جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت شریف بخیر.
    بنده 46 سال سن دارم. چند ماهیه سوزش ادرار دارم. یک ماه پیش سونوگرافی مثانه و کلیه ها و پروستات و آزمایش خون و ادرار و کشت ادرار و آنزیم پروستات و..دادم مشکلی نداشت فقط دیواره مثانه ام مختصری ضخیم بود و ذرات فراوان اکوژن در مثانه ام بود.
    دکتر کپسول سفکسیم 400 روزی یک عدد - سلکوکسیب 100 روزی یک عدد و تامسولوسین 04 برام تجویز کرد ‌تا یک ماه
    که به استثنای تامسولوسین که چند شب خوردم و دیگه نخوردم بقیه رو مصرف کردم.
    که در روز 15 کمی بهتر شدم ولی به علت نزدیکی کردن سوزشم دوباره شروع شد.
    ممنون میشم اگه راهنمایی نمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      باید داروها رو یک‌ ماه مصرف میکردید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت شما دکتر عزیز
    من به صورت اتفاقی متوجه حفره کوچکی پر ناحیه ختنه گاه شدم و درست که دقت کردم دقیقا در راستای خط میانی هست و چیزی غده مانند که شبیه یک دانه گندم هست رو احساس میکنم که سفت هست و در صورت فشار درد احساس میکنم و هیچگونه ترشحاتی نداره.
    دکتر خیلی نگران شدم،لطفا بگید که مشکل چیه و برای رفع اون باید چیکار کنم؟
    تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      عفونت مزمن هست که نباید دستکاری کنید و اگه ظاهرش اذیتتون میکنه باید بیاید برش دارم
  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت بخیر. خسته نباشید.
    من خودارضایی میکنم و چند ماهه که ادرارم بریده بریده میاد و حس میکنم یه بخشی از ادرار در مجرای ادراریم میمونه و به سختی خارج میشه. مثانه ام هم مدام حس میکنم که تحت فشار هست و ادرارم کامل تخلیه نشده. فشار پایین ادرار هم داشتم با قرص کانفرون ان تا حد زیادی برطرف شد. روی بخش هایی از شکم و کلیه هم سوزش های نقطه ای احساس میکنم.
    ممنون میشم بفرمایید که تشخیصتون چی هست و چه اقدامی باید انجام بشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      علایم التهاب پروستات درید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      دارید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      این دارو ها رو به مدت ۳ هفته مصرف کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین ۰/۴ هر شب یک عدد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      قرص ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ناهید پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز
    مدتی است بعد از اتمام ادرار به محض بلند شدن چند قطر ادرار بی اختیار خارج میشود
    خیلی ممنون از رهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      سابقه زایمان طبیعی داشتید؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      سن تون؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام

    بنده 33 سال دارم از ایلام. فروردین 99 ناگهانی دچار تکرر ادرار شدید شدم بدون هیچ علائمی. (قبلا در سال 91 دچار شده بودم ولی با خوردن قرص عفونت دو سه روزه رفع شد.) اما این بار در مدت 2 تا 3 هفته روزی تا 15 بار و همچنین شب‌ها چندین بار دچار تکرر می‌شدم. 10 روز قرص سیپروفلوکساسین خوردم بی‌فایده بود. قرص تولترودن هم خوردم دو هفته اونم بی‌فایده بود.

    بعد از یک ماه تکرر ادرار شدیدم رفع شد ولی احساس تکرر ادرار همچنان تا امروز به شکل یکنواخت باقی مانده است و زندگی را برایم دردناک کرده است. آزمایش عفونت و قند خون را در مرداد 99 دادم نرمال بود.



    وضعیت تکرر ادرارم از آن وقت به یک شکل بوده است. به این صورت که از زمان خواب تا بیداری هیچ‌وقت برای دفع ادرار بیدار نمی‌شوم. اما بیداریم معمولاً همراه با دفع ادرار است. در طول روز هم سعی کردم هر 4 تا 5 ساعت یک بار برای دفع ادرار بروم ولی هر بار بعد از یک ساعت تا دو ساعت احساس دفع ادرار سراغم می‌آید ولی شدید نیست که مجبور بشم برای دفع برم. به طوری که اگر مشغول کاری باشم و یادم برود، می‌توانم تا 4 و 5 و گاهی شش ساعت برای دفع آن نرم. همان طور که گفتم در تمام این مدت علامت دیگری مثل درد، سوزش، بی‌اختیاری، تأخیر در ادرار و غیره نداشتم. فقط یبوست در بیشتر این مدت داشتم گاهی به همراه مدفوع باریک وقطعه قطعه، همچنین بعد دفع مدفوع چندین مرتبه ادرارم به صورت چکه چکه میاد.

    البته بنده سابقه افسردگی و استرس دارم و رودۀ تحریک پذیر و دردهای روان‌تنی (شکم‌درد) هم در سال 93 داشتم که با قرص دپاکین و سیتالوپرام درمان شد و در دو سال اخیر افسردگیم بدون شکم‌درد دوباره عود کرده است، و الان 4 ماه است زیر نظر پزشک هستم و خدارو شکر افسردگیم تا حدود بسیاری زیادی کنترل شده است. با پزشک هم در مورد مشکل تکرر ادرار صحبت کردم و ایشان برای سه ماه همراه قرص رهاکین، بوسپیرون برای صبح و عصر نوشت ولی الان 40 روزه مصرف می‌کنم هیچ تأثیری روی تکرر ادرارم نداشته است و با همان سیکل قبلی وجود دارد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      نوار مثانه انجام بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه جهت بررسی PVR انجام بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر h دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام دکتربنده حدود 2 ساله تکرر ادرار و عدم تخلیه کامل دارم خودم حس می کنم بعد رابطه محافظت نشده ای که داشتم اینجوری شدم تا دو ماه پیشم این رابطرو داشتم ایا ربطی داره ؟همه ازمایش های مختلف خون ادرار و سونگرافی انجام دادم ولی مشکلی در این رابطه نبود میشه لظفا کمکم کنید اذیتم می کنه 25 ساله هستم ؟ نیاز به مصرف قرص هست یا حل میشه ؟ عکس های ازمایش ارسال گردید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب قرص ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت قرص تاوانکس ۵۰۰ هر روز مصرف کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      تا ۲۱ روز
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیررضا دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 7063 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای دکتر ، آقای دکتر من ۳۲سالمه از شهر تبریز و حدود ۹ماه قبل آزمایش خون دادم که مقدار کمی عفونت ادراری دیده شد و دکتر آنتی بیوتیک دادش با اینکه من هیچ مشکل خاص یا دردی نداشتم اونارو کامل خوردم و برا کنترل نرفتم تا اینکه دقیقا ۱۰روز قبل موقع ادرار اول صبح یه سوزش کمی رو حس میکردم و بعد از دو روز قطع شد اما من از ترسم که عفونتم شاید برگشته و مطالعه از اینترنت شروع کردم به مصرف آنتی بیوتیک لوپراکیس۴۰۰ روزی یک عدد که شب ها مصرف میکنم ۳ساعت بعد از شام ، البته من خیلی وقته (حدود۱۸سال بیشتر) که ادرارم سرپا بودش و بخاطر اینکه این ۲سال اخیر میدیدم بعد اتمام ادرار ، شلوارم خیس میشه و چون فکر میکردم سرپا ادرارمیکنم مثانه‌ام خوب تخلیه نمیشه . تصمیم گرفتم نشسته ادرار کنم عذر میخواهم ولی بصورت دفع مدفوع می‌شینم و ادرار میکنم این عمل نشستن رو دقیقا ۸روزه که شروع کردم و مشکل خیسی شلوارم از بین رفته فقط تو این مدت ۲بار هنگام ادرار اول صبح که کمی زیاد بودش و با فشار ادرارم خارج میشدش کمی کلیه‌هام تیر میکشید خیلی خیلی جزئی ، اما امروز صبح رفتم و نشسته ادرار کردم و تا تخلیه کامل نشستم و بعد شستن بلند شدم قبل ظهردوباره که رفتم ادرار دیدم بعد اینکه ادرار کردم و خواستم شورتمو بالا بکشم دیدم شورتم قرمز تیره رنگ هستش انگار چند قطره خیلی کم (حدود ۳یا۴قطره)، خون تقریبا قهوه‌ای پر رنگ وجود داشت ، از ترسم نشستم و مثانه و بیضه‌هامو خوب شستم ، شورتمم شستم و بعد از خشک شدن پوشیدم دوباره بعد از ظهر رفتم ادرار کردم و اومدم بیرون عصر دوباره وقتی رفتم برا ادرار دیدم شورتم تمیزه و مشکل صبح رفع شده ، ادرارمو کردم و بعد از شست و شو محل ادرار لباس پوشیدم و رفتم بیرون شب که برگشتم و رفتم برای ادرار دیدم دوباره چند قطره خون اومده عین صبح ، شورتمو عوض کردم و بعد ادرار یه دستمال گذاشتم تا ببینم بازم خون میاد؟! تا الان که تمیزه ، اما حدود ۵دقیقه در بیضه چپم درد کمی رو حس کردم و بعد اتمام درد بیضه حدود ۲یا۳دقیقه هم کلیه سمت راستم خیلی کم درد میکرد والان هیچ دردی ندارم .
    آقای دکتر من خیلی خیلی میترسم از اینکه عفونت کلیه داشته باشم و یا پروستات و ... میشه لطف کنین بگین چیکار کنم و دقیق راهنماییم کنین که چیکار کنم؟؟
    راستی عذرمیخام جناب دکتر بی ادبیه من مجردم و من بیشتر از ۱ساله سکسی نداشتم و تواین مدت فقط یکبار تو خواب ارضا شدم خگحدودد۳هفته قبل و اینکه خودمم شدیداً سیگاری هستم ولی اهل مشروبات و چیز دیگه ای به هیچ وجه نیستم و سابقه هیچ بیماری رو هم ندارم .
    واقعا استرس این اتفاق این موقع شب داره دیوونم می‌کنه .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      تست جدید آنالیز و کشت ادراری انجام بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مثانه و مجاری ادراری انجام بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Rasen دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر یه چند روزی هست احساس میکنم بعد از ادرار مثانه خوب خالی نشده هر چند جریان فشار ادرار مثل سابقه کاهش نداره فقط آخر ادرار ناچارم به خاطر اینکه خوب تخلیه بشم سر آلتم رو تحریک ۱۰ ثانیه ای بکنم و بعد از انزال هم ادرارم به سختی میاد که بعدش رفع میشه علاوه بر انجام چکاپ احتمالا میدین مشکل از کجا باشه با تشکر .
    1. تصویر کاربر Rasen شنبه ۶ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      راستی آقای دکتر من ۳۵ سالم
    2. تصویر کاربر Rasen شنبه ۶ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      بعد از ۱۰ دقیقه ادرار هم گاها یک قطره هم روی لباسم می ریزه
    3. تصویر کاربر Rasen شنبه ۶ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      که همه اینها برای ۴ الی ۵ روز هست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      التهاب پروستات پیدا کردید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      قرص تاوانکس ۵۰۰ هر روز بک عدد
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      قرص ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلام مدت سه روزه قرص سفیکسیم ۲۰۰مصرف می کنم به دستور پزشک برای عفونت مثانه ولی بهخر نشدم چه ندع دارویی توصیه می نمایدد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      سیپروفلپکساسین ۵۰۰ هر۱۲ ساعت
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۶ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من وقتی در حین ادرار یک سوزش در ناحیه بالایی یا قسمت سر آلت تناسلی احساس سوزش کردم بعد از ادرار متوجه چند قطره خون شدم و همچنان هر وقت ادرار میکنم همراه با سوزش و چند قطره خون دیده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ شهریور ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه و پروستات انجام بدید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب