درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر پرویز شنبه ۴ فروردین ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 175 مشاهده پرسش
    سلام‌اقای‌دکتر‌لطف‌میکنید‌نوار‌مثانه‌وسونوگرافیمو
    یه‌نگاه‌بندازی‌و‌ایا‌با‌دارو‌‌درمان‌میشم‌ممنونم‌ازت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      این داروهارو یک ماه مصرف کنید کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر حسینی دوشنبه ۶ فروردین ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    Psa = 4/92
    Free psa = 0/90
    Total psaa/free psa= 18/3
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      عکس آزمایش psa رو بفرستید
    2. تصویر کاربر حسینی شنبه ۴ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      ارسال عکس آزمایش psa
      درخواست عکس شده ولی بارگیری نمیشه
      باید دوباره پول واریز کنم ؟
    3. تصویر کاربر حسینی شنبه ۴ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      ارسال‌ عکس psa
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      داروی پروستات مصرف کردین؟
    5. تصویر کاربر حسینی شنبه ۴ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      خیر ، داروی پروستات تا کنون مصرف نکردم .
      فقط ۲عدد قرص تادالافیل ۵۰ در دو نوبت نزدیکی مصرف کرده ام .
      سونوگرافی یکسال قبل پروستات طبیعی بوده است.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد مصرف کنید ۱ ماه بعد مجددا آزمایش psa بدین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر پرویز پنجشنبه ۲ فروردین ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 150 مشاهده پرسش
    سلام‌جناب‌دکتر‌بنده‌۳۰‌سالمه‌‌حجم‌پروستاتم۳۲ccاست‌
    ‌ضخامت‌مثانم‌۶‌ملیمتر‌افزایش‌یافته‌نامظم‌است‌حجم‌
    باقی‌مانده‌ادرارم۴۴ccاست‌تکرر‌ادرار‌دارم‌با‌سوزش‌ادرار
    دکتر‌متخصص‌‌قرص‌های‌فیناستراید‌۵‌وترازوسین‌
    ‌تجویز‌کرده‌‌‌با‌ترس‌فیناستراید‌مصرف‌میکنم‌
    چونکه‌عوارض‌زیاده‌‌ایا‌‌راهی‌برای‌کوچک‌شدن‌پروستاتم‌
    هست‌‌ضمنأ ‌در‌شرف‌ازدواجم‌‌مشکلی‌برام‌به‌وجود
    نمیاد‌با‌این‌مریضی‌که‌دارم‌تورو‌خد‌ا‌کمکم‌کن
    اینم‌عکس‌سونو‌گرافیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      خیر مشکلی نخواهید داشت داروهای تجویز شده رو مصرف کنید
    2. تصویر کاربر پرویز چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      سلام‌اقای‌دکتر‌‌با‌این‌داروهاضخامت‌مثانم‌بزرگی‌پروستات
      درمان‌میشوم‌فیناستراید‌میتونه‌پروستاتم‌کوچیک‌کنه
      ممنونم‌ازت
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      پروستات بزرگ شده با هیچ دارویی کوچک نمی‌شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر م.ق چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدرم کنسر پروستات داره که متاستاژ به ستون فقرات داده وچند ماهی هست که هورمون درمانی میکنه ماهی یک دفعه امپول میزنه چند روزی که لخته خون تو ادرار داره وتند تند دستشویی میره علتش چی میتونه باشه ممنون از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      رادیوتراپی شدن؟
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    سلام من ۴۵ سال سن دارم و به خاطر درد زیرشکم سمت راست سی تی از شکم‌و لگن انجام دادم که جواب تصویر رو براتون به پیوست ارسال میکنم و در سی تی ،پروستات با دیامتر عرضی ۴۸ میلیمتر بزرگتر از نرمال مشاهده شده است الان مدتی هست که با پر بودن مثانه درد بیشتر میشود و کمی هم فشار در آلت احساس میکنم‌قبل و بعد از ادرار که ازمایش ادرار هم انجام شده ولی هنوز جواب اماده نشده عوارض تکرر ادرار و قطره قطره شدن و کاهش میل جنسی ندارم،میخواستم ببینم اوضاع به چه صورت هست خطرناک هست و اینکه چه دارویی پیشنهاد میکنین برای مصرف خیلی نگرا ن هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      فعلا دارو لازم نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      Psa چک شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 163 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر حدود دوماه پیش وایه بیماریم بهتون پیام دادم ‌کشان تشخیص پروستاتیت دادین و دارو ب مدت یکماه تجویز کردین و‌استفاده نمودم خوب شدم ولی مجددا همون علائم عود کرد ک دوباره ب مدت یکماه داروهارو‌ ک شامل تامسلوسین، ملوکسیکام ۷/۵ و افلوکساسین ۳۰۰ بود خوردم ولی ابن دفه تاثیری نداشت و همچنان زیر شکمم‌ درد و حالت گرفتگی هست ک خیلی اذیت هستم و از زاهدان هستم و امکان اینکه حضوری بیام برام سخته خواهشن کمک کنید.ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      متاسفانه عود داره باید طولانی مدت دارو رو مصرف کنید
    2. تصویر کاربر محمود یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      چ مدت دیگه مصرف کنم؟
    3. تصویر کاربر محمود یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      چ مدت دیگه مصرف کنم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      در صورت عود یک ماه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 130 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عبادات قبول.تیرماه وشهریور سونو انجام دادم.با ابعاد.۴۰.۳۸.۴۴حجم۳۵سی سی.اسفندماه۴۸.۴۵.۴۲حجم۴۹ سی سی قرص هم استفاده کردم.علت تغییر چیه با تشکر.سن۴۵
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      سونوگرافی وابسته به دستگاه و اپراتور هست قابل اتکا نیست
  • تصویر کاربر آیهان یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر ، من پسر ۱۹ ساله ای هستم ، میل جنسیم از همون ۱۵ سالگی بالا بود و هفته ای شاید چندین بار مجبور به خودارضایی بودم ، این اواخر به تعداد بالایی هم رسیده بود ولی مشکل جدی ای نداشتم ، خواب و ورزشم هم درست بود ، ولی بنا ب دلایلی و مشغله ی بالای درسی و کاری قصد دارم حدود چند ماهی به ارگاسم نرسم و انزال رو بذارم کنار ، خواستم بدونم آسیبی به بدنم وارد میشه ؟ چون خیلی از اطلاعات بی اویدنس درست میگن باعث واریکوسل و ... میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر مشکلی نخواهید داشت
  • تصویر کاربر فرهادپور چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 158 مشاهده پرسش
    بررسی چکاب کلیه مثانه پروستات و آزمایش PSA خون. 42 سالمه
    فوریت ادرار دارم . شبا هم بیرونی روی یک الی دوبار. البته بسته به میزان مصرف مایعات داره.
    لطفاً اگر نیازی به دارو بود به این کد ملی نسخه الکترونیکی صادر شود. ممنون

    در ضمن چن ماه پیش بنده 50 واریز کردم بابت سوالم ولی جنابعالی گفتید که عکسها را دوباره آپلود کنید. که این کار راهم انجام دادم ولی هیچ جوابی بابت آن ندادید .xPDWt300090 اینم کد پیگیریمه. کد ملی 3961878439
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      عکس هایی که بارگذاری میکنید لود نمیشوند! به لحاظ سایز و فرمت عکس حتما رعایت کنید
    2. تصویر کاربر فرهادپور یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      سلام دکتر جان
      خسته نباشید. بخدا دوبار 50 واریز کردم جواب نگرفتم. میشه یه شماره واتساپ بدید ارسال کنم براتون. ممنون میشم.
      ارسال کردم خدمتتون مجدد
      لطفاً اگر دارو نیاز داشتم به این کد ملی 3961878439 نسخه الکترونیکی صادر کنید. سنمم 42 ساله
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      کپسول امنیک ۰/۴ هر شب یک عدد مصرف کنید دارو آزاده و نسخه ای نیست ۶ ماه بعد اگر علایمتون بهتر نشد به مطب مراجعه کنید شماره های مطب و واتس اپ در اینستاگرام و سایت هست
    4. تصویر کاربر فرهادپور دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      سلام مجدد خدمت دکتر عزیز
      چه تعداد کپسول مصرف کنم؟
      دکتر سونوگرافی پروستات و آزمایش PSA اوکی بود یا نه؟
      ببخشید مزاحمتون میشم. باتشکر
      سال نو هم پیشاپیش مبارک
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      تا ۶ ماه هر شب یک عدد
    6. تصویر کاربر فرهادپور سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      دکتر سلام
      خسته نباشید. امنیک خارجی ورقی 85000 که واسه 6 ماه میشه 1میلیون و 600 هزار تومان ‌‌هزینش واسه منه کارگر زیاده.
      داروخانه تامسولوسین را بهم پیشنهاد داد. ورقی 18000 تومن . عکسش رو براتون فرستادم.
      اگه ازین بخورم مشکلی پیش نمیاد؟
      ممنون دکتر
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      مشکلی نداره همینی که خریدین رو استفاده کنید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر پویان یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    با سلام
    ببخشید پدر بنده مبتلا به سرطان بدخیم پروستات هستش البته متازتاز نکرده، ولی بعد از پرتو درمانی ماهی یکبار تحت درمان تزریق شیمی درمانی هستن، که بعد از تزریق دچار درد شدید استخوان بخصوص ستون فقرات در ناحیه گردن و دست میشه دکتر متخصص مغز اعصاب گفتند ابتلا به آرتروز مفاصل شدند میخواستم بدونم مسکن که بتونه درد رو تسکین بده و تاثیری در روند درمانش نداشته باشه چی میتونیم بهش بدیم، کترولاک دیگه تاثیری نداره، اوکسی کودون یا مسکن دیگه چی تجویز میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      باید تحت نظر انکولوژیست اکسیکدون مصرف کنند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ل. سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر با سلام و وقت بخیر
    من خانمی 36 ساله هستم که حدود 7-8 سال پیش به علت ناراحتی مثانه (تومورمثانه) نزد جنابعالی تحت عمل جراحی قرار گرفتم و خداراوشکر عمل بسیار موفقی هم بود. از آن به بعد بنده به توصیه شما برای اطمینان از عدم برگشت بیماری مرتبا سونوگرافی و ازمایش انجام می دادم (اوایل 6ماه یکبارو اواخر ساللانه) اما اکنون حدود دوسه روزی است که دچار سوزش ادرار شده ام که با انجام کلیه مواردی که قبلا به بنده توصیه فرموده بودید برطرف نشده البته در ساعاتی کاهش می یابد ولی بطور کامل رفع نشده است. به نظر شما این وضعیت نگران کننده است؟ چه توصیه ای دارید؟
    با تشکر از صبر و حوصله جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید سونوگرافی با مثانه پر و سیستوسکوپی انجام دهید
  • تصویر کاربر hh جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ببخشید همان طورکه قبلا گفتم احساس میکنم بعدازادرا مثانه ام کامل تخلیه نشده است وبایدکمی زوربزنم وتقریبا حدود1ماه است که این مشکل رادارم وگاهی اوقات به خاطرهمین مسئله یک ربع دردستشویی هستم واین موضوع من راآزارمیدهد.به نظرشما مشکل ازکجاست؟آیاجنبه ی روانی دارد یاواقعا یک مشکل است؟خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با نوار مشخص میشود
  • تصویر کاربر حسینی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    با اهدای سلام
    بتده از بیماران شما هستم. در مراجعه ی اخیر شمابرای درمان علایم تکررادراری و مشکلات دفع ادراری دستور مصرف داروهای زیر رو فرمودین:
    یوریناسین:روزی1عدد
    پرازوسین:شبها قبل از خواب1عدد
    باکلوفن:هر12ساعت نصف قرص
    الان با گذشت چند روز از مصرف داروها دچار تکرر ادرار شدیدتری شدم. به گونه ای که حس میکنم اگر با تأخیر دستشویی برم با ریزش ادرار مواجه میشم.
    به این دلیل مزاحم وقت شما شدم اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید در دستور مصرف داروها.
    ممنونم
    مؤید باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      مصرف مایعات را کم کنید2-استرس کم شود 3-نگران نباشید داروها را ادامه دهید
  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز
    بنده امین ملکی هستم و 3 هفته قبل زحمت کشیدین واریکوسل منو لاپاروسکوپی کردین
    هر از گاهی بیضه چپ که گریدش 3 بود موق نشستن تیر میکشه خواستم با شما در میان بزارم و نظرتون رو جویا بشم
    خیــــــــــــــــــــلی ممنون که سوالات رو جواب میدید پیروز باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است نگران نباش
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من و نامزدم قرار بود با هم ازدواج کنیم اما به دلایل پاره ای از مشکلات ازدواجمان کنسل شد. در مدت نامزدی با هم سکس داستیم و پرده بکارتشان از بین رفته است. آیا شما پرده بکارت را ترمیم میکنید.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین
    من ۲۸ سالمه مجردم الان ۵ساله که فهمیدم از بیضه چپ واریکوسل دارم البته درجه ۱بود معاف نشدم هیچ مشکل دیگه ایم ندارم بیضه ام کوچک نشده میزان منی ام خیلی زیاده ولی جدیدا حس میکنم رگها بزرگتر شدن درجه بیشتر شده، من از عمل خیلی میترسم و ما در شهری هستیم که از نظر پزشکی وتجهیزات خیلی ضعیفه و حوادث پزشکی زیاد اتفاق می افته همین بیشتر منو میترسونه از طرفی هم خیلی نگران آینده ام خواهش میکنم کمکم کنین راهنمایم کنین.
    خیلی متشکرم از لطفتا و مطالبه بسیار خوب تون
    احسان محمودی از شهرکرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش اسپرم بده ونتیجه را بفرست
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب