ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (237 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر تقی یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، من از شهرستان های همدان هستم، چند روز پدرم با صلاح دید پزشک نمونه برداری انجام دادن یک شبم بستری بودن از روز بعد از ترخیص سرگیجه شدید گرفتن جوری که به زور راه میرن زنگ زدم از بیمارستان سوال کردم میگن طبیعیه و هم چنین الان ک دو روز گذشته دارن تب می کنن ، آقای دکتر باتوجه به این که پدر بنده ناراحتی قلبی دارن این موارد عادی هست، من خیلی نگرانم. آقای دکتر ذکر کنم نمونه برداری پروستات انجام دادن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      تب بعد از نمونه برداری پروستات خیلی مهمه حتما به اورژانس مرکزی که نمونه برداری کردین مراجعه کنید
  • تصویر کاربر هاتف جمعه ۱۴ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 2250 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر درمان پروستاتیت عصبی چیست
    استرس و اضطراب به شدت قبلا داشتم و دارم برای چند ماه و حمله های پانیک نیز داشتم
    آسنترا 100 مصرف میکنم با الپارازولام که قطعش کردم
    آزمایش عفونت ادرار منفی شده
    درد کمر و درد بیضه و تاخیر در ادرار کردن
    وسواسی بسیار در رابطه با ادرار کردن دارم
    خواهشا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      ابتدا سونوگرافی انجام شود و pvr تعیین شود
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده پنجم ماه جاری نمونه برداری از پروستات انجام دادم نتیجشو براتون میفرستم دکتر گفتن که پرتو درمانی یا عمل به نظرتون کدوم بهتره آیا هردو را باهم انجام بدم لطفا منو راهنمایی بفرمایید بنده بازم سوال کرده بودم ولی کد رهگیریمو نداشتم ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      گزارش ناقصه
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده پنجم ماه جاری نمونه برداری از پروستات انجام دادم نتیجشو براتون میفرستم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      گزارش ناقص هست
  • تصویر کاربر صالح پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    جناب آقای دکتر، پدر من ۶۰ سال سن داره و ساکن مازندران.
    برای چکاپ سالیانه سال گذشته آزمایش کلی انجام داد که در آن PSA=4.3 شد که با مراجعه به دکتر متخصص آزمایش رو تکرار کرد که تقریبا همین عدد تکرار شد. سپس دکتر در سال گذشته اقدام به نمونه برداری بیوپسی کرد که خوشبختانه جواب پاتولوژی نشان داد که مشکلی وجود ندارد. و با این تفاسیر دکتر گفت که نیازی به دارو وجود ندارن.
    امسال مجددا برای آزمایش کلی و چکاپ اقدام کرد که جواب آزمایش PSA=8.2 رو نشان داد. دوباره به دکتر متخصص مراجعه کردیم که دستور انجام MRI رو داد. در جواب MRI در عکسبرداری T2W احتمال بدخیم بودن یک قیمت از پروستات رو تشخیص داد. با این حال دکتر دستور سونوگرافی بیوپسی با استفاده از MRI را داد که در بیمارستان هاشمی نژاد چند روز گذشته انجام دادیم که البته هنوز جواب پاتولوژی آماده نشده است.
    در ضمن ذکر این نکته هم ضروریه که هیچ علائمی نداره و اصلا مشکلی در دفع ادرار و یا سوزش ادرار و ... نداره.
    حالا سوال ابنجاست که چرا با وجود نمونه برداری قبلی و عدم مشکل عدد PSA در طول یک سال افزایش داشت؟ و چرا با وجود نداشتن هیچ مشکل در دفع ادرار و ... در MRI این احتمال داده شد؟ آقای دکتر تشخیص شما چیست؟ آیا احتمال داره جواب MRI تایید بشه؟ آیا میشه گفت تشخیص MRI یه احتماله و دلیلی بر تایید نیست؟
    در پیوست جواب نمونه برداری سال گذشته به همراه تشخیص MRI آمده است.
    با تشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      MRI دقتش بالاست. اگر نقطه ای مشکوک بوده و از همان نقطه مشکوک بیوپسی شده ، باید منتظر جوابش باشین . نگران نباشین اگر هم بدخیم باشه جوابش زمان رو از دست ندادین ، سرعت رشد بدخیمی های پروستات خیلی کند هست
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۱۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    دکتر جان سلام.پدرم پیش شما ویزیت شدن با توجه به نتایج آزمایش بهشون فرمودین MRI کنن که انجام دادن چون وقت برای هفته آینده سه شنبه داده شد من استرسو نگرانی زیادی داشتم میخواستم نتیجه رو ببینین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      MRI به نفع حوش خیمی بوده
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدرم ۶۰ساله میباشد که مشکل پروستات دارد برای جراحی بستری کردیم که دکتر پس از ازمایشن و اقدامات پزشکی اعلام کرده که امکان عمل وجود ندارد و مادر زادی می باشد و فقط دارو تجویز نموده. الان ادرار برایش سخت میباشد . ایا راه درمانی هست میشود با عمل باز یا بسته درمان شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      مراجعه کنید بررسی کنم
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    با سلام 24 ساله هستم
    ادرارم با فشار کم خارج می‌شود به این صورت که ابتدا به صورت قطره قطره و سپس با آب گرم با جریان کم خارج می‌شود (ابتدای جریان 2 شاخه می‌شود و همچنین قطع و وصل می‌شود)
    اما درد و سوزشی موقع ادرار کردن ندارم
    بیضه هام به شدت درد می‌گیرد مخصوصا طرف چپ و طرف راست پهلو ام درد می‌کند (دردش کم و زیاد می‌شود)
    حالت تهوع بسیار شدید دارن، اشتهایم به شدت کم شده، خسته و بی حالم، دیروز اسهال بسیار شدید داشتم، کمرم نیز درد می‌کند و بعضی مواقع سوزش درد مقعد دارم
    سونوگرافی یک ماه پیش انجام دادم نرمال بود و باقی مانده ادرارم 23 بود ولی احساس میکنم از یک ماه پیش بد تر شدم
    عکس سونوگرافی و باقی مانده ادرار را برایتان فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      ازمایش ادرار و عکس RUG انجام شه
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      دکتر درد کمر و درد بیضه شدیدی دارم
      کیسه بیضم خیلی شل هست
      چیکار کنم
      برام قرص
      سیپروفلوکساسین500 تجویز کردن گفتن تا 10 روز بخورم اگر بهبودی حاصل نشد سیستوسکوپی کنم
      نظر شما چیست آیا التهاب پروستات دارم یا تنگی مجرا
      خواهشا جواب بدید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      اقداماتی که گفتم انجام شود !
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرشاد دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    مردی ۳۴ ساله هستم . هر از چند وقت یک الی دو ماه چند روز دچار تکرر ادرار شدید می شم این تکرر شب ها آزار دهندس و همراه سوزش احساس پر بودن شدید مثانه است به طوری که کل قسمت آلت و پروستات و مثانه رو درگیر میکنه(احساس التهاب ) موقع دفع ادرار مقدار ادرار خیلی کم بین ۵ الی ۳۰ سی سی و همراه سوزش انتهای مجرا و شروع خوب و پایانی قطره قطره و نیاز به زور است .در نوجوانی به علت علاقه شدید در غرق شدن در کار تعمیرات بردهای الکترونیک به مدت چند سال پیوسته ادرارم رو نگه میداشتم تا آنجا که یه دفعه باید سریع میرفتم دستشویی .همچنین در سن ۲۰ سالگی به مدت ۶ ماه به علت ندانستن موقع جنب شدن در خواب جلو خروج مایع منی رو با حبس نفس میگرفتم تا برسم به دستشویی .
    تا سن ۲۸ سالگی به علت مصرف چای زیاد ماهی یک لیوان آب هم نمی خوردم .وزن ایده آل دارم .

    پدرم هم تکرر ادرارشدید رو شب ها در جوانی داشته و دارد .

    اکنون نیمه شبه و با احساس ادرار خیلی شدید بیدار شدم ولی فقط ۲۰ سی سی سوزش دار در انتها قطره قطره بیشتر نبود .البته دیروز دو لیوان آب بیشتر نخوردم و یک لیوان نسکافه آخر شب . با مصرف مایعات بیشتر رنگ ادرارم روشن می شه و حجم ادرارم نرمال و تکرر همیشه از ۲۵ سالگی بوده و هست ‌.

    چکار باید کنم

    ممنون که وقت ارزشمندتون رو میذارید .
    روح و جسمتون همیشه سالم .بلا ازتون بدور به حق علی و اولاد علی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی و ازمایش ادرار انجام شه
  • تصویر کاربر نمازی دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز خسته نباشید محبت می کنید به سئوالات جواب می دهید.
    73 سال دارم به دلیل احتباس ادار عمل جراحی بسته پروستات شدم. به دلیل اینکه در ادار و خونم عفونت داشتم حدود 20 روز آنتی بیوتیک مصرف کردم. از پروستات آزمایش پاتولوژی گرفته شده است که نتیجه آزمایش را به پیوست خدمتون ارسال می کنم. با توجه به ازمایش پروستات مثل اینکه خوش خیم تشخیص داده شده است با توجه به اینکه دکتر معالج ام دوره و امکان مکاتبه ندارم. می تونید بنده را راهنمایی بفرمایید من لازم هست به دکتر ام مراجعه کنم یا نه.
    الان که حدود یک ماه ونیم هست عمل کرده ام مشکلی ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      جوابش خوش خیمه اگر مشکلی ندارید نیاز به اقدامی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب