اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر احتیاج به نظر شما دارم برای پدرم سرطان مثانه داره میشه چک کنید برام مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      مدارکشونو ارسال کنید
    2. تصویر کاربر احسان یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      ارسال شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      بهتره براشون عمل برداشتن مثانه به صورت کامل انجام بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Hmn شنبه ۲۲ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بیمار مردی ۷۰ ساله با تشخیص سرطان مثانه و سابقه جراحی باز قلب می باشد. تومور حدود ۲۰ روز پیش برداشته شده. نظر پزشک مورد نظر ۸ جلسه شیمی درمانی و سپس برداشتن مثانه (استفاده از کیسه تخلیه ادرار) است.
    درمان پیشنهادی شما چیست؟
    اگر برداشتن مثانه، اقدام درستی می باشد، شما کدام روش را پیشنهاد می فرمایید؟
    مدارک بیمار پیوست می باشد.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      بله باید مثانه کاملا برداشته شود
  • تصویر کاربر اسفندیار شنبه ۲۲ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر سوالم اینه که سیستم ادراری من جوریه که وقتی که هم مدفوع و هم ادرار داشته باشم ، تا مدفوعم تخلیه نشه ادرارم نمیاد آیا این مسئله طبیعیه یا ناشی از مشکل خاصی در بدن منه ؟ از طرفی به خاطر یبوستی که دارم این مسئله تشدید میشه یعنی جوری که سیستم ادراری من به شدت وابسته به سیستم دفع مدفوع شده و چون مدفوعم کاملا دفع نمیشه این باعث عدم تخلیه کامل ادرار میشه و وقتی که بعد از زور زدن زیاد مدفوعم کاملا تخلیه شد ، اون موقع باقیمانده ادرارم هم خالی میشه و نشستن طولانی مدت توی دستشویی به خاطر این مشکل به شدت منو آزار میده و تمام زندگی روزانه منو مختل کرده . مشکل کار از کجاست ؟ از طرفی از گرفتن نوار مثانه هم میترسم به خاطر دردش و اینکه آیا تضمین میدین که اگه نیاز به نوار مثانه باشه واقعا بدون هیچ دردی انجام بشه؟. مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      باید یبوست درمان باشه نیاز به انجام نوار مثانه هم دارید درد بسیار اندک فقط هنگام کاتتر گذار ی خواهید داشت
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۲ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    مثانه
    سلام مثانه نوروژنیک دارم نمی توانم ادرار را تخلیه کنم در عمل سیستوسکوپی پزشک گفتند که مجرای ادرار و مثانه سالم است اسفکنتر خارجی اسپاستیک و بسیار سفت است فقط دوبار توانسته ام سوند بزنم و بعد از سوند زدن تا 24 ساعت خارج شدن ادرار بهتر می شود ولی به دلیل درد زیاد به هیچ وجه نمی توانم از سوند استفاده کنم قرص های که مصرف می کنم
    بتانکل 10 باکلوفن 10 ترازوسین 2 مصرف میکنم
    دیگر کلافه شدم ادرار خارج نمی شود و هم سوند درد شدیدی دارد و نمی توانم بزنم و کلیه هایم به دلیل ادرار به شدت می سوزد چکار کنم آقای دکتر راهی وجود دارد ؟؟

    به دلیل درد شدید خودم به هیچ عنوان نمی توانم سوند بزارم و باید برم پرستار برام سوند بزاره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      نلاتون با ژل فراوان و با سایز کوچک تر بدون درد خواهد بود برای شما
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۲۱ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    ۵۸ ساله در سونو.پروستاتmm=42cc ۴۶*۴۷*۳۷
    پس از تخلیه ادرار میزان۳۵cc باقی میماند
    ازمایش psa. 0.83 در چهار ازمایش قبلیpsa
    0.45ت0.90 در ازمایش ادرار عفونتی مشاهده نشده
    با توجه به سوزش خفیف وحس پری مثانه راهنمایی فرمایید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر منصوره جمعه ۲۱ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید، دختر ۴ ساله ام، ورم کلیه بخاطر برگشت ادرار دارد و انتی بیوتیک شش ماه است مصرف می کند، اما ده روزی هست دچار احساس ادرار مداوم شده است، کلا کل روز می گوید ادرار دارم، که اکثر اوقات ادرارش نمی اید، و در صورت نوشیدن یک لیوان مایعات، چندین دفعه با فاصله چند دقیقه دفع ادرار دارد، ازمایش ادرار و سونوگرافی نیز چیزی نشان نداده است،
    شب ها نیز حداکثر یک بار دفع ادرار دارد نه بیش تر
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      عکس هسته ای از کلیه ها انجام شده؟
  • تصویر کاربر صمد یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    سلام پدر من آقای صمد حیدری داخل مجرای ادراری ش غده دیده شده چه کار باید کرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر صمد یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      این عکس ها رو ببینید آقای دکتر
      ادرار پدرم اصلا دفع نمیشه
      انگار مجاری بسته شده
      خیلی دارن اذیت میشن و وضعیت برای من نگران کننده است
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      حتما ببرید پیش ارولوژیست توده دارند داخل مثانه که باید تراشیده شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام مثانه نوروژنیک دارم نمی توانم ادرار را تخلیه کنم در عمل سیستوسکوپی پزشک گفتند که مجرای ادرار و مثانه سالم است اسفکنتر خارجی اسپاستیک و بسیار سفت است فقط دوبار توانسته ام سوند بزنم و بعد از سوند زدن تا ۲۴ ساعت خارج شدن ادرار بهتر می شود ولی به دلیل درد زیاد به هیچ وجه نمی توانم از سوند استفاده کنم قرص های که مصرف می کنم
    بتانکل ۱۰ باکلوفن ۱۰ ترازوسین ۲ مصرف میکنم
    دیگر کلافه شدم ادرار خارج نمی شود و هم سوند درد شدیدی دارد و نمی توانم بزنم و کلیه هایم به دلیل ادرار به شدت می سوزد چکار کنم آقای دکتر راهی وجود دارد ؟؟
    آیا فیزیوتراپی کمک می کند؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      خیر کمک چندانی نخواهد داشت نمیتونید سوند نگه دارید؟
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    4 سال هست ک درگیر دفع ادرار هستم. اول فقط بعد از خواب صبح بود اما کم کم تشدید شدوقتی سونو دادم 400 سی‌سی باقیمانده نشون داد البته مربوط به سه سال پیش.و نوار مثانه دادم گفتن 80 درصد چسبندگی دارم ک بعد فهمیدم چنین اصطلاحی نداریم بیماری من یجورایی بگیر نگیر داشت گاهی حس میکردم بهترم و خیلی نیاز نیست زور بزنم و گاهی حس میکردم بدتر شدم و برای دفع کامل باید طور بزنم اما بطور ناگهانی از مهرماه سال گذشته تا آبان ماه درصد بالایی بهبود پیدا کردم. اما باز بعد از اون علائم برگشت گاهی کمی بهتر و گاهی کمی حاد تر. احساس دستشویی داشتم ولی کامل دفع نمیشد نصف شبها باید بلند میشدم و دستشویی میرفتم ولی حس میکردم ک تخلیه نشده . تا اینکه از بعد عید امسال.حس کردم مشکلم خیلی حاد شده. طوریکه حتی با زور زدنم درست تخلیه نمیکنم. در حالیکه قبلا وقتی زور میزدم فشار ادرارم تقریبا خوب میشد و در پهلوهام حس ناراحتی میکنم ک تو این 4 سال خیلی به ندرت و در زمان کم پیش میومد اما دو سه هفته ای هست ک ادامه داره.. گاهی فقط پهلوی چپ و گاهی هردو پهلو. و درد بصورت پراکنده هست و اینکه انگار اصلا خیلی احساس ادرار ندارم. و اینکه آب خیلی کم میخورم. آخرین آزمایش من برای مراد 402 هست ک مقداری عفونت نشون داده اما تو سونو به ضخیم شدن جداره مثانه اشاره شده و 300 سی‌سی باقیمانده. اما سوال اینجاست ک چرا خیلی احساس ادرار ندارم حتی وقتی دست میزنم به مثانه ام مثل گذشته خیلی پر نیست؟ . آیا با توجه به اینکه آب کم میخورم میشه فشار به کلیه آمده باشه و کم آب شده باشم؟ یا اینکه بخاطر برگشت ادرار من احساس ادرار ندارم؟ . اینم بگم من از فروردین دچار تنش و استرس روحی شدید شدم.امروز ک آب خوردم حس کردم آرام تر شدم... در حالیکه با توجه به اینکه اصلا نمیتونم راحت ادرار کنم و پهلوهام حس فشار دارم میترسم اب زیاد بخورم ک دفع نشه... شنیدم عمل‌های اینچنینی بازگشت داره... و دوست ندارم عمل کنم... کمک کنید مشکلم چی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      ۸۰۰ سی سی باقیمانده ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      چند سالتونه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقا هستم 35 ساله متاهل چند وقتیه بعد از ادرار یه مایع سفید رنگی و غلیظ مثل منی خارج میشه ک بویی هم نداره ولی خیلی لجز میباشد. بعضی وقتا صبح ک از خواب بیدار میشم شورتم خیس و مایع چسبناکی دیده میشه. تکرر ادرار یا سوزش چیزی ندارم فقط بعد ادرار احساس تخلیه کامل ندارم با یه کم تلاش بیشتر اون مایع میاد بیرون‌ ممنون میشم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب