هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 10 ماه پیش)
      ابتدا اینکه باید نلاتون هایی که استفاده میکنید و محفظه نگه داری اونا مورد بازبینی از نظر استریل بودن قرار بگیرند آزمایش کشت ادرار هم انجام بشه
  • تصویر کاربر Aa پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    یه لکه سیاه‌رنگ بدون درد مدتی هست بین آلت و بعضی‌ها هایم پدیدار شده
    شاید هم بوده و من دقت نکردم
    میخواستم بدانم ممکنه خطر ناک باشه یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 10 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر Aa چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 10 ماه پیش)
      آپلود کردم
    3. تصویر کاربر Aa چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 10 ماه پیش)
      این خوبه؟
    4. تصویر کاربر Aa چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 10 ماه پیش)
      .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 10 ماه پیش)
      خیر لکه های معمول پوستی هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Hamid پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    ورم مثانه در هنگام شروع فعالیت ورزشی درد زیادی دارم اما بعد از ادامه فعالیت و گرم شدن درد کمتری حس می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      وابسته به ورزشه؟ در حالت عادی این مشکلات رو ندارید؟
    2. تصویر کاربر Hamid سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      در حالت عادی ورم دارم اما درد نه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 10 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسینی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 158 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر چند وقت پیش پدرم کمی درد پهلو داشتن ما هم برای اطمینان رفتیم دکتر سونو انجام دادیم
    جواب سونو گرافی اومده که کلیه ها مشکلی ندارن
    اما در سونو اومده مثانه دارای ضخامت جداری نامنظم رویت شد
    پوروتروژن لوب مدین به میزان mm10 در کف مثانه رویت شد
    پروستات دارای اکوی نرمال و به حجم 22 cc نرمال است
    حجم قبل از تخلیه 156 ccمیباشد
    رزیدو ادراری پس از تخلیه 12cc می باشد
    دکتر من خیلی نگران هستم
    ممکنه چیز بدی باشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      خیر آزمایش psa انجام دادین؟
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده حدود دو ماه و نیم پیش به دلیل درد در بیضه چپ و مثانه در همان سمت و گاهی تکرر ادرار به متخصص مراجعه کردم که ایشون هم آزمایش گرفتند هم سونو گرافی ،داخل سونو چیزی نبود ،گفتن که دچار عفونت شدی داروی تزریقی آمیکاسین 3 عدد ،یک ماه داکسی سایکلین 100و سه عدد سه شاسه فسفو مایسین
    تجویز کردن که در دوران مصرف بهتر بودم بعد از 1 ماه دارو مجدد علائم خفیف تر برگشت دوباره مراجعه کردم این سری 3 تا تزریقی جنتامایسین ،یک هفته آزیترومایسین و یک هفته تترا سایکلین تجویز کردن مجدد بعد از مصرف دارو علائم برگشت به صورت سبک مجدد برای بار سوم مراجعه کردم و ایشان بعد از معاینه مجدد تشخیص آپاندیس بیضه دادن و یک سونوگرافی بیضه و کشاله ران نوشتن و گفتن البته نیاز به انجام نیست چون بیماری همینه و داروی خاصی نداره و بعد یه دوره طولانی خودش رفع میشه و پرسیدم من نگران عفونت ام گفتن رفع شده ،الان حدود دو هفته از آخرین مراجعه ام میگذره این درد گاهی میاد که با مسکن بهتر میشه، فقط سوال بنده اینه تکرر ادرار همچنان هست این یعنی بنده درگیر عفونت ام یا از عوارض همون آپاندیس است ؟ یا مشکل دیگه ای دارم ؟ باید چیکار کنم دارویی هست مصرف کنم این تکرر و درد بهتر بشه یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      علائمتون بیشتر به التهاب پروستات (پروستاتیت) شبیهه تا آپاندیس بیضه
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      چه دارویی داره آقای دکتر که مصرف کنم تا بهتر بشم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عادل سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    سلام و احترامات جناب دکتر من این مشگلی که دارم 17.18ساله دارم روزا بیشتر از 15بار شباهم چون چایی و آب کم میخورم 5.6بار از خواب بیدار میشم برای ادرار کردن هر سالم دوبار سونوگرافی و آزمایش ادرار میرم ولی هیچ مشگلی نشون میده فشار ادرارم خیلی پآیینه اخرادرارم یا باید منتظر باشم قطره قطره مثانم خالی بشه یا بزارم اون قطره قطره جمع بشه آلت یهو فشار بدم خالی سه مثانم خیلی ضعیفه مثلا احساس میکنم پره پره خیلی داره دستشویی رفتی یه لیوان یک بار را در نظر بگیریم نصف اون ادرار میکنم میخاستم نوار مثانه لازم باشه انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      بله حتما بایدنوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام مادرم یه زن 53ساله بدون سابقه سرطان بدون دود و سابقه مواد
    در شهریور ماه موقع سفر و در جاده ادرار خودش را نگه داشته و کنترل کرده و احساس درد و سوزش زیاد در قسمت ورودی مجرا داشته و به محض تخلیه متوجه حجم زیاد ادرار خونی با لخته شده که به دکتر مراجعه کرده و بعد سونو شدن مثانه مشکلی نداشته تشخیص عفونت ادراری شدید دادن
    قبل تر هم سابقه عفونت ادراری مکرر داشتن
    و آنتی بیوتیک مثل سیپروفلوکساسین و... تجویز شده با خوردن دارو مشکل حل شده
    و به بعد مدتی دوباره با سوزش و احساس پری مثانه عود کرده
    و باز باخوردن دارو مشکل حل شده
    به دکتر مجاری ادرار مراجعه کردن سونو شدن و ایشون گفتن باید تحت بیهوشی سیستوسکوپی بشن
    سونو رو براتون ارسال میکنم همراه با آزمایش ادرار

    لطفا من رو از نگرانی در بیارید من دانشجو هستم و اصلا تمرکز برای درسم ندارم
    1. تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۲۳ دی ۳( 11 ماه پیش)
      عکس سونوگرافی
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ دی ۳( 11 ماه پیش)
      باید سی تی اسکن شکم و لگن با و بدون کنتراست تزریقی و سی تی سیستوگرافی انجام بشه
    3. تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۲۴ دی ۳( 11 ماه پیش)
      سونوگرافی رو مشاهده کردید؟نیاز جواب آزمایش ادرار رو هم بفرستم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      بله سی تی انجام بشه
    5. تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      اگر امکانش هست صفحه پرسش رو نبندین تا من بتونم جواب سی تی اسکن رو بفرستم ببینید .خدا اجرتون بده
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 10 ماه پیش)
      انجام شد به واتس اپ 09101142080 ارسال کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر آهنگری دوشنبه ۲۴ دی ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    من مدتی هست بیشتر شب ها بیرون روی دارم طوری مه حوالی ساعت چهار یا پنج‌صبح باعث بیدار شدن از خوابم میشه پ بعد آن خوابم نمیاد اخساس میکنم باعث اختلال خوابم میشود د ضمن مدت یک‌سال است برای ریزش مو سر دکتری قرص آوودارت ./۵ داده روزب یک عدد مینونه مرتبط باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 11 ماه پیش)
      چند سالتونه(
    2. تصویر کاربر آهنگری یکشنبه ۲۳ دی ۳( 11 ماه پیش)
      43 ساله هستم
      البته سال پیش همکاراتون گفتند سونو‌ از مثانه خالی و پر و کلیه و پروستات تهیه کردم فرستادم گفتند طبیعی است به آنصورت احساس پری موانه هم احساس نمیکنم. ولی با اینکه قبل خواب بیرون میرم ولی هر شب حوالی ساعت ۴-۵ خواب مثانه پر میشه. روزا به آنصورت حاد نیست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ دی ۳( 11 ماه پیش)
      از ساعت ۹ شب مصرف مایعات رو به حداقل برسونید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فالح سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با سلام پروستات من 35 گرم و 35سی سی و PSA 1.2 است.
    و تمام این نشانه های بزرگی پروستات را دارا هستم.و قبلا عمل دیسک کمر داشتم.
    چه پیشنهادی برای درمان من دارید.
    با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ناشی از دیسک کمر است باید نوار عصب بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر بهمن جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    باسلام جناب دکتر
    بنده حدود 2 ماقبل بدلیل علائم سوزش ادرار،ادرار متقاطع و تاخیر در شروع ادرار به پزشک مراجعه کردم و بعد از آزمایشات تشخیص داده شده که عفونت پروستاتیت حاد دارم و به مدت یک ماه تاوانکس500 و تامسولوسین مصرف کردم و علائم تا حدودی بهتر شد و به توصیه دکتر، مصرف دارو را قطع کردم.عرق گیاهی گزنه،خارخاسک وخارشتر همچنین دمنوش مصرف کردم و تا الان مصرف میکنم،تنها علامتی که دارم اینه که ادرارم حدود چندثانیه با تخیر شروع میشه وکمی سوزش هنگام ادرار دارم ولی سرعت مناسب داره و .میخواستم محبت کنید آزمایش ها را نگاهی بیندازید و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چه مصرف بکنم تا 100درصد خوب بشم و اینکه بعداز خوب شدنم آیا درآینده ممکنه مزمن شود؟
    باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      شما سالمید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    اقای دکتر یعنی چی مهم نیست ادارم ئوشاخه و نازکه بعضی موقع ها هم سوزش داره 3 ماه دارم افلوکساسین با مداکسن میخورم با ی قرص قهوه ای رنگ فقط بگین خوب میشه یا نه . مرسی واقعا...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      فقط با بیخیالی خوب میشوید نه با دارو
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب خدمت جناب دکتر کرمی ؛
    احتراما به استحضار عالی میرساند که پدر اینجانب دارای 72سال سن است که با تزریق انسولین بیماری قندخون خود راتحت کنترل دارد ، درضمن ایشان در سال 70 تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته است والبته ازاین بابت هم علیرغم کنترلها ودرمانهایی که انجام میدهد متاسفانه طی سالهای پس از عمل بای پاس دچار گرفتگیهای مجدد عروق کرونر شده است ؛ علیهذا نتایج آزمایشهای ایشان ارقام زیر را نشان میدهد: برای psa عدد 13/2 و برای free psa نیز رقم 0/8 سوال اینجاست که با توجه به شرایط اخیرالذکر واینکه ایشان تحت درمان یکماهه آقای دکتر کبیری در اصفهان قرار دارد ، آیا صلاح است که ایشان با در نظر گرفتن نسبت free psa به psa که حدود 0/06 میباشد بمنظور تشخیص سرطان تحت بیوپسی قرار گیرند * ضمن تشکر از حضرتعالی عاجزانه تقاضای دریافت تجویز و نظر جنابعالی را دارم * )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      با توجه به سن و بیماری قلبی نیاز به اقدام خاصی نیست چون در هر صودت قابل عمل نیستند اگر پی اس ابالا رفت هر 3 ماه امپول کافی است با مطب هماهنگ نمایید02122642744
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 13 ساله هستم . بعد از ارضا شدن و خروج منی ؛ تقریبا 10 الی 20 دقیقه در قسمت بین مقعد و بیضه دچار درد می شوم که تقریبا دردش شبیه تیر کشیدن است . و بعد از مدتی درد تمام می شود و فقط بعد از انزال دچار درد می شوم . زیاد تحریک می شوم . ولی سعی میکنم خود ارضایی نکنم . آقای دکتر می ترسم دچار التهاب پروستات شده باشم . اگر التهاب است راه درمانی وجود دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن خود ارضایی نکنید
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    حجم پروستات اینجانب 37 می باشد تکرر ادرار زیاد دارم داروی اسپاسم عضله هم اسفاده کردم ولی باز تکرر ادرار دارم وفتی باد سرد به وسط کمرم می خورد اساس سردی وتکرر ادار شروع می شود لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر کرمی من سمت چپم درد خفیفی داشتم رفتم سونو گرافی کردم برای کلیه سمت چپم نوشتهfullnessخفیف ایا مشگلی بعدا برام ایجاد نمیشه در ضمن چه دارویی باید بخورم******برا پرستات هم نوشته ابعاد طبیعی دارد و اکوی هموژن به حجم27ccرویت شد ایا مشگلی نیست واگه هست دارو چه بخورم برام مفیده متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیریدivp
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب