اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.4/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام. وقت بخیر. من 41ساله هستم. چند وقت هستش که در ناحیه زیرشکم و بالای آلت در سمت چپ یک برامدگی کوچکی ایجاد شده که هیچ دردی نداره و هیچ مشکلی برام پیش نیومده. میخوام از آقای دکتر خواهش کنم راهنماییم کنه حس میکنم هنگام بعد از رابطه بیشتر مشخص میشه این برامدگی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من 24سالمه
    مشکل شب ادرای دارم
    از بچگی
    دکتر رفتم چندساله پیش گفت مشکلی نداری بعداز ازما‌یش
    ولی من هنوز این مشکل رو دارم باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر مریم جمعه ۵ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      .
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ صبح ها از ساعت۱۰ الی ۱۲تماس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهین شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1707 مشاهده پرسش
    سلام من بعداز ادرار ویا بعضی اوقات قبل از ادرار مایع زرد رنگی ازم خارج میشه به صورتی که احساس سوزش میکنم وبعدش اون مایع از التم خارج میشه و تکرر ادرار هم دارم.... همش احساس میکنم که داخل التم پره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر Ashland سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1116 مشاهده پرسش
    سلام پسر من 12 سالش است در چهار ماهه گذشته 6 بار در خواب از آلتش خون آمده و درد وسوزش وخارش هم ندارد و ادرار براحتی انجام میشود و ضربه ای هم نخورده سونوگرافی و mru هم انجام دادیم و هیچ مشکلی مشاهده نشده و پیشنهاد نهایی سیستوسکوپی می باشد لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنون آیا سیستوسکوپی برای کودکان عوارض دارد و اگر بیمارستان اینور سال وقت نداشته باشد بعد از عید انجام دهیم که دیر نیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      خیر مشکلی نداره و سیستوسکوپی انجام بدهند
  • تصویر کاربر عبدالله سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام. من 20روز پیش عمل دیسک کمر انجام دادم. تا 14 روز بعد از جراحی ادرارم با سوند تخلیه میکردم بعدی که سوند کشیدم باید زور میزنم تا ادرارم یکم تخلیه میشد. هر وقت کمی ادرار دارم مثانم ورم می‌کرد بدون درد فقط احساس میکنم زیر شکمم باد می‌کرد یکمی سوزش ادرار هم دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
    2. تصویر کاربر عبدالله سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      داروی ترازوسین 2
      با بتانکول کلرید میخورم ادرار راحت میاد ولی بی اختیار نیازی نیست داروی دیگه مصرف کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      همین دارو ها رو ادامه بدید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر متین سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام . اقای دکتر من ۹ ماه پیش سیستوسکپی کردم تنگی مجرای خلفی و التهاب مجرا و مثانه داشتم. دکتر ۶ تا امپول جنتومایسین داد. و گفت ۶ ماه سند بزن هفته ای یبار. ۲.۳ ماه تکررم بهتر شد. بعدش تکررم زیاد شد بدتر شدم.تا اینکه ۲ ماه پیش سونو دادم دکتر گفت مثانت کوچیک شده هفته ای یبار فقط بین مقعد و بیضه یکم تیر میکشید لحظه ای و تمام ازمایش خون و سونو هم مشکلس نداشت.. باز ۲۰ روز پیش مثانن شروع کرد به تیرکشیدن ول کرد الان ۵.۶ روزه درد دارم تیرمیکشه ادرارمم بدتر و کم فشار شده طوری که تو ۵ دقیقه باید ۲.۳ بار برم تا بتونم بخابم در صورتی که من تکررم نه کامل حل نشده ولی این مشکلم حل شده بود که جدیدا این هم برگشته‌ .چه دارویی مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر متین شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      چون قبلا هم این مشکل رو داشتم احساس التهاب دارم ولی قبلا درد مثانه و زیر شکم نداشتم .
    2. تصویر کاربر متین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      دکتر جان من شهرستانم دیروز رفتم دکتر بهم کوتریمکسازول ۴۰۰.۸۰ داده با بتانکول ۱۰ گفت بخور بعد یه هفته سونو بگیر بیا. ولی همین الان که ساعت ۵ صب من از خاب پریدم که برم دستشویی ۵ بار رفتم اما‌تخلیه نمیشم. نمیتونم بخابم. 😔😔😔
    3. تصویر کاربر متین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      دکتر ۳ بار از قرصا خوردم خوب نشدم. باسنم کامل گز گز میکنه. ببخشید بی ادبیه مدفوع هم با بوی بد.
      لطفا دارو با نحوه مصرف بهم بدید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      عکس مجرا بگیرید و بفرستید ببینم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر داود سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    باسلام.رنگ ادرارمن زرد تیره هست .میخاستم ببینم ایا عفونت دارم .اگر عفونت هست چه دارویی تجویز میکنین .واینکه میخاستم بدونم آیا عفونت میتونه باعث حالت تهوع بشه.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر شهرام پنجشنبه ۱۹ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام سنگ 10 مبل داخل مثانه دیده شده پزشک فرمودند که توسط بسکت سنگ را باید خارج کنم البته کلیه ها سنگ سازند و 2سال قبل سنگ7میل را دفع کردم سوال اینکه با توجه به اینکه پروستات بزرگ شده 61گرم بیرون آوردن سنگ با این وسیله بسکت اشکالی ندارد ؟واینکه امکان خارج شدن سنگ با دارو وجود دارد با توجه به اینکه دو سال قبل سنگ 7میل دفع کردم=؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      سی تی اسکن انجام بدید و بیارید ببینم
    2. تصویر کاربر شهرام سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      آبادان هستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      باید سیتوسکوپی بشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سمابهروز دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سلام. من خانمی متاهل و40 ساله هستم. درماه 2یا3بار در روز احساس میکنم یه چیزی تو گلو گیر کرده وقتی این حالتو دارم به مثانه م فشار میاد باید حتما برم دفع ادرار داشته باشم. بعضی اوقات هم مثانه م خوب تخلیه نمیشه چندقطره ادار تو مثانه م هم میمانه وباید بافشار تخلیه بشه. وقتی این حالتو دارم افت فشارم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر رامین دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر گاهی صبح ها بعد اولین ادرار باز در زول زمان کم مثلا یکساعت بعد مجدد مثانه پر میشود و پرفشار هم هست و مشکلی در تخلیه نیست در آزمایش قند و آزمایش ادرار همه چیز طبیعی بود بعد 4 بار پشت هم رفتن مثانه آرام میشود و دیگر 3 تا 4 ساعت طبیعی برای ادرار دستشویی میروم شب ها هم بخاطر ادرار از خواب پا نمیشم آیا این بخاطر استرس کاری است دلیل چیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر رامین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      33 سالم هست دکتر متاهل رابطه بدون کاندوم هم ندارم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1171 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب