اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر کریمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    با سلام این جواب آزمایش هست چی دستور میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام عکس اپلود نشده مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر کریمی یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      ببخشید چجوری باید دوباره بفرستم؟
    3. تصویر کاربر کریمی یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      الان دوباره میفرستم. فقط دو صفحه است یکجا قبول نمیکنه یکی یکی میفرستم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      رویت شد مشکل سوزش ادرار یا تکرر ادرار دارن ؟ سوند ندارن ؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    دکتر بابام سنگ کلیه داره در کلیه چپ که۳۶ م است که باید لیزر بشه الان چند وقتیه که مثانش درد میکنه و ادرارش هم به راحتی نمیاد و سوزش ادرار هم داره سونو انجام داده طبق سونو
    مثانه دارای ضخامت جداری افزایش یافته و حاوی دبری ته نشین شده در زمینه سیستیت حاد میباشد
    سنش هم ۵۷ سال است سونو هم فرستادم براتون نگاه کنی
    الان باید چه دارویی مصرف بکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام ادرار راحت تخلیه میشه ؟ ازمایش ادرار و کشت ادرار بدهند اون سنگ هم باید به روش pcnl خارج بشه اگر خواستن نوبت بدیم
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      دکتر ادرارش به راحتی تخلیه نمیشه تو آزمایش ادرار هم کمی خون تو ادرارش بود مثانش از کلیش بیشتر درد داره الان اگه میشه بگید چه دارویی مصرف کنه تا موقع لیزر سنگ.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      تامسولوسین شبی یک عدد
    4. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      قرص تامسولسین داره دکتر
      دکتر اینکه تو سونو گفته ضخامت جداره مثانه افزایش و حاوی دبری ته نشین شده که زمینه سیستیت حاد است منظورش چیه
      به غیر از تامسولسین دارویی دیگه نیاز نیست بخوره
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      یعنی ادرار به خوبی خارج نمیشه هر موقع شرایطشو داشت باید سیستوسکوپی بشه و داخل مثانه رویت بشه . ازمایش ادرار و کشت ادرار حتما انجام بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Parisa دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    من خیلی سال ک درگیر تکرر ادرار هستم الان 35سالمه نوار مثانه تو کلینیک شما دادم گفتن ک مثانه عصبی و تحریک پذیر دارم ولی پیش شما ویزیت نشدم ولی دکترای دیگه بم مینیرین تولترین ویزیکر ویسول خوردم هیچ اصلا خوب نشدم پیش روانپزشک رفتم 4و5تا(,اسنترا‌ ایمی پرامین پرانول و دوتا دیگه یادم نی) قرص اعصاب خوردم بیشتر اثر داشت ولی بخاطر عوارضش نصفه نیمه رها کردم باز یه دوره اسنترا‌ خوردم ب تنهایی جواب نداد
    بعضی چیزا مثل آبمیوه و هندونه میخورم بدتر میشم
    و بعضی وقتا اصلا آرامش ندارم طوری ک گریه میکنم از تکرر ادرار لطفا راهنماییم کنید لطفا
    یه ساله ازدواج کردم میخام بچه داریم و واقعا میترسم با این مشکلم ولی شرایط سن و سال طوریه ک تصمیم ب اقدام کردیم
    ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام درمان نهایی تزریق بوتاکس داخل مثانه است که عود دارد بعد از ۶ ماه
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده 14ساله که تومور مثانه دارم 8یا9بار جراحی شدم و ب س ژ و یک بار متومایسین تزریق شده ولی همیشه عود داشته و درجه تومر بدخیم 1بوده .5ساله از آخرین جراحی میگذره الان سونو دادم دوباره از همون محل اندازه تومور 2.2در1میل هست .چیکار باید بکنم .آیا داروی جدید برای درمان هست پیگیری کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام حتما باید تراشیده شود . مدارک را بفرستید همین جا نوبت بدم بیاین برای عمل و ادامه پیگیری
  • تصویر کاربر امیرحسین پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام دکتر..بنده۱۸سالمه...مشکلی که دارم اینه که فقط و فقط تکرر ادرار دارم..هر۴۵دقیقه یکبار بایدتخلیه کنم ومیگم حس تخلیه کامل ندارم...آزمایش دادم عفونت نداشتم...سونو دادم پر وخالی...وادرار در مثانم میمونه...ونتیجه سونو مشخص شد که هیدرونفروز خفیف کلیه چپ دارم ...ممنون میشم اگر توصیه ای دارید به من بگیدالبته من خودارضایی می کردم ویک ساله که ترک کردم..نمیدونم این روگفتم شاید با این قضیه ارتباط داشته باشه..عکس سونو هم فرستادم اگه میشه ببینید ونظرتون روبگید...بازم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام یک سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام شود . دارو تا به حال مصرف شده ؟
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    در ادامه سوال قبل که 20 عدد داکسی 100 خوردم هنوز حالت رفت و برگشتی ادرار در آلت موقعی که خم میشم وجود داره و اصلا بهتر نشده است ولی سوزش کمتر شده است راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سوال قبلی را بنویسید. مشکل چه بوده ؟
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    یک ماه پیش عفونت مثانه و بیضه راست گرفتم با آزیترو 500 و تاوانکس بیضه خوب شد ولی مثانه خیر تا اینکه مجرای ادرار هم سوزش پیدا کرد و یه حالت رفت و برگشتی ادرار بعضی وقتها پیدا کردم مثلا وقتی به سمت پایین خم میشم ادرار در مجرای آلت حرکت میکنه رفتم دکتر دیگری علیرضا عابدی اصفهان هستم گفتن باید داکسی 100 بخوری عفونت هست 30 عدد روزی دوتا تا خوب بشی و چیز خاصی نیستش الان 20 عددش رو خوردم مثانه بهتر شده و سوزش آلت هم کمتر ولی بهبودی کامل پیدا نکردم آیا کپسول ها چند روز آینده تموم بشه یکدفعه خوب میشم چرا این درد اینقدر دیر خوب میشه ؟؟؟!! میل جنسی هم شدیدا کم شده آیا از همین هست؟؟؟ همچنین دکتر اول که رفتم سونوگرافی هم کردن و گفتن بیضه ها و مجرای سالم هستن فقط عفونت هست همین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام حالت رفت و برگشتی ادرار اصلا نداریم . این هم التهاب پروستات است و عود زیادی داره به تدریج علایم بعد ۳ ماه خوب میشه
  • تصویر کاربر لطفی چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 1355 مشاهده پرسش
    با سلام
    تقریبا 3 ساله که مدام سوزش ادرار دارم. و تو آخرین سونوگرافی علاوه بر افزایش ضخامت جداری مثانه ، ترابکولیشن‌های مخاطی وجود داره.
    PVR=14 cc
    - همچنین پروستات به حجم 28 سی‌سی و دارای نواحی کلسیفه ست.

    این بیماری باعث شده به علت احساس پری مثانه هیچ وقت خواب راحتی نداشته باشم، از طرفی رو میل جنسی و نعوظ ‌ام هم تاثیر داره.
    دیگر علایم :
    - عدم تخلیه کامل ادرار
    - دفعات ادارار زیاد
    - شروع ادرار با فشار خوب و زیاد ، آخر ادرار بصورت قطره قطره
    - رنگ ادرار بیشتر مواقع زرد کم رنگ
    - عدم مشاهده خون در ادرار
    - بوی معمولی ادرار ، بعضی مواقع بوی داروی آنتی بیوتیک میده.
    - ادرار کف آلود نیست
    - هیچ رابطه ای خارج از ازدواج ندارم.
    - احساس درد، در دو طرف زیر ناف و مثانه
    - احساس درد کمر و کلیه بعضی از مواقع
    - احساس گرما و تعریق زیاد اطراف آلت تناسلی ( بعضی از مواقع )
    - درکل تمام موارد بالا بعضی مواقع خفیف و کم میشوند ، ولی 3 سال اخیر اصلا قطع نشدن.

    نکته : سالهای قبل پس از تزریق آمپول پینی سیلین برای درمان سینوزیت یا عفونت مجاری تنفسی این سوزش ادرار هم درمان میشد.

    - سابقه درمان و استفاده از آمپول جنتامایسین برای عفونت ، حداقل 6 سال پیش

    - داروهایی که تا الان توسط همکاران شما تجویز شده و استفاده کردم :
    1- داروهای التهاب پروستات
    2- داروی سیپروفلوکساسین
    3- داروی جمی فلوکساسین به مدت 14 روز

    درضمن MRI از کمرم گرفتم و مشکل نخاعی و یا آسیب خاصی نداشتم
    البته دیسک خفیف بین مهره 4 و 5 دارم.

    *** پس از آخرین سونوگرافی فقط قرص جمی فلوکساسین استفاده کردم و قرار شد اگه درمان نشدم ، سیستوسکوپی انجام بدم . که فعلا انجامش ندادم.

    با تشکر از شما ، ببخشید طولانی شد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام شواهد حاکی از عدم تخلیه مناسب ادرار است . پند سالتون هست ؟ ازمایش ادرار و کشت ادرار جدید دارید ؟ قدم اول حتما سیستوسکوپی و بررسی مجرا و پروستات
    2. تصویر کاربر لطفی سه شنبه ۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سن : 40 سال
      آخرین آزمایش ها و سونوگرافی همین هایی ان که خدمتتون ارسال کردم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      حتما سیستوسکوپی شوید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    باسلام پسر پنج ساله دارم چندروزی بعداز دستشویی ادرار باقی میمونه سونوگرافی انجام شده تشخیص عفونت ادراری دادند آزمایش ادرار ش منفی بوده میخواستم علت ودرمان روبپرسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۲( 3 سال پیش)
      سلام عکس سونو را بفرستید
  • تصویر کاربر H.rah یکشنبه ۲۷ فروردین ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 1104 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر ٧٥ سال سن دارم و به علت تومور بدخيم مثانه و درگيري عضله گفتن مثانه بايد برداشته بشه، ميخواستم بدانم عوارض اين عمل چي هست؟ بعد از اين عمل درمان قطعي است؟ طول عمر بعد اين عمل چند سال است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ فروردین ۲( 3 سال پیش)
      سلام . اگر متاستاز به جایی نداده باشد طول عمر ۵ تا ۱۰ سال دارد . عوارض هم که ادرار تا پایان عمر از کیسه ای روی شکم خارج میشه
    2. تصویر کاربر H.rah شنبه ۲۶ فروردین ۲( 3 سال پیش)
      اگر از روده مثانه جديد درست شود چطور؟
      تومور بدخيم محدود به مثانه به صورت سريع پخش ميشود؟چقدر زمان هست براي تصميم گيري؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ فروردین ۲( 3 سال پیش)
      در هر دو نوع عمل از روده مثانه ساخته میشه که در یکی به پوست میخوره در یکی روی پوست نیست که باید بررسی کامل شوید برای انجام ان زمان مشخصی برای پخش نمیتوان گفت بهتر است زودتر تصمیم بگیرید
    4. تصویر کاربر H.rah شنبه ۲۶ فروردین ۲( 3 سال پیش)
      جناب دكتر درد كمر و لگن در اين شرايط موجود طبيعي است؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۲( 3 سال پیش)
      بله البته میتواند ناشی از متاستاز باشد که باید حتما بررسی شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب