جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر توران پنجشنبه ۸ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1187 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خانمی هستم 68 ساله از تکرر ادرار رنج میبرم داروهایی که خوردم omnic 0.4 , detrusitol 4mg , vesicare , فوروزماید 40 و نتیجه ای نگرفتم الان بهم گفتند هفته ای یک آمپول است یا سرم نمیدانم به نام cystistat داخل مثانه تزریق کنم به مدت 6 هفته میخواستم بدانم آیا نتیجه ای دارد یا نه و عوارض آن چیست از راهنمایی شما صمیمانه سپاسگزارم
    ضمنا در سونوگرافی مثانه بعد ازتخلیه ادرار از 350 سی سی 185 سی سی باقی مانده بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      اول بايد نوار مثانه ميگرفتيد من اعتقادي به داروي ذكر شده ندارم
  • تصویر کاربر روجا جمعه ۲ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام. من هفته گذشته دچار تکرر ادرار همراه با درد و سوزش و خونریزی شدم . به درمانگاه مراجعه کردم . به من 20 عدد سیپروفلوکساسین 500 دادند به همراه فنازوپریدین . الان 5 روزه که آنتیک بیوتیک مصرف می‌کنم ، سوزش و خونریزی قطع شده ولی هنوز تکرر ادرار دارم. روزی 10 تا 15 بار مجبورم برم دستشویی. شبها هم گاهی یه بار . من 6ماه پیش هم دچار همین مشکل شدم ولی با مصرف دارو ، علائمش یکی ، دو روزه خوب شد . آیا وضعیت فعلی من طبیعی است ؟ با مصرف مابقی دارو خوب میشم یا احتیاج به اقدام دیگری هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      ازمايش كشت ادرار مجدد دهيد تا مشخص شود عفونت از بين رفته است
  • تصویر کاربر نازیلا دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    با سلام.28 سالمه.طی سه آزمایش در طول سه ماه خون در ادرارم دیده شده.سونوگرافی شکم و لگن کاملا طبیعی بوده.با توجه به اینکه این مشکل در دوران کودکی و نوجوانی هم وجود داشته و آنها معتقد بودند که مثانه کاملا تخلیه نمی شود آیا پیشنهاد آزمایش سیتولوژی و سی تی اسکن شکم و لگن را می دهید؟اخیرا مشکل تکرر ادرار را هم دارم.یا همان مشکل پری مثانه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      يلام بهتر است هر دو را انجام دهيد بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر nima دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشيد و ارزوي قبولي طاعات و عبادات شماجناب پروفسور كرمي بنده چند روزي است كه بعد از اتمام ادرار و هنگام استبرار كردن دچار سوزش شديد در مجرا ميشوم و انتهاي ادرار به صورت تكرر خارج ميشود و به صوت كامل تخليه نميشود همراه با سوزش در ضمن چركي هم از مجرا خارج نميشود كه به صورت غليظ و تيره باشد فقط خود ادرار كه به صورت تكرر و سوزش خارج ميشود به رنگ شفاف و كمي چسبنده است كه رقيق است ، بنده پارسال خدمت شما سيستوسكوپي انجام دادم و كاملا نرمال بود و ٢٧ سالم است ، علت چيست جناب پروفسور عفونت ادراري است ؟ ازمايش كشت از مجرا و كشت از ادرار لازم است ؟ با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام بهتر است ازمايش وكشت ادرار دهيد
  • تصویر کاربر اروند دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام من چند سال پيش در حال خودارضايي بودم كه متاسفانه درست انجام نميدادم و در حين خودارضايي مقداري از پوست زير كلاهك آلت تناسليم دچار كندگي شد يعني أوايل كه خون اومد فك كردم چيزي نيست اما صبح كه بلند شدم ديدم پوست زير كلاهك آلت تناسليم همينجوري آويزون هستش و اون زخم بسته شده ، ميخواستم بدونم كه چه رَاه حلي رو پيشنهاد ميديد و بعد از اون اتفاق هر وقت بعد از إدرار چند قطره ناخودآگاه بيرون مياد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      مهم نيست خوب ميشود نگران نباش
  • تصویر کاربر ز دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    مدت 3 سال هست که بعد از سزارین دومم دچار تکرر ادرار شدم متخصصین مغز و اعصاب مشکوک به ام اس هستند . دکتر زیاد رفتم . دارو زیاد مصرف کردم اما بهبودی حاصل نشد. دکتر ارولوژی هم بارها مراجعه کردم . 5 عکس ضمیمه ارسال نمودم از ام آر آی و سونوگرافی .
    حجم مثانه کم شده ، دیواره آن ضخمیم شده و تحمل نگه داری ادرار را هم ندارم. دو بار سزارین نمودم که هر دو بار از بی حسی ناحیه کمر استفاده شده.
    لطفا راهنمایی کنید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام بايد نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر منصور دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر در سال 92 بعلت سرطان پروستات تحت جراحی قرار گرفتم درسال 94 بعلت درگیری غدد لنفاوی لگنی رادیو تراپی شدم از اواخر سال گذشته دچار خونریزی مثانه همراه با لخته های خون که موجب انسداد مجری و حتی انسداد سوند میگردد شدم با انجام سیستوسکوپی و بیوپسی ، سیتولوژی ادرار ، اسکن و سونوگرافی و نهایتا پت اسکن کامل به هیچ مورد خاص و حتی مشکوکی برخورد نشد تا بحال درمان خاصی بجز شستشوی مثانه نداشته ام اخیرا توسط انکولوژیست پیشنهاد تزریق آمپول مزنا شده است لطفا نظریه مشورتی وتوصیه های لازم درخصوص نحوه درمان و اقدامات ممکن را ارائه بفرمایید ضمنا قریب یکماه است که متوالیا از سوند استفاده میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام اگر بررسي هايتان نرمال است ١-عارضه راديو تراپي است موافقم استفاده كنيد
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    جواب پاتولوژی
    1. تصویر کاربر رضا جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      آقای دکتر جواب پاتولوژی چی رو نشون میده؟
      وتشخیص شما چی هستش؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      نوعي ازسرطان مثانه است پيگيري ميخواهد
    3. تصویر کاربر رضا جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      در چ مرحله یی است؟؟؟آیا بدخیم هستش یا خوش خیم؟؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      بدخيم است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر. وقتی به دستشویی میروم ادرارم کامل تخلیه نشده و یا با کمک دست با فشار دادن باید تخلیه شود و یا با دو سه بار فشار و قطع فشار. و در اکثر اوقات در انتهای ادرار مایع منی و تیکه هایی بصورت ژل مانند خارج میشود و بعضی اوقات قطره هایی چسبناک داخل لباسم تخلیه میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام بايد نوار عصب مثانه ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤بگيريد
  • تصویر کاربر الهام جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.وقت بخیر. 27 ساله هستم.نزدیک به یک ماه هست در اثر ماندن ادرار در مثانه دچار درد مثانه و عفونت ادراری شدم. ابتدا به پزشک زنان مراجعه کردم ایشان ازیترومایسین.سفالکسین و فنازوپیرین رو تجویز کردند. ضمنا در ازمایشات UA UC CBC هیچ عفونتی دیده نشده.به فاصله 2 هفته ازمایشا ها رو تکرار کردم. دردم بهبود نیافت.به پزشک ارولوژی مراجعه کردم ایشان سونوی کامل لگن و کلیه ها و کپسول سیپروفلوکساسین و سلوکسیب را تجویز کردند.سونوی اینجانب از نظر رحم و تخمدان و کلیه سالم بود پزشک سونوگرافیست فرموند مثانه هیچ گونه التهابی ندارد. الان با مصرف داروها دردم ارام نشده و تا حدودی شدیدتر شده درد در ناحیه مثانه تا مجرای ادرار است و ازار دهنده.و من مدارم نیاز به تخلیه ادرار دارم. تجویز شما چیست؟با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      از نظر من شما مشكلي نداريد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب