جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

علت ادرار زیاد و تکرر ادرار | قرص مناسب تکرر ادرار

دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

زمانیکه که فرد با مصرف کم مایعات به دفعات دستشوئی می رود و در هر جلسه موقع دفع، ادرار کمتری از وی خارج و احساس می کند که باز ادرار دارد و کامل تخلیه نشده است را از نظر عملی تکرر ادراری می گوئیم. علت ادرار زیاد چیست؟ علت زیاد دستشویی رفتن آقایان چیست؟ در ادامه توضیح خواهیم داد.

مشکلات افراد دچار به تکرر ادراری

امروزه بیماران زیادی در مقاطع سنی مختلف از نوجوانان تا افراد مسن اعم از مرد و زن به مطب مراجعه کرده و از تکرر ادراری شاکی هستند. این افراد اظهار می دارند که با مصرف یک استکان چای یا آب مجبورند چندین بار به دستشوئی مراجعه کنند؛ بطوریکه رفتن از خانه به محیط بیرون و یا مسافرت بین شهری برای این افراد بسیار مشکل شده و به علت نیاز شدید به دستشوئی ترجیح می دهند که در خانه بمانند.

از طرفی به علت نیاز به دستشوئی رفتن های مکرر در خواب باعث بیدار شدن های مکرر و لذا خواب این افراد را نیز تحت تأثیر قرار داده و در یک جمله زندگی را برایشان سخت کرده است.

مثانه تحریک پذیر

تکرر ادراری چیست؟

موقعی که فرد با مصرف کم مایعات به تعداد زیاد دستشوئی می رود و در هر جلسه موقع دفع، ادرار کمتری را دفع می کند و احساس می کند که باز ادرار دارد و کامل تخلیه نشده است را از نظر عملی تکرر ادراری می گوئیم.

آیا زمانی که فرد مایعات زیاد می خورد و یا مثلاً هندوانه مصرف می کند و زود زود دستشوئی می رود مبتلا به تکرر ادراری است؟

خیر، اگر فردی مایعات زیاد بخورد معمولاً مجبور می شود که مایع مصرف شده را دفع کند و در این حالت تعداد دستشوئی رفتن زیاد می شود و هر جلسه فرد ادرار زیادی را دفع می کند که درست برعکس تکرر ادراری مرضی است که حجم ادرار دفع شده کمتر است.

علت ادرار زیاد و بی رنگ چیست؟

ادرار بی رنگ ممکن است نشان دهنده هیدراتاسیون بیش از حد باشد.

انواع تکرر ادراری

تکرر ادراری به دو حالت حاد و مزمن تقسیم می شود.

1-تکرر ادراری حاد

شایعترین علت تکرر ادراری حاد عفونت های مجرا و مثانه می باشد که در این حالت فرد بدون سابقه قبلی و به صورت ناگهانی دچار تکرر ادرار و اغلب سوزش ادرار می شود که این حالت بیشتردر خانم های جوان شایع می باشد و شایعترین علت آن عفونت مثانه است که با مصرف آنتی بیوتیک بلافاصله خوب می شود.

2-تکرر ادراری مزمن

در تکرر ادراری مزمن افرادی را می بینیم که چندین ماه و یا چندین سال است که مبتلا به دستشوئی رفتن های مکرر هستند و این حالت از نظر روحی فرد را خسته کرده است. در شرح حال، این افراد ذکر می کنند که با مصرف کوچکترین حجم از مایع مجبورند به تعداد زیادی دستشوئی بروند. این افراد اغلب دستشوئی های مسیر رفت و آمد خود را شناسائی می کنند و در مسیر کار و یا خانه مجبورند به این دستشوئی ها بروند.

این افراد ترجیح می دهند که با ماشین مسافرت های بین شهری نداشته باشند و چه بسا در صورت عدم دسترسی به دستشوئی خودشان را خیس می کنند. در مراجعه به مطب این افراد چندین نسخه و چندین مراجعه به دکتر های مختلف را دارند که نتیجه نگرفته اند و بعضی از این افراد با ترس از لاعلاج بودن آن و تبدیل به سرطان دچار استرس و نگرانی بیش از حد هستند.

همه چیز در رابطه با لاپاراسکوپی

تکرر ادرار در سفر

علت ادرار زیاد چیست؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که علت زیاد دستشویی رفتن و ادرار مکرر چیست؟ چه عواملی باعث تکرر ادراری در یک فرد می شود؟ در ادامه به شرح این مسائل می پردازیم:

1- عفونت ادراری

در این حالت فرد سالم که قبلاً مشکلی نداشته و به صورت ناگهانی دچار تغییر رنگ ادراری، تکرر ادرار و سوزش ادراری می شود که اغلب رنگ ادرار این ها تغییر یافته و اغلب بدبو می شود. اگر مبتلا به این حالت شدید شد بلافاصله به دکتر مراجعه و اول آزمایش و کشت ادرار بدهید و سپس با مصرف آنتی بیوتیک تجویز شده توسط پزشک معالجتان و با مصرف مایعات فراوان مطمئن باشید که در عرض 2-3 روز بهتر می شوید.

2- بزرگی پروستات

اگر شما مردی بالای 50 سال هستید و مبتلا به تکرر ادراری مزمن هستید و ادرارتان دوشاخه و قطع و وصل می شود و راحت نمی آید و قطره قطره است، مبتلا به درجاتی از بزرگی پروستات هستید. توصیه می کنم حتماً به دکتر کلیه مراجعه کنید و از دکترتان بخواهید که:

بعد از آماده شدن سونوگرافی و آزمایش دکتر معالجتان جهت درمان شما یا داروهای شل کننده پروستات و یا درمان جراحی را بر اساس بزرگی پروستات ، پیشنهاد خواهد داد.

👈 توجه: برای آشنایی با کپسول درمان بزرگی پروستات پروترال و ترازوسین بر روی لینک زیر کلیک کنید.

کپسول درمان پروستات

چون داروهای شل کننده پروستات همزمان باعث افت فشار خون نیز می شوند توصیه می کنم که این داروها را قبل از خواب مصرف کنید اگر تست سرطان پروستات یا PSA شما روند صعودی داشته باشد و بالای 4 باشد و یا اگر پدر و عمو و برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است، شما نیز 4-5 برابر افراد طبیعی در خطر این بیماری هستید.

پس مراجعه منظم به دکترتان را فراموش نکنید و هر از چندگاهی باید توسط پزشک معالجتان معاینه انگشتی پروستات و تست PSA را انجام دهید و در شک به سرطان پروستات باید نمونه برداری از پروستات حتماً انجام دهید.

بزرگی پروستات

انواع مختلف بی اختیاری ادرار، دلایل مختلفی نیز دارند که عبارتند از:

1- بی اختیاری استرسی

این نوع تکرر ادراری می تواند هنگامی اتفاق افتد که غده پروستات برداشته می شود. در صورتی که آسیبی به اعصاب یا اسفنکتر رسیده باشد ناحیه پایینی مثانه از حمایت کافی برخوردار نخواهد بود. در این وضعیت، نگه داشتن ادرار در مثانه به تنهایی به عهده اسفنکتر خواهد بود. ممکن است اسفنکتر ضعیف تر از آن باشد که بتواند ادرار را عقب نگه دارد. همچنین، هر گونه فشار اضافی ناشی از عطسه، سرفه یا پیچش می تواند سبب نشت ادرار شود.

2- تکرر ادراری شدید

این نوع بی اختیاری ادراری هنگامی به وجود می آید که عضلات مثانه به شدت منقبض شده و اسفنکتر نتواند ادرار را عقب نگه دارد. این وضعیت سبب ایجاد احساس شدیدی برای دفع ادرار می شود. پزشکان علت وقوع این مورد را نمی دانند اما گاهی اوقات این وضعیت می تواند در نتیجه مشکلات ادراری باشد. لازم می دانم در پایان این قسمت عرض کنم که هنوز در دنیا داروئی که بتواند پروستات را کوچک بکند کشف نشده است و درمان داروئی اغلب نقش تسکینی دارد نه قطعی.

3- مثانه بیش فعال

یکی دیگر از علل تکرر ادراری مزمن چه در آقایان و چه در خانم های جوان مثانه های بیش فعال می باشد.

علائم مثانه بیش فعال عبارتند از:

  •  دستشوئی رفتن های بیش از 8 بار در روز و 2 بار در شب
  •  احساس عدم تخلیه کامل مثانه
  •  نیاز ناگهانی به دستشوئی رفتن به علت انقاباضات خودبخودی مثانه که اگر شدید باشد فرد لباس زیر خود را خیس می کند.

مثانه بیش فعال در افرادی که مبتلا به استرس و اضطراب هستند و تحریک پذیر هستند و اغلب در مردان و زنان جوان دیده می شود.

بیماری بیش فعالی مثانه ( تکرر ادراری) چیست؟ برای آشنایی بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید.

بیماری بیش فعالی مثانه

علت نشت ادرار در زمان عطسه چیست؟

در بررسی های پزشکی، سونوگرافی و آزمایشات ادرار این افراد نرمال و طبیعی هستند. بهترین و قعطی ترین وسیله تشخیصی مثانه بیش فعال تست ارودینامیک یا نوار مثانه می باشد که هم بیماری و هم شدت بیش فعالی را مشخص می کند و بر اساس آن بیمار درمان می شود. اگر شما علائم بیش فعالی مثانه را در خودتان می بینید توصیه می کنم که به پزشک جراحی کلیه مراجعه کنید.

آزمایش ادرار و کشت ادرار و اندازه گیری قند خون شما و یک سونوگرافی، اولین قدم بررسی تشخیصی هستند اگر آنها طبیعی بودند باید تست ارودینامیک یا نوار مثانه بگیرید. درمان مثانه بیش فعال اغلب داروئی و رفتار درمانی می باشد. از درمان داروئی برای کنترل و آرام کردن مثانه استفاده می شود که باعث می شود احساس تکرر ادراری شدید کاهش می یابد و همزمان من به بیمار هایم توصیه می کنم که با تربیت مثانه با جنگ و مقابله با تکرر ادراری بروند به این معنی که با یک برنامه ماهیانه فواصل دستشوئی رفتن را زیاد بکنند.

مثلاً به بیمار می گویم روز اول 5 دقیقه و روز بعد 7 و روز بعد 10 و … در مقابل احساس تکرر ادراری مقاومت کنید که در اوایل این کار کمی آزاردهنده است ولی تدریجاً از بین می رود. هدف ما از درمان این است که فرد 2-3 ساعت بتواند بدون اینکه به دستشوئی برود ادرار خود را نگاه دارد.

خوشبختانه مثانه های بیش فعال اغلب با دارو و رفتار درمانی تعییر در کیفیت زندگی از قبیل شروع ورزش، کاهش استرس های روزمره زندگی و عدم فکر کردن به دستشوئی و عدم توجه به تحریک های مثانه و احساس ادراری آرام آرام از بین می روند و درمان می شوند.

4- مثانه عصبی

از علل دیگر تکرر ادراری مزمن، مثانه عصبی است. تعریف مثانه عصبی در افراد مبتلا به مثانه عصبی یک بیماری زمینه ای عبارتند از:

آسیب به نخاع، بیماری M.S، تومورهای نخاع، بیماریهای نخاعی مادرزادی از قبیل: مننگوسل، آسیب های مغزی هنگام تولد و یا بعد از آن مثلاً به علت تصادف، ضربه، تومور و بیماری پارکینسون وجود دارد که به علت بیماری زمینه ای عصب مثانه آسیب دیده و باعث می شود مثانه شدیداً تحریک پذیر شده و دچار انقباضات خودبخودی مثانه و بی اختیاری ادراری و تکرر ادراری شدید در شب و روز می شود که علت آن بالا رفتن فشار مثانه و کاهش شدید حجم مثانه می باشد.

در موارد شدید اگر درمان مناسب و سریع انجام نشد فشار داخل مثانه به کلیه ها منتقل و سبب آسیب کلیه ها و نارسائی کلیه و سبب از کار افتادگی آنان می شود.

مثانه عصبی

اگر شما فکر می کنید که مبتلا به مثانه عصبی هستید باید سریعاً به دکتر کلیه مراجعه کنید. بهترین و دقیق ترین وسیله تشخیص مثانه عصبی تست نوار مثانه یا ارودینامیک می باشد که به وسیله آن نوع مثانه عصبی و شدت آن از قبیل حس مثانه، حجم مثانه و شدت انقباضات مهار نشده مثانه مشخص می گردد و دکتر شما بر اساس آن و با انتخاب داروهای مناسب به تعدیل علائم بیماری مثانه عصبی کمک خواهد کرد.

درمان مثانه عصبی در موارد خفیف استفاده از داروهای شل کننده ی خروجی مثانه و آرام کننده انقباضات عضله مثانه می باشد. در موارد شدید تزریق داخل مثانه بوتاکس و همچنین بزرگ کردن مثانه با برداشتن قسمتی از روده و گذاشتن آن روی مثانه عصبی آخرین درمان مثانه های عصبی می باشد.

در بعضی از مثانه های عصبی حسن مثانه از بین می رود و حجم آن افزایش پیدا می کند و مثانه قادر به پمپاژ و یا انقباض نبوده و لذا فرد دچار بزرگی شدید مثانه، احتباس ادراری و بی اختیاری لبریزی می گردد که شایعترین علت ایجاد کننده مثانه عصبی شل بیماری دیابت کنترل نشده می باشد و لذا در اینجا لازم می دانم به بیماران دیابتی عرض کنم که جهت جلوگیری از عوارض شدید دیابت روی مثانه حتماً با مراجعه به دکتر فوق تخصص غدد، قند خون خود در کنترل نگاه دارند.

ادرار زیاد نشانه چیست؟

در قسمت بالا دلایل اصلی تکرر ادرار را توضیح دادیم. اکنون سایر دلایل فرعی ادرار زیاد را برای شما نام میبریم:

  • سنگ مثانه
  • تغییر در عملکرد کلیه
  • دیابت
  • مصرف بیش از حد مایعات کل ، الکل یا کافئین
  • سیستیت بینابینی (سندرم مثانه دردناک نیز نامیده می شود)
  • عفونت کلیه
  • بارداری
  • تنگی مجرای ادرار (باریک شدن مجرای ادرار)

دلایل ادرار مکرر

علت ادرار زیاد در شب

به طور معمول، میزان تولید ادرار در بدن، شب‌ها کاهش می‌یابد، و به فرد این اجازه را می‌دهد تا 6 الی 8 ساعت بدون نیاز به دفع ادرار بخوابند.

برخی از افراد در طول شب، چندین بار برای ادرار از خواب بیدار می شوند. این مسأله می‌تواند چرخه‌ی خواب را مختل کند. نوشیدن بیش از حد مایعات در طول شب، همچنین مصرف کافئین و الکل بعد از شام، می‌تواند باعث شب ادراری شود.

سایر دلایل عمده شب ادراری عبارتند از:

  • عفونت مثانه یا مجاری ادراری
  • نوشیدن مقدار زیادی الکل، کافئین یا مایعات دیگر قبل از خواب
  • تورم غده پروستات (BPH)
  • بارداری

سایر شرایطی که می‌تواند باعث به وجود آمدن این مشکل شود عبارتند از:

  • نارسایی مزمن کلیه
  • دیابت
  • نوشیدن مقدار زیاد آب
  • نارسایی قلبی
  • بالا بودن سطح کلسیم خون
  • مصرف داروهای خاص، از جمله قرص‌های واتر (ادرار آور)
  • دیابت بی‌مزه
  • تورم پاها

نفس‌ تنگی در خواب و سایر اختلالات خواب، می‌تواند یکی دیگر از علت‌های شب ادراری باشد. ممکن است با کنترل کردن خوابتان، مشکل شب ادراری شما رفع شود. همچنین استرس و بی قراری می‌تواند باعث بیدار شدن شما در شب شود.

تکرر ادرار بدون سوزش

تکرر ادرار بدون درد می‌تواند علامت مشکلات مثانه یا کلیه‌ها و همچنین عفونت ادراری  (UTI)باشد. ادرار فوری و مکرر، گاهی اوقات می‌تواند در اثر عوارض جانبی برخی از داروها، دیابت یا بارداری ایجاد شود.

اگر تکرر ادرار شما با احساس سوزش، درد در ناحیه کمر (نزدیک کلیه‌ها)، یا وجود خون در ادرار همراه است، در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید، زیرا این موارد می‌تواند نشانه‌های یک بیماری جدی باشد.

بزرگی پروستات | دکتر پروستات | عکس پروستات

تشخیص تکرر ادرار

برای تشخیص تکرر ادرار و این که تکرر ادرار ناشی از چه می باشد، پزشک در ابتدا سوالاتی از قبیل : آیا داروی خاصی مصرف می کنید؟  آیا نوشیدنی خاصی مانند الکل مصرف می کنید؟ در روز و در شب چند بار دسشویی می روید؟ چه علائمی دارید؟ و … از شما می پرسدسپس برای تشخیص قطعی ممکن است آزمایشات زیر را برای شما تجویز کند:

آزمایش ادرار

معاینه میکروسکوپی ادرار که شامل تعدادی آزمایش برای تشخیص و اندازه گیری ترکیبات مختلفی است که از طریق ادرار عبور می کنند.

سیستومتری

 آزمایشی که فشار داخل مثانه را اندازه گیری می کند تا ببیند مثانه چگونه کار می کند. سیستومتری برای تعیین اینکه آیا یک مشکل عضلانی یا عصبی ممکن است باعث ایجاد مشکل در میزان مثانه در نگه داشتن یا آزاد شدن ادرار شود ، انجام می شود.

سیستوسکوپی 

آزمایشی که به پزشک اجازه می دهد با استفاده از ابزاری سبک به نام سیستوسکوپ، داخل مثانه و مجرای ادرار را مشاهده کند.

آزمایشات عصبی

آزمایشات و روش های تشخیصی که به پزشک کمک می کند وجود اختلال عصبی را تأیید یا رد کند.

سونوگرافی

یک آزمایش تصویربرداری تشخیصی با استفاده از امواج صوتی برای تجسم ساختار داخلی بدن.

تکرر ادرار بدون سوزش

درمان تکرر ادرار

درمان تکرر ادرار به علت آن بستگی دارد. پزشک شما ابتدا هر بیماری اصلی که باعث ادرار مکرر است را درمان می کند. اگر عفونت دلیل تکر ادرار باشد، پزشک برای از بین بردن عفونت آنتی بیوتیک تجویز می کند. یا اگر قند خون دلیل اصلی باشد پزشک سعی می کند با تجویز دارو و دادن رژیم غذایی قند شما را پایین بیاورد.

داروهایی که اسپاسم های عضلانی مثانه را کنترل می کنند می توانند به کاهش بی اختیاری ادرار یا از دست دادن کنترل مثانه نیز کمک کنند. در قسمت زیر مواردی را ذک کردیم که به درمان دستشویی رفتن زیاد کمک می کند:

1- کنترل مثانه: در این روش باید فواصل استفاده از دسشویی رفتن را در طی حدود 12 هفته افزایش دهید. این به مثانه شما کمک می کند تا ادرار را بیشتر نگه دارید و دفعات کمتری ادرار کنید.

2- اصلاح رژیم غذایی: شما باید از هر غذایی که به نظر می رسد مثانه شما را تحریک می کند یا به عنوان ادرار آور عمل می کند، خودداری کنید. این خوراکی ها  شامل کافئین ، الکل ، نوشیدنی های گازدار ، محصولات پایه گوجه فرنگی ، شکلات ، شیرین کننده های مصنوعی و غذاهای پرادویه می باشد. همچنین خوردن غذاهای پر فیبر بسیار مهم است، زیرا یبوست ممکن است علائم تکرر ادرار را بدتر کند.

3- تمرینات کگل: این تمرینات به تقویت عضلات اطراف مثانه و مجرای ادرار کمک می کند تا کنترل مثانه را بهبود بخشد و فوریت و تکرر ادرار را کاهش دهد. ورزش عضلات لگن به مدت پنج دقیقه سه بار در روز می تواند در کنترل دسشویی رفتن زیاد کمک کند.

تمرین کگل

داروهای تجویزی برای درمان بیماری مثانه بیش فعال

در صورتی که درمان های اولیه در کاهش علائم بیماری مثانه بیش فعال موفق نباشند، بسیاری درمان های دیگر از جمله مصرف دارو وجود دارند. رایج ترین دسته دارویی تجویز شده برای درمان علائم مثانه بیش فعال نوعی از دارو های آنتی کولی نرژیک به نام آنتی موسکارینی هستند. دارو های آنتی موسکارینی فعالیت دیواره مثانه را به وسیله مسدود کردن گیرنده های آن کاهش می دهند. این عملکرد، سبب کاهش دفعات و شدت نیاز به دفع ادرار می شود.

رایج ترین دارو های آنتی موسکارینی تجویز شده شامل موارد زیر می شوند:

  • اوکسی بوتینین (برچسب پوستی دیتروپان، دیتروپان XL، اوکسی ترول، آنوترول)
  • سولیفناسین (وزیکر)
  • تول ترودین (دترول)
  • فزوترودین (توویاز)
  • تروسپیوم (سانک تورا)
  • اوکسی بوتینین کلراید (ژلنیک)
  • داری فنسین (آنابلکس)

تمامی دارو های آنتی موسکارینی عوارض جانبی یکسانی دارند. شایع ترین این عوارض جانبی خشکی دهان و یبوست می باشند. با این وجود، عوارض جانبی در بین افراد متفاوت هستند.

این را در نظر داشته باشید که برای تشخیص دقیق و بهتر بیماری خود حتما باید به یک پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کنید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.3/5 - (259 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    سلام من بعد از عمل‌ جراحي دیسکمر دچار بی اختیاری ادرار و مدفوع شدید در طب جدید و طب سنتی به دنبال درمان رفتم بهنتیجه نرسیدم می خواستم ببینم چی راهی برای رسیدن به درمان هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 1 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۳ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر از اهواز شرمنده مزاحمتون شدم خدمتتون عارضم من سنم پنجاه سال است و چندین مدته متاسفانه با عرض معذرت مثانم بطور کامل تخلیه نمیشه چندین متخصص هم رفتم آزمایش . سونوگرافی . نوار مثانه و عکس رنگی هم گرفتم مورد خاصی مشاهده نشد و یکسری دارو برای التهاب پروستات برام نوشتند که روزی یک عدد میخورم منتهی افاقه نکرده و بیشتر مواقع اذیتم و احساس ادرار دارم و خیلی باید به خودم فشار بیارم تا دفع صورت بگیرد ضمنا آب خیلی کم میخورم و هیچ احساس عطش و تشنگی نمیکنم متاسفانه این موضوع تاثیر بدی روی قوای جنسی من داشته و فکر میکنم زود انزالی پیدا کردم
    داروهای عطاری زیادی هم پیشنهاد دادند و مصرف کردم و تاثیر صد درصدی نداشته اگر لطف بفرمایید راهنمایی بفرمایید و یا از همکارتون توی اهواز معرفی بفرمایید ممنون میشم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ آذر ۲( 4 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر حکیمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 52 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر خسته نباشی
    پسر کوچک من ۱۰ سال سن داری حدود یک ماهی میباشد که اختیار ادراری خود را از دست داده است هر پنج دقیقه یک با دست شویی می‌رود
    آزمایش هم داده دکتر گفته از استرس میباشد قرص داده ولی هیچ تاثیری نکرده
    لطفا بفرمایید چکار کنیم و کدوم دکتر ببریم ارومیه هستم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      به متخصص اطفال یا روانپزشک اطفال مراجعه کنید
  • تصویر کاربر بهروز جمعه ۲۶ آبان ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    عرض ادب و احترام خدمت جناب آقای دکتر کرمی بنده بهروزی هستم که مزاحمتون شدم و لطف کردین برام وقت گذاشتین و تجویز فرمودین....گفتم این چندتا سونو و عکس و آزمایش رو بفرستم خدمتتون ملاحظه کنید حالا که زحمت کشیدین شاید کمک بیشتری کرده باشه....قیلا از زحمات جنابعالی بسیار سپاسگذارم...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      چه علائمی دارید؟
    2. تصویر کاربر بهروز پنجشنبه ۲۵ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      عرض سلام و ادب واحترام.....من بطور کلی احساس میکنم
      که ادارار تخلیه کامل نمیشه ضمن ایکه وقتی دستشویی میرم حتما باید شیر آب رو سرد و گرم کنم و رو خودم نگه دارم تا کمک کنه به تخلیه و در طول روز چون بیدارم یه مقدار هم خودمو کنترل میکنم که دیرتر برم چون واقعا خسته کننده ست و شبها بخاطر استرس اینکه نمیذاره بخوابم دو سه بار قبل از خواب میرم و میام سرمو روبالشت میذارم تا خوابم ببره دوبار تا سه بار میرم وقتی خوابم برد شاید یک تا دوساعت بعد حتی تو اوج خواب سنگین به شدت بیدارم میکنه و حتی بعضی شبها بخاطر اینکه حسرت خواب راحت دارم یه نصفه قرص خواب میخورم که بازم فایده نداره و کلا خیلی طول بکشه هر دوساعت خواب منو خراب میکنه و این خیلی وقته که برام عذاب آوره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      جهت انجام نوار مثانه تشریف بیارید بعد از انجام نوار مثانه در صورتی که مشکل از مثانه نباشه باید براتون پروستات تراشیده بشه
    4. تصویر کاربر بهروز پنجشنبه ۲۵ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      عرض ادب و احترام ...از لطف جنابعالی سپاسگذارم...فقط تراشیدن پروستات نمیدونم چیه و واقعا نگران شدم..و میخواستم بپرسم آیا عکس و سونو و آزمایش بیماری خاصی رو برای شما نشون نداد....ضمنا ما کرج هستیم من گلینیک نیکان رو بلددنیستم آیا شماکرج هم تشریف میارین یا فقط تهران هستین
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      عمل سختی نیست خیر کرج نیستم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر بهروزی پنجشنبه ۲۵ آبان ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 54 مشاهده پرسش
    چند سالی هست که تکرر ادرار دارم و در سن نوجوانی و جوانی هم نسبت به اطرافیان بیشتر به سرویس بهداشتی میرفتم که قبلا با مراجعه مشخص شد مشکل خاصی نیست از سی تی تسکن گرفته تا سونو گرافی و آزمایش قند و دیابت و جدیدا سونو گرافی با تزریق مادخ حاجب به مثانه و با مراجعه به دکتر با آزمایش و سونوگرافی ایشون گفتن مشکل خاصی نداری و میتونی بری گفتم آقتی دکتر من شبی ۵ تا ۷ بارهم میشه که سرویس میرم و در طول روز چون لپبیدارم خودمو کنترل میکنم و دیرتر میرم ....خوب من مشکل دارم که اومدم دکتر و ازش رنج میبرم چطور شما میگین که چیزی نیست من میخوام مشکل مشخص و یرطرف بشه ایشون در جواب برای من سه نوع قرص نوشنن و گفتن بعد ۴ ماه دوباره بیا........الان بیش از یک ماهه که مصرف میکنم و اتفاق خاصی نیفتاده جز اینکه درمسائل زناشویی احساس بی میلی میکنم و مایع انزال هم خارج نمیشه من اسم قرصهارو هم براتون مینویسم ...لطفا منو راهنمایی بفرمائین از لطف شما بینهایت سپاسگذارم...اگه لازمه بفرمائین بیام خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    2. تصویر کاربر بهروزی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      با عرض سلام و ادب واحترام از لطف شما بینهایت سپاسگذارم فقط یادم رفت خدمت شما بگم من ۵۴ سالم هست و دیگه اینگه واقعا حس میکنم که هر بار تخلیه کند و ناقص صورت میگیره و همین موضوع باعث شده که هنوز بلند نشده احساس ادرار کردن دارم.....ودیگه میخواستم عرض کنم که مدتیه که تمایل جنسی کم شده و حتی آلت تناسلی بطور لحظه ای فعال میشه و زود قبل ازانجام رابطه به وضعیت قیل برمیگرده آیا این مسئله به اون بیماری ارتباط داره.... دستور و تشخیص جنابعالی چیه.....
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      فعلا این داروهارو مصرف کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      یکماه بعد جوابشو بهم بگید
    5. تصویر کاربر بهروزی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      شما خیلی بزرگوارید چشم حتما انجامش میدم و خدمت شما اطلاع میدم بینهایت سپاسگذارم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      🌺
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حصارکی یکشنبه ۲۱ آبان ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 48 مشاهده پرسش
    من از سال ۸۲ مشکل مثانه دارم تکرر ادارا ) هر۲۰ دقیقه ۳۰ دقیقه) باید تخلیه کنم سونو رفتم بررسی شدم میگن مثانه کل ادارا رو تخلیه نمیکنم و درمان هم نداره باید مدارا کنی میخواستم بدونم بیماریه من چیه و ایا درمان داره ؟ اصلا بیرون نمیتونم برم حتما باید با وسیله شخصی برم اونم از ظهر به بعد ،چون صبحها خیلی تکرر ادارا دارم حتی شده به ۵ دقیقه بکبار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام دادینء
  • تصویر کاربر هستی شنبه ۲۰ آبان ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    سلام من امروزابجوخوردم اولش ادرارم درست می اومدچندساعت بعدش تکررادرارشدیددارم طوری ک یک دیقه به یه دیقه میرم همراه کمی سوزش درحدچندقطره میادولی مثانم احساس دستشویی شدیدداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      جای نگرانی نیست در صورت تکرر ادرار مدادم آزمایش کشت ادرار انجام بدین
  • تصویر کاربر هستی شنبه ۲۰ آبان ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    سلام من امروزابجوخوردم اولش ادرارم درست می اومدچندساعت بعدش تکررادرارشدیددارم طوری ک یک دیقه به یه دیقه میرم همراه کمی سوزش درحدچندقطره میادولی مثانم احساس دستشویی شدیدداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۲( 4 ماه پیش)
      موردی نداره در صورت تداوم این علائم آزمایش انالیز و کشت ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر ابوالفضل شنبه ۲۵ شهریور ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    سلام من دستشویی میرم ادرار کنم ولی میام بیرون دوباره ادرار دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ شهریور ۲( 6 ماه پیش)
      چند سالتونه؟‌ شبا چند بار بیدار میشید برای دستشویی؟
  • تصویر کاربر اسماعیل شنبه ۲۸ مرداد ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 99 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر،
    دیروز غروب متوجه شدم مچ پای چپم مقداری ورم کرده و از دیشب هم تعداد دفعات ادرار زیاد اما مقدار کم که رنگ ادرار هم خونی شده و در مثانه هم احساس سوزش میکنم
    مصرف مایعاتم بالاست پیاده روی و‌ ورزش هم میکنم
    خواستم بدونم دلیلش چیه؟ آیا با مصرف آنتی بیوتیک حل میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ مرداد ۲( 7 ماه پیش)
      سلام چند سالتون هست ؟ سابقه سنگ کلیه داشته اید ؟ درد پهلو دارید ؟
    2. تصویر کاربر اسماعیل جمعه ۲۷ مرداد ۲( 7 ماه پیش)
      سلام،28سالمه،سنگ کلیه نداشتم البته هیچ آزمایشی هم ندادم،الان درد پهلو ندارم ولی یک هفته پیش درد پهلو گرفتم ک برطرف شد
    3. تصویر کاربر اسماعیل جمعه ۲۷ مرداد ۲( 7 ماه پیش)
      28سالمه،سنگ کلیه نداشتم البته هیچ آزمایشی هم نگرفتم،درد پهلو الان ندارم اما یک هفته پیش داشتم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ مرداد ۲( 7 ماه پیش)
      جهت بررسی یک سونوگرافی کلیه و مجاری ادراری و یک ازمایش ادرار و کشت ادرار دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

واریکوسل یکی از بیماری های بیضه است که مردان را درگیر میکند، واریکوسل در واقع به معنای…
چرا باید یورودینامیک یا نوار مثانه انجام بدهیم؟ تست یورودینامیک میزان ذخیره و ترشح ادرار را در…
وازکتومی یا همان عمل بستن لوله مردان و عقیم شدن مردان، یک عمل سرپایی است که، برای…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر