مشاوره پزشکی

  • تصویر کاربرسلمان چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    باسلام،
    آیا پنتوکسی فیلین ایرانی وخارجی تفاوت دارند؟
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹( 3 سال پیش)
      بله
  • تصویر کاربراسماعیل دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۹:۱۷( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    باسلام ودرودفراوان.عیدتان هم مبارک.اینجانب حدوددوماه هست که دوطرف راست وچپ راعمل کردم عمل جراحی کمی پایینترازدنده هامی باشد الان جای عملهای جراحی خیلی دردمی کندپهلوی راست هم دردمی کندبه طوری که دردبه پشت کمرنیز می کشدناحیه بالای شکم سمت راست درست زیر دندها نیزدردمی کندوحالت تهوع نیزدارم دکترهای اینجاتشخیص ندادنددرضمن درچندآزمایش خون پلاکتهای خون پایین آمده لذاازشماخواهشمندم مراراهنمایی کنید.باتشکر
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۱۶( 3 سال پیش)
      درد طبیعی است
  • تصویر کاربرسلمان دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    با سلام،
    من برای مشکل واریکوسل به شما مراجعه کردم که شما داروهای پنتوکسی فلین و کلومیفن تجویز نمودید اما پنتوکسی فلین خارجی را در داروخانه ها نتوانستم بیابم. از نمونه ایرانی استفاده کنم؟
    در ضمن به من فرمودید بعد از دو ماه مجددا آزمایش اسپرم بدهم اما به اندازه یک ماه برای من دارو در نسخه نوشته اید. یک ماه کافی است یا باز هم مصرف کنم؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۲۲( 3 سال پیش)
      1 ماه هم تکرار فرمایید
  • تصویر کاربرحامی یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    با دروود جناب دکتر بنده 28 ساله و مجرد هستم 7 سال پیش به طور اتفاقی آزمایش اسپرم دادم .و تشخیص دکترم واریکوسل بود و توصیه ایشان تکرار آزمایش بود تا اخیرا که گفتند عمل کن تنها مشکل آزمایش اسپرم درصد ABNORMAL هست که قبلا بین 60%-80% بود ودر آزمایش اخیر 97% شده لطفا راهنمایی بفرمایید. در ضمن اگر متخصصی در اصفهان معرفی بفرمایید سپاسکذار میشوم.
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۲۳:۰۶( 3 سال پیش)
      صبر کنید بعد از ازدواج
  • تصویر کاربرج. یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    با سلام
    بعد از عمل واریکوسل و لاپراسکوپی بیضه سمت چپ بیصه من بسیار کوچک و سفت و بدون احساس(عصبی) شده است
    طبق چیزی که خودتون نوشتید قطعا اشتباه دکتر باعث چنین چیزی شده
    الان به نظر شما من چکار کنم
    خیلی ناراحت هستم
    آیا دکتر جراح نباید پاسخگو باشد
    از شما و سایت خوبتان تشکر می کنم
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۲۵( 3 سال پیش)
      با پزشگ خودتان صحبت نمایید
  • تصویر کاربرARian شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۴۸( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    سلام،من دردي در قسمته بيضه سمته چپ احساس ميكنم به مدته يك سال هستش،در كناره هاي بيضه بالا هم درد خليفي دارم،يه موضوع ديگه هم هست كه احساس ميكنم أصلا مايه مني در بيضه هام وجود نداره و كمي بيضه هام. جمع شده. و كمي از اندازه. قبلي كوچك ترشده اين موضوع به شدت. نگرانم كرده ،أوايل كه به اين مشكل برخورده بودم آلت تناسليم نعوظ نميشد
    ايامن بايد عمل كنم؟هزينه عمل چه ميزان هستش ؟ لطفا من روراهنمايي كنيد متشكرم
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۲۷( 3 سال پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربرمحمد شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۸:۰۰( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    حدود 2 سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم اما بعد از گذشت 4 ماه دوباره احساس میکردم که به حالت قبل برگشتم به مطب پزشکی که جراحی انجام داده بودم مراجعه نمودم بعد از معاینه سطحی التهاب بعد عمل گفتند و برایم کپسول نوفافن تجویز کرد-هفته ای دوبار درد شدیدی در ناحیه عمل داشتم که به داروخانه مراجعه میکردم کپسول نوفافن تهیه و مصرف میکردم اما بعد از چندماه درد شدیدتری دچار شدم بطوری که نوفافن جوابگو نبودبه به پزشک عمومی مراجعه نمودم وبعد از ارجاع به سونوگرافی عودواریکسول تشخیص داده شد.کپسول نوفافن را باتوجه به مطالب بیان شده دکتر که التهاب وعفونت مصرف مینمودم0رفتم به مطب جراح که بگویم بیماری من خوب نشده وطبق نظر سونوگراف که عمل دقیق نبوده وچندتا از رگها بسته نشده با گفتن موضوع به منشی ایشان حدود بیست وپنج هزارتومان مبلغ ویزیت خواستن ومن به دلیل نداشتن مبلغ نتوانستم گفتم من بیش از شش ماه نیست که عمل انجام داده ام ولی منشی ایشان از دیدارمن با دکتر جلوگیری نموداکنون 2سال است که با این دردا بخصوص فصول سرد سال که حدود بیش از12 سانت محل عمل را بریدهاند رنج میبرم نه توان مالی مناسب برای مراجعه به بیمارستان و متخصص مناسب را دارم علاجی جز تحمل ندارم
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۳۱( 3 سال پیش)
      1 بار عمل کافی است بیخودی نگرانی
    2. تصویر کاربرمحمدسه شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰( 3 سال پیش)
      من به متخصص اورولوزی مجدد مراجعه کردم گفت دوباره باید عمل شوی با توجه به سونوگرافی
  • تصویر کاربرحسین شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    با سلام.من در تاریخ 93/7/11عمل واریکوسل گرید 3 انجام دادم دو روز بعد از عمل به مدت 3 شب من توخواب انزال داشتم آیا این مضر هستش و باعث عود بیماری میشود؟
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۲۳:۱۰( 3 سال پیش)
      نه اصلا
  • تصویر کاربرسعید جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۶:۱۳( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر

    من واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم. در آزمایش اسپرمی که دادم، تعداد اسپرم ها بالاتر از معیار آزمایشگاه بود اما مورفولوژی و تحرک اسپرم های پیشرونده کمتر از معیار تعیین شده توسط آزمایشگاه بود.

    برای عمل بین روش میکروسرجری و لاپاروسکوپی کدام روش را توصیه می کنید؟
    آیا اگر بعد از عمل، واریکوسل عود نماید عمل مجدد توصیه نمی شود؟ اگر چنین است چرا؟ (روش لاپاروسکوپی یا میکروسرجری)

    با تشکر.
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۳۳( 3 سال پیش)
      هر دو خوب هستند
  • تصویر کاربرنوید پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۶:۳۱( 3 سال پیش)ویرایش مشاهده پرسش
    1سال است واریکوسل دارم و بیشتر اوقات درد در ناحیه بیضه دارم .
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۵۹( 3 سال پیش)
      معاینه و ابررسی

سوال داری؟

دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری ، بیماریهای جنسی

پاسخ می دهد

کلیک کن

بیماران عزیز می توانند سوالات خود را از طریق صفحه مشاوره پزشکی پرسیده و دکتر پاسخ سوال شما را به زودی ارسال خواهد کرد.

قوانین پرسش از دکتر :

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.

2-پاسخ ها کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهد شد.

3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.

4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود کد رهگیری  را یادداشت نمائید.

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید