جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (629 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۱۰ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    آقای دکتر مدتیه تکرر ادرار دارم. یعنی با خوردن یک لیوان آب سریع دستشوییم می گیره. یا شبا موقع خواب حتما 2-3 دفعه باید برم دستشویی تا خوابم ببره. توی محل کار حداقل 4 دفعه میرم دستشویی. در کل یعنی زود به زود دستشوییم می گره و ادرارم زیاده. لطف می کنین راهنماییم کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٦٤٤نوار مثانه
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام
    حدود یه هفته هست احساس تکرر ادرار می کنم
    مثلا وقتی میرم دستشویی احساس می کنم مثانه به صورت کامل تخلیه شده ولی چند دقیقه بعد دوباره احساس ادرار بم دست میده که می توتم تحمل کنم و وقتی که نشسته ام فشار بیشتری بم وارد میشه و وقتی راه میرم احساس ادرار رو از دست میدم
    و وقتی میرم دست شویی به اندازه ای ادار می کنم که مثل اینکه چند ساعت هست که دست شویی نرفتم
    البته حدود 1 سال میشه که برخی صدا ها باعث عصبی شدن بیش از حد من میشه و خودمم احساس می کنم تو تکرر ادرار نقش داره

    چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ نوار مثانه
  • تصویر کاربر شهريار شنبه ۶ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 737 مشاهده پرسش
    دكتر عزيز درود بر شما
    دكتر جان پدره من ٦٦سال سن دارن و حدود ١٧سال به بيماري پاركينسون دوچار هستن، مشكل ايشون اينه كه پدرم حداقل هزار سي سي ادرار بايد تو مثانشون جمع بشه كه احساس ادار كنن و الان دو هفتست كه به هيچ وجه نميتونن ادرار كنن يك تست اروديناميك انجام شد و گفتند گرفتگي و تنگي مجاري وجود نداره ولي مثانه نوروژنيك شده، چند روز كه نتونستن ادرار كنن البته فشاررر خيلي شديدي بهشون وارد ميشد ولي دفع در حد چند قطره بود قرص پرازوسين ١ميل و باكلوفن ده ميل به مدت دو هفته هست مصرف ميكنن،چند روز بيش مجبور شديم به مدت دو روز از سوند فولي استفاده كنيم اما الان ريمو كردم سوندو از مجاريشون و قصد دارم از سوند موقت استفاده كنم ، شما چه راهي رو براي درمان پيشنهاد ميكنيد يا چه دارويي مناسب هست؟اخه اذيت ميشن براي استفاده سوند و خطر عفونت ،
    متشكرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ نوار عصب مثانه
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۶ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من پسری۱۹ساله هستم که مبتلا به تکرر ادرار هستم.به دکتر مراجعه کردم و تمام آزمایشات و سونوگرافی هایم نرمال بود و در ظاهر هیچ مشکلی ندارم.من یکی از مقاله های شما را در این رابطه مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که من مبتلا به مثانه ی بیش فعال هستم.چند روزی است که تمرین فاصله انداختن بین دستشویی رفتن را زیاد کردم .میخواستم شما هم دارویی هایی که برای مثانه ی بیش فعال به بیماران تجویز میکنید را برای من تجویز کنید.چون این موضوع در دانشگاه بسیار آزار دهنده هست میخواستم دارو های قوی تجویز کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ بايد نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر . سه شنبه ۲ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    یک بیمار 61 ساله ای هست که به علت ناراحتی قلب از قرص آسپرین و وارفارین مصرف میکند و در بیمارستان در ناحیه شکم 15 الی 16 عدد آمپول در ناحیه شکم زده است.حالا در حدود 3 الی4 روز به خونریزی ادراری دچار شده است و در ناحیه دور ناف که از قبل آمپول خورده احساس درد دارد.بعد از آزمایش عفونت ادراری هم تشخیص داده شده است.لطفا راهنمایی کنید علت درد و جلوگیری از خونریزی را توضیح دهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      عارضه دارو است
  • تصویر کاربر نازنین سه شنبه ۲ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    سلام.من حدود 25 سال هست که دستشویی زیاد میرم و جز یکبار چندین سال پیش رفتم دکتر و چون نتیجه ای نگرفتم دیگه نا امید شدم امروز با مطالعه سایت شما علائم خودمو در گروه مثانه بیش فعال پیدا کردم و به درمان یه کم امیدوار شدم.واقعا فکرشو نمی کردم که درمانی واسه این مشکل باشه.خواستم تشکر کنم و بگم واقعا چند درصد امکان بهبودی هست؟البته اکه توی شهر من گرگان بتونم دکتری پیدا کنم که اون تست مخصوص ارودینامیک رو بگیره!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ بايد نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر ژیلا سه شنبه ۲ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر از جنابعال در پاسخ به سوال x15c121845به استحضار شما می رسانم ،اینجانب خانمی هستم ۵۴ ساله و یایسه ، گاهی شب ها(حدود سه یا چهار بار در طی سه ماه گذشته ) هنگام خواب مقدار کمی ادرار از من خارج می شود که بلافاصله بعد از خروج بیدار می شوم ولی مانند موضوع سوال یاد شده که اصلا خروج ادرار را احساس نکردم ، این مورد را حس می کنم ولی دیر شده وادرار خارج می شود البته این مورد همیشگی نیست وگاهی اتفاق می افتد حال سوال من این است آیا مورد سوال قبل با این موضوع ارتباط دارد با توجه به اینکه قبل از آن بی اختیاری ادار هم یک یا دو بار در خواب اتفاق افتاده بود؟ آیا این بیماری مثانه است ؟ یا با توجه به مشکلات و بیماری های اعصاب می تواند از عوارض آن باشد؟ در صورت بیماری مثانه آیا امکان درمان توسط جنابعالی وهمکارانتان در مطب وجود دارد یاخیربا توجه به جنسیت من ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      نوار مثانه٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۲ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    4 روز است که احساس درد در مثانه دارم که با نشستن و یا راه رفتن بدتر میشود و گاهی در بیضه ها هم احساس درد میکنم ولی مشکلی در ادرار کردن ویا تکرار ادرارندارم بنظر شما مورد حادی است و باید به پزشک مراجعه کنم یا خود بخود خوب خواهد شد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر سمیرا سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام...آقای دکتر من چند روزی سمت چپ شکمم سوزش دارم...به خاطر کارم مدتی استرس شدید داشتم....درضمن فک میکنم عفونت اداری هم دارم چون هرروز ترشحات سفیدرنگ مایل به زرد دارم...آیا عفونت اداری میتونه باعث برگشت ادرار بشه؟راه تشخیص به چه صورته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      ازمايش وكشت دهيد
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشی ،حدود سه سال هست که از بی اختیاری ادرار وسوزش رنج میبرم به طوری که حاات دفع ادرارم بصورت قطره ای هست وچندین آنتی بیوتیک مصرف کردم ولی پاسخ چندانی نگرفتم در آزمایشات کشت ادرار تشخیص سیستیت بوده وعفونتو التهاب مثانه همچنین در هنگام ارضا جنسی اسپرها نیز پرتاب نمیشود و مانند ادرار قطره ای بیرون می آیند انم بعضی اوقات با سوزش خواستم کمک کنید بدونم من چیکار کنم وچه بیماری دارم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ نوار مثانه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

بی اختیاری ادرار وضعیتی است که در آن، فرد نمی تواند جلوی نشت ناخواسته ادرار خود را…
سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…
زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب