جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

در این مقاله سیستوسکپی و مراحل انجام آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

سیستوسکوپی چیست؟

سیستوسکوپ یک لوله ى نازک با یک دوربین و نور در انتهایش است. در طی یک سیستوسکوپی، پزشك این لوله را از طریق مجرای ادرارى وارد مثانه می کند تا بتواند داخل مثانه را ببیند. تصاویر بزرگ شده از دوربین بر روی یک صفحه ى نمایش قابل رویت هستند. در ادامه به بررسی شیوه ی انجام سیستوسکوپی می پردازیم.

علل انجام سیستوسکوپی

اگر مشکلات ادراری مانند فوریت در ادرار یا ادرار دردناک دارید، ممکن است پزشك این آزمایش را انجام دهد.

همچنین می تواند این روش را برای بررسی علائم زیر انجام دهد:

 وجود خون در ادرار

 عفونت های مکرر دستگاه ادراری

 مثانه ى بیش از حد فعال

 درد لگن

سیستوسکوپی می تواند چندین حالت از جمله تومورها، سنگ ها و سرطان مثانه را نشان دهد.

پزشک همچنین می توانید از این روش برای تشخیص موارد زیر كمك بگیرد:

از سیستوسکوپی می توان برای درمان بیماری های مربوط به مثانه نیز استفاده كرد. پزشك می تواند ابزارهای جراحی کوچکى را از طریق این لوله برای حذف تومورهای کوچک مثانه، سنگ  ها یا گرفتن نمونه از بافت مثانه منتقل کند.

موارد مصرف دیگر عبارتند از:

آمادگى برای سیستوسکوپی

اگر عفونت ادرارى یا سیستم ایمنی ضعیف دارید، ممکن است قبل و بعد از این پروسه، براى شما آنتی بیوتیک تجویز شود. ممکن است قبل از آزمایش، نیاز به انجام آزمایش ادرار داشته باشید. براى ادامه ى مصرف داروهای خود با پزشك مشورت كنید. بعضی از داروها می توانند موجب خونریزی بیش از حد در طول پروسه شوند.

دکتر حسین کرمی

در عکس بالا نمای تنگی مجرای ادراری را میبینید که توسط سیستوسکوپی کلیه و دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری تشخیص داده شده است و به همین روش اندوسکوپی باز شده است.

بیهوشی در طول سیستوسکوپی

این روش ممکن است در بیمارستان یا مطب پزشك انجام شود. شما به نوعی بیهوشی نیاز دارید، بنابراین قبل از انجام این روش با پزشک خود مشورت کنید. انواع بیهوشى مرتبط عبارتند از:

بى حسى موضعی

در روش های سرپایی معمولا از بی حسی موضعی استفاده می شود. این بدان معنی است که شما بیدار خواهید بود. شما می توانید بعد از انجام این کار غذا بخورید و بلافاصله بعد از انجام آن به خانه بروید.

بیهوشى عمومی

بیهوشی عمومی به این معنی است که شما در طول سیستوسکوپی بیهوش خواهید بود. براى بیهوشی عمومی، باید چند ساعت قبل از انجام پروسه ناشتا باشید.

بی حسى ناحیه ای

بیهوشی منطقه ای، شامل تزریق در پشت شما می شود. با این تزریق از كمر به پایین شما بى حس خواهد شد.

نکته: بعد از بیهوشی عمومی یا بى حسى ناحیه اى، احتمالا باید چند ساعت در بیمارستان بمانید.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

مثانه مردان
عکس مثانه مردانه
مثانه زنان
عکس مثانه زن

روش انجام سیستوسکوپی

درست قبل از سیستوسکوپی شما باید به توالت بروید تا مثانه ى خود را خالی کنید. سپس، لباس جراحی را مى پوشید و روی تخت دراز مى كشید. پاهای شما را مانند ركاب قرار مى دهند. ممكن است از آنتى بیوتیك استفاده شود، تا از عفونت مثانه جلوگیری شود. در این مرحله شما بیهوشی خواهید گرفت. اگر بیهوشی عمومی دریافت کنید، تا زمانى که از خواب بیدار شوید هیچ چیزى حس نخواهید كرد. اگر بى حسى موضعى یا بى حسى ناحیه ای دریافت می کنید، ممکن است یک آرامبخش به شما داده شود.

چون ممكن است هنوز چیزى حس کنید، اما ژل باعث می شود که این روش کمتر دردناک باشد. دکتر به سر سیستوسكوپ  ژل روان کننده می زند و آ نرا به داخل مجرای ادرارى وارد می کند. این كار ممکن است با سوزش همراه بوده و مانند ادرار كردن باشد.

اگر هدف از سیستوسكوپی تشخیص باشد، پزشک از یك سیستوسكوپ انعطاف پذیر استفاده می کند. بیوپسی ها و یا سایر روش های جراحی نیاز به سیستوسكوپ کمی ضخیم تر و سخت تر دارند. سیستوسكوپ بزرگتر به جراح اجازه می دهد تا ابزار جراحی را از طریق آن عبور دهد.

هنگامى كه سیستوسكوپ وارد مثانه مى شود، پزشك از طریق یک لنز داخل را مى بیند. كمى مایع استریل نیز وارد مثانه مى كند، این كار باعث می شود آنچه اتفاق می افتد را آسان تر و بهتر ببیند. مایع به شما احساس ناراحتی مثل نیاز به ادرار مى دهد. با بی حسی موضعی، سیستوسکوپی کمتر از پنج دقیقه طول مى کشد. با بیهوشی عمومی، کل پروسه ممکن است 15 تا 30 دقیقه طول بکشد

سیستوسکوپی
عکس مجاری ادراری

هدف از انجام سیستوسکوپی

هدف از سیستوسکوپی بررسی مجرای ادراری از قبیل تنگی مجرا، سنگ در مجرا، بزرگی پروستات، کیست و غیره است، که با انسداد خروجی ادرار باعث می شوند، ادرار از مثانه خوب خارج نشود.

عمل سیستوسکوپی چیست؟

دومین هدف از سیستوسکوپی بررسی مثانه از نظر بیماری های آن می باشد. امروزه هر بیمار که خون در ادرار داشته باشد، باید جهت تشخیص قطعی و رفع نگرانی از نظر سرطان مثانه، عمل سرپایی سیستوسکوپی انجام دهد.

عوارض سیستوسکوپی

طبیعی است که در طول دو تا سه روز پس از پروسه احساس سوزش در حین ادرار داشته باشید. ممکن است لازم باشد که بیش از حد معمول ادرار کنید. سعی نکنید ادرار خود را نگه دارید، چرا كه خون در مثانه، ممکن است موجب ایجاد لخته و انسداد شود. وجود خون در ادرار پس از پروسه، به خصوص اگر بیوپسی انجام شده باشد، طبیعى است. نوشیدن مقدار زیاد آب باعث کاهش سوزش و خونریزی می شود.

بعضی افراد عوارض جدی تری را تجربه مى كنند از جمله:

تورم مثانه

تورم مثانه شایع ترین عارضه است. این وضعیت باعث مى شود، ادرار كردن مشكل شود. اگر بیش از هشت ساعت بعد از عمل ادرار نکردید، به پزشک خود خبر دهید.

عفونت

در موارد نادر، میکروب ها به دستگاه ادراری وارد می شوند و باعث عفونت می شوند. تب، اسهال با بوی عجیب، تهوع، و کمر درد علائم عفونت هستند. ممکن است به آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

خونریزی

برخى افراد از خونریزی جدی و شدید  رنج می برند. اگر این اتفاق افتاد سریعا به پزشك خود خبر دهید.

اگر هر یك از علائم زیر را داشتید به پزشك خود خبر دهید:

 تب بالای 40 درجه سلسیوس

 خون قرمز روشن یا لخته های بافتی در ادرار

 درد شكم مداوم

سیستوسکوپی در بارداری

سیستوسکوپی انعطاف پذیر تحت بی حسی موضعی آزمایشی در ارزیابی هماچوری در بارداری محسوب می شود . TUR تومور مثانه تحت بیهوشی منطقه ای یا عمومی می تواند در هر زمان از بارداری انجام شود. اما در کل سیستوکوپی برای زنان باردار زیاد توصیه نمی شود. اگر فکر می کنید در این مدت به التهاب مثانه مبتلا هستید، باید از پزشک یا داروساز خود بخواهید که محصول مناسب تری را برای شما توصیه کند.
اگر باردار هستید یا فکر می کنید باردار هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

سیستوسکوپی در کودکان

سیستوسکوپی درکودکان روشی است که با استفاده از سیستوسکوپ به داخل مجرای ادرار و مثانه کودک نگاه می شود. سیستوسکوپ یک لوله کوچک است که انتهای آن یک دوربین سبک و بزرگنمایی کننده است. از این روش برای تشخیص و درمان بیماری های مثانه و مجرای ادرار کودکان و بزرگسالان استفاده می شود.

مراقبت های بعد از سیستوسکوپی

استراحت كنید. مقدار زیادی مایعات بنوشید و زیاد ادرار كنید. قرار دادن یک دستمال مرطوب گرم بر روی مجرای ادرارى می تواند به کاهش درد کمک کند. با اجازه ى پزشك مى توانید، داروهایی مانند تیلنول یا اَدویل را مصرف کنید.

اگر بیهوشی عمومی داشتید، حتما كسى كنارتان بماند. بعد از این روش ممکن است احساس خواب آلودگى یا سرگیجه کنید. روز سیستوسكوپى از نوشیدن الکل، رانندگی و یا استفاده از ماشین آلات پیچیده خوددارى كنید.

اگر بیوپسی انجام شده است، براى بهبودى به زمان نیاز خواهید داشت. از بلند كردن اجسام سنگین تا دو هفته ى پس از پروسه جدا خوددارى كنید. از پزشک خود زمان ایمن براى رابطه ى جنسى را بپرسید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

 

4.1/5 - (76 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۵ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    کلیه چپ دارای دو سنگ به اندازه های 20*10 و 12*8 میلیمتر در ناحیه لگنچه است. به نظر شما سنگ شکن جواب میده. یا pcnl بهتره. 35 ساله هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ دی ۱( 1 سال پیش)
      سلام سی تی اسکن انجام شده یا سونوگرافی ؟ سایز دقیق سنگ در سی تی مشخص میشود . گزارش و کلیشه سی تی را بفرستید راهنمایی کنم . با توجه به این سایزها pcnl منطقی تر است اما باید دقیق ببینم
  • تصویر کاربر چ شنبه ۲۹ آبان ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    بیمار مرد ۷۰ ساله
    پدرم بعد از آنژیوگرافی و مرخص شدن از بیمارستان دچار احتباس ادرار شدند که ناچار به سونداژ شدیم. حدود یک هفته سونداژ شدند و پزشک سونوگرافی تجویز کردند و احتمال جراحت مجرای ادرار حین سونداژ در بیمارستان طی آنژیو دادند،
    راه درمان چیست؟
    آیا درمان غیر جراحی وجود دارد؟ و آیا درمان قطعی است؟
    1. تصویر کاربر چ سه شنبه ۲۵ آبان ۰( 2 سال پیش)
      گزارش سونو را هم ارسال کردم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 2 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ صبح ها از ساعت۱۰ الی ۱۲تماس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر افشین سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    عرض ادب و خسته نباشید
    بنده دو ماه پیش دچار ادرار قهوه ای شدم. ازمایش و سونوگرافی انجام دادم جز اربی سی بالا در ادرار و چند سنگ ریزه در هر دو کلیه مشکل دیگه ای نداشتم. سیتولوژی هم انجام دادم که از لحاظ سرطان منفی بود ولی ار بی سی مثبت. دو سه بار این ادرار قهوه ای تکرار شد. سوزش سر الت چه قبل و چه بعد ادرار داشتم + درد خفیف پشت مایل به چپ. با یکی از همکاران محترم شما مشورت کردم ایشون فرمودند سیپروفلوکساسین دو هفته مصرف کنم. طی این مدت سوزشم کمتر شد ولی همچنان ادرارم اکثرا زرد تیره بود. مخصوصا وقتی وزنه سنگین بلند میکردم یا سر بالایی راه میرفتم حجم ادرار کم و قهوه ای میشد.دو روز بعد از اتمام سیپرو درد شدیدی در ناحیه پهلو چپ و زیر شکم سمت چپ حس کردم که داخل اب گرم نشستم درد کمتر شد ولی مجدد ادرارم قهوه ای شد. این درد چندین بارتکرار شده. سونوگرافی مجدد انجام دادم که ورم و سنگی در کلیه چپ تشخیص داده شد. اما مثانه مثل بار اول سالم بود. دو شب پیش به یکی از همکاران نفرولوژ شما مراجعه کردم ایشون اورتیکا و پتاسیم سیترات برای دو هفته تجویز کردن. فرمودن بعد دو هفته ازمایش و سونو انجام بدم اگر همچنان سنگ بود سیستوسکوپی کنم و سی تی لازم نیست
    مدارک رو خدمتتون ارسال میکنم. خواستم بپرسم به نظر شما ایا امکان سرطان هست یا این هماچوری بخاطر سنگه؟ ایا سیستوسکوپی نیازه؟ دارو های تجویزی مناسبن؟

    بنده ۲۷ سال سن دارم. دیابت دارم و متاسفانه سیگار میکشم
    پیشاپیش سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر افشین پنجشنبه ۱۳ آبان ۰( 2 سال پیش)
      ضمنا اقای دکتر بنده اریتمی قلب هم دارم بابتش بیزوپرولول ۲.۵ مصرف میکنم که فشارم همیشه ۱۲ رو ۶۰ تا ۷۰ بود اما این چند وقت به ۱۳۵ تا ۱۵۰ رو ۸۵ تا ۹۰ رسیده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 2 سال پیش)
      بهتره سیستوسکوپی بشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فاضل شنبه ۱۰ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    خانمی 65 ساله هستم. دارای بیماری دیابت کنترل شده هستم و هر روز صبح به صورت ناشتا نصف قرص گلیگلازید و قرص زیپمنت مصرف می کنم. در ضمن سابقه درد ناحیه مچ پا نیز دارم و پرش برای من دشوار است. به تازگی بر اثر درد شدید شکم به اوررژانس مراجعه کردم و طی انجام سونوگرافی متوجه وجود سنگ کلیه 5 میلی متری در ناحیه حالب چپ و نزدیک مثانه شدم. پس از مراجعه به دکتر، کپسول ایندومتاسین و کپسول تامسولوسین 0/4 مصرف می کنم و باید بعد از دو هفته سی تی اسکن انجام داده و مجددا به دکتر مراجعه کنم. ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید که در این مدت برای دفع سنگ کلیه چه کارهایی غیر از نوشیدن آب فراوان باید انجام دهم تا به دفع سنگ کمک کنم؟ و چه موادی مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۰( 2 سال پیش)
      فعالیت فیزیکی و مصرف تامسولوسین هر شب یک عدد
  • تصویر کاربر ماری چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر خانم 34 ساله ای هستم که چندسالی هست مشکل مثانه دارم سالی یک بار این مشکل رو میگرفتم وهرنوع سونو وآزمایش مشکلی نداشتن با آخر پزشک عمومی گفتن عفونت مثانه احتمالا دارید و پینی سیلین بیمارستانی 6تا هرروز دوتا زدم اول تزریق سوزش شدید داشتم ولی رفته رفته بهترشدم ودردم حتی درد کمر وکلیه هامم افتاد ولی بعد یکی دوماه باز درد مثانه ام شروع شد آخرین پزشک بهم سیسکوپ مثانه نوشتن ک انجام بدم ولی بخاطر پیک کرونا هنوز انجام ندادم والان با درد شدید کلیه وکمر وکمی مثانه ک حالت التهابی وسردی دارم درگیر شدم تشخیص شما چیه ممنون میشم پاسخ بدید واقعا از درد عاجز شدم بامصرف مایعات ومیوه های سرددر زمان عود مریضیم بشدت تحریک میشه وتکرر زیادی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      قرص vsol 5 روزانه یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر محمدی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام،ببخشید آقای دکتر پدر من ۷۸ سال داره،مدت سه ساله که سوند داره،الان یک ماهه که اصلانمیتونه سوند روتحمل کنه،دکتر گفته سیستوکت تهیه کنید تابه جای مجرا از روی شکم مستقیم به مثانه وصل بشه، به نظر شما این روش،روش مناسبی هست یانه؟سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 2 سال پیش)
      بله سیستوکت هر ۱/۵ ماه تعویض میشه
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۹ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    جوانی هستم 38ساله مدت دوسال است سوزش ادرار دارم سه چهار بار به پزشک مراجعه کردم جوابی نگرفتم اخیرا به پزشکی مراجعه نمودم سیستو سکوپی را انجام دادم نتیجه شد ضخامت جداره مثانه و التهاب پروستات به نظر شما چه دارویی تجویز می کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
  • تصویر کاربر آزاده دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    خانم 33 ساله هستم. یک سال پیش به علت مشاهده خون در ادرار مراجعه به پزشک کردم._خون قابل مشاهده حدود یکهفته به طول انجامید و پس از آن با چشم خون در ادرار ندیدم_ 5بار در فواصل مختلف آزمایش ادرار دادم که همگی مثبت شدند. آخرین آزمایش برای حدود 3هفته پیش هم آزمایش ادرار دادم که خون در ادرار وجود داشت. سونوگرافی کلیه و مثانه طبیعی بود. برای ادامه تشخیص به نظر شما اولویت با سیستوسکوپی است یا سی تی اسکن؟ کدام کم عارضه تر است و به تشخیص کمک بیشتری میکند؟

    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      هر دو نیازه. سی تی اسکن شکم و لگن با تزریق ، و سیستوسکوپی
  • تصویر کاربر مجیدکمالی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر همونطور که در سوال قبلی هم نوشتم سنگ کلیه من باعث انسداد شده و همکاران رشت پیشنهاد خرد کردن فوری سنگ رو دادن و من بیمه شهرداری تهران هستم که با بیمارستان نیکان هم قرارداد داره میخوام ببینم اگر این هفته قرنطینه تموم بشه با توجه به اعتماد و علاقه ای که به شما دارم میتونم مزاحم شما بشم؟ همچنین در حال حاضر در حال تحمل درد شدید هستم
    هر دو‌کلیه سنگ داشته که حرکت کرده 15 میل راست 9 میل چپ خیلی نگرانم متشکرم
    1. تصویر کاربر مجیدکمالی جمعه ۲۱ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      فقط میخواید پول بگیرید از جواب خبری نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      عکس و گزارش سی تی اسکن را بفرستید
    3. تصویر کاربر مجیدکمالی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام سیتی اسکن رو به واتس آپ فرستاده بودم سنگ حااب راست با tul پاکسازی شد سنگ حالب راست با ضربه tul کمی کوچکتر و به داخل کلیه هل داده شد ودر دوحالب اسنت گذاری شد هم اکنون در کلیه چپ سه سنگ با ابعاد زیر ۹ میل موجود هست و سوالم اینه که ایا با این ابعاد میتونم با خوردن مایعات و سنکل کما فی السابق دفعشون کنم یا باید سنگ شکن کنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر حدود ۹ میلی متر باشد ، احتمال دفعش کم است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر داریوش سه شنبه ۲۷ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    با سلام حضور دکتر عزیز بنده حدودا ۴۲سال دارم حدود ۲سال که این مشکل رو دارم شبها یکسره دستشویی میرم زیر دلم درد داره چه قبل تخلیه مثانه چه بعد ۲بارم سیتیوسکوپی کردم بهتر نشدم ممنون میشم جواب منو بدید و حضوری بیام خدمتتون باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

انتقال زگیل از طریق بوسیدن امکان دارد؟ البته که، رایج ترین راه انتقال ویروس زگیل تناسلی تماس…
کولپوسکوپی زگیل تناسلی چیست؟ کولپوسکوپی که نوعی معاینه دستگاه تناسلی زنان است، ابزاری مؤثر برای تشخیص زگیل…
واریکوسل یکی از بیماری های بیضه است که مردان را درگیر میکند، واریکوسل در واقع به معنای…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر