اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (19 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام خسته‌ نباشید با تقدیم مدارک پیوستی پزشکم توصيه کرده که حتما تحت عمل جراحی قرار بگیرم نظر حضرت عالی برایم خیلی مهم است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      با توجه به بدخیم بودن نیاز به جراحی هست
  • تصویر کاربر حسینی شنبه ۳ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت به‌خیر.
    باتوجه به آزمایشات و سونوگرافی و نوار مثانه طی سال‌های ۹۸ الی ۴۰۰ ارائه‌شده. نظر شما برای درمان چه می‌باشد؟ درضمن دفع ادرار در انتها دو شاخه می‌شود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      الان چه علایمی دارید؟
    2. تصویر کاربر حسینی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      سلام من کرونا گرفته بودم و منهای اینکه شب برای بکبار باید دستشویی بروم مشکل دیکری ندارم دکتر برای التهاب مثانه قرص افوکساسین ۳۰۰ داده وقتی میخورم قند خون بالا میره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ مهر ۰( 4 سال پیش)
      قرص سیپروفلوکاسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت به جای قرص افلوکساسین بخورید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقای دکتر
    بنده تقریبا سه ماه پیش با علایم پربودن مثانه واحساس موندن ادرار در الت وکمی سوزش در الت وکمی ترشح بیرنگ ََخیلی کم رفتم پیش پزشک ارولوژی و ایشون برای من سفتریاکسون و داکسی سایکلین تجویز کردند سفتریاکسون روتزریق کردم وبعداز مصرف ۴عدد کپسول احساس کردم دیگه خیلی داره دارو بهم فشار میاره وبا دکتر مشورت کردم ودارو رو با دوعدد سفتریاکسون و۶عدد ازیترومایسین عوض کردن .دارو رو استفاده کردم ولی تعقیری احساس نکردم بعد بنا به درخواست خودم درخواست ازمایش کردم.بعد توی ازمایش کشت ترشح قبل از ادرار درصبح باکتری استافیلوکوکوس مشاهده شد،پزشک من فرمودن که این باکتری فلوی طبیعی پوست هست واحتیاجی به درمان نداره وشما خوب هستید بعد از اون گفتم بایک پزشک متخصص دیگه مشورت کنم رفتم پیش یک پزشک دیگه بدون معاینه به من لووفلکساسین دادن ۱۴ عدد بعد از مصرف دارو تمام علایم درد و هرچیزی که حس میکردم ازبین رفت فقط یک مقدار خیلی کم ترشح بیرنگ دارم که درحالت عادی بیرون نمیریزه .دوباره با پزشکم مشورت کردم قرص سیپرو فلاکساسین تجویز کرد که به سیپرو حساسیت وبجای اون قرص میترانیدازول استفاده کردم الان از شما خواهش میکنم که به مشکل بنده رسیدگی کنید ایا این ترشح طبیعه من بگید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      پس از مصرف داروها دوباره آزمایش ادرار رو تکرا کنید
  • تصویر کاربر مهاجر پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 904 مشاهده پرسش
    سلام ...وممنون از سایت و اطلاع رسانی شما ...من دخترم ساکن آلمان است میخواستم ببینم چه کپسولی در خواست کنم برام بفرسته...قرصهای ایرانی عوارض زیادی دارند .گفته میشود قرصهای امنیک ساخت کانادا یا ژاپن خیلی بهترند ...امنیک تحت لیسانس هلند با قیمت دانه ای 8500 تومن موجود است و تهیه کرده ام.لازم به ذکر است که آخرین آزمایش psa را ضمیمه کردم ..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      امنیک خوبه
  • تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام قبلا هم از شما پرسیدم درد دیرینه داشتم که فرمودین التهاب پروستات داروی سپرو ملوکسی کام وتامسولوزبن تحویرکردین مصرف کردم بهترشد ولی به محض اینکه نزدیکی داشتم با همسرم دوباره درد شدید شد میخواستم بدونم آیا من یه مدت اصلا نزدیکی نداشته باشم وآیاا نزدیکی ضرر داره واسه التهاب پروستات؟ آیا نیاز هست سیستوسکوپی کنم؟اقا دکتر ازعلایم التهاب پروستات فقط درد پرینه دارم مابقی علایم روندارم فقط گاهی ادرارم حالت ابری مبشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      در شرایطی که التهاب پروستات کامل خوب نشده نزدیکی باعث تشدیدش میشه
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدر من ۶۲ ساله چهارشنبه هفته قبل پروستاتشو ۳۰ درصد تراشیده شده بعداز ۵روز عمل مشکل ادرار کردن داره الان تکرر ادرار داره و داخل ضرف ریخته میشود ولی دستشویی میخواد بره ادرار کنه نمیاد بعضی موقع ها سوزش داره ممنون میشم جواب بدین با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب بخورن و اگه بهتر نشدن به جراحشون مراجعه کنند
  • تصویر کاربر هدیه پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام روزتون بخیر آقای دکتر سونو کردن آقام از کلیه و مثانه حجم پروستات 38سی سی بزرگتر از نرمال بود بعد قسمت قدامی پروستاتش کیست ب ابعاد15در13بود خطر داره براشون آزمایش PSA گرفتن هنو جوابش نیومده ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی نگرانیم🥺
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      بر اساس جواب PSA تصمیم به نمونه گیری گرفته میشه که اگه بالای 10 بود حتما نمونه گیری میخواد و اگه 4تا 10 بود باید تکرار بشه
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۳۱ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر37 سال سن دارم مدتی هست که رنگ مایع منی کمی زرد رنگ شده و هنگام انزال مثل قبل جهش ندارد و حس میکنم مایع منی به طور کامل تخلیه نمیشه و روز بعد با فشار بعد از ادرار تخلیه میشه کم کم و احساس گرفتگی در نوک آلت دقیقا زیر کلاهک دارم که در حالت عادی هم اینو احساس میکنم و به ندرت اتفاق میفته که بعد از انزال ادرار کردن با کمی سوزش همراه باشد فشار ادرار خوب هست ولی در انتها باریک و با فشار تخلیه کامل میشه و در فصل سرما تکرر ادرار دارم لطفا راهنمایی فرمایید🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      علایم التهاب پروستات دارید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      کپسول تامسولپسین هر روز یک عدد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص ملوکسیکام ۷.۵ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      تا ۲۰ روز
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۴۴سالمه سونوگرافی دادم همه چی خوبه فقط پروستات زده حجم۲۵سیسی طبیعی وجود چند کانون کلسیفیه ویک کیستک۴میلی در ناحیه سنترال مشکل ادرار ندارم آیا احتیاج به برسی بیشتر داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام، وقت شما بخیر ،مدت دو ماه هست که دچار التهاب پروستاتیت شده ام و در طول این دو ماه داروهای تامسولیسین ،پروستات باریج ،پروستاتان را بمدت 50 روز مصرف کردم تا اینکه کمی علائم من کمتر شد و درد کمتر شد.از دو هفته پیش مجددا درد سراغم اومده و با شدت بیشتر از از قبل به لگن ،مقعد ،بیضه ها هم سرایت کرده به طوری که فعالیت اجتماعی رو برام مختل کرده ،با مراجعه مجدد به متخصص داروهای زیر رو پیشنهاد دادن ،لووفلوکساسین 750 ،ناپروکسن 250 ،و آمنیک 0.4 و نشستن توی لگن آب گرم این دارو ها رو هم مصرف کردم ولی نتیجه ای نگرفتم

    مدت یک هفته هست که دارم این داروها رو مصرف می کنم اما تا به حال تاثیر مثبتی نداشته ،الان درد شدیددر لگن و پروستات و پرینه دارم ،لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.ممنون
    1. تصویر کاربر حامد سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سلام لطفا جواب بدین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      این دارو ها رو به مدت یک ماه مصرف کنید تامسولوسین هر شب یک عدد ملوکسیکام 7.5 هر 12 ساعت یک عدد تاوانکس 500 روزانه یک عدد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب