از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر كياوش شنبه ۲۰ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام ، آقاي دكتر من دو سال پيش عمل واريكوسل چپ انجام دادم و پارسال براي اطمينان دوباره سونوگرافي انجام دادم و گفتن واريكوسل چپ دوباره عود كرده و اين بار راست هم دوباره گرفته . خيلي بهم ريختم و دوباره به دكتر مراجعه كردم و خيال منو تا حدودي راحت كرد كه اصلا به واريكوسلي كه دارم و عمل فكر نكنم ولي همون موقع هم بيضه چپم كه عمل شده بود بزرگتر شده بود و اينو كه به دكتر مطرح كردم گفت كمي آب آورده و مشكلي نيست . الان حدود چند ماه ميگذره و من روي صحبت اون دكتر خيلي به خود واريكوسل فكر نكردم ولي حس ميكنم بيضم خيلي بزرگه اصلا هم حس راحتي ندارم در حين انجام هر كاري اين بزرگي بيش از حد بيضه اذيتم ميكنه و به احتمال خيلي زياد هيدروسله . حالا با توجه به يه واريكوسل دو طرفه و هيدروسل جداي از اذيت هايي كه سر بزرگي بيضه ميشم به شدت از نظر روحي بهم ريختم و با اينكه بعد عمل اوضاع اسپرم هام خوب بود ولي الان دائم از احتمال ناباروري ميترسم . پيشنهاد شما چيه ؟ باز عمل كنم ؟ هر دو بيماري رو يا فقط هيدروسل رو ؟ و اينكه براي سربازي اين ها تاثيري دارن يا نه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      عود نکرده نیاز به عمل جدید نمیباشد
  • تصویر کاربر امیررضا پنجشنبه ۱۸ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. اوایل مهر ماه امسال پسر 15ساله ام را که دارای واریکوسل بیضه چپ است به همراه سونوگرافی، خدمت شما آوردم. فرموده بودید فعلا نیاز به عمل ندارد و چند ماهه دیگر دوباره معاینه کنم. هفته گذشته و پس از گذشت 4 ماه، خدمت رسیدیم و تجویز سونو گرافی مجددی نمودید(مقایسه ای) که به پیوست تقدیم می گرددند. حال با عنایت به نتیجه این دو سونوگرافی که خدمتتان ارسال می شود و فرموده بودید در صورت کوچک شدن بیضه چپ نسبت به سونوگرافی قبل، احتمالا نیاز به عمل داشته باشد، خواهشمند است بفرمایید که آیا نیاز به عمل دارد یا خیر و مراجعه بعدی ما چند ماهه دیگر باشد. متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۸ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید و احترامات فائقه خدمت جناب دکتر
    اینجانب به علت ابتلا به واریکوسل گرید ۲ و ۳ در خرداد ۹۷ عمل جراحی واریکوسل از نوع جراحی باز در ناحیه زیر شکم بر روی واریکوسل سمت چپ انجام دادم متاسفانه پس از گذشت ۴ ماه و تست مجدد هنوز درجاتی از واریکوسل که توسط سونوگرافی داپلر تشخیص داده شد موجود بود منتها در حالت عادی قابل لمس و مشاهده نبود مجددا توسط پزسک معالج اینبار از ناحیه بالای شکم و بگفته پزشک معالج از طریق بستن ورید اصلی از بالا عمل مجدد واریکوسل انجام گرفت منتها برخلاف عمل اول که بعد عمل هیچ گونه احساس درد و وجود رگ مشخص مبتلا به واریکوسل در بیضه چپ مشاهده نکردم اینبار هم رگ های متورم و هم درد در بیضه چپ کاملا قابل احساس میباشد حتی با وجود گذشت ۳ هفته از عمل البته بنده مراتب را هم به پزشک معالج و هم اورولوژیست دیگری در میان گذشتم منتها هردو معتقد هستند درد و ورم رگ های بیضه چپ فعلا طبیعی است ،خواهشمندم در این مورد نظر
    خود را اعلام فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب
    اقای دکتر میخواستم ببینم روش جراحی واریکسل حالا چه میکروسرجری چه لاپاراسکوپی بدون بیهوشی امکان پذیر هست مثلا با بی حسی یا فقط باید بیهوش بشم؟ بعد اگه باید بیهوش بشم زمان بیهوشی چقدر هستش ؟ من مطب خدمتون اومدم واریکسل درجه ۳ دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      بله با بیحسی انجام میشود ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر هاشم دوشنبه ۱۵ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک سال پیش دو بار اومدم پیش شما قسمت سمت چپ پایین شکم درد میکرد که شما در معاینه فرمودید هیچی نیست من فکر میکردم واریکوسله اما شما در معاینه گفتید چیزی نیست اما الان باز پایین شکمم هر از گاهی تیر می کشه موندم چکار کنم ممنون میشم راهنمایی ایم کنید من کمی هم وسواس دارم در این زمینه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      معاینه کردم مهم نیست
  • تصویر کاربر سالار یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقاي دکتر بنده 41 ساله و داراي فرزند 10 ساله هستم براي فرزند دوم چند سالي هست اقدام کرديم ولي نشده آزمايش اسپرم و سونوگرافي انجام دادم گفتند حرکت اسپرم ها کنده و سونو هم گوياي واريکوسل گريد 2 هست آزمايشها رو براتون براتون ارسال ميکنم اگر نياز به عمل جراحي هست خدمت برسم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      بهتر است اگر واریکوسل دارید درمان کنید02122642744
  • تصویر کاربر رسول یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام‌‌ جوانی هستم ۲۶ ساله و تازگی درشرف ازدواج هستم. و جدیدا متوجه این شدم که واریکوسل گرید ۳ دارم و چون دردی و ناراحتی خاصی نداشتم متوجه این نشده بودم و الان که متوجه شدم حس عذاب وجدان من رو گرفته که آیا باید به همسر آینده خودم بگم یا بعد ازدواج ممکن هست اصلا نیازی به عمل نداشته باشم و بچه دار بشم. خواستم نظر شما رو هم بدونم. آیا نیاز به بررسی قبل اقدام به فرزند آوری هست یا خیر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
    2. تصویر کاربر رسول شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      باشه ممنون. مهم هست که کجا آزمایش اسپرم بدم چون شهرستانی هستم؟ و اینکه من میخواستم بدونم باید این رو با خانواده همسرم قبل عقد مطرح کنم؟ جون هنوز عقد نکردم و الان متوجه این موضوع شدم. بازم ممنون از شما. دستتان درد نکنه.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      اول ازمایش بدهید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سپهر جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما.جوان۱۹ساله هستم.مبتلابه واریکوسل گرید۳دربیضه چپ هستم.بیضه راست به صورت خفیف درگیراست.چون دانشجوی علوم ورزشی هستم وفوتبالیستم موقع
    فعالیت بدنی درد دارم.آزمایش اسپر‌م طبیعی
    است.مجردوساکن مشهدم .برای درمان درمشهد
    اقدام کنم یاتهران خدمت برسم؟ضمنا پس از
    درمان میتوانم به فعالیت های ورزشی ادامه
    دهم؟وازنظرسربازی چه وضعیتی خواهم داشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      معافیت ندارد۲-ازمایش اسپرم دهید خوب باشد نیاز به اقدام درمانی نیست
  • تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۱۵ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    حیدری هستم که سه شنبه در بیمارستان نیکان لطف کردید و جراحی واریکوسل برای بنده انجام دادید، ضمن تشکر بابت عمل دوتا سوال داشتم و برای اینکه وقتتون رو نگیرم بااجازه اینجا مطرحشون می کنم :
    1. پانسمان های روی زخم رو کی باید باز کنم و آیا باید عوضشون کنم؟
    2. برای بازدید بعد از عمل چند روز دیگه باید خدمت برسم؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      بله باز کنید۲-بعد ۳هفته بعد از عمل
    2. تصویر کاربر شاهین شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      ممنون 🙏🌷
    3. تصویر کاربر شاهین شنبه ۱۳ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      راستی پمادی نیاز نیست روی زخم بزنم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      نه
    5. تصویر کاربر شاهین یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      ممنون 🙏🌷
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سپاس
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید ، درد خفیفی دو یا سه روز در بیضه احساس کردم متعاقبا با مراجعه به سونوگرافی همه چیز نرمال بود فقط در سمت چپ رو نوشته : اتساع مختصر با قطر 2.5 m.m در سمت چپ نمایان بوده ولی در بررسی داپلر فلوی برگشتی واضحی دیده نمی شود . چند سوال از حضور شما داشتم 1- آیا با مشخصات ذکر شده مبتلا به واریکوسل درجه 1هستم و نیاز به آزمایش اسپرم هست؟ 2- اینکه با توجه به عدم برگشت فلو آیا در باروری تاثیر گذار خواهد بود ؟ 3- مکمل ول من تاثیری در افزایش و تحرک اسپرم دارد ؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      شما واریکوسل ندارید نیاز به عمل نیست
درحال دریافت اطلاعات

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری و بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.