021-22642744
نشانی‌ما

دکتر حسین کرمی

تهران ، خیابان شریعتی ، روبروی ایستگاه مترو قلهک ،کوچه سجاد ،ساختمان پزشکان سجاد ، پلاک 68 زنگ 4

تماس‌باما

بیماری پیرونی شایعترین علت کجی آلت تناسلی مردان

توسط دکترحسین کرمی ۰۱/مرد/۱۳۹۳ 60,519 بازدید
70e2b96f2ccbb9c6468f40994db1d181

بیماری پیرونی شایعترین علت کجی آلت تناسلی مردان

امروزه مردان میان سال زیادی به اینجانب مراجعه می کنند که از کج شدن و انحناء آلت تناسلی خود شاکی هستند. اغلب خود بیمار اظهار می دارد که قسمتی از آلت وی سفت و مثل سنگ شده است که دقیقاً در معاینه بالینی نیز همینطور می باشد و با توجه به نگرانی این بیماران سعی می کنم سوالات شایع در این باره را کاملاً به بیننده سایت توضیح دهم.

بیماری پیرونی چیست؟

این بیماری به صورت یک پلاک و التهاب و سفت شدگی موضعی در قسمت های مختلف آلت تناسلی و با علت ناشناخته تشکیل می شود و با رشد آن باعث کج شدگی آلت تناسلی مرد می گردد. محل تشکیل پلاک در لایه پوشاننده زیر پوستی آلت تناسلی و یا همان تونیکا آلبوژینه می باشد.
پیرونی به نوع خفیف و شدید تقسیم می شود که در ۱۱ الی ۲۳ درصد مردان اتفاق می افتد. پیرونی کاملاً بی خطر می باشد و به سرطان تبدیل نمی شود و خطری برای سلامتی شما ندارد و قابل انتقال از طریق مقاربت نمی باشد. در شروع بیماری اغلب دردناک می باشد ولی تدریجاً این درد از بین می رود و باعث کوتاهی و کج شدن آلت تناسلی روبه بالا و پایین و یا چپ و یا راست می گردد و اگر به موقع تشخیص و درمان نشود شاید باعث اختلال در مقاربت و افت میل جنسی و افسردگی فرد شود.

علت ایجاد پیرونی چیست؟

علل مختلفی برای ایجاد پیرونی ذکر شده است:

۱- ضربه به آلت تناسلی و شکستگی آلت هنگام نزدیکی، یکی از علل های ایجاد کننده بیماری پیرونی هستند. ضربه باعث التهاب در تونیکا آلبوژنیه یا لایه پوشاننده آلت شده و به خاطر خون رسانی کمتر این ناحیه التهاب باعث سفتی و یا فیبروز در منطقه شده و لذا منجر به تشکیل منطقه سفت یا پلاک پیرونی می گردد.
۲- در بسیاری از افراد ضعف سیستم ایمنی و دیابت و بالارفتن سن و مصرف سیگار نیز از علل ایجاد کننده بیماری پیرونی می باشند.

بخوانید  زگیل تناسلی و جواب سوالات شایع شما

اگر مبتلا به پیرونی شدید چه کار باید بکنید؟

بهترین کار مراجعه به موقع به دکتر است. در معاینه بالینی یک پلاک به اندازه یک سکه کوچک کاملاً سفت و مثل سنگ در بدنه آلت تناسلی تأیید کننده این بیماری است. من به بیمارانم توصیه می کنم که یک عکس با موبایل در حالت نعوظ تهیه و جهت بررسی شدت کج شدگی آلت تناسلی و انتخاب استراتژی درمانی در موقع ویزیت به اینجانب نشان دهند.

روش های درمانی پیرونی کدامند؟

دو نوع روش متداول امروزه جهت درمان استفاده می شود:
۱- درمان های غیر جراحی و داروئی: صادقانه باید عرض کنم هیچ یک از روش های درمان غیر جراحی از قبیل: ۱- سنگ شکنی ۲- تزریق کورتون ۳- مصرف داروهای ضدالتهاب، قرص وراپامین، هیچ تأثیری در درمان بیماری ندارند.
۲- درمان جراحی: قطعی ترین روش و مؤثرترین روش درمانی جراحی پیرونی می باشد.

روش های مختلف جراحی برای درمان پیرونی وجود دارند که عبارتند از:
۱- برداشتن منطقه سفت شده: هر گونه برش در لایه پوشاننده آلت یا تونیکا آلبوژینه می تواند باعث پنچری و نشت وریدی شده و باعث از بین رفتن نعوظ و سفتی آلت تناسلی گردد و لذا در تکنیک برداشتن پلاک امکان این عارضه بسیار بالا است و من توصیه نمی کنم.
۲- روش پلیکاسیون (Plication): در این روش بدون دست زدن و بریدن منطقه سفت شده فقط با چند بخیه آلت تناسلی را از حالت کجی به حالت نرمال درمی آوریم. حسن بزرگ این عمل که درمان طلائی انحناء آلت است: هیچ خطر ناتوانی جنسی بعد از عمل ندارد. تنها عارضه این عمل کوتاه شدن کمتر از یک سانت آلت تناسلی می باشد که زیاد به چشم نمی خورد.
۳- گذاشتن پروتز: در موارد بیماری پیرونی شدید و انحناء پیچیده آلت یکی از روش های درمانی می باشد.

بخوانید  انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان هر انچه که باید درباره آن بدانید قسمت 1

و اما جمع بندی بحث فوق

۱- علامت و نشانه بیماری پیرونی سفتی یک قسمت آلت به همراه کج شدگی آلت تناسلی و درد می باشد
۲- این سفت شدگی آلت یا پلاک پیرونی سرطان نیست و به سرطان تبدیل نمی شود و قابل انتقال و مسری نمی باشد.
۳- درمان های داروئی و تزریقی خیلی مؤثر نیستند
۴- بهترین و مؤثرترین درمان اصلاح کجی آلت با جراحی و روش Plication می باشد.
۵- در صورت داشتن بیماری پیرونی با شماره ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ و یا ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰ جهت ویزیت و مشاوره هماهنگی فرمائید.

دوستدار و خدمتگزار شما
دکتر حسین کرمی

اگر از این مطلب خوشتان آمده به آن امتیاز دهید

دکترحسین کرمی

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی بیماریهای کلیه و مجاری ادراری
مشاهده مقالات


ارسال پرسش در این باره


سیستم پرسش و پاسخ

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.

پیگیری سوال قبل

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.

ثبت سوال جدید

امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید.
© همیار سیستم

1
زگیل تناسلی
مهم

من مبتلا به زگیل تناسلی هستم. از درمان موضعی شیمیائی پودوفیلین استفاده میکنم. متاسفانه این پودر پوست ناحیه بیضه ها را کاملا از بین برده و سوزش و درد زیادی ایجاد کرده. چه باید کرد؟ ایا از کرمی برای ترمیم پوست میتوان استفاده کرد؟
تشکر
مشاهده پاسخ دکتر
2
تکرر ادرار

با سلام جناب دکتر من نزدیک به 23 سال سن دارم.تکرر ادار دارم تا انجاییکه بعنوان مثال الان میرم دسشویی بعد چن دیقه دوباره باز احساس ادرار دارم..حتی بارها شده چند بار پشت سرهم دسشوی رفتم.
جوری شده ک تو مسافرتها دگ اب یا چای یا نوشیدنی نمیخورم.چون بعد نیم ساعت یا چهل دیقه دسشویی دارم.شدید...و وقتی مدفوع میکنم ادرارم بطور کامل رفع نمیشه بعد چن دیقه باید دوباره حتمن بیام دسشوی واسه تخلیه ادرار..با تشکر دکتر راهنماییم کنید
مشاهده پاسخ دکتر
3
بریده شدن آلت تناسلی

با سلام خدمت دکتر بزرگوار،جناب دکتر یک سوال، اگر آلت تناسلی مردی قط شود، مرد میمیرد؟ لطف کنید جواب را ب ایمیل من بفرستید بزرگوار مشاهده پاسخ دکتر
4
ناتوانی جنسی-اضافه وزن

سلام؛
ضمن عرض تسلیت ایام شهادت رسول اکرم(ص)، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، بنده آقایی 27 ساله و متاهلم که از چندماه پیش و بصورت تقریبا عجیبی دچار اختلال وناتوانی جنسی شدم و جالب اینه که دچار اضافه وزن شدید و چاقی همزمان نیز شده ام که نمیدونم کدوم علت و کدوم یکی معلول دیگریه!...
به پزشک مراجعه کردم و آزمایشاتی برایم نوشتند که نتایج شان به شرح زیر است:
FBS: 105
T3: 153 (80-200)
T4: 7.5 (5.1-14.1)
TSH: 0.97 (0.2-4.2)
LH: 3.56 (1.7-8.6)
FSH: 1.3 (1.5-12.4)
Prolactin: 8.2 (2.8-8)
Testostrone: 3.97 (2.8-8)
Cortisol 8AM: 5.36 (6.2-19.4)
حال میخواستم ببینم نظر جنابعالی چیه؟ و چیکار کنم؟
ممنون.
مشاهده پاسخ دکتر
5
عفونت ادراری

سلام
من یک ماهه پیش ی رابطه جنسی داشتم بعدش احساس سوزش کردم ک بعد چند روز ب دکتر مراجعه کردم و ازمایش نوشت و در ازمایش عفونت داشتم ک قرص سفتریاکسون نوشت.10-15 روز خوردمسوزش کم شده ولی درد بیضه دارم
کار باید بکنم
ممنون میشم کمکم کنین--
ایا سوزاک گرفتم
روی اسپرم تاثیر میذاره؟؟
من سال 80 اوریون گرفتمو ارکیب شدم
بیضه سمت راستم کوچیکه
از نظر باروری مشکل دارم؟؟
میتونم ازدواج کنم یا نه>>>
زود انزال هم هستم
اکه لازمه مراجعه ب مطب میکنم
مشاهده پاسخ دکتر
6
عفونت ادراری

سلام
من یک ماهه پیش ی رابطه جنسی داشتم بعدش احساس سوزش کردم ک بعد چند روز ب دکتر مراجعه کردم و ازمایش نوشت و در ازمایش عفونت داشتم ک قرص سفتریاکسون نوشت.10-15 روز خوردمسوزش کم شده ولی درد بیضه دارم
کار باید بکنم
ممنون میشم کمکم کنین
مشاهده پاسخ دکتر
7
ادرار

سلام دكتر من ٢٢سالمه و پارسال درگير تكرر ادرار بودم كه با دارو رفع شد الان حدوده يك ماه هرزگاهي پهلوم درد ميگيره و الان چند روزه تكرر ادرا دارم و ادرار به مقدار معمول هربار تخليه ميشود ميخواستم راهنماييم كنيد ممنونم مشاهده پاسخ دکتر
8
راست شدن كير

سلام من ٢٠ سالمه موقعي كه كيرم باد ميشه خيلي سفت و رو بالا ميشه چيزي مثه شيب ٦٠درجه و راست نميشه بايد چيكار كنم؟؟ممنون مشاهده پاسخ دکتر
9
ارسال عکس

سلام خسته نباشید اقای دکتر در پاسخ سوال بنده فرمودید عکس بفرستم مشاهده پاسخ دکتر
10
درد بیضه

چرا گاهی بعد از ادار بیضه ها درد می کند این زمانیکه زمان نزدیکی بیش ازسه روز باشد بیشتر می شود مشاهده پاسخ دکتر
« قبلی 1 2 3 4 5 6 7 ... 1602 بعدی » همه