جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ميثم جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت شما جناب دكتر
    بنده يك هفته اي هست كه دچار تكرر ادرار ، سوزش ، كمر درد و در بعضي موقع بيضه درد شدم تست هاي مختلفي انجام دادم سونوگرافي و كشت ادرار ، پروستات ، هيچ كدام مشكلي نداشته در حالت ايستاده يا نشسته خيلي كمتر احساس ادرار ميكنم ولي در صورتي كه بخوابم بيشتر ميشه ( ازمايش پيوست شد )
    لطفا راهنمايي بفرماييد با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    3. تصویر کاربر ميثم چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      بله درست ميفرماييد جناب دكتر امروز يه كم تكرر ادرارم بهتر شده ولي سوزش ادرار رو دارم دلپيچه هم همين طور هي كم و زياد ميشه به نظر شما جناب دكتر از سنگ كليه نيست اين سوزن كه الان دارم يا قرصي كه معرفي بفرماييد ميترسم دوباره برگرده اب كم ميخورم يه دوباره تكرر نگيرم
    4. تصویر کاربر ميثم چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      البته در بعضي مواقع بعد ادرار چكه هم داشتم بعد از ادرار ، قبلا منتهي خيلي كم ، الان هم ظرفيت مثانم خيلي كم شده انگار تو اين چند روز همش احساس ادرار دارم قرص هم اگه هست معرفي بفرماييد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      تولترودین ۲ بعد از صبحانه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ن چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    باعرض‌ سلام و تبریک سال نو. من مرد ۳۰ ساله ای هستم که سال پیش دچار تومور low grade مثانه شدم که در مرحله T0 بود. بعد turbt نه جلسه bcg زدم و ۳ًبار سیستوسکپی شدم که مشکلی نبود. در اخرین‌سونو گرافی که یک ماه بعد از سیستوسکپی بود دیواره مثانه ضخیم شده. در همون نقطه که قبلا تومور بوده. ایا bladder wall thickening میتونه با عود مجدد مرتبط باشه یا خیر. ممنونم
    1. تصویر کاربر ن سه شنبه ۱۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      لازم به ذکر هست که ازمایش ادرار و کشت هم دادم که نه خون در ادرار بود نه عفونت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام.خانمی ۲۴ ساله هسم...۴ ساله ازمانی ک ازدواج کردم احتباس ادرار دارم و خیلی اذیت میشم..اوایل سالی یکی دوبار میشدم وخوب میشدم ولی الان دوماهه درگیرم وشب وروز ندارم .برای تخلیه مثانه ک میشینم اولش راحت ادرارم میاد ولی تا پامیشم میفهمم ک هنوز کامل تخلیه نشده و ۶یا ۷ بار دیگ میشینم تا قطره قطره بیاد...قرص فنازومکس ...لاکتوفم..وچیزای دیگرم خوردم تاثیر خیلی کمی داشته .سونو دادم سالم ببودم کشت وازمایش ادرار سالم بودم همه دکتریم رفتم خسته شدم چکارکنم...چ دکتری برم تاببفهمم مجراش ببسته شده یا ن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر احمدی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من ی بچه 2 ماه دارم که سمت چپ بالای الت تناسلی برامدگی داره خیلی شبا موقع خواب بی قراری و ناله میکنه میخواستم بدونم چیه ؟ اطرافیان بهم میگن باد فتق
    میخواستم بدونم اگه باد فتق میشه بچه رو ختنه کرد ؟
    تو چند سالگی میتونین برا باد فتقش اقدام کنیم به عمل؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر احمدی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      اقای دکتر تو این موقعیت امکان سونوگرافی نیس هر وقت انجام دادم چشم میفرستم .فقط اقای دکتر این توده باعث درد هم در کودکم میشه چون شبا خیلی بی قراریو ناله میکنه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      منتظرم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان، ضمن عرض تبریک سال جدید و خسته نباشید خدمت شما، مادر من 84 سال دارندو دیابتی هستن که تا یک ماه پیش فقط دارو مصرف میکردن و توسط دکتر علی عسگری تجویز انسولین کردن که ایشان در شهرستان بوده و فقط دز انسولین را طی یک هفته قبل گفتن و بقییر از این عفونت مثانه مدت هفت هشت ماه داشتن که دارو مصرف میکردن و از یک هفته قبل قرص نالیدکس 500 روزی یک عدد مصرف دارن که در این یک هفته اندکی لخته خون در ادرار مشاهده شده، بی حالی، سستی بدن،صحبت نمیکند، از شما تقاضا دارم در این شرایط بحرانی ویروس کرونا و تعطیلات ما را یاری عنایت بفرمایید در انتظار دستور شما هستیم با تشکر
    در ضمن سنوگرافی در منزل انجام دادیم که عکس ان را ضمیمه خدمتان ارسال میکنم بی نهایت متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ٥روز يك عدد تاوانكس ٥٠٠ بدهيد كافي است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام...
    بنده وقتی دست به سمت چپ معقدم میزنم.یک غده چسبیده به فکرمیکنم به لگنم وخارج معقدم بدون درد و سفت احساس میکنم...اصلا درد وهیچگونه مزاحمتی هم نداره.. ضمن اینکه خارج ازمعقده...وانگارچسبیده به دیواره لگنم.. تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      عكسش زا بفرستيد
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      داخله ..معلوم نیست...چه عکسی باید بگیرم...
      باتوجه به اینکه بدن من خیلی لیپوم تولیدمیکنه.
      میتونه لیپوم باشه ؟چون بدنم پرلیپومه
    3. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      داخله عکس نمیشه گرفت...چه عکسی بگیرم..سونو یاسی تی...بدنم هم خیلی لیپوم تولیدمیکنه..نمیتونه لیپوم باشه ایا؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      از محل ضایعه
    5. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی بگیرم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      یا دکتر گوارش برو
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر شعیب یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    مدتی هست که در قسمت بالای آلت تناسلیم در سمت چپ بدم احساس میکنم ورم کرده و گاهی اوقات که زیاد رو پای خودم میایستم یا این که زیاد پیاده روی میکنم در اون قسمت سوزشی ایجاد میشه که گاهی اوقات دیگه نمیتونم رو پام بایستم و باید حتما بشینم یا این که روی قسمت متورم رو فشار بدم که سوزش کم بشه ، دلیل این چیه ؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سونو گرافی از محل از نظر فتق انجام دهید
  • تصویر کاربر رسول یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    تکرر ادرار به مدت کمتراز6ثانیه دارم دل درد دارم،ناگفته نماند عمل واریکوسل جفت طرف انجام دادم8سال پیش به مدت دوسال قرص اوکسی متولون برای چاقی استفاده کردم ک8ساله قط کردم آزمایش فتخ پروستات لگن کلیه عفونت انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      عصب مثانه ایراد دارد که باید نوار مثانه بگیرید09351142080
  • تصویر کاربر مینا شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    با سلام دو هفته ای میشه وقتی دسشویی میرم احساس میکنم ادرارم کامل خارج نمیشه یعنی بعد از دسشویی دوباره حس میکنم مثانه ام سنگینه.توی این شرایط کورونا که نمیشه به پزشک مراجعه کرد چه دارویی بخورم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سونو انجام دادهای که چقدر ادرار میماند
  • تصویر کاربر حیدری چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام من تکرر ادرار دارم 33 ساله مجرد هر دو ساعت باید برم دستشویی ...آزمایش ادرار هم دادم مشکلی نیست ...عکس از مجاری ادرار هم گرفتم مشکلی نیست ...قبلا ادرارم پر فشار بود ..اما الان کم فشار ...متاسفانه هفته ای یک بار هم خود ارضایی میکنم ...لطفا کمک کنید خیلی سخته دوساله درگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      بیشتر عصبی وروحی است در فرصت مناسب سونو از نظر ادرار باقیمانده کمک کننده است
    2. تصویر کاربر حیدری شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      متاسفانه باقی مانده ادرار زیاد است یعنی طبیعی نیست یه مدت دکتر تری فلوپرازین می داد خوب شدم کمی ولی الان فایده نداره تاثیر نداره قرص خاصی پیشنهاد نمیدید ...سونوگرافی هم چیز خاصی نشون نمیده (همون باقی مانده ادرار) کلی هم قرص خوردم مثل تامسولوسین فایده نداشته ...خیلی دارم اذیت میشم شهرستانم امکان امدن به تهران مشکله
    3. تصویر کاربر حیدری شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      متاسفانه باقی مانده ادرار زیاد است یعنی طبیعی نیست یه مدت دکتر تری فلوپرازین می داد خوب شدم کمی ولی الان فایده نداره تاثیر نداره قرص خاصی پیشنهاد نمیدید ...سونوگرافی هم چیز خاصی نشون نمیده (همون باقی مانده ادرار) کلی هم قرص خوردم مثل تامسولوسین فایده نداشته ...خیلی دارم اذیت میشم شهرستانم امکان امدن به تهران مشکله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      اندازه باقیمانده را بفرمایید
    5. تصویر کاربر حیدری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دو بار سونوگرافی کردم ...یک بار 74 سی سی و یک بار 63 سی سی باقیمانده ادرار بوده
    6. تصویر کاربر حیدری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دو بار سونوگرافی کردم ...یک بار 74 سی سی و یک بار 63 سی سی باقیمانده ادرار بوده
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب