اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.4/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Ali جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر جند ماه بيش منوجه شدم سرطان مثانه دارم . PT1 G3 و دكتر براي من ٦عدد سرم BCGتجويز كرد .در تزريق اول كانتر راحت وارد مثاته من شد ولي در هفته بعد بخاطره اينكه كانتر نتونست راهه خودشرو بيدا كنه وفشاري كه برستار داد قسمتي از بروستات يا دهانه مثاته رو زخمي كرد ومن درد رو احساس كردم وبرستار كانترو كشيد بيرون كه خونه تازه بيرون ريخت.و برستار از كانتره دوم استفاده كرد و به دليل بيدا نكردن وروديه مثانه مجبور شد دوباره كانترو بيرون بكشه و خون مجدداً بيرون امد و برستار با كانتره سوم تونست واكسنرو داخل مثانه انقال بده .سوال من از شما اين است .ايا قسمتي رو كه كانتر زخمي كرده و ادراري كه از مثانه خارج شده باعث انقال سلولهاي سرطاني از طريق خون به قسمتهاي ديكه بدن بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام وتبريك سال نو وپوزش از تاخير نه نگران نباشيد بايد تحت مظر و كنترل شويد
  • تصویر کاربر اسد جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1456 مشاهده پرسش
    وقت بخیر آقای دکتر من مدتهاست مشکل عدم باز شدن اسفنکتر داخلی دارم که در سیستوسکوپی و نوار مثانه تایید شده یعنی با پوزیشن های خاص بتدریج قادر به دفع ادرار هستم و حجم باقیمانده ادرار در مثانه هم بالاست ، آیا درمانی برای باز شدن اسفنکتر داخلی در زمان ادرار هست ؟ با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام وتبريك سال نو وپوزش از تاخير بهتر است خودتان سوند بزنيد
  • تصویر کاربر مينو جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد،يه چندوقتي مثانه ام درد داشت، و همش ادرار داشتم ، البته ادرارم خون داشت خيلي زياد فقط يه بار ، دكتر گفتش ورم مثانه داري ، قرص انتي بيوتيك به من دادن ، به نام سيپروفكت،اونو دوبسته خوردم ، نميدونم الان بايد چيكار كنم، اينو هم بگم قبل اين اتفاقا سونوگرافي شكم و لگن دادم براي چك ، گفتن كه طبيعيه همه چي ، الان بايد چيكار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام وتبريك سال نو وپوزش از تاخير اگر سونو طبيعي است بايد سيستويكوپي كنيد غيلم من وا ببينيد در خدمتم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سونوگرافی کیست مثانه 7.5 میلیمتر نشون داده . Cystic structure و فتق inguinal hernia ولی فتق خودم احساس میکنم در لوله های کنار متنهی به بیضه راست هست و خیلی هم کم مشخص هست و درد کم داره. تشکر راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      جواب ندیدم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام وتبريك سال نو وپوزش از تاخير بايد معاينه شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر قاسم پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    باسلام حدودیک سال ونیم هست که سوزش ادراردرسرآلت تناسلی دارم وبیشترشبهادویاسه مرتبه مجبورمیشوم ازخواب بیدارشوم وادرارکنم همه نوع قرص ازجمله قرص تاوانکس،یورناسین،پروستاتان،پروستاباریج،سکولسیب،قطره گیاهی پروستاتان،تامسولین،دراین مدت استفاده کرده ام ولی خوب نشده ام 33سالمه ومتاهل هستم ومیل جنسی ام خیلی کم شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر اکرم جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با سلام حدود چهار ماه است که دچار تکرراد ادرار شده ام آزمایشات زیادی انجام داده ام که اعلام نمودند که سالم می باشد حتی عمل سیتوسکوپی هم انجام داده ام که دکتر اعلام نموده مثانه عصبی می باشد . سونوگرافی مثانه هم سال اعلام نموده سالم فقط 26 سی سی ادرار می ماند . دارو هایی که مصرف می کنم ویسول 5 می باشد . مشکل عمده هر نوع نوشیدنی که مصرف می شود بلافاصله باید تخلیه اش کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      باید در مقابل احساس دستشویی وا ایستید ونروید
  • تصویر کاربر عبدالرضا جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 6777 مشاهده پرسش
    باعرض سلام مردي ٥٨ ساله هستم مبتلا به بزرگي خوش خيم پروستات هستم و نتيجه ي آزمايش PSA سال گذشته ام ١/٥ مي باشد و مشكل کاهش نیرو وقطر جریان ادرار، تاخیر در دفع ادرار، زور زدن هنگام دفع ادرار، احساس عدم تخلیه کامل مثانه دارم اخيرا سونوگرافي مثانه و پروستات انجام دادم نتيجه ضخامت ديواره ي مثانه با جداره ي نامنظم و بزرگي پروستات به حجم ٥٠ سي سي است و كليه نرمال هستن ... نتيجه ي ءزمايش PSA را هنوز نگرفته ام و بعلت تعطيلات نوروزي موفق به مراجعه به پزشك معالجم نشدم و تا بعد از تعطيلات هم نوبت ويزيت ندادن خواهشمندم حتي الامكان مرا در مورد وضعيتم مطلع فرماييد خيلي نگرانم ... سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰ ساعت ۳فردا بیایید ببینم با تلفن هماهنگ کنید بفرماایید دکتر گفته
  • تصویر کاربر نسرين سه شنبه ۲۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام مادرم كار سيستويكوپي انجام داده گفتن ي سري توده هايي مثل جلبگ دور مجراي اداريش هست و دائم آخر ادارش خون تازه داره،ميخواستم بدونم آيا خطرناكه؟آيا ميشه عمل كرد؟ واينكه رشد ميكنه من شنيدم بعدش كنترل ادارش رو از دست ميده آيا عمل كنه كنترل ادارش رو از دست ميده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      باید ببینم که تومور است یانه
  • تصویر کاربر رامین سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من پسری ۱۸ ساله هستم که قبلا به طور شدید متاسفانه خود ارضایی داشته ام. من حدود ۷_۸ ماه پیش متوجه شدم که تکرر ادرار پیدا کرده ام همان موقع ها به دکتر هم مراجعه کردم و یک سونوگرافی از کلیه و پروستات و مثانه (همه با هم ) انجام دادم و طبق نظر دکتر هیچ مشکلی نداشتم برای همین فقط یک سری قرص ضد اضطراب به من دادن. خلاصه از اون موقع تا الان به همین شکل میگذره. اینم بگم گه اگر به مدت طولانی جنب نشوم منظورم در خواب است چون خوشبختانه چند وقتی است که خود ارضایی را ترک کرده ام. اما زمان جنب شدنم زیاد است برای همین بعضی اوقات بعد از جنب شدن درد نسبتا شدیدی را در ناحیه مقعد حس میکنم که فکر میکنم از پروستات است ان هم به خاطر ارضا نشدن به مدت طولانی اما دلیل گفتن این موضوع بیشتر به خاطر این بود که شب هایی که نزدیک به جنب شدن است تکرر ادرار من هم بیشتر میشود حتی چند باری هم شده که در شب مجبور شده ام به دستشویی بروم اما بعد از جنب شدن تکرر ادرارم هم کم میشود. (قطع نمیشود فقط کم میشود). حالا دیگه واقعا نمیدونم چه مشکلی میتوانم داشته باشم خودم فکر میکنم ممکن است به خاطر کوچک شدن مثانه باشد اما مسئله ارضا شدن من را به شک انداخته نظر شما چیه در این مورد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    آقای دکتر من بخاطر زود زود رفتن به سرویس برای ادرار (تقریباً در طول 24ساعت 10 بار) ، به پزشکهای زیادی مراجعه کردم و هرکدام داروهایی برام تجویز کردن که فایده ایی نداشت و تازگیها من متوجه شدم من بخاطر کم حجم بودن مثانه ام زود زود به سرویس میرم چون در سایتها دیدم که نوشتن بطور تقریبی هر بار ادرار باید 500 میلی لیتر باشد که متأسفانه من هر بار تقریباً 100 الی 150 میلی لیتر ادرار میکنم و اگه به خودم فشار بیارم و بیشتر ادرارم رو نگهدارم میشه 200 میلی لیتر که بیشتر از این به علت این که به کلیه هام فشار میاره و درد میکنه توانایی نگهداشتن رو ندارم .
    لطفاً راهنمایی کنید و اگه نیاز باشه من تبریز هستم و حضوری خدمتتون برسم و یا اگه در تبریز پزشکی را معرفی کنید خیلی ممنون میشم ، چون واقعاً منو از کار و زندگی انداخته.
    درضمن این رو خدمتتون عرض کنم که من از کودکی همین مشکل رو داشتم و الان 30 سال دارم.
    ممنو از پاسختان🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بهتر است تست ارودینامیم انجام دهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ارودینامیک تماس۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1171 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب