اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

نکات مهم

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

با این آزمایش توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.4/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    آیا گرفتن سیتوسکوپی درد دارد ؟ آیا بیهوشی دارد ؟؟؟
    بعد از گرفتن سوزشی در مجرا خواهد بود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به سن و شرایط فرق میکند
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    آیا گرفتن نوار مثانه درد دارد ؟
    بعد از گرفتن سوزشی در مجرا خواهد بود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کوتاه مدت بلی
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 649 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من 16سالم هست دچا رتخلیه ی نشدن کامل مثانه هستم وقتی ادرار می کنم باز هم احساس می کنم ادرار دارم و خیلی هم زور میزنم تا مثانم خالی بشد اما خالی نمی شود وتا از دست شوی میام بیرون فورا ده دقیقه بعد الی نیم ساعت بعد دوباره دست شویم می گیرد وهیچ وقت مثانه ام تخلیه نمی شد ودر ضمن پروستات من 43میلی متر است تو را خدا اگه قرصی هست تو را خدا به هم بگید خیلی عذاب دارم می کشم راستی اقای دکتر میگند درمان پروستات با لیزر هم هست از من را نمی شد با لیزر کوچیک کردبا تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بدهید02122642744
  • تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 33 ساله هستم چند سالی هست دچار تکرر ادرار در روز هستم در موقع خواب مشکلی ندارم اما به محض بیدار شدن باید به دستشویی برم به چندین دکتر مراجعه کردم که میگویند مثانه پیش فعال دارم در سرما یا در موقع اب خوردن به بدن بیشتر باید به دستشویی برم وقتی هم میرم بعد از نیم ساعت احساس ادرار داشتن را دارم که خود این موضوع باعث دردسره اخرین قرصی که بهم دادن یوریناسین 10 روزی 1 قرص میباشد که در زمانی که این قرصو میخورم فشار برای رفتن به دستسویی کمتره ولی احساسو دارم ولی اگر نخورم احساس همراه با فشار جهت ادارار بیشتره .آیا قرصی هست یا راهی هست خوب بشوم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بدهید02122642744
  • تصویر کاربر مرتضي دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    با سلام آقاي دكتر رگ بالاي آلت تناسليم يكم سفت و متورم شده و يكم درد هم ميكنه دردش كشيده هست در انتهاي حالت جاي شكم و سره آلت حس ميشه از چي ميتونه باشه آيا خطرناك هست؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    دکتر این جواب آزمایش پدرمه لطفا جوابم رو بدین آیا به عضله نفوذ کرده خیلی خیلی ممنونم
    Specimen:bladder tumor
    Clin data:not avilable
    Macroscopic:the specimen recived in formalin consists of two pieces of cream gray soft tissues together measuring 1.2*1*0.5cm.t.s
    Microscopic:histopathologic finding supports thefollowing diagnosis
    Diagnosis:bladder tumor,site not furtherspecified ;tur -b
    High grade papillary carcinoma according to the who/isup.
    The representing muscle fibers are not infiltrated by tumor tissues
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی کیری می خواهد
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    دکتر این جواب آزمایش پدرمه لطفا جوابم رو بدین آیا به عضله نفوذ کرده خیلی خیلی ممنونم
    Specimen:bladder tumor
    Clin data:not avilable
    Macroscopic:the specimen recived in formalin consists of two pieces of cream gray soft tissues together measuring 1.2*1*0.5cm.t.s
    Microscopic:histopathologic finding supports thefollowing diagnosis
    Diagnosis:bladder tumor,site not furtherspecified ;tur -b
    High grade papillary carcinoma according to the who/isup.
    The representing muscle fibers are not infiltrated by tumor tissues
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه ولی پر خطر است ببرسی بیشتر ضروری است
  • تصویر کاربر شایان یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پسری هستم 26 ساله ، با اینکه زمانی به دستشویی میرم که واقعا نیاز به تخلیه ادرار دارم ولی وقتی که آماده تخلیه میشوم به سرعت این عمل تخلیه انجام نمیشه و به نوعی باید مثانه رو ترغیب به این کار کنم !
    کارهایی مثل باز کردن شیر آب تا صدای آب روان ، مثانه رو ترغیب به تخلیه کنه یا از این دست کارها !
    که نهایتا ممکنه تا 30 ثانیه هم این تاخیر ادامه داشته باشه و در زمان هایی که ادرار کمتری دارم ، این قدر این تاخیر دامنه دار میشه که منصرف میشم !
    با این وجود هر بار که موفق به تخلیه میشم ادرار با قدرت ، پرش هست و کلا" علائم بزرگی پروستات رو نمی بینم .
    چه کار باید بکنم ؟ آیا چیز مهمی است یا ...

    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر n.k یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید. این جانب حدود یک ماه قبل علایم عفونت ادراری را داشتم و چند نوبت نیز در انزال خون داشتم که تحت درمان با افلوکساسین هستم، از امروز ادرار خونی داشتم که در ابتدا با لخته شروع می شود و در تمام ادرار خون وجود دارد، در ضمن سوزش مختصری هم دارم. مختصری ترشح چرکی نیز داشتم. در ضمن من 32 ساله هستم و بیماری خاصی ندارم و سیگاری هم نیستم. امروز یک متخصص ارولوژی برای من داکسی سیکلین و سیپروفلوکساسین تجویز کرد، ایا شما موافق هستید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی تکمیلی انجام شود
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1171 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب