پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی حقیقت دارد؟

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

آیا خودارضایی باعث ناباروری میشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آیا خود ارضایی باعث نازایی میشود؟

ایا خود ارضایی زن باعث نازایی میشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آیا خود ارضایی باعث عقیم شدن میشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آیا خودارضایی باعث ناباروری مردان میشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آیا خود ارضایی باعث زود انزالی میشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ایا خود ارضایی باعث ضعیف شدن چشم و بدن میشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ایا خودارضایی باعث واریکوسل میشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضایی از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضایی از نظر علمی در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (169 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    با سلام.میخواستم بدونم هزینه اندوسکوپی برای سنگ کلیه چقدر میشود.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      بر اساس تعرفه
  • تصویر کاربر زینب یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید آقای دکتر
    ببخشید من خانمی25 ساله و متاهل هستم.قبلا درمورد بیماری همسرم سوالاتی از شما پرسیدم. به تعداد زیاد دچار سوزش ادرار میشوم. چندروزی بعلت کمردرد دارو مصرف میکنم و در این بین یک شب دچار تب و لرز شدید شدم و به پزشک مراجعه کردم و سرم زدم. الان تب و لرز ندارم ولی احساس کمی درد خفیف در پهلوها و سوزش و گاهی تکرر ادرار هستم. با توجه به اینکه سابقه عفونت ادراری خفیف داشته ام و قصد بارداری دارم میخواهم بدانم ایا عفونت کلیه یا مثانه دارم و به پزشک مراجعه نمایم؟؟خواهشمندم سریعتر به بنده پاسخ بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      آزمایش دهید
  • تصویر کاربر بابك یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام من از دو روز پيش إدرارم خوني شد و كدر با احساس دل درد نسبتا شديد در ناحيه زير شكم كه تا بيضه ها كشيده ميشود سابقه سنگ كليه هم دارم ولي سونو رفتم گفت سنگ نداري همچنين آزمايشات خون مربوط به كليه همگي نرمال بودند به نظر شما مشكل كجاست و بأيد چه كنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      سونو و آزمایش ادرار صوری است
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    پیرو سوال قبلی ميخواستم بگم که. برادر من 7ماهشه . آیا الآن ميشه عملش کرد این که قبلا فرستادم آخرین سونوگرافیش بود. در ضمن قبلا عکس رنگی و عکس هسته ای هم گرفتیم که گفتن تنگی داره.ممنون اگه ميشه سریع پاسخ بديد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر داوود یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشد آقای دکتر من به طور اتفاقی آزمایات کلیه رو انجام دادم بعد از سونو گذافی ب من گفتند یه کلیه ام کوچیکه و80 هستوپلاسیده شده ویه کلیه ام بزرگه120هست آقای دکتر خیلی نگران شدم گفتن احتمال اینگه کلیه ام رو از دست بدم هست آیا درسته گفتن اگه کلیه بزرگمم پلاسیده بشه هر دوش از کار میوفته لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      نیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر طلایی جمعه ۳۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    پدر من 51 سال سن دارددر اثر ضربه دنده ایشان دچار شکستگی شد و دکتر سونوگرافی تجویز کردند که در نتیجه ان توده با ابعاد 4.4 در 4.5 سانتیمتر تشخیص داده شد . و مجدد سی تی اسکن با تزریق تجویز شد و در این بررسی توده با ابعاد 5.5 در 5.6 در کلیه راست و همچنین توده دیگر با ابعاد 31 میلیمتر در همان کلیه و توده دیگر با ابعاد 12 میلی متر در کلیه چپ تشخیص داده شده .این تفاوت سایز در سونوگرافی نشان دهنده رشد زیاد توده است ؟ توده همان کیست است؟ و ما چه اقدامی باید انجام دهیم . همچنین بهترین مرکز بیوپسی کلیه کجاست؟
    1. تصویر کاربر طلایی چهارشنبه ۲۱ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      نیاز به درمان نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      ایا توده جامد است یا کیست
    3. تصویر کاربر طلایی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      توضیحی نداده اند فقط در جواب سی تی نوشته شده توده در واکنش به ماده حاجب enhancement است .الان چند روز است که پای سمت چپ و کمرشان به شدت درد میکند .پدر من روحیه خوب ندارند و هنوز نمیداند که توده دارد. فقط فکر میکند شکستگی دنده باعث این درد هاست . اگر توده بدخیم باشد درمان قطعی دارد یا با پیگیری درمان فقط داریم بیشتر اذیتش میکنیم ؟ و برای کاهش دردش چیکار کنیم ؟البته پدرم با تمام دردش سرکار میره و ما هم بخاطر اینکه نیوفته مخالفت نکردیم .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      اگر این است سرطانی میتواند باشد حتما بیایید ببینم09351142080
    5. تصویر کاربر طلایی چهارشنبه ۲۸ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      دلشوره دارم از ادامه درمانش میترسم .فقط یچیزی بگید درداشو اروم کنه .دیگه رو پاش نمیتونه وایسه .فقط میخوام درد نبره .مشروبات الکلی واسم خوبه؟
    6. تصویر کاربر طلایی چهارشنبه ۲۸ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      دلشوره دارم از ادامه درمانش میترسم .فقط یچیزی بگید درداشو اروم کنه .دیگه رو پاش نمیتونه وایسه .فقط میخوام درد نبره .مشروبات الکلی واسش خوبه؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      باید ببینم
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام
    پسری 22 ساله هستم که به دلیل عدم تخلیه کامل مثانه ،سونوگرافی انجام دادم و 50ccباقی مانده ادرار داشتم که به تجویز دکتر یک ماه تامسولوسین مصرف کردم که تاثیری نداشت و برای اگاهی از تنگی احتمالی مجرا رادیو لوژی انجام دادم که تنگی مجرا نداشتم و مجرا طبیعی بود و به تجویز دکتردر حال استفاده از بتانکول کلرايد هستم که با توجه به این که یک هفته از مصرف این قرص میگذرد بهبودی که حاصل نشده بلکه کمی هم بد تر شدم و در کلیه سمت چپم احساس درد میکنم به نظر شما باید به مصرف قرص ادامه دهم ؟علت درد کلیه چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      ادرار باقیمانده زیاد نیست نیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 5837 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده 33 ساله ام و مدتی است کلیه هایم درد خفیفی دارد. آزمایش ادرار و سونوگرافی هم رفتم. در آزمایش کمی خون در ادرار دیده شد. اما در سونوگرافی وضعیت کلیه ها عادی گزارش شد. دکتر برایم آتی بیوتیک هایی تجویز کرد و تا مدتی از درد خبری نبود.
    الان مدتی است که دردم را تحت نظر دارم و متوجه شده ام بعد از عمل جنسی این درد ایجاد می شود. در ضمن من هیچ نشانه ی دیگری جز این درد حفیف در کلیه هایم ندارم که آن هم بیشتر در سمت راست است. نه سوزش ادرار دارم، نه تب، تکرر ادرار یا هر نشانه ی دیگری.
    ممنون می شوم اظهار نظر کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر ارام جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    این متن رو تقریبا یک ماه پیش ارسال کردم اما جوابی نگرفتم.
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر کرمی.
    من قبل از رمضان رفتم سنوگرافی دادم و نتیجیه سنگرافی چنین بود:
    "- در بررسی اولتراسونیک کلیه سمت راست دارای اکوی کورتیکومدولاری نرمال می باشد
    - کلیه راست به دیامتر 120mm اندازه نرمال دارد
    -اثری از سنگ و هیدرونفروز در کلیه سمت راست مشاهده نشد
    -مثانه دارای ضخامت جداری طبیعی می باشد
    - اثری از سنگ یا ضایعه فضاگیر جداری در مثانه دیده نشد
    - مایع ازاد در لگن مشاهده نگردید

    - کلیه چپ به دیامتر 66mm کوچکتر از اندازه نرمال و ضخامت پارانشیم کاملا کاهش یافته و اکوی آن افزایش یافته است(ESRD)
    - دو کیست به دیامترهای (MM19&16) در پارانشیم کلیه سمت چپ مشاهده شد."
    من البته روزه هم گرفتم.
    البته زیاد معنیش رو نمی دونستم دکتر سنوگراف هم چیزی نگفت.
    الانم دنبال یک دکتر خوب در استان کردستان می گردم.
    ای دکتر شرایت کلیه هام خطرناکه.
    البته باید یاداور بشم که در بچگی مشکل کلیوی داشتم.خودم یادم نمی اد ولی می گن سنگ کلیه داشتم.
    خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      نه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام.آقای دکتر برادر من دچار هیدرونفروز شده. ميخواستم سوال کنم که خطرناکه. توی سونوگرافی نوشته((سیستم کلکتور کلیه چپ فاقد سنگ، هیدرونفروز متوسط داشته ضخامت پارانشیم کلیه چپ 6میلیمتر می باشد.لگنچه کلیه چپ ارکسترنال و قطر قدامی خلفی آن 10 میلیمتر می باشد. که تنگی نسبی در سطح Upj چپ را مطرح می کند.))
    1. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام
    2. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      آقای دکتر برادر من 7ماهشه آیا همین الان ميشه عملش کرد. عکس رنگی و اسکن هم ازش گرفتیم.گفتن تنگی داره.توی سونوگرافی نوشته((سیستم کلکتور کلیه چپ فاقد سنگ، هیدرونفروز متوسط داشته ضخامت پارانشیم کلیه چپ 6میلیمتر می باشد.لگنچه کلیه چپ ارکسترنال و قطر قدامی خلفی آن 10 میلیمتر می باشد. که تنگی نسبی در سطح Upj چپ را مطرح می کند.))
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      اسکن هستها ی DTPA با لازیکس ضروری است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ali چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    chand bar dge aghaye dr emtahan kardim va hamin etefagh oftad va soozeshe postam baes mishod darde ziadi baram dorost beshe
    fk mikonid ke tanha rahe hal ba khatne kardane ya inke rahe hal dge vojod dare mamnon misham age rahnamaieem konid
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر منوچ چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 764 مشاهده پرسش
    باتشکر ازجواب سما کلینیک تخصصی در تبریز برای بررسی نشت وریدی معرفی کنید دربیمارستان نیکان چه وقتهایی هستب
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر دابلر باباورین تست رادیو لوزیستها انجام میدهند
  • تصویر کاربر رحيمي یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام
    من تقريبا يك سال هست كه ازدواج كردم.
    براي اولين بار تو اين هفته بعد از يك سال يه چيز نگران كننده ديدم. اونم اينكه در حين رابطه جنسي الت همسرم شل شد.
    تو اين هفته اي دومين بار هست. بسيار نگرانم
    ميخواستم بدونم نيازي هست به دكتر مراجعه كنيم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت معاینه مراجعه شود
  • تصویر کاربر علي دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 748 مشاهده پرسش
    با سلام اقايي ٣١ ساله هستم كه مدت چهار ماه است كه ازدواج كردم و در شب زفاف متوجه مشكل نعوظ خود شدم به پزشك مراجعه كردم براي من ازمايشهاي هورموني نوشتن كه فقط برولاكتينم كمي بالا بود ازمايش اسبرم هم انجام دادم كه مشكلي نداشت به اصرار همسرم پيش پزشك سكسولوژيست رفتم ايشون تزريقي در الت تناسلي من انجام دادن كه نميدونم چي بود بعداز ده روز كه مجددا مراجعه كردم ايشون درمان من را كامل نكردن و جواب قانع كننده اي هم ندادن و گفتن كه شما بايد خودت با خودت كنار بياي البته قرص سيلدنافيل هم براي من تجويز كردن در اين مدت همسرم از نزديكي كردن با من اجتناب كرده و به نوعي متقعد است كه من درمان پذير نيستم و بدنبال جدا شدن از من است لطفا من را راهنمايي كنيد از لحاظ روحي خيلي بهم ريخته هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر mahdi پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری 19 ساله ام هفته ای سه باز خود ارضایی میکنم.میخواستم بپرم مشکلی برام پیش نمیاد .ایا بعد می توانم زنم را حامله کنم.و چه کار کنم تا اب منی بیشتر بشه .وگاهی وقتها بیجای اب سفید اب زرد رنگی از من خارج میشه ایا این بیماری است یا که عادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن با ورزش و مشغولیتهای دیگر کم و ترکش کن مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مانیا دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در اینکه اضظراب و استرس و مشکلات روحی شکی نیست آخه تکرر ادرار م بعد شکه فوت عزیز ترین کسم که خیلی بهش وابسته بودم اتفاق افتاد . من بعد فوت مادر بزرگم میگرن اعصبی گرفتم دست و پاهام همش میلرزید حتی از ترس اینکه ام اس داشته باشم ام آر آی مغز دادم که خداروشکر سالم بود .... من پشت سر مادربزرگم تپش قلبم گرفتم و همش کابوس و ناامیدم و همیشه فکر میکنم سرطان دارم با این خونی که تو ادرارم آزمایشگاه دید دوبرابر افسرده شدم :( بااین قطرات ادراری که وقتی می ایستم ازم میاد با این تکرر ادرار که هر بار میرم دستشویی مقدار کمی ادرار می یاد . با اینکه سونو 5 بار دادم و خداروشکر سالم بود یک کیست چربی 6 میلیمتری فقط تو کلیه راستم بود هنوزم میترسم نکنه سرطانه یا نکنه خود ادراری پیدا کردم :\\\'(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلتان بیشتر روحی است
  • تصویر کاربر داریوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    با سلام پسری دارم 9 ساله دچار بی اختیاری ادرار فقط در موقع خندیدن هست دکتر متخصص کلیه ومجاری ادرار بردم و آزمایشات نیزعفونتی را نشان نداده است از شما تقاضا میکنم راهنمایی کنید .با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب