درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    من از چهل سالگی درگیر PSI بالا هستم
    تاحالا دو مورد نمونه برداری بیوبسی انجام دادم که هیچ علائمی از سرطان نداشتم.
    مدتی چرک خشک کن سپروفلاکسیسین استفاده کردم و فینسترای و اومنیک
    ولی باز هم PSI ام بالا رفته با توجه به نمونه برداری که دوماه پیش انجام دادم.
    لطفا راهنمایی فرمایید که مشکل از کجاست ؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      باید مدارک را ببینم
  • تصویر کاربر رز چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده 45ساله .چهار ماه قبل بعلت درد وسوزش نوک آلت تناسلی واطراف آن وبین دوپا وپایین بیضه وکم شدن فشار وبریده وقطره ای شدن ادرار به پزشک متخصص مراجعه وسونا وآزمایش دادم. کلیه هاومثانه نرمال وحجم پروستات 25 سی سی ودرآزمایشpsA 1.676 ومقداری پایینی خون در ادرار که پزشک تامسو لوسین بمدت یک ماه شبی یک عدد که بعد از مصرف تا حدودی فشار ادرار خوب شد ولی سوزشودرد هایم فرقی نکردودوباره بعد از جهار ماه سوناوآزمایش دادم که در سونای جدیدحجم پروستات افزایش پیدا کرده و بعدد 36.4 رسیده وباقیمانده ادرار در مثانه بعد از تخلیه 103 سی سی وکلیه ها ومثانه نرمالوپی اس آ1.677 میباشدمی خواستم علت یک دفعه بزرگ شدن پروستات ونوع بیماری پروستات و درمان آن را بدانم.در ضمن ما هیچ گونه سرطان پروستات رادراقوام نداشته ایم.باتشکر.زر از اصفهان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حمیدرضا سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    من در دوسال گذشته psaبالای 5داشتم امسال بیوپسی کردم جواب منفی بود ولی در آزمایش اخیر که چهار ماه بعد بیوپسی بودهpsa 6به بالای 10رسیده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام پدری دارم با سن 75سال با پرستات 150سی سی با فشار خون بالا .مشکلات قلبی و ریه سیو پیدی که احستساب ادراری دارد خواستم بدانم عمل میشه با تراش یا لیزر از زیر عمل بیرون میاد ودر اخر هزینه عمل چنده خیلی ممنون دکتر جان مانا وپایدار باشی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حیدر چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب خدمت آقای دکتر پدربنده76ساله حدودا دو ماه پیش دچار تکررادرار وخارج شدن ادراربه صورت قطره ای شده بود که بامراجعه به پزشک دستور سونو دادن که تصویرش را خدمتتان ارسال میکنم بعداز 45روز بامصرف تامسولوسین4./شبی یکعددمشکل ادرارشون حل شدبازسونوانجام شد همراه باآزمایش خون که تصویر انهم خدمتتان ارسال میکنم لطفا بنده راراهنمایی بفرمایید آیا خطری هست یا خیر واحتیاج به عمل دارد یا بادارودرمان میشوددرضمن پدرم 5سال پیش عمل بازقلب انجام داده اندباتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      خوب تخلیه نمیشود باید بررسی شود۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر A.I چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر بنده دو ماه و نیم پیش به دلیل تکرر ادارار و عدم تخلیه کامل ادرار به یک متخصص مراجعه کردن بعد از سونوگرافی، آزمایش psa هم داد نتیجش ۳۹ بود دکتر یک ماهه دارو نوشتن دوباره رفت آزمایش ولی تغییری نکرده بود. ۴۰ روز پیش بیوپسی شده نتیجه اونم ۷ بود دکتر رادیو تراپی تجویز کرده سه تا هم قرص داده تا الان ۱۰ جلسه رادیو تراپی رفته ۱۵ روز هم دارو خورده ولی هنوز هم سوند داره یعنی بعد از بیوپسی دیگه نتونسته خودش تخلیه کنه لطفا راهنمایی بفرمایید البته سی تی اسکن و MRI هم داده خوشبختانه استخوانش سالم بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام باید نمونه برداری شود
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    اینجانب 34 ساله و دارا ی فرزند پسر هستم.از 25 سالگی با مشکل سوزش ادرار به پزشک مراجعه کردم و با خوردن آنتی بیوتیک مشکل مرتفع شد.از پارسال برای پیگیری به دکتر مراجعه کردم و با psa بالا در آزمایش ها مواجه شدم.در 18 مهر امسال psa روی 3.8 بود که با دو ماه خوردن( قرص های فینوپرست 5-پروستا باریج-آلپورینول 100-افلوکساسین100 و داکسی سیلین 100) psa به 1.3 رسیده است.درضمن طی این دو ماه به ورزش سنگین روی آورده ام و فقط یک بار در این مدت بعد از ورزش به مدت بسیار کم خون در ادرارم بود .درضمن کلا در شروع ادرارم تاخیر وجود دارد..درضمن پدربزرگ و دایی ام مشکل بزرگی پروستات داشته اند ولی سرطان نه.فایل آزمایشها را فرستادم و عنوان هر فایل تاریخ انجام آزمایش است...آیا من سرطان دارم؟؟؟؟باید چکارکنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر معصومه چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    پدر من 87 سال دارند پروستات خود رو چند سال پیش عمل کردند گاها دچار تکرر ادار میشدن که با خوردن قرص بهتر میشدن الان حدود دو هفته هست که دچار تکرر شدید ادار شدن که شبی 4 تا 5 بار به دستشویی میرن وگاها نمیرسونه وبه شلوار ترشح میشه وخیلی اذیت هستن البته ادرار ایشون بیشتر قطره ای هست قرصی که دکتر داده ومصرف میکنند تامسولوسین(صبحها) و فیناستراید رو شبها
    لطفا چه تجویزی دارین وچکار کنیم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      باید از نظر تنگی مجرا بررسی شوند سیستوسکوپی
  • تصویر کاربر فیض چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    اینجانب دارای 57 سال سن ، دچار بزرگی پروستات شده ام که پس از انجام سونوگرافی نتیجه بصورت زیر :
    پس از تخلیه مثانه 15cc رزیدو
    پروستات با حجم 16٨cc حاوی چند ناحیه کلسیفیه میباشد

    و تکرار پس از یک ماه و مصرف داروهای
    Tavanex 500mg
    Tamsulosin 0.4
    Azithromycin 250
    Phenazomex 100

    سونو پس از تخلیه مثانه 12cc
    پروستات با حجم 145cc حاوی چند ناحیه کلسیفیه بود

    و آزمایش خون psa نتیجه در سه مرحله در فواصل یکماهه
    اول
    total psa=23

    دوم
    Total psa=17
    Free psa=2.3

    سوم
    Total psa=15.7
    Free psa=3.6
    بوده است.
    شرح حال به این صورت میباشد، بنده ساکن استان ایلام و کورد هستم ، میخاستم نظر حضرتعالی را در این خصوص جویا شوم .
    با آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ناصر شنبه ۱۵ دی ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    با سلام.من ناصر و ۳۶ سالم هست و مجرد از مشهد. حدود ۳ سال است که درگیر بزرگی پروستات هستم .بارها دکتر رفتم و انواع قرص بهم دادن.از فیناستراید تا تامسولوسین۰.۴ تا چرک خشک کن و قرص کدو و قرص نخل اره ای خارجی و ولمن پروستاویت و فنازوپریدین ۱۰۰ که در این مدت گاهی خوب بودم و گاهی بد.اما الان ۲ ماهه که ادرارم بدتر شده و مثانه ام درست تخلیه نمیشه و خیلی درد میکنه و شبها خیلی کم میتونم بخوابم و بارها و بارها میرم برای ادرار با فشار و درد و نمیتونم بخوابم.گاهی درد به کلیه هام میزنه.گاهی هم که قرصها رو می خورم رادارم با فشار میاد ولی بازم آخرش تخلیه نمیشه و سوزش در کل مجاری آلت و درد و درد.بنظر شما عمل کنم راحت میشم و کارم و زندگیم رو هم تحت تاثیر قرار داده و عجیب ناراحتم .دکتر هزینه عمل از راه مجاری ادرار با بیمه و آزاد چقدر است و چند روز باید بستری باشم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      در سن شما بزرگی پروستات نداریم هر عملی روی پروستات مسایل جنسی غیر قابل برگشت ایجاد میکند
    2. تصویر کاربر ناصر پنجشنبه ۱۳ دی ۹۷( 6 سال پیش)
      پروستاتیت تشخیص دکترها بوده و فعلا که متاسفانه هی بزرگ و کوچک میشود .ممکنه از بیماری عفونی باشه و ماندگار شده و با اینکه تو آزمایشات چیزی مشخص نشد و چند خال گوشتی کوچک کنار ران هام در حد ۶ عدد و چند تا دور پایین کلاهک آلت هست؟ ممکنه؛ از عفونت چیزی باشه که منو اذیت میکنه و لی تو آزمایشات چیزی نشون نداد اون موقع و آیا ممکنه به عفونت مبتلا شدم که مشخص نمیشه و در آخر اگر عمل کنم کلا این بدبختی بد ادرار کردن رفع میشه؟با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ دی ۹۷( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hh جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ببخشید همان طورکه قبلا گفتم احساس میکنم بعدازادرا مثانه ام کامل تخلیه نشده است وبایدکمی زوربزنم وتقریبا حدود1ماه است که این مشکل رادارم وگاهی اوقات به خاطرهمین مسئله یک ربع دردستشویی هستم واین موضوع من راآزارمیدهد.به نظرشما مشکل ازکجاست؟آیاجنبه ی روانی دارد یاواقعا یک مشکل است؟خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با نوار مشخص میشود
  • تصویر کاربر حسینی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    با اهدای سلام
    بتده از بیماران شما هستم. در مراجعه ی اخیر شمابرای درمان علایم تکررادراری و مشکلات دفع ادراری دستور مصرف داروهای زیر رو فرمودین:
    یوریناسین:روزی1عدد
    پرازوسین:شبها قبل از خواب1عدد
    باکلوفن:هر12ساعت نصف قرص
    الان با گذشت چند روز از مصرف داروها دچار تکرر ادرار شدیدتری شدم. به گونه ای که حس میکنم اگر با تأخیر دستشویی برم با ریزش ادرار مواجه میشم.
    به این دلیل مزاحم وقت شما شدم اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید در دستور مصرف داروها.
    ممنونم
    مؤید باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      مصرف مایعات را کم کنید2-استرس کم شود 3-نگران نباشید داروها را ادامه دهید
  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز
    بنده امین ملکی هستم و 3 هفته قبل زحمت کشیدین واریکوسل منو لاپاروسکوپی کردین
    هر از گاهی بیضه چپ که گریدش 3 بود موق نشستن تیر میکشه خواستم با شما در میان بزارم و نظرتون رو جویا بشم
    خیــــــــــــــــــــلی ممنون که سوالات رو جواب میدید پیروز باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است نگران نباش
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من و نامزدم قرار بود با هم ازدواج کنیم اما به دلایل پاره ای از مشکلات ازدواجمان کنسل شد. در مدت نامزدی با هم سکس داستیم و پرده بکارتشان از بین رفته است. آیا شما پرده بکارت را ترمیم میکنید.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین
    من ۲۸ سالمه مجردم الان ۵ساله که فهمیدم از بیضه چپ واریکوسل دارم البته درجه ۱بود معاف نشدم هیچ مشکل دیگه ایم ندارم بیضه ام کوچک نشده میزان منی ام خیلی زیاده ولی جدیدا حس میکنم رگها بزرگتر شدن درجه بیشتر شده، من از عمل خیلی میترسم و ما در شهری هستیم که از نظر پزشکی وتجهیزات خیلی ضعیفه و حوادث پزشکی زیاد اتفاق می افته همین بیشتر منو میترسونه از طرفی هم خیلی نگران آینده ام خواهش میکنم کمکم کنین راهنمایم کنین.
    خیلی متشکرم از لطفتا و مطالبه بسیار خوب تون
    احسان محمودی از شهرکرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش اسپرم بده ونتیجه را بفرست
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب